Kristilliset vaikenee visusti

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009318639.html

Sitä täytyy ihmetellä, että kaikesta räpättävä, helluntalaiseksi itsensä lukeva, Essayah on kommentoimatta uskonsisaren väkivaltaista kuolemaa.

Auta armias, jos jotenkin Essayah pääsee solvaamaan ja maalittamaan pääministeriä ja hallitusta, niin kyllä sitä juttua pesee. Suu käy, haukkuessaan, kuin konekiväärin sarjatuli. Tästä näemme miten teennäistä ja ulkokultaista Essayahin toiminta on. Ai, että vielä uskovainen? Kaikkea muuta, ulkopuolisen silmin.

7

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "Päivi Räsänen
    2 t ·
    Ison Omenan kuolemantapaus on järkyttävä. Tapaus on koskettanut minua vielä syvemmin, sillä nainen oli Facebook-ystäväni ja viestittelin hänen kanssaan viimeksi pari viikkoa sitten. Hän on usein rohkaissut ja kannustanut toivottaen siunausta elämääni. Otan lämpimästi osaa omaisten ja läheisten suruun. On tärkeää, että poliisi selvittää perusteellisesti tapahtumien kulun. Samalla tämänkin tapauksen tiimoilta on syytä selvittää tarpeet kohentaa yksityisen turvallisuusalan koulutusta ja valvontaa. Toivon voimia myös kaikille tilanteeseen osallisille tässä raskaassa prosessissa. On muistettava, että vartijat ja järjestyksenvalvojat tekevät meidän kaikkien kannalta tärkeää ja arvostettavaa turvallisuustyötä."

    Nyt sitten Päivikin otti kantaan, kun painostettiin...että semmoista. Tapaus on niin järkyttävä, että kaikkien pitäisi painostaa selvittämään kuolinsyy. Selvitykseksi ei riitä, että nainen ei tukehtunut!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Essayah ei ole koskaan solvannut tai maalittanut Marinia, eikö ollut Marin joka pilkkasi kansalaisia opastamalla, hei boomerit jäitä hattuun ja ottakaa coolimmin?
   Essayah käyttäytyy asiallisesti ja ottaessaan osaa poliittiseen keskusteluun, ei kiihdy eikä ryhdy pälpättämään toisten puheiden päälle. Lisäksi Essayah on hyvin perehtynyt asioihin joista puhuu, joten ei tarvitse huitoa ja vatkata käsiään tehostukseksi.
   Ateistina arvostan Saria ja äänestäisin mutta vaalipiiri on esteenä.

  • Anonyymi

   eikös yksi oulun mamuraiskaajista helluntailaiseksi muuttunut?

   uskonnolla pääsee piireihin juu

  • Anonyymi

   Ja yksi mamu muuttui luterilaiseksi, Porissa pappi oikein julkisesti ehti kehumaan, ennen kuin tappoi suomalaisen naisen ja sytytti tulipalon kerrostalossa naisen asunnossa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1637
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   809
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   702
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   673
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   640
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   317
   639
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   635
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   616
  Aihe