Eliittijoukot rintamilla: kurinalaista voimaa!

Anonyymi-ap

Mutta tiukka kuri tuo myös muutakin - rajattoman väkivallan, kun käskyt koetetaan viedä kaikissa olosuhtissa läpi, jopa oma henki uhraamalla!

Hyvä vain paha? Loputon SS-keskustelu maailman ensimmäisestä monikansallisesta joukkovoimasta, jossa ei väkivaltaa kainosteltu. Nyt sitä klorifioidaan ja Suomestakin Jussi Halla-hon karnevalisointina ihaillaan ja hyljeksitään.

Muun muassa ukrainalaiset olivat osa Eaffen-SS monikansallista taisteluvoimaa Neuvostoliiton Puna-armeijaa vastaan ja nyt tätä Galitsian ** https://en.wikipedia.org/wiki/14th_Waffen_Grenadier_Division_of_the_SS_(1st_Galician) | suomeksi * https://fi.wikipedia.org/wiki/Galitsian_SS-divisioona * ** perinnettä kantaa Ukrainassa kainostelematta Azov-pataljoonat.

Saksalaiset olivat oivaltaneet lehtitiedon mukaan, että heidän suositun televisiosarjasta hyvin tuttu tähti Horst 'Derrick' Tappert olikin palvellut SS:ssä, tarkemmin ilmaistuna Waffen SS:ssä 2] – II Maailmansodan itärintamalla, joka oli sotana maailman historian verisin, raain, tappavin sekä siviileille armottomin – siellä ei säästelty keinoja, puolin eikä toisin, se oli tuhoamistaistelu, jossa paha kostettiin pahalla.

Suomalainen kosketus eliittijoukkoihin

Suomalaiset aihetta lukeneet muistavat panttipataljoonan 3], joka oli nimityksenä virheellinen – meidän nuoret miehet menivät vapaaehtoisina Waffen SS:ään – itärintamalle, kokivat liki Stalingradin ja Kaukasuksen. Suomalaiset SS-miehet saivat arvostetun aseman taistelijoina (myös saksalaisten SS-miesten keskuudessa), jotka täyttivät määräykset ja toteuttivat hyvin annetut tehtävät, loppuun saakka.

SS on tabu –

SS oli alun alkaen Adolf Hitlerin henkilökohtainen vartiokaarti, jonne pääsyyn oli erittäin tiukat vaatimukset. Vain pohjoinen ”arjalainen” rotu, riittävän pitkinä, kelpasivat – rikosrekisteriä ei saanut olla ja muutoinkin piti olla täysin nuhteeton elämäntapa, eikä ”väärää verta suvussa” suvaittu. Tuolloin ihanteita maalattiin rotuopeista, joiden tutkintaa Suomessakin harjoitettiin – muun muassa lasten lääkärinä kuuluisaksi tulleen Arvo Ylpön 4] toimesta.

Hitlerin valiokaarti laajeni nopeasti, laskelmoivan, hiljaa puhuvan ja hyvämuistisen Heinrich Himmlerin 5] toimesta eliittiarmeijaksi 6], jossa palveli yli 10 maan kansalaisia (eräänlainen ylieurooppalainen sotavoima) – muslimeja myöten! Erityisen kunnostautuneita vierasmaalaisia olivat eestiläiset, tanskalaiset ja itävaltalaiset – tosin Anschslush 7] oli Itävallan liittänyt Saksaan jo 1930 -luvun loppupuolella.

SS oli laaja organisaatio,

kuin valtio valtiossa, sillä oli oma liiketoiminta, varainhankinta, teollisuustuotanto, sairaalajärjestelmät ja omaa asetuotantoa – näin se täytti kaikki ne elementit, joilla muodostetaan eliittijoukot, joita kaikki viholliset pelkäsivät ja jopa kunnioittivat. Tässä kirjoituksessa emme puutu kuin Waffen SS:n ominaisuuksiin ja tekoihin – tuo toinen puoli SS:stä on saanut riittävästi synkkää mainetta ja palstametrejä toimistaan keskitysleireissä ja niin edelleen.

Kansallistunteen kohottajat

Kolmannen valtakunnan kansalaiset olivat ylpeitä Waffen SS -joukoista; he tiesivät systemaattisen propagandan myötä näiden joukkojen olleen nk. tulipalojoukkoja, jotka hälytettiin paikalle, kun Wehrmacht 8] ei enää pystynyt saavuttamaan asetettuja tavoitteita, syystä tai toisesta.

Waffen SS taisteli raskain omin tappioin – heillä oli vala, joka oli annettu suoraan Adolf Hitlerille – se ei sallinut joukkoantautumista. Tunnetuimmat SS-divisioonat olivat Das Reich 9] ja SS Leibstandarte Adolf Hitler 10] sekä suomalaiset vapaaehtoisetkin sisällään pitänyt SS Wiking 11].

Miksi tällainen luomus piti tehdä?

Syy on hyvin selvä; tänäänkin esimerkiksi USA:lla on vastineensa – Delta Force, englantilaisilla on omansa ja meilläkin on taistelusukeltajat tai vaikkapa laskuvarjojääkärit. Kautta aikain on rakastettu jostain erikoisesta, sellaisesta, joka tekee enemmän kuin muut, uhrautuen ja itseään säästämättä.

Waffen SS oli ikään kuin ylimmän johdon luottoarmeija (joka tosin rintamilla oli alistettu Wehrmachtin alaisuuteen omina yksiköinään), jossa lopulta palveli yli miljoona miestä (Wehrmacht noin 15 miljoonaa) – kaatuneiden määrä suhteutettuna vakioarmeija Wehrmachtiin oli kaksin-kolminkertainen. Toisaalta viholliset tunsivat erityisen hyvin Waffen SS:n toimintatavat, jolloin viholliselle aiheutetut tappiot olivat tuntuvia.

Sodissa ei tunneta sääliä ja usein kaikki keinot ovat sallittuja –
[ … tässä emme voi unohtaa amerikkalaisten massiivisia mattopommituksia Pohjois-Vietnamissa 1965-1971, jonne pudotettiin enemmän pommeja kuin koko II Maailmansodassa Eurooppaan yhteensä – lähinnä siviilien sekaan! … ]

Hävinnyt joutuu aina kantamaan vastuun rikoksista ihmiskuntaa kohtaan. USA ei joutunut kantamaan mitään vastuuta 400.000 japanilaissiviilin murhasta Hiroshiman ja Nagasakin atomipommiverilöylyissä- mutta USA oli voittajavaltio ja perusteli atomiaseiden käyttöä omien sotilaiden säästönä.

Waffen SS kantoi raskaan taakan maineestaan!

*

18

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielenkiintoista, kun tämä SS ponnahtaa aina aika-ajoin pintaan ja keskusteluun. Mikä siinä vetää?

      • Anonyymi

        Siksi on syytä käsitellä tätäkin aihetta kiihkotta, ettei synny turhaa ihannointia ja glamouria!


    • Anonyymi

      Suurin osa tuosta kirjoituksesta on täysin höpöjuttua ja muistuttaa itse eniten joitakin viime vuosisadan SS-glorifiointeja. Ajatus SS:n asejoukoista eliittiarmeijana, joka taistelee arjalaisessa hurmassa loppuun saakka muiden jo luovuttaessa, on pääosin entisten SS:n jäsenten sodan jälkeen keksimä sankarimyytti.

      Paremmin olisit menestynyt jos olisit seurannut tuota ajatusta SS:n luonteesta varjovaltiona, koska se osuu lähemmäksi totuutta. SS järjestö oli periaatteessa vain hidastoiminen vallankaappaus Saksan sisällä, joka vähitellen imi ensin armeijan ja lopulta koko valtion resursseja. Nykypäivän analogiana ehkä toimisi Prigozinin Wagner-ryhmä, joka kiihtyvällä tahdilla valtaa alaa Venäjän armeijalta ja epäilemättä alkaa ottaa pian poliittista valtaa, jos joku toinen ei sammuta hänen kynttiläänsä ensin.

      • Anonyymi

        Entä amerikkalainen Academy entinen Black water?


    • Anonyymi

      Jutussasi on paljon lainattua tekstiä, jolle ei ole ilmoitettu lähdettä.

    • Anonyymi

      Herättääkö ristiriitaisuuksia otsikkoon nähden: Wagner ja US-Academy?

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyy täältä

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Academi

        SS kuten muukin natsihistoria on niin loppuun kaluttu luu. Heidän tekojaan on kerrattu lähinnä judaistien toimesta jotka haluavat muistuttaa ja tietenkin syylistää kaikkia länsimaita tapahtuneesta. Tätä on käytetty myös pelotteena ja keppihevosena jolla on suojattu Israelin omaa politiikkaa jota on myöskin verrattu natsimiin. Puhutaan uudesta ilmiöstä, siionatsismista jossa kiusatut ovat ottaneet oppinsa entisiltä kiusaajiltaan.

        Historia nostetaan kilveksi kun arvostellaan Israelin apartheidpolitiikkaa Palestiinaa ja palestiinalaisia kohtaan. Arvostelijat on leimattu helposti antisemitisteksi tai jopa natseiksi. Näillä palstoilla Putinin trolli on myös tavallinen leima joka tulee siitä kun kyseenalaistetaan Israelin suorittamaa laitonta miehitystä Palestiinassa.

        Pertti Salolainen kertaa kuinka hänet oli kutsuttu aamu TV:seen keskustelemaan lähi-idän tilanteesta. Häntä siteeratiin: ”Yhdysvaltojen on vaikea ottaa neutraalimpaa kantaa tässä Israel-Palestiina -asiassa, koska heillä on niin vaikutusvaltainen juutalaisväestö, jolla on sekä rahat että media käsissään. Yhdysvaltain hallinto ei ole oikein uskaltanut lähteä sisäpoliittisista syistä tekemään riittävästi tämän asian kanssa”.

        Kommentin vuoksi natsi-rikollisten etsimiseen erikoistunut juutalainen Simon Wiesenthal -keskus vaati Suomen Washingtonin suurlähetystöltä sekä selvitystä että Pertti Salolaisen erottamista Suomen hallituksen toimesta kaikista poliittisista luottamustehtävistä. Niin edelleen Israelin poltiikkaa kiihkeästi tukeva verkkosivusto Tundra Tabloids kutsui Salolaista ”osa-aikaiseksi antisemiitiksi”, joka julistaa kiivaan juutalaisvastaista ja salaliittoteorioiden täyttämää modernia versiota 1800-luvun antisemitistisistä Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Sitten juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Gideon Bolotowskin kommentoi komeasti Ilta-Sanomissa ”Salolaisen kannattaisi vaihtaa yöpöytälukemiseksi jotkut muut kirjat kuin Siionin viisaiden pöytäkirjat ja Mein Kampf!

        Ja ikään kuin tuo kaikki ei olisi vielä riittänyt alkoi Salolaisen sähköpostiin satamaan tuhansia Sähköpostiini uskoviksi itseään mainostavien törkeitä uhkausviestejä. Myös oikeuslaitos usutettiin Salolaisen kimppuun. Oli tehty tutkintapyyntö siitä että oliko Pertti Salolainen esittänyt näkemyksen ”pahasta juutalaisesta salaliitosta”, joka hallitsee Yhdysvaltain mediaa ja pankkeja? Lausunto oli tutkintapyynnön tehneen ilmoittajan mukaan ollut rasistinen ja antisemitistinen minkä vuoksi Pertti Salolainen vaadittiin tuomiolle.

        Kommentin jälkeen jälkeen Salolaisesta tehtiin ilmianto syyttäjälaitokselle, häntä on irvailtu natsiksi muun muassa Ylen viihdeohjelmissa, lehtikommenteista ja törkeistä sähköposteista puhumattakaan. Eihän kukaan uskalla hiiskahtaa puolella sanallakaan Israelin hirviömäisistä teoista kun reagtio on tuonkaltainen!

        Pertti Salolainen on Kokoomuspolitiikko joka on toiminut mm. Suomen pääministerin
        sijaisena ja ministerinä ulkoasianministeriössä, ja kauppa ja-teollisuusministerössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SS kuten muukin natsihistoria on niin loppuun kaluttu luu. Heidän tekojaan on kerrattu lähinnä judaistien toimesta jotka haluavat muistuttaa ja tietenkin syylistää kaikkia länsimaita tapahtuneesta. Tätä on käytetty myös pelotteena ja keppihevosena jolla on suojattu Israelin omaa politiikkaa jota on myöskin verrattu natsimiin. Puhutaan uudesta ilmiöstä, siionatsismista jossa kiusatut ovat ottaneet oppinsa entisiltä kiusaajiltaan.

        Historia nostetaan kilveksi kun arvostellaan Israelin apartheidpolitiikkaa Palestiinaa ja palestiinalaisia kohtaan. Arvostelijat on leimattu helposti antisemitisteksi tai jopa natseiksi. Näillä palstoilla Putinin trolli on myös tavallinen leima joka tulee siitä kun kyseenalaistetaan Israelin suorittamaa laitonta miehitystä Palestiinassa.

        Pertti Salolainen kertaa kuinka hänet oli kutsuttu aamu TV:seen keskustelemaan lähi-idän tilanteesta. Häntä siteeratiin: ”Yhdysvaltojen on vaikea ottaa neutraalimpaa kantaa tässä Israel-Palestiina -asiassa, koska heillä on niin vaikutusvaltainen juutalaisväestö, jolla on sekä rahat että media käsissään. Yhdysvaltain hallinto ei ole oikein uskaltanut lähteä sisäpoliittisista syistä tekemään riittävästi tämän asian kanssa”.

        Kommentin vuoksi natsi-rikollisten etsimiseen erikoistunut juutalainen Simon Wiesenthal -keskus vaati Suomen Washingtonin suurlähetystöltä sekä selvitystä että Pertti Salolaisen erottamista Suomen hallituksen toimesta kaikista poliittisista luottamustehtävistä. Niin edelleen Israelin poltiikkaa kiihkeästi tukeva verkkosivusto Tundra Tabloids kutsui Salolaista ”osa-aikaiseksi antisemiitiksi”, joka julistaa kiivaan juutalaisvastaista ja salaliittoteorioiden täyttämää modernia versiota 1800-luvun antisemitistisistä Siionin viisaiden pöytäkirjoista. Sitten juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Gideon Bolotowskin kommentoi komeasti Ilta-Sanomissa ”Salolaisen kannattaisi vaihtaa yöpöytälukemiseksi jotkut muut kirjat kuin Siionin viisaiden pöytäkirjat ja Mein Kampf!

        Ja ikään kuin tuo kaikki ei olisi vielä riittänyt alkoi Salolaisen sähköpostiin satamaan tuhansia Sähköpostiini uskoviksi itseään mainostavien törkeitä uhkausviestejä. Myös oikeuslaitos usutettiin Salolaisen kimppuun. Oli tehty tutkintapyyntö siitä että oliko Pertti Salolainen esittänyt näkemyksen ”pahasta juutalaisesta salaliitosta”, joka hallitsee Yhdysvaltain mediaa ja pankkeja? Lausunto oli tutkintapyynnön tehneen ilmoittajan mukaan ollut rasistinen ja antisemitistinen minkä vuoksi Pertti Salolainen vaadittiin tuomiolle.

        Kommentin jälkeen jälkeen Salolaisesta tehtiin ilmianto syyttäjälaitokselle, häntä on irvailtu natsiksi muun muassa Ylen viihdeohjelmissa, lehtikommenteista ja törkeistä sähköposteista puhumattakaan. Eihän kukaan uskalla hiiskahtaa puolella sanallakaan Israelin hirviömäisistä teoista kun reagtio on tuonkaltainen!

        Pertti Salolainen on Kokoomuspolitiikko joka on toiminut mm. Suomen pääministerin
        sijaisena ja ministerinä ulkoasianministeriössä, ja kauppa ja-teollisuusministerössä.

        Joskus syntyi vahva käsitys Salolaisen natopsykoosista ja -maniasta, olinko oikeassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus syntyi vahva käsitys Salolaisen natopsykoosista ja -maniasta, olinko oikeassa?

        Salolainen, kuten melkein koko Kokoomus, mukaan lukien Presidentti Sauli Niinistö ovat olleet RKP:n, (Ruotsalaisen kansanpuolueen) vanavedessä viemässä Suomea natoon. Kapellimestarina ja voimakkaimpana taustavoimana on ollut tietysti RKP mutta hyvänä kakkosena on ollut Kokoomus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salolainen, kuten melkein koko Kokoomus, mukaan lukien Presidentti Sauli Niinistö ovat olleet RKP:n, (Ruotsalaisen kansanpuolueen) vanavedessä viemässä Suomea natoon. Kapellimestarina ja voimakkaimpana taustavoimana on ollut tietysti RKP mutta hyvänä kakkosena on ollut Kokoomus.

        Suomi on niin pieni ja suhdanneherkkä maa joka on täysin riippuvainen ulkopuolisista että täällä määräävät ne joilla on eniten rahaa. Suomessa valtaa pitävät suomenruotsalaiset ja Suomessa tehdään niin kuin Ahvenanmaalta tai Ruotsista käsketään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on niin pieni ja suhdanneherkkä maa joka on täysin riippuvainen ulkopuolisista että täällä määräävät ne joilla on eniten rahaa. Suomessa valtaa pitävät suomenruotsalaiset ja Suomessa tehdään niin kuin Ahvenanmaalta tai Ruotsista käsketään.

        jenkkien erikoisjoukot irakissa - black water.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on niin pieni ja suhdanneherkkä maa joka on täysin riippuvainen ulkopuolisista että täällä määräävät ne joilla on eniten rahaa. Suomessa valtaa pitävät suomenruotsalaiset ja Suomessa tehdään niin kuin Ahvenanmaalta tai Ruotsista käsketään.

        Pieni vähemmistö on viemässä Suomea turmioon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salolainen, kuten melkein koko Kokoomus, mukaan lukien Presidentti Sauli Niinistö ovat olleet RKP:n, (Ruotsalaisen kansanpuolueen) vanavedessä viemässä Suomea natoon. Kapellimestarina ja voimakkaimpana taustavoimana on ollut tietysti RKP mutta hyvänä kakkosena on ollut Kokoomus.

        Yhdysvaltain Israel-lobbylla (uskonnolliset ja juutalaisjärjestöt) on todella huomattava vaikutusvalta maan ulkopolitiikkaan mutta erityisesti Israelia ja Lähi-itää koskeviin kannanottoihin. Vaikutus on jopa niin suuri, että presidentti Barack Obamalla oli äskettäin erittäin suuria vaikeuksia saada ehdokkaansa Chuck Hagel Yhdysvaltain puolustusministeriksi, kun Israel-lobby harasi senaatissa vastaan vielä nimityksen loppumetreilläkin.

        Hagelia ei pidetty riittävän Iran-kielteisenä ja Israel-myönteisenä, kun hän oli joskus muun muassa todennut juutalaislobbyn pelotelleen monia kongressissa, ja että Yhdysvaltain Lähi-idän politiikka on ollut itse asiassa maan omien etujen vastaista. Esimerkiksi vuonna 2006 Hagel totesi senaattorina haastattelussa, että ”juutalaislobby pelottelee täällä (so. Yhdysvaltain kongressissa) ihmisiä. En ole Israelin senaattori, olen Yhdysvaltain senaattori.”

        Myöskin Suomessa, kuten jokaisessa Länsi-Euroopan maassa on oma Israel-lobby. Useat amerikasta Suomeen rantautuneet uskonnoliset lahkot ( Esim. Vapaa-Kirkko, Helluntaiseurakunta jne.) ovat järjestänet Israelia tukevia marsseja kun Israel on tehnyt iskujaan Palestiinan alueille. Nuo samat uskonnolliset lahkot valtaavat pelottavalla vauhdilla paikkoja maamme sisä-ja ulkopolitiikasta. Ei mikään ihme että Venäjä julisti tuollaiset rahaa ja poliittista valtaa tavoittelevat lahkot ulkomaalaisiksi agentuureiksi koska sitähän ne näyttävän olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdysvaltain Israel-lobbylla (uskonnolliset ja juutalaisjärjestöt) on todella huomattava vaikutusvalta maan ulkopolitiikkaan mutta erityisesti Israelia ja Lähi-itää koskeviin kannanottoihin. Vaikutus on jopa niin suuri, että presidentti Barack Obamalla oli äskettäin erittäin suuria vaikeuksia saada ehdokkaansa Chuck Hagel Yhdysvaltain puolustusministeriksi, kun Israel-lobby harasi senaatissa vastaan vielä nimityksen loppumetreilläkin.

        Hagelia ei pidetty riittävän Iran-kielteisenä ja Israel-myönteisenä, kun hän oli joskus muun muassa todennut juutalaislobbyn pelotelleen monia kongressissa, ja että Yhdysvaltain Lähi-idän politiikka on ollut itse asiassa maan omien etujen vastaista. Esimerkiksi vuonna 2006 Hagel totesi senaattorina haastattelussa, että ”juutalaislobby pelottelee täällä (so. Yhdysvaltain kongressissa) ihmisiä. En ole Israelin senaattori, olen Yhdysvaltain senaattori.”

        Myöskin Suomessa, kuten jokaisessa Länsi-Euroopan maassa on oma Israel-lobby. Useat amerikasta Suomeen rantautuneet uskonnoliset lahkot ( Esim. Vapaa-Kirkko, Helluntaiseurakunta jne.) ovat järjestänet Israelia tukevia marsseja kun Israel on tehnyt iskujaan Palestiinan alueille. Nuo samat uskonnolliset lahkot valtaavat pelottavalla vauhdilla paikkoja maamme sisä-ja ulkopolitiikasta. Ei mikään ihme että Venäjä julisti tuollaiset rahaa ja poliittista valtaa tavoittelevat lahkot ulkomaalaisiksi agentuureiksi koska sitähän ne näyttävän olevan.

        Natsismin yksi tunnusomainen piirre on että arvostelijat pyritään vaientamaan mahdollisiman tehokkaasti. Siionatsit eivät ole turvautuneet väkivaltaan muualla kuin lähi-idän alueilla lähinnä palestiinalaisia kohtaan. On kyetty vain arvailemaan että siionatsit olisivat olleet esim. Kennedyn salamurhan takana. On sanottu että poliittisen ja taloudellisen vallan sukset olivat menneet ristiin ja Kennedyn oli kuoltava? Länsimaissa väkivalta on yleensä erillaista, piiloväkivaltaa. Täällä väkivalta perustuu polittiseen ja taloudelliseen valtaan. Koska media tuntuu olevan siionatsien puolella, on oletettavaa että arvostelijat joutuvat myös median hampaisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jenkkien erikoisjoukot irakissa - black water.

        Länsimaat on täynnä erinimisiä palkka-armeijoita Balck Waterista Ranskan muukalaislegioonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Länsimaat on täynnä erinimisiä palkka-armeijoita Balck Waterista Ranskan muukalaislegioonaan.

        Afganistanissa toimi kymmeniä palkka-armejoita joita käytettiin likaisissa tehtävissä, kuten Irakissa. Googleta Irak Black Water ja näe kuinka nuoret ostoskeskusten edustoilta rekrytoidut pojat ampuvat katoilta kaikkea liikkuvaa. Siellä menee siviilejä, naisia, lapsia, vanhuksia, nuoria ja keski-ikäisiä. ihan tavallisia ohikulkijoita, kaikki ammutaan..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe