Miksi venäläiset raiskaavat Ukrainassa?

Anonyymi-ap

Venäläiset raiskaavat yhtä suurella innolla kuin puna-armeija 40-luvulla. Nuorin uhri oli vauva ja vanhimmat yli 80 vuotiata. Raiskauksia käytetään osana sodankäyntiä:

"When women are held for days and raped, when you start to rape little boys and men, when you see a series of genital mutilations, when you hear women testify about Russian soldiers equipped with Viagra, it’s clearly a military strategy."

https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_violence_in_the_2022_Russian_invasion_of_Ukraine#Sexual_violence_as_a_weapon_of_war

Ukrainska Pravda reported an intercepted telephone conversation where a Russian soldier recounts their experience with sexual violence in Ukraine and its widespread nature;

"When we surrendered Lyman, we slaughtered everyone out there, f**king khokhols [a derogatory Russian term for Ukrainians]... We raped them, slaughtered them, shot them. In Lyman and Torske, we just walked around shooting everyone. All the men who were younger were taken to us out there, and the women, young ones: they were all f**ked, slaughtered, shot."[34][35][36]

"Security services of Ukraine released an intercepted phone call from a Russian solider stating, "Locals hate us all here. Ours [Russian soldiers] rape local women".

The Toronto Sun reported 14 April 2022 on an intercepted phone call where "A Russian wife laid down two ground rules after giving her soldier husband permission to rape women during the invasion of Ukraine"; "Rape them, yeah, ... Don’t tell me anything, understand? Yeah, I allow you — just use protection."

23

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ukrainskaja pravdan mukaan Denisovan tarinoissa on kerrottu tyttöjen joukkoraiskauksesta äitiensä edessä ja vauvojen ja taaperoiden raiskauksista lusikoilla tai kynttilöillä.

      Denisova oli puhunut raiskauksista muun muassa Maailman talousfoorumi Davosissa.

      Nyt näyttää siltä, että Denisovan kertomukset ovat olleet valetta.

      Väitteiden alkuperä on auttavassa puhelimessa työskennellyt Oleksandra Kvitko, joka on Denisovan tytär. Myös hänen toiminnastaan on paljastunut erittäin kyseenalaisia tietoja.

      Ukrainan parlamentti irtisanoi Denisovan virastaan toukokuun lopussa epäluottamuslauseella. Kyse on poikkeuksellisesta menettelystä, jonka käytöstä oli säädetty vasta tänä vuonna.

      Yhdeksi perusteluksi kerrottiin uhrien aseman kannalta kyseenalaiset ja vahvistamattomat puheensa venäläissotilaiden väitetysti tekemistä raiskauksista, kertoo Wall Street Journal.

      • Anonyymi

        Se että yksi henkilö mahdollisesti valehteli ei todista että esim. venäläissotilaiden tekemiä lasten joukkoraiskausia ei olisi tapahtunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se että yksi henkilö mahdollisesti valehteli ei todista että esim. venäläissotilaiden tekemiä lasten joukkoraiskausia ei olisi tapahtunut.

        Joo, mutta 1945 lukuihin ei todellakaan onneksi sentään päästä, 1945 raiskattujen määrä ylittänee miljoonan rajan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, mutta 1945 lukuihin ei todellakaan onneksi sentään päästä, 1945 raiskattujen määrä ylittänee miljoonan rajan !

        Todellisuudessa 2 miljoonaa!


    • Anonyymi

      Aivan turha kysymys, sillä venäläiset eivät raiskaa Ukrainassa sen enempää tai vähempää kuin ukrainalaisetkaan eli ei maininna arvoisesti. Toistat kollektiivisen lännen valhepropagandaa.

      Lännessä demokratia ei enää toimi, sillä vallan nelijako ei toimi.

      Mitä se On?

      Perinteisesti on puhuttu vallan kolmijaosta. Päätäntävalta on demokraattisesti valitulla parlamentilla. Toimeenpanovalta parlamentille vastuullisella hallituksella ja tuomiovalta oikeuslaitoksella. Neljäs valta on RIIPPUMATON lehdistö. Samoin tuomiovallan tulee olla RIIPPUMATON.

      Otetaanpa esimerkiksi vaikka Yhdysvallat.

      Parlamenttiin valtuksi voi tulla käytännössä vain, jos on miljonääri tai omaa miljonäärien ehdottoman tuen. Muista puolueista kuin kahdesta on jokseenkin turha edes yrittää (eroa Kiinan kommunisteihin on siis vain 1 puolue). Karkeasti vain puolet äänioikeutetuista rekisteröityy äänestäjiksi, niistä n. puolet äänestää jompaa kumpaa puoluetta. Eipä kukaan voi väittää, että takana olisi kansan enemmistö.

      Hallituksen valitsee presidentti ja hänen puolueensa riippumatta siitä kummalla puolueella on kongressissa enemmistö. Todellinen valta on kuitenkin "deep statella" jolla tarkoitetaan hallintokoneistoa, mitä ei valita millään vaaleilla.

      Tuomiovalta se USAssa vasta politisoitunutta onkin. Viimeksi Trump valitsi 3 korkeimman oikeuden äärikonservatiivista jäsentä entisten (liberaalien) eläköityessä. Nyt on vaikea saada esimerkiksi aborttia USAssa laillisesti.

      Neljäs valtiomahti eli media taas on täysin miljardöörien ja multimiljonäärien omistuksessa. Yhdysvalloissa (eikä sen puoleen muuallakaan "lännessä") ei ole enää riippumatonta lehdistöä kuten vielä 1970-luvulla, jolloin esimerkiksi presidentti Nixon joutui eroamaan tukivan journalismin ja Wtaergate-tapauksen takia.

      Minä jätän noiden median "uutiset" omaan arvoonsa. Niihin ei kannata uskoa.

      • Anonyymi

        ” Lännessä demokratia ei enää toimi, sillä vallan nelijako ei toimi.”’’

        Kertoisitko saman tien, että MITEN se vallan nelijako toimii Venäjällä ja Kiinassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Lännessä demokratia ei enää toimi, sillä vallan nelijako ei toimi.”’’

        Kertoisitko saman tien, että MITEN se vallan nelijako toimii Venäjällä ja Kiinassa?

        Miksi huolehdit Venäjästä ja Kiinasta vai asutko jommassakummassa niistä ? Me muut asumme lännessä ja siksi olemme kiinnostuneita kotiseuduistamme emmekä vieraista maista.


    • Anonyymi

      Venäjällä on aina raiskattu niin omat, kuin vieraatkin lapset. Se on heille normaalia elämää ja huvia ankeaan elämään.

    • Anonyymi

      Niin miksi? Mikä pakkomielle venäläisillä on raiskauksiin ja seksuaaliseen väkivaltaan vallankäytön välineenä?

      • Anonyymi

        Se sama kuin eurooppalaisilla valloittajilla oli siirtomaissaan tai viime sotien aikana oli saksalaisilla ja japanilaisilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se sama kuin eurooppalaisilla valloittajilla oli siirtomaissaan tai viime sotien aikana oli saksalaisilla ja japanilaisilla.

        Ja venäläisillä oli viime sotien aikaan.


    • Anonyymi

      Vieläkö joku hokee noita vauvajuttuja 😂😂

      Ukraina on jo itsekin myöntänyt että se oli ihan täyttä potaskaa ja antoivat siitä syystä potkut omalle tiedottajalleenkin kesäkuussa 2022, kun tämä oli "vähän" keksinyt omiaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Uhrien todistuksen perusteella Venäjän joukot raiskaavat järjestelmällisesti samalla kaavalla. Joukolla ja kasvot peitettyinä.

        – Nämä ovat julkisia raiskauksia, joissa perhe ja tutut pakotetaan katsomaan rakkaimpiensa kärsimystä, tutkija sanoo.

        Tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon kärsimystä uhrin lisäksi koko yhteisölle.

        Hänen mukaansa raiskauksissa on piirteitä kansanmurhasta, jota on pohjustettu pitkään Venäjän valtion mediassa ja Venäjän johdon puheissa.

        Kansanmurha on kova syytös, mutta Havryškon mukaan siitä alkaa olla näyttöä.


    • Anonyymi

      ----Ja venäläisillä oli viime sotien aikaan.----

      Ihmekös tuo jos venäläisillä ja sakuilla on samat tavat, ovathan ne läheisiä sukulaiskansoja, sitä Jamna-kansaa.. Tavat peritty jo 5 000 vuoden takaa aroilta.

    • Anonyymi

      Sotajoukot ovat raiskanneet aina, kautta ihmiskunnan. Miksi et puhu ISIS:sen tekemistä raiskauksista, vääräuskoisten kylissä ampuivat miehet ja pojat ja naiset ja tytöt vangittiin seksiorjiksi.

      Vain vinoutuneet nazit väittävät, että venäläiset ovat ainoa kansa joka raiskaaa ja on koskaan raiskannut.

      • Anonyymi

        Miksi et puhu... on klassista whataboutismia, jolla venäläinen tai venäjämyönteinen Z-tapaus yrittää muuttaa keskustelunaihetta pois itse aiheesta. Onko avoin keskustelu venäläisten harrastamasta sadistisesta raiskauskulttuurista jotenkin kiusallista sinulle?


    • Anonyymi

      Raiviot vauhdissa elämää juuri kunnioittamatta. The end.

    • Anonyymi

      Eläimiltä voi odottaa ihan mitä vain....

      • Anonyymi

        Ilmankos natseja sanotaankin elukoiksi, tai natsisioiksi tai natsikoiriksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos natseja sanotaankin elukoiksi, tai natsisioiksi tai natsikoiriksi.

        Niin ja juuri venäläiset Z-hakaristeineen ovat nykypäivän natseja ja fasisteja.


    • Anonyymi

      Nythän oli tuoreinta sosiaalisen median videokuvaa Harkovan seudulta kun venäläiset ampuivat vanhan pyörätuolissa olleen mummon ja sen jälkeen no... otsikon mukaisesti.

    • Anonyymi

      Mikseivät tekisi, kun se kerta on ihan normi modus operandi jopa USA:n, tuon vapauden ja demokratian airuen, sodankäynnissä? USA:n armeijassahan jopa siinä palvelevat naiset ovat vapaata riistaa palvelustovereilleen ja ovat suuremmassa vaarassa omiensa keskellä, kuin vihollisen tulen alla.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe