Vähintään käsittämätöntä!?!?

Anonyymi-ap

Jos joukko tavallisia ihmisiä olisivat menneet makaamaan naisen päälle niin heti jo enne tutkimuksia olisi epäilylista törkeä pahoinpitely, joukkoraiskausyritys, raaka kuolemaan johtanut tilanne jota valmisteltu ennakkoon ja kuka tietää mitä syytöksia? Mutta kun on vartijat niin, niin ilmeisesti vain vähän leikkivät?
Miten suomen kansalaisilta tulevaisuudessa voidaan odottaa joukkuehenkeä kriisitilanteissa mikäli joukoissamme kuljeskelee teloituksensuuntaisia palvelualan ihmisiä? Ihan törkeän kamalaa kuin oltaisiin taas menossa ennen toisenmaailmansodan natsi-ihanteisiin? Pitääkö suomen kansalaisten alkaan pitään laittomasti aseita mukana jos täytyy pelätä vartioiden arvaavaamatonta käytöstä?

26

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksityisille vartiointifirmoille kelpaa palvelukseen tietysti mikä tahansa pullisteleva kasvuhormoni egoisti.

    • Anonyymi

      Itse kartan semmosia liikkeitä joissa on vartijoita, ei sitä tiedä mitä saatanan egoisteja ne on.
      Voimankäyttö niillä sallittua ja koulutus ja pällitestit niillä kuiten minimaaliset.

    • Anonyymi

      Naisen kroppa on heikompaa tekoa kuin miehen. Jos ovat käyttäneet naiseen samaa voimaa kuin olisivat käyttäneet mieheen, niin kai se on selvää, että on käytetty liikaa voimaa.

    • Anonyymi

      Moi, hyvä että ompussa secupalvelut pelaa, ei tarvii pelkää millo joukko roadmämei hyökkää nyrkein ja astaloin kimppuun, ku jvt tulee tarvittaessa peliin, heille tulee myöntää kunniamitalli hyvin tehdystä työstä jotta kaupassa olisi turvallista asioida.

      • Anonyymi

        Juu annetaan puukkoa kehkoon. Sie kärsit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu annetaan puukkoa kehkoon. Sie kärsit.

        Mitä tiedetään naisen ihme käytöksestä ,ei mitään! JA ei kuollut teidän maalaamista tukehtumieseen,mennään hysteerisinä salaliitto teorioihin maalailemaan,tyypillistä. Vartijatkin saa välillä outo käytöksisiltä ns asiakkalilta tappouhkauksia,solvauksia ja vaarallisia teräaseista kehoonsa ,,,ei tiedetä miksi ja mitä nainen teki kun vartijat teho nippuun laittoi,,,hysteria pois ja paasaus.


    • Anonyymi

      Hengen puute on kuitenkin kuolemaksi.

      • Anonyymi

        Nykyään on ilmeisesti olemassa laillisia puolustusvälineitä joihin ei ole puututtu, ne ovat kauneusalantuotteita. Erityisesti naiset käyttävät tekokynsiä jotka voivat olla jopa kahden-kolmen sentin pituiset ja terävät. Kymmenellä tekokynnellä r**pii jo pahasti, survoo pe**pukamat kipeämmiksi, uppoo ehkä iskulla sydä**een, silp*o naamaa ja ehkä kaivaa jopa silmän "viho**isen" p**stä? Kaameat nuo tekokynnet mutta eipä niitä ole kielletty käyttää sormissa kauneustekiöiden vuoksi?
        Turvakenkiäkään ei ole kielletty käyttää, niillä voi helposti murs*ata monenlaista kun niissä on metallinen kätki jonka täytyy kestää noin maansirtokoneen ylimenon painon niin ettei varpaat mene murskaksi? Niiden pohjissa on vielä metallit ettei terät mene jalkapohjaan. Itselläni oli joskus jopa turvakengat joilla voi kulkea 2 sentin syvyisessä vedessä jossa kulkee sähköä, ovat muuten niitä parhaita talvikenkiä koska niiden pito joissain malleissa on erittäin hyvä talvikelillä eivätkä sukat kastu märässä sohjoisessa kelissä, eikä autokolarissa varpaa murskaannu, todennäköisesti ainaki varpaat menisi ruumisarkkuun ehjänä?

        (oli pistettävä tähtiä ** kirjoitukseen kun desinfioivat kirjoituksia)


    • Anonyymi

      Oikeat poliisit tämän asian saa tutkia. niin saadaan sopiva loipputulos asialle.

      Suomalaiset poliisit ovat katkoneet pidätystilanteissa polvella selästä painaen kiinni otetuilta kylkiluita ja murtaneet nilkkoja ym. Ei ne kovin äkkiä noista videolal näkyvistä otteista mitään kiellettyä löydä.

      Neljä mistä taltuttaa yhtä naista, ja yksi miehistä istuu naisen selän päällä.

    • Anonyymi

      Iltalehteen saadun vartiointiliikkeen johtajan tarinan mukaan
      " Kyseessä ei ole ollut Mikkosen tiedon mukaan myymälävarkaus, vaan naiselle on annettu poistumiskehotus. Mikkosen käsityksen mukaan nainen on tehnyt vastarintaa."

      Mikkonen ei ole kertonut poistumiskehotuksen syytä , eikä sitä myöskään Iltaleti sitä ole kysynyt .

      Tällainen lienee vartiointiliikkeen, median ja viranomaisten yhteinen sovitti käytäntö kun selvyyttä vartijoiden toiminnan oikeutukseen ei haluta paljastaa.

      Homma haisee.

      • Anonyymi

        "Huomasin, että hänen on vaikea hengittää, silminnäkijä kuvailee."

        Keuhkot kasassa kun monta ukkoa makaa selän päällä. Vähän samoin kävi sillä mustalla miehellä jenkeissä. Ei saanut henkeä ja kuoli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Huomasin, että hänen on vaikea hengittää, silminnäkijä kuvailee."

        Keuhkot kasassa kun monta ukkoa makaa selän päällä. Vähän samoin kävi sillä mustalla miehellä jenkeissä. Ei saanut henkeä ja kuoli.

        Harva selviää kovin pitkään ilman happea.


      • Anonyymi

        JOO,ei pulmunen nainen ollut, mitä lie häirinnyt ,vaikka kivaksi kehutaan,,,,ei totellut jostain syystä käskyjä ,,,ei juoruta kun ette tiedä.


    • Anonyymi

      VIRKANSA PUOLESTA JOKAINEN AMMATTI KUNTA TOIMII;
      VARTIJA JA POLIISIT KÄYVÄT PÄÄLLE
      ASIANAJAJAT AJAVAT ASIAT, laki on, niinkuin se luetaan...tuomio niinkuin tuomitaan
      SYYTTÄJÄ SYYTTÄÄ JA TUOMARIT TUOMITSEE
      VANKILAT KURITTAA JA ULOSOTTOMIEHET VIE RAHAT JA OMAISUUDET

      • Anonyymi

        Uhmakkuus kostautuu jos ei uskota lakia,ei kannata pelleillä ja uhota,aina jää toiseksi,aineet vai mikä kohtaus ihmisellä jos ei tajua puhetta ja käskyä-poliisillekin alat uhoilla eleillä jo niin siitä tulee seurausta virkamiehen vastustelusta,,ei kannata järjettöminä liikkua ihmisten ilmoilla,kertoo epävakaudesta


    • Anonyymi

      Kyllä nistit pitää niputtaa.

    • Anonyymi

      Joku narkomaani se oli. Ei kukaan kuole jos laitetaan maahan.

      • Anonyymi

        Joulukuisen koronan jäljiltä täällä hapenotto on niin nollissa, että puuskuttaa jo 10 portaan nousun jälkeen parin minuutin ajan.
        Ainakin itse kuolisin, jos laitettaisiin mahalleen lattialle, ja joku painaisi selästä melko kevyestikin 2...3 minuuttia.


      • Anonyymi

        Sinä älä selosta siellä kokeileppa itse ja jos tiedät tarkemmin käy sanomassa poliiseille mitä aineita käytti.Testaa itselläs tilanne 400 kg ja kädet seläntakana mahallas 10 minuuttia .


    • Anonyymi

      Oliko kuollut nainen maahanmuuttaja taustainen? ainakin maahanmuuttajia kuvassa oli usiempi.

    • Anonyymi

      Ei ole havaintoa tapauksesta, TV-uutisissa haastateltiin ihmisiä joilla oli havaintoja asiasta? Tuskimpa kaikki olisi liittoutuneet kertomaan samansuuntaisesti tapahtuneesta, Suomessa kun kerrotaan mutta ei titenkään uskalleta puuttua?

      Monikohan Iranissa käytännössä näkivät miten Iranilainen nainen kuoli, silti kuulemma useat ihmiset osoittaneet mieltä niin että kuulemma näkyy?

      Suomessa on kautta aikojen ollut meininki että jotain pahaa ihminen on täytynyt tehdä ansaitakseen vamman tai kuoleman kun viranomainen on "kutitellut?"

      Ennenaikaiset kuolemat ovat jonkun lapsia.

      Muistanetteko ajankohtaisen ohjelman vuosien takaa Irakissa? Mikäli muistaa oikein sinne hakeutuneet suomalaisiaki turvallisuusalan ihmiset (ei siis sotilaita), saivat ammuskella mihin vaan vaikka menivät porukalla juhlimaan autoilla? Toimittaja kysyi minkä perusteella saatte ammuskella, vastaus oli puhelinkeskustelussa "he olisivat ampuneet jos ei oltaisi ammuttu." Kun nyt nuo Irakissa olleet, onko heistä nyt turvaamassa Suomessa, jos on onko vaarana että heillä katoaa tilannetaju siitä missä maassa taistelutilanteessa ovat?

    • Anonyymi

      Kyse oli ohjatusta koulutustilaisuudesta. Mentiin ihan oppien mukaan.

      Vain alku ja loppu oli täysin väärin. Huonokuntoisen heikon ja sairaan "asiakkaan" vika, jos ei pystynyt hengittämään.

    • Anonyymi

      No katsellaan mitä tästä tapahtumasta seuraa.

    • Anonyymi

      Se oli vain ajan kysymys koska jotku epäpätevät vartijat sai jonku hengiltä.
      Itse kävin aikoinaan 3 päivän vartijakurssin.

      • Anonyymi

        Nykyään on ilmeisesti olemassa laillisia puolustusvälineitä joihin ei ole puututtu, ne ovat kauneusalantuotteita. Erityisesti naiset käyttävät tekokynsiä jotka voivat olla jopa kahden-kolmen sentin pituiset ja terävät. Kymmenellä tekokynnellä raapii jo pahasti, survoo peräpukamat kipeämmiksi, uppoo ehkä iskulla sydämmeen, silpoo naamaa ja ehkä kaivaa jopa silmän "vihollisen" päästä? Kaameat nuo tekokynnet mutta eipä niitä ole kielletty käyttää sormissa kauneustekiöiden vuoksi?
        Turvakenkiäkään ei ole kielletty käyttää, niillä voi helposti murskata monenlaista kun niissä on metallinen kätki jonka täytyy kestää noin maansirtokoneen ylimenon painon niin ettei varpaat mene murskaksi? Niiden pohjissa on vielä metallit ettei terät mene jalkapohjaan. Itselläni oli joskus jopa turvakengat joilla voi kulkea 2 sentin syvyisessä vedessä jossa kulkee sähköä, ovat muuten niitä parhaita talvikenkiä koska niiden pito joissain malleissa on erittäin hyvä talvikelillä eivätkä sukat kastu märässä sohjoisessa kelissä, eikä autokolarissa varpaa murskaannu, todennäköisesti ainaki varpaat menisi ruumisarkkuun ehjänä?


    • Anonyymi

      "–Oikeuslääketieteellisen ruumiinavausraportin alustavan lausunnon mukaan
      nainen ei menehtynyt tukehtumalla.
      –Poliisi ei tiedota kuolinsyystä tarkemmin, sillä kuolemansyyn selvittämistä
      koskevat tiedot ovat salassa pidettäviä."
      https://yle.fi/a/74-20012279

      Suomalainen viranomaispuoli ei varmaan haluakaan palata koko kuolinsyyn asiaan enää koskaan, yhtään tämän tarkemmin.

      Mutta kai sentään omaisilla on oikeus antaa lehdistölle haastattelu, jossa kerrotaan että mihin asiaan nainen on kirjattau kuolleeksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3213
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2043
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1502
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1385
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      8
      1066
    10. 22
      1047
    Aihe