AKT ja Teollisuusliitto ovat ajamassa Suomen talouden kielekkeelle

Anonyymi-ap

Lakkojyrä AKT ja Teollisuusliitto uhkailevat pitkillä lakoilla, ellei heidän ehtoihin suostuta. Mitä neuvottelua se sellainen on? Se on terrorisointia, josta ei hyödy kukaan. Eivät ole yleishyödyllisiä yhteisöjä, minkä takia osingot verolle!

Lakkouhittelu on vaarallista. Ylisuuret palkankorotukset johtaisivat julkisen puolen palkkojen nousuun, koska nyt on kytkös vientisektorin ja julkisen puolen välillä. Se tarkoittaisi julkisen jo nyt heikon talouden tilanteen kärjistymistä. Suuret leikkaukset olisivat välttämättömiä. Se kohdistuisi juurikin AKT:n ja Teollisuusliiton jäsenien palveluihin.

Suuret palkankorotukset ruokkivat inflaatiota, minkä takia korotuksilla ei ole mitään merkitystä. Ostovoima ei kasva. Hullua ja vastuutonta hommaa, jolla ajetaan valtion ja kuntien talous kielekkeelle. Ammattiliittojen johto toimii vastuuttomasti.

Palkkojen maltillinen korottaminen tai jopa alentaminen ja samalla tuloverojen alentaminen tuovat käteen nettona vähintään yhtä paljon kuin ennen, jolla saa enemmän kuin aikaisemmin, koska hinnat välttämättä lähtevät laskuun, jos palkat eivät nouse.

Palkkamaltti lisää yritysten kilpailukykyä ja sitä kautta työllisyyttä. Työhön pääsy on monelle lottovoitto niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Korkea työllisyys on välttämätön julkisen talouden korjaamiseksi.

Nyt katsotaan, ovatko liittojohtajat ja harmaa kasvoton liittokokous ja hallitus yhteiskunnan eli Suomen kansan vihollinen vai ei. Ideologia ei kanna, kun kysymys hyvinvoinnista. Siinä tarvitaan enemmän järkeä ja vähemmän uhoa ja poseerausta parrasvaloissa.

1

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Työmies/ nainen on palkkansa ansainnut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2711
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   79
   1424
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   871
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   47
   861
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   27
   852
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   380
   814
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   709
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   693
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   61
   653
  Aihe