Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Keusotessa kekkerit.

Anonyymi-ap

Kun kekkerit järjestetään niin silloinhan pitää bilettää kunnolla.Nythän sitten näyttää siltä että Keusotessa asiaan on herätty.Ei riittänyt että johdon puoluekaverille räätälöitiin suojatyöpaikka ja hillotolppavirka korkealla palkalla.Nyt sitten laitetaankin oikein kunnolla haisemaan.Koko Keusoten henkilöstölle suodaan autoetu.Pitäähän henkilöstön päästä liikkumaan Keusoten alueella???? Jotenkin veronmaksajasta tuntuu siltä että meitä pidetään täysin pellenä. Keusoten toiminta on ollut pitkään täysin ala-arvoista.Löytyykö mitään osa-aluetta joka toimisi kunnolla. Eipä taida löytyä. Samaan aikaan kun kerrotaan että Keusotessa on puute rahasta,niin itse ryvetään kuin porsaat,kekkereissä. Paljon yhteistä on Keusotella ja Hyvinkään kaupungilla, rakenteellinen korruptio leviää. Aamuposti kertoi että kaupungin kehittäminen jatkuu keskustan osalta suunnitelmalla b. Siis pysäköintitalo rakennetaan,hankesuunnitelma tornitaloista aseman koulun tontille onkin jo aloitettu ja uuden sillan rakentamista rummutetaan nyt sopivin väliajoin veronmaksajien tajuntaan. Härskiä.

17

1148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä nuo autoedut kovin edullisia ole ja tuskin kovin moni pienipalkkainen sellaiseen lähtee. Isoille ja tärkeille johtajille on toki toisenlaiset autoedut; täydellä edulla, lasketaan palkan päälle, jne.

      • Anonyymi

        Edullisia tai ei. Jokainen euro tulee käyttää palveluiden tuottamiseen. Ei ylisuuriin palkkoihin, seminaariviikonloppuihin, liisingautoiluun eikä suojatyöpaikkoihin.


    • Anonyymi

      Jokaisessa organisaatiossaan on väkeä joka pyrkii syömään kuormasta. Ja toki jotain hyvää Keusotelaisille(johtoportaalle) toki kuuluukin. Hommahan toimii hienosti. Lääkäriin pääsee kuukaudessa, vanhushuolto oikein lämmittää sydäntä. Myös koululaiset pääsevät viimeistään viidennellä luokalla terveydenhoitajan pakeille. Jes.

    • Anonyymi

      Kaupunki voisi kertoa suoraan ne suuret kabineteissa sovitut ”kehitys” linjat eikä pikkupuroja yksi kerrallaan . Rakennetaan silta, Ok, mitä varten? Rakennetaan toinen silta, Ok, mitä varten? Pitää saada parkkitalo, Ok, mihin ja mitä varten? Asemankoulu lähtee mutta ei mitään päätöksiä mitä tontille tulee… rakennetaan nyt kuitenkin varuiksi kaikenlaista siltaa, parkkitaloa ympärille yms.yms. Kenellähän on kiikarissa musiikkiopiston ja taksikopin ympärillä oleva puisto? Kenellähän.. todellinen jytky taitaa muhia siellä. Taisi areena suunnitelmat olla vain silmälumetta. Läpinäkyvää, oikeudenmukaista ja reilua veronmaksajia kohtaan?

      • Anonyymi

        Aseman koulun tontista on jo sovittu ja annetaan "käypään" hintaan ryhmittymälle kiitokseksi että ovat hiljaa. Toiset ryhmittymät vaikenee koska he saavat seuraavia hankkeita kaupungin vielä omistamista kohteista. Keusoten johdon on hyvä bilettää , koska Suomen hallituskin pitää siitä. Tottakai moinen velttous harmittaa veronmaksajataviksia, mutta asialle ei mitään mahdeta. HUS ja muut isot sairaalat kärsivät ruuhkista, sek potilasjonoista, mutta biletys ohittaa kaikki velvoitteet. Joskus joku kärsivä tekee lopullisen ratkaisun omalta tai läheisen kohdalta, mutta biletys on pääasia.


    • Anonyymi

      Keusotessa demariryhmä hiukan nosti profiilia.Pari pahinta öykkäriä ja kieroilijaa laitettiin kävelemään.Varatuomari kavereineen sai lähteä.Eikä nyt sitten kannata haaveilla eduskunnastakaan.Voi Irma,Irma kuinka osasitkaan ryssiä.

      • Anonyymi

        No, tyttelin jäljiltähän kaikki on muuttunut tuhkaksi. Jos vielä saataisiin pois kaupungin touhuista niin rakenteellisen korruption tilanne kevenisi. Ja sitten seuraavaksi kellot soimaan pöhinä rehtori Raiviolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, tyttelin jäljiltähän kaikki on muuttunut tuhkaksi. Jos vielä saataisiin pois kaupungin touhuista niin rakenteellisen korruption tilanne kevenisi. Ja sitten seuraavaksi kellot soimaan pöhinä rehtori Raiviolle.

        "pois kaupungin touhuista" ? Mitä hyötyä jos pikkutekijät poistuu, mutta pahin ryhmittymä jää jäljelle?


    • Anonyymi

      Kekkerit hyvinkin. Keusotessa työskennellyt johtohenkilö on poliisin mukaan sekaantunut vartiointiliikkeen johtohenkilön junailemaan petosjuttuun.Vahinko arviolta 3 miljoonaa erkkiä.

      • Anonyymi

        Keski-Uusimaa 13.1.2023
        "Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote vaikenee kuin muuri poliisilla tutkittavana olevasta Keusoteen kytkeytyvästä miljoonien petosrikoskokonaisuudesta.

        Itä-Uudenmaan poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa henkilöä epäillään petoksesta eli perusteettomien yksityisten turvapalveluiden tuottamisesta sosiaalitoimelle vuosina 2021–2022. Turvapalveluiden hankinnasta päättänyttä sosiaalitoimen edustajaa epäillään virkarikoksesta. Poliisi epäilee hänen ylittäneen valtuutensa päättäessään huomattavista hankinnoista ilman tosiasiallista oikeutta niihin.

        Poliisi ei ole rikospaikkakuntaa vahvistanut, mutta useiden medioiden mukaan se olisi tapahtunut Järvenpäässä, jossa sosiaali- ja terveyspalveluista tapahtuma-aikaan vastasi nykyistä Keusotea edeltänyt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä.

        Myös hankintaketjun muuta päätöksentekoa, valvontaa ja vastuuta selvitetään esitutkinnan aikana. Epäillyn kokonaisvahingon osalta kyse on noin kolmesta miljoonasta eurosta. Jos näin olisi, olisi keskiuusmaalaisten veronmaksajien rahoja puhallettu taivaan tuuliin ehkä keskimäärin 250 000 euroa kuukaudessa.

        Tapaukseen liittyy paljon avoimia kysymyksiä, joihin Keski-Uusimaa on yrittänyt saada Keusotelta kahden päivänä aikana vastauksia laihoin tuloksin.

        Miten Keusoten yksittäinen virkamies on pystynyt päättämään kolmen miljoonan euron käytöstä? Kuinka suurien summien käytöstä yksittäinen viranhaltija saa päättää? Kuka tarkastaa viranhaltijan tekemät maksupäätökset? Miten Keusoten raha-asioita on ylipäätään seurattu?

        Keski-Uusimaan torstaina tavoittama nykyinen hyvinvointialueen johtaja Mikko Komulainen kertoi olevansa täysin lehtitietojen varassa asiassa, joten hän ei voinut kommentoida tapausta millään tavalla.

        Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia.

        Helinä Perttu
        Keusoten hallituksen päätoimisena puheenjohtajana viime keväästä asti toiminut järvenpääläinen Helinä Perttu (kok.) vetoaa siihen, että virkarikosepäilyyn johtaneet tapahtumat ovat olleet Keusoten kuntayhtymäaikana. Hän ei perjantaina halunnut avata edes sitä, mitä ajatuksia poliisin tutkittavana oleva tapaus hänessä herättää.

        – Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia. Poliisi hoitaa tiedottamisen. En spekuloi asiasta, josta en tiedä yhtään mitään.

        Keusote ei ole halukas avaamaan millään tavalla taloudenpitonsa valvontaa edes yleisellä tasolla, vaan vetoaa tiukasti siihen, että tiedotusvastuu asiasta on poliisilla.

        Asia on esitutkintaviranomaisten tutkinnassa ja tiedotusvastuu tähän liittyen on poliisilla, kommentoi Keusoten hallintopäällikkö Petja Harakka Keski-Uusimaalle sähköpostilla.

        Keski-Uusimaa on torstain ja perjantain aikana yrittänyt lukuisia kertoja tavoittaa kuntayhtymä-Keusotea johtanutta Pirjo Laitinen-Parkkosta, joka johti Keusotea myös aikana, johon rikosepäily ajoittuu. Hyvinvointialueeksi vuodenvaihteessa muuttuneessa Keusotessa Laitinen-Parkkonen toimii johtajaylilääkärinä sekä tutkimus- ja kehittämisjohtajana. Perjantaina Keusoten viestintä pystyi kertomaan, että Laitinen-Parkkonen on ollut koko viikon lomalla.

        Tieto rikosepäilystä ei tunnu olevan Keski-Uusimaan saamien kommenttien perusteella laajasti tiedossa Keusoten sisällä siitäkään huolimatta, että poliisi kertoo rikostukinnan aikana puhuttaneensa tai aikovansa puhuttaa kymmeniä henkilöitä. Keskeisimmät päättäjätkin kuulivat asiasta ensimmäistä kertaa uutisista.

        – Miksi olisi (tietoa tapahtuneesta), kun en ole ollut siellä hallituksessa silloin. Ei asia kuulu minulle. Se on ollut sen ajan hallinnon asia. Minua ei ole pyydetty kuulusteluun. En tiedä, ketä on kuulusteltu ja ketä ei, kuittaa Perttu.

        Hyvinvointialuetta edeltäneessä kuntayhtymä-Keusotessa hallituksen puheenjohtajana toiminut hyvinkääläinen Jaakko Rainio (kok.) kertoo saaneensa poliisin petos- ja virkarikostutkinnasta tiedon perjantaiaamuna sosiaalisesta mediasta.

        Rainio sanoo, ettei pysty selittämään tarkemmin sitä, miten torstaina esille tullut virkarikosepäily tuli yllätyksenä hänellekin.
        – Asia on tuore, se on epäilys ja sitä tutkitaan, mutta olen erittäin huolestunut. Jos ja kun tehdään väärin, niin ne ovat meidän yhteiskunnalta ja kansalaisilta pois.
        – Meillä on aluehallitus ensi tiistaina ja siinä asiaa käsitellään. Se on käsittelyssä muissa asioissa, ei pykälälistalla, hän kertoo.
        Rainio on aluehallituksen jäsen.

        – En osaa ennakoida, miten asiaa käydään aluehallituksessa läpi. Luotan meidän puheenjohtajaan ja valmisteleviin viranhaltijoihin.
        Puheenjohtaja Helinä Perttu yllättyy kuullessaan, että asia olisi esillä ensi tiistaina aluehallituksen kokouksessa.

        – Asia ei ole pykäläasia eikä siis virallinen asia, mutta varmasti joku voi siitä kysyä, niin sitten siitä jotakin vastataan. Muut asiat eivät ole sellaisia, että niitä valmisteltaisiin, hän päättää."

        Milloin AP kirjoittaa asiasta??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keski-Uusimaa 13.1.2023
        "Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote vaikenee kuin muuri poliisilla tutkittavana olevasta Keusoteen kytkeytyvästä miljoonien petosrikoskokonaisuudesta.

        Itä-Uudenmaan poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa henkilöä epäillään petoksesta eli perusteettomien yksityisten turvapalveluiden tuottamisesta sosiaalitoimelle vuosina 2021–2022. Turvapalveluiden hankinnasta päättänyttä sosiaalitoimen edustajaa epäillään virkarikoksesta. Poliisi epäilee hänen ylittäneen valtuutensa päättäessään huomattavista hankinnoista ilman tosiasiallista oikeutta niihin.

        Poliisi ei ole rikospaikkakuntaa vahvistanut, mutta useiden medioiden mukaan se olisi tapahtunut Järvenpäässä, jossa sosiaali- ja terveyspalveluista tapahtuma-aikaan vastasi nykyistä Keusotea edeltänyt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä.

        Myös hankintaketjun muuta päätöksentekoa, valvontaa ja vastuuta selvitetään esitutkinnan aikana. Epäillyn kokonaisvahingon osalta kyse on noin kolmesta miljoonasta eurosta. Jos näin olisi, olisi keskiuusmaalaisten veronmaksajien rahoja puhallettu taivaan tuuliin ehkä keskimäärin 250 000 euroa kuukaudessa.

        Tapaukseen liittyy paljon avoimia kysymyksiä, joihin Keski-Uusimaa on yrittänyt saada Keusotelta kahden päivänä aikana vastauksia laihoin tuloksin.

        Miten Keusoten yksittäinen virkamies on pystynyt päättämään kolmen miljoonan euron käytöstä? Kuinka suurien summien käytöstä yksittäinen viranhaltija saa päättää? Kuka tarkastaa viranhaltijan tekemät maksupäätökset? Miten Keusoten raha-asioita on ylipäätään seurattu?

        Keski-Uusimaan torstaina tavoittama nykyinen hyvinvointialueen johtaja Mikko Komulainen kertoi olevansa täysin lehtitietojen varassa asiassa, joten hän ei voinut kommentoida tapausta millään tavalla.

        Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia.

        Helinä Perttu
        Keusoten hallituksen päätoimisena puheenjohtajana viime keväästä asti toiminut järvenpääläinen Helinä Perttu (kok.) vetoaa siihen, että virkarikosepäilyyn johtaneet tapahtumat ovat olleet Keusoten kuntayhtymäaikana. Hän ei perjantaina halunnut avata edes sitä, mitä ajatuksia poliisin tutkittavana oleva tapaus hänessä herättää.

        – Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia. Poliisi hoitaa tiedottamisen. En spekuloi asiasta, josta en tiedä yhtään mitään.

        Keusote ei ole halukas avaamaan millään tavalla taloudenpitonsa valvontaa edes yleisellä tasolla, vaan vetoaa tiukasti siihen, että tiedotusvastuu asiasta on poliisilla.

        Asia on esitutkintaviranomaisten tutkinnassa ja tiedotusvastuu tähän liittyen on poliisilla, kommentoi Keusoten hallintopäällikkö Petja Harakka Keski-Uusimaalle sähköpostilla.

        Keski-Uusimaa on torstain ja perjantain aikana yrittänyt lukuisia kertoja tavoittaa kuntayhtymä-Keusotea johtanutta Pirjo Laitinen-Parkkosta, joka johti Keusotea myös aikana, johon rikosepäily ajoittuu. Hyvinvointialueeksi vuodenvaihteessa muuttuneessa Keusotessa Laitinen-Parkkonen toimii johtajaylilääkärinä sekä tutkimus- ja kehittämisjohtajana. Perjantaina Keusoten viestintä pystyi kertomaan, että Laitinen-Parkkonen on ollut koko viikon lomalla.

        Tieto rikosepäilystä ei tunnu olevan Keski-Uusimaan saamien kommenttien perusteella laajasti tiedossa Keusoten sisällä siitäkään huolimatta, että poliisi kertoo rikostukinnan aikana puhuttaneensa tai aikovansa puhuttaa kymmeniä henkilöitä. Keskeisimmät päättäjätkin kuulivat asiasta ensimmäistä kertaa uutisista.

        – Miksi olisi (tietoa tapahtuneesta), kun en ole ollut siellä hallituksessa silloin. Ei asia kuulu minulle. Se on ollut sen ajan hallinnon asia. Minua ei ole pyydetty kuulusteluun. En tiedä, ketä on kuulusteltu ja ketä ei, kuittaa Perttu.

        Hyvinvointialuetta edeltäneessä kuntayhtymä-Keusotessa hallituksen puheenjohtajana toiminut hyvinkääläinen Jaakko Rainio (kok.) kertoo saaneensa poliisin petos- ja virkarikostutkinnasta tiedon perjantaiaamuna sosiaalisesta mediasta.

        Rainio sanoo, ettei pysty selittämään tarkemmin sitä, miten torstaina esille tullut virkarikosepäily tuli yllätyksenä hänellekin.
        – Asia on tuore, se on epäilys ja sitä tutkitaan, mutta olen erittäin huolestunut. Jos ja kun tehdään väärin, niin ne ovat meidän yhteiskunnalta ja kansalaisilta pois.
        – Meillä on aluehallitus ensi tiistaina ja siinä asiaa käsitellään. Se on käsittelyssä muissa asioissa, ei pykälälistalla, hän kertoo.
        Rainio on aluehallituksen jäsen.

        – En osaa ennakoida, miten asiaa käydään aluehallituksessa läpi. Luotan meidän puheenjohtajaan ja valmisteleviin viranhaltijoihin.
        Puheenjohtaja Helinä Perttu yllättyy kuullessaan, että asia olisi esillä ensi tiistaina aluehallituksen kokouksessa.

        – Asia ei ole pykäläasia eikä siis virallinen asia, mutta varmasti joku voi siitä kysyä, niin sitten siitä jotakin vastataan. Muut asiat eivät ole sellaisia, että niitä valmisteltaisiin, hän päättää."

        Milloin AP kirjoittaa asiasta??

        "Järjestäytynyt yhteiskunta" on kehittynyt vuosituhansien kuluessa suunnilleen seuraavalla tavalla: Ensin on ollut johtaja, joka on ollut luonteeltaan sopiva, tavallisesti luonteeltaan väkivaltainen ja vain omaa etuaan ajava. Hän on saanut pieniä etuja antamalla hallintaansa ryhmän apulaisia, joista on muodostunut rosvolauman tapaan toimiva omaa etuaan hoitava joukko, jonka johtaja on jossakin vaiheessa julistanut hallitsemansa alueen valtakunnakseen ja itsensä sen hallitsijaksi. Aluetta laajennetaan yleensä väkivaltaisesti ja muutenkin suurinta kansaosaa halveksien. Ja tuossa metodissa säännöt määrittelee voittaja.
        Alueella asuville annetaan joitakin etuja, jolloin he luulevat että asiat ovat hyvin. Koska rosvolaumalle on eduksi, että kaikkea ei kannata kertoa alueella asuville, niin ei kerrota. Ahneus on, ja on ollut aina motiivina päästä tuon rosvolauman jäseneksi. Ahneuden lisäksi on ollut eduksi, että haluaa päästä asemaan jossa saa määrätä mitä muut saavat tehdä.

        Nykyään tilanne on suunnilleen sama kaikissa yhteiskunnan yksiköissä. Tässä maailmatilanteessa hyvää ei voi riittää kaikille, joten sen ottavat ne joilla on siihen mahdollisuus, vaikka sitten joutuvatkin rikkomaan yhteisesti sovittuja sääntöjä.

        Mitään merkittävää parannusta ei ole odotettavissa. Sanktiot väärinkäytöksistä, kähminnöistä, varkauksista yms. ovat liian pieniä, koska laakeja säätämässä ja tulkitsemassa on ryhmä, joka kuuluu "hyvän" saajiin.

        Totuushan on, että Suomessa rikollisia suojellaan enemmän kuin rikoksen uhreja. Jotkut rikollisia oikeudessa puolustavat oikeustieteen asiantuntijat ovat opiskelleet tohtoreiksi vankilassa rikoksista määrättyä rangaistusta suorittaessaan yhteiskunnan varoilla.

        Ja useimmat, nöyrät verojen maksajat eivät edes huomaa että heiltä varastetaan koko ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keski-Uusimaa 13.1.2023
        "Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote vaikenee kuin muuri poliisilla tutkittavana olevasta Keusoteen kytkeytyvästä miljoonien petosrikoskokonaisuudesta.

        Itä-Uudenmaan poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa henkilöä epäillään petoksesta eli perusteettomien yksityisten turvapalveluiden tuottamisesta sosiaalitoimelle vuosina 2021–2022. Turvapalveluiden hankinnasta päättänyttä sosiaalitoimen edustajaa epäillään virkarikoksesta. Poliisi epäilee hänen ylittäneen valtuutensa päättäessään huomattavista hankinnoista ilman tosiasiallista oikeutta niihin.

        Poliisi ei ole rikospaikkakuntaa vahvistanut, mutta useiden medioiden mukaan se olisi tapahtunut Järvenpäässä, jossa sosiaali- ja terveyspalveluista tapahtuma-aikaan vastasi nykyistä Keusotea edeltänyt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä.

        Myös hankintaketjun muuta päätöksentekoa, valvontaa ja vastuuta selvitetään esitutkinnan aikana. Epäillyn kokonaisvahingon osalta kyse on noin kolmesta miljoonasta eurosta. Jos näin olisi, olisi keskiuusmaalaisten veronmaksajien rahoja puhallettu taivaan tuuliin ehkä keskimäärin 250 000 euroa kuukaudessa.

        Tapaukseen liittyy paljon avoimia kysymyksiä, joihin Keski-Uusimaa on yrittänyt saada Keusotelta kahden päivänä aikana vastauksia laihoin tuloksin.

        Miten Keusoten yksittäinen virkamies on pystynyt päättämään kolmen miljoonan euron käytöstä? Kuinka suurien summien käytöstä yksittäinen viranhaltija saa päättää? Kuka tarkastaa viranhaltijan tekemät maksupäätökset? Miten Keusoten raha-asioita on ylipäätään seurattu?

        Keski-Uusimaan torstaina tavoittama nykyinen hyvinvointialueen johtaja Mikko Komulainen kertoi olevansa täysin lehtitietojen varassa asiassa, joten hän ei voinut kommentoida tapausta millään tavalla.

        Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia.

        Helinä Perttu
        Keusoten hallituksen päätoimisena puheenjohtajana viime keväästä asti toiminut järvenpääläinen Helinä Perttu (kok.) vetoaa siihen, että virkarikosepäilyyn johtaneet tapahtumat ovat olleet Keusoten kuntayhtymäaikana. Hän ei perjantaina halunnut avata edes sitä, mitä ajatuksia poliisin tutkittavana oleva tapaus hänessä herättää.

        – Ei meistä nyt kukaan halua tätä kommentoida, koska tämä on rikosasia. Poliisi hoitaa tiedottamisen. En spekuloi asiasta, josta en tiedä yhtään mitään.

        Keusote ei ole halukas avaamaan millään tavalla taloudenpitonsa valvontaa edes yleisellä tasolla, vaan vetoaa tiukasti siihen, että tiedotusvastuu asiasta on poliisilla.

        Asia on esitutkintaviranomaisten tutkinnassa ja tiedotusvastuu tähän liittyen on poliisilla, kommentoi Keusoten hallintopäällikkö Petja Harakka Keski-Uusimaalle sähköpostilla.

        Keski-Uusimaa on torstain ja perjantain aikana yrittänyt lukuisia kertoja tavoittaa kuntayhtymä-Keusotea johtanutta Pirjo Laitinen-Parkkosta, joka johti Keusotea myös aikana, johon rikosepäily ajoittuu. Hyvinvointialueeksi vuodenvaihteessa muuttuneessa Keusotessa Laitinen-Parkkonen toimii johtajaylilääkärinä sekä tutkimus- ja kehittämisjohtajana. Perjantaina Keusoten viestintä pystyi kertomaan, että Laitinen-Parkkonen on ollut koko viikon lomalla.

        Tieto rikosepäilystä ei tunnu olevan Keski-Uusimaan saamien kommenttien perusteella laajasti tiedossa Keusoten sisällä siitäkään huolimatta, että poliisi kertoo rikostukinnan aikana puhuttaneensa tai aikovansa puhuttaa kymmeniä henkilöitä. Keskeisimmät päättäjätkin kuulivat asiasta ensimmäistä kertaa uutisista.

        – Miksi olisi (tietoa tapahtuneesta), kun en ole ollut siellä hallituksessa silloin. Ei asia kuulu minulle. Se on ollut sen ajan hallinnon asia. Minua ei ole pyydetty kuulusteluun. En tiedä, ketä on kuulusteltu ja ketä ei, kuittaa Perttu.

        Hyvinvointialuetta edeltäneessä kuntayhtymä-Keusotessa hallituksen puheenjohtajana toiminut hyvinkääläinen Jaakko Rainio (kok.) kertoo saaneensa poliisin petos- ja virkarikostutkinnasta tiedon perjantaiaamuna sosiaalisesta mediasta.

        Rainio sanoo, ettei pysty selittämään tarkemmin sitä, miten torstaina esille tullut virkarikosepäily tuli yllätyksenä hänellekin.
        – Asia on tuore, se on epäilys ja sitä tutkitaan, mutta olen erittäin huolestunut. Jos ja kun tehdään väärin, niin ne ovat meidän yhteiskunnalta ja kansalaisilta pois.
        – Meillä on aluehallitus ensi tiistaina ja siinä asiaa käsitellään. Se on käsittelyssä muissa asioissa, ei pykälälistalla, hän kertoo.
        Rainio on aluehallituksen jäsen.

        – En osaa ennakoida, miten asiaa käydään aluehallituksessa läpi. Luotan meidän puheenjohtajaan ja valmisteleviin viranhaltijoihin.
        Puheenjohtaja Helinä Perttu yllättyy kuullessaan, että asia olisi esillä ensi tiistaina aluehallituksen kokouksessa.

        – Asia ei ole pykäläasia eikä siis virallinen asia, mutta varmasti joku voi siitä kysyä, niin sitten siitä jotakin vastataan. Muut asiat eivät ole sellaisia, että niitä valmisteltaisiin, hän päättää."

        Milloin AP kirjoittaa asiasta??

        Aamupaska ei kirjoita ennen kuin kokoomus, kauppakamari ja virkamiesten ydinkärki antaa luvan. Varmaan laativat artikkelia parhaillaan lehteen kunhan teksti menee oikein.
        Vai on se Laitinen-Parkkonen lomalla, tavoittamattomissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Järjestäytynyt yhteiskunta" on kehittynyt vuosituhansien kuluessa suunnilleen seuraavalla tavalla: Ensin on ollut johtaja, joka on ollut luonteeltaan sopiva, tavallisesti luonteeltaan väkivaltainen ja vain omaa etuaan ajava. Hän on saanut pieniä etuja antamalla hallintaansa ryhmän apulaisia, joista on muodostunut rosvolauman tapaan toimiva omaa etuaan hoitava joukko, jonka johtaja on jossakin vaiheessa julistanut hallitsemansa alueen valtakunnakseen ja itsensä sen hallitsijaksi. Aluetta laajennetaan yleensä väkivaltaisesti ja muutenkin suurinta kansaosaa halveksien. Ja tuossa metodissa säännöt määrittelee voittaja.
        Alueella asuville annetaan joitakin etuja, jolloin he luulevat että asiat ovat hyvin. Koska rosvolaumalle on eduksi, että kaikkea ei kannata kertoa alueella asuville, niin ei kerrota. Ahneus on, ja on ollut aina motiivina päästä tuon rosvolauman jäseneksi. Ahneuden lisäksi on ollut eduksi, että haluaa päästä asemaan jossa saa määrätä mitä muut saavat tehdä.

        Nykyään tilanne on suunnilleen sama kaikissa yhteiskunnan yksiköissä. Tässä maailmatilanteessa hyvää ei voi riittää kaikille, joten sen ottavat ne joilla on siihen mahdollisuus, vaikka sitten joutuvatkin rikkomaan yhteisesti sovittuja sääntöjä.

        Mitään merkittävää parannusta ei ole odotettavissa. Sanktiot väärinkäytöksistä, kähminnöistä, varkauksista yms. ovat liian pieniä, koska laakeja säätämässä ja tulkitsemassa on ryhmä, joka kuuluu "hyvän" saajiin.

        Totuushan on, että Suomessa rikollisia suojellaan enemmän kuin rikoksen uhreja. Jotkut rikollisia oikeudessa puolustavat oikeustieteen asiantuntijat ovat opiskelleet tohtoreiksi vankilassa rikoksista määrättyä rangaistusta suorittaessaan yhteiskunnan varoilla.

        Ja useimmat, nöyrät verojen maksajat eivät edes huomaa että heiltä varastetaan koko ajan.

        "verojen maksajat eivät edes huomaa", milläs huomaisi kun mitään ei missään kerrota. Rahat tuohon miljoona-laatikkoon kyllä kelpaa, mutta mitään vastinetta ei ole tullut. Ei edes sitä tiedotetta jokaiseen kotiin yhteystietoineen ole näkynyt. ***siilleen meni koko uudistus ja poliitikot vain huijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Järjestäytynyt yhteiskunta" on kehittynyt vuosituhansien kuluessa suunnilleen seuraavalla tavalla: Ensin on ollut johtaja, joka on ollut luonteeltaan sopiva, tavallisesti luonteeltaan väkivaltainen ja vain omaa etuaan ajava. Hän on saanut pieniä etuja antamalla hallintaansa ryhmän apulaisia, joista on muodostunut rosvolauman tapaan toimiva omaa etuaan hoitava joukko, jonka johtaja on jossakin vaiheessa julistanut hallitsemansa alueen valtakunnakseen ja itsensä sen hallitsijaksi. Aluetta laajennetaan yleensä väkivaltaisesti ja muutenkin suurinta kansaosaa halveksien. Ja tuossa metodissa säännöt määrittelee voittaja.
        Alueella asuville annetaan joitakin etuja, jolloin he luulevat että asiat ovat hyvin. Koska rosvolaumalle on eduksi, että kaikkea ei kannata kertoa alueella asuville, niin ei kerrota. Ahneus on, ja on ollut aina motiivina päästä tuon rosvolauman jäseneksi. Ahneuden lisäksi on ollut eduksi, että haluaa päästä asemaan jossa saa määrätä mitä muut saavat tehdä.

        Nykyään tilanne on suunnilleen sama kaikissa yhteiskunnan yksiköissä. Tässä maailmatilanteessa hyvää ei voi riittää kaikille, joten sen ottavat ne joilla on siihen mahdollisuus, vaikka sitten joutuvatkin rikkomaan yhteisesti sovittuja sääntöjä.

        Mitään merkittävää parannusta ei ole odotettavissa. Sanktiot väärinkäytöksistä, kähminnöistä, varkauksista yms. ovat liian pieniä, koska laakeja säätämässä ja tulkitsemassa on ryhmä, joka kuuluu "hyvän" saajiin.

        Totuushan on, että Suomessa rikollisia suojellaan enemmän kuin rikoksen uhreja. Jotkut rikollisia oikeudessa puolustavat oikeustieteen asiantuntijat ovat opiskelleet tohtoreiksi vankilassa rikoksista määrättyä rangaistusta suorittaessaan yhteiskunnan varoilla.

        Ja useimmat, nöyrät verojen maksajat eivät edes huomaa että heiltä varastetaan koko ajan.

        Tuollainen touhu muistuttaa Hyvinkään kiinteistöomaisuuden siirtelyä uusiin omistuksiin. Tarvitaan vain ryhmä samanhenkisiä ja tahtotilaa tehdä muutoksia omaisuuden hallintaan, Tarpeeksi voimakastahtoisia johtoon ja kukin huolehtii laumansa hallinnan. Puhallus on suoritettu. Kansalaiset eli omaisuuden entiset omistajat eivät järjestelyistä tiedä mitään, kuten ei näy tietävän Keusotea edellisen tahon kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamupaska ei kirjoita ennen kuin kokoomus, kauppakamari ja virkamiesten ydinkärki antaa luvan. Varmaan laativat artikkelia parhaillaan lehteen kunhan teksti menee oikein.
        Vai on se Laitinen-Parkkonen lomalla, tavoittamattomissa.

        Onko Aamupostin henkilöstöön kuuluva vielä nykyään paikallisen kauppakamarin tiedotusvastaava. Jokunen vuosi sitten ainakin oli.


    • Anonyymi

      Nyt sitten hyvinvointialueet jakavat ns. ryhmärahaa.Se on toiselta nimeltään piilopuoluetukea.Rahalla on tarkoitus kuulemma suorittaa koulutusta,ostaa asiantuntijapalveluita ym. No jopas.Ehkä kuitenkin osa menee saunailtoihin,ja eduskuntavaalien mainontaan.Samaan aikaan Keusoten hillotolppaviranhaltija aloittaa sisäisen selvityksen Securatiksen johdon kanssa junaillusta rahojen häviämisestä. Iso-tappi Helinä Perttu "ei tiedä" asiasta mitään kun on vain johtajana lafkassa. Ja herra-pöhinä ei tiedä myöskään mitään.Rainio kertoo vain olevansa töissä keusotessa,ehkä. Ei kai niistä töistä niin väliä kunhan vain hiukan pöhistellään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe