Jos todella välitätte asiasta, teillä on mahdollisuus löytää tie Jumalan luo

Anonyymi-ap

Jeesus sanoi Matteuksen 7. luvun jakeissa 7 ja 8 että jos ihminen jatkaa etsimistä, ihminen tulee löytämään, mutta mitä?

Muutamaa jaetta edempänä hän sanoi (Matteus 7:14) elämään johtavasta kapeasta tiestä että harvat löytävät sen.

Suurin osa ei kuitenkaan välitä tälläisestä tarpeeksi. Ja tästä syystä vain harvat löytävät sen tien.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietysti voi etsiessään rukoilla Jumalalta apua. Jeesus sanoi Matteuksen 7. luvun jakeessa 7 että jos jatkatte Jumalalta pyytämistä hän tulee antamaan teille mitä pyydätte.

      Jumalahan kuitenkin sanoi Hesekielin 33. luvun jakeessa 11 että hänelle ei ole mieluista Jumalattoman kuolema vaan se että Jumalaton kääntyy tieltään (muuttuu ajattelultaan).

      Joten jos ihminen rukoilee Jumalalta apua ja tarkoittaa mitä sanoo, hän tulee saamaan tarvitsemansa avun.

      (Jeesus ei nyt kuitenkaan tarkoittanut että jos pyytää vaikka Lambourghinia niin että sitten saisi sen. Koska Luukkaan 12:15 mukaan hän sanoi että ihmisen elämä ei riipu siitä mitä se ihminen omistaa. Tällä Jeesus tarkoitti siis sitä lopputulosta mikä sen ihmisen elämällä tulisi olemaan...se lopputulos ei olisi riippuvainen siitä onko se ihminen rikas vai köyhä.)

      • "Joten jos ihminen rukoilee Jumalalta apua ja tarkoittaa mitä sanoo, hän tulee saamaan tarvitsemansa avun"

        Ja tässähän se juju on: ihminen, joka ei usko Jumalaan, ei voi vilpittömästi rukoilla Jumalalta mitään. Eli pitää jo valmiiksi uskoa, jotta voi uskoa.


    • Anonyymi

      Ei taida moni välittää tuollaisesta

      • Anonyymi

        entäs tuollaisesta?


    • Anonyymi

      En oikein välitä tällä iällä tuosta piilostenn leikkimisestä. Minusta tuo on sitäpaisti melekosen epäreilu homma.
      Kun ei se ruoja ole etes ilennä nuamoosa näättee mitä ehtiä. Ja varmaannii iha pirruillessaan meni luommaan vähä helevetin ison avarruuven missä piileksiä. J Webbillä on muistaakseni kateltu kuvia 13 miljoonaa valovuuven piästä vuan ei olj nähty jumajasta turpakarvaakkaan.

      Kai se ois jumalan helepompi muistella että missä sitä on tullunna naimareissulla oltuva. Vaikka onhan tuasta partuhatta vuotta nii suattaa alakkoo muistihi vippaamaan.

    • Anonyymi

      Ja mikä on vielä ehkä tärkeämpää: kun näkee mitä Raamatussa sanotaan, huomaa että Jumala ei ole koskaan ollutkaan murhanhimoinen ilkeämielinen henkilö joka kiduttaa ihmisiä.

      Jos ihmettelette sitä miksi Jumala pysyy niin "näkymättömissä", syy tähän alkoi Aadamin synnistä ottaa siitä "hyvän ja pahan tiedon puusta". Se teko muutti ihmiskunnan suhdetta Luojaansa monella tavalla.

      Syy tähän on siinä mitä se puu symbolisoi. Niitä puita oli nimittäin kaksi, toinen oli nimeltään "elämän puu" (1 Mooseksen kirja 2:9). Se elämän puu symbolisoi ihmisen oikeutta iankaikkiseen elämään ja sen takia 1 Mooseksen kirja 3:22-24 sanoo

      22 Sitten Herra Jumala sanoi: »Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!»
      23 Niin Herra Jumala ajoi ihmisen pois Eedenin puutarhasta ja pani hänet viljelemään maata, josta hänet oli tehty.
      24 Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä.


      Kun elämän puu symbolisoi ihmisen oikeutta ikuiseen elämään, mitä sitten hyvän ja pahan tiedon puu symbolisoi? Se symbolisoi oikeutta määritellä mikä on "hyvää" ja mikä on "pahaa". Niin kauan kun ihminen oli kuuliainen Jumalan säännölle sen puun suhteen kanssa, hän hyväksyi Jumalan lain.

      Kun ihminen otti siitä puusta hänestä tuli itsenäinen mutta itsenäisyys tarkoittaa myös että on "oman onnensa nojassa". Halu määrittää itse omat moraalisäännöt johti mm. siihen että Kain tappoi Aabelin.

      Tosin Jumala ei jättänyt ihmiskuntaa TÄYSIN oman onnensa nojaan vaan mm lähetti Jeesuksen jotta me voisimme saada hänen kauttaan takaisin ikuisen elämän.

      Kuitenkin olemme tällä hetkellä erossa Jumalasta Aadamin synnin seurauksena, koska olemme hänen biologisia jälkeläisiään. Jos Jumala olisi jäänyt korjailemaan asioita, hän olisi tukenut Aadamin ja sen jälkeläisten halua tehdä mitä itse lystäävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe