Sikla konkurssiin?

Anonyymi-ap

Sikla va­kuut­taa: pal­ve­lu­ko­din ra­ken­ta­mi­nen jatkuu nor­maa­lis­ti Pu­das­jär­vel­lä –kon­ser­ni­joh­ta­ja Janne Nie­mi­nen:  "Työ­maat ja pro­jek­tit ovat ole­mas­sa ja ne saa­te­taan nor­maa­lis­ti val­miik­si??
Epäilen

61

15143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nuoret ja jossakin määrin kokemattomat kaverit vetämässä nopeasti kasvanutta yritystä. Siinä mielessä tämä ei ole mikään yllätys.

      Toivottavasti yritys vielä toipuu yrityssaneerauksen kautta, mutta eihän tämä nyt hyvältä näytä.

      https://yle.fi/a/74-20012687

    • Anonyymi

      Tekee konkurssin ja vaihtaa nimen sitten jatkaa puhtaalta pöydältä. Saa velat veks ja alihankkijat uudet halvemmat sopimukset. Sunnutaina ry llä synnit anteeksi.

      • Anonyymi

        Juuri näin


    • Anonyymi

      Lestatiolaiset firmat kasvattaa yrityksiään hyvänä aikana silmittömästi, tietäen näin pääsevänsä saneeraukseen kun ajat huononee. Tälläistä menestyspreseptiä ovat käyttäneet useat nyt pärjäävät lervayritykset.

    • Anonyymi

      Seuraavan mieliharmin aiheuttaa lestatiolaiset asuntosijoittajat.

    • Anonyymi

      Sikla ei maksa laskuja. Tekee tilauksia kokoajan mutta laskuja ei ole aikomustakaan maksaa. Käytös on kuin olisivat muiden yläpuolella. Jos joku mielii saada toimituksille vastineen että maksaisi sen mitä tässä hetkessä tilaavat niin turha toimi. Sisäisesti toteavat että väärässä ei ole se joka tilaa vaan se joka olettaa että laskut tässä hetkessä on maksettava. Lisäksi kommentoi että laskuja ei tarvitse maksaa jo ihan siitä syystä kun saneeraukseen hakiessa saa konkurssisuojan ja kaikki uudet tilaukset käytännössä tuovat tässä hetkessä lain suomin suojauksia 100% katteen. Toimittajia riittää ja me tilaamme nyt niiltä keitä emme pidä sellaisessa arvossa joiden kanssa tulevaisuudessa olisi tehtävä yhteistyötä. Nämä kannanotot hajautetusti yhtiön edustajilta. Ovat oikeassa siinä että toimittajia riittää mutta kuinka monella tavarantoimittajalla kestää talous, tuleeko ketjussa maksuvaikeuksia lisää. Sikla ja saneerauspesä kerää nyt vain rahaa niin paljon kuin saavat. Strategisesti päätös on että vain toimintaa uhkaavat laskut maksetaan.

    • Anonyymi

      Suurin osa saneeraukseen päässeistä yrityksistä kaatuu, tai kaadetaan omistajien toimesta tietoisesti ja suunnitellusti vuoden sisällä saneerauspäätöksestä. Kahden viimeistään. Sitä ennen kirjanpidossa ja omaisuusjärjestyllä eletään kiireisiä yön tunteja. Saneerauksen kautta yrityksen omistajat saavat tilaisuuden realisoida ja varmistaa omat saamisensa, mutta velkojat jäävät lopulta nuolemaan näppejään. Pankeille ja verottajalle Siklan kokoinen yritys on kuin hyttysen paska itämeressä. Pankit tahkoavat miljardivoittoja, sikalasta huolimatta. Verottajan kassavirta on toista sataa miljardia (satakahdeksantuhatta miljoonaa), joten sikalan talouden sotkut ei niitä heiluta, ei edes täristä. Ja onhan se hyvä, että "sikalan jami" on työllistäny, vaikka onkin jättänyt kaikki muut velvotteensa huolehtimatta. Minä jo aikoinaan katoin TYÖ (hox)matkoilla Limingassa, että ressutallista lähti nousemaan nuorella miehellä semmonen pytinki, että kohta ei hyvä heilu?! Mediatkin siitä kertoivat, mikä upea tähti on noussut rakennusfirmojen taivaalle, uijuijui....ja tässä sitä ollaan, paskat housussa. Sehän lähtee vuokraisäntä nyt muihin hommiin, parkkipirkoksi, kun alkaa maa polttaa jalkain- ja Kurenalla! Enkä ois paljokaan yllättyny, vaikka ois sikalan leipiin siirtyny.

    • Anonyymi

      Sitä Sikla nyt nimenomaan tekee, pääomaa kerätään peittääkseen omat tappiot, konkurssisuojin jatkavat liiketoimintaa kassavirta yksisuuntaisena pääosin strategialla. Nyt rahat kerätään tyhmiltä jotka urakoivat ja toimittavat ilmaiseksi. Itsellä saatavia 6 numeroinen luku. Kun kyselee että maksavatko ei vastausta ei reagointia. Laitoin meidän ukot toiselle työmaalle mistä saa rahaa. Harmittaa tietenkin se että eivät maksa edes tarvikkeita jotka nyt siirtyneet heidän mielestä jo tilaajan omistukseen koska ovat tehneet työvaiheluovutuksia tilaajille. Koko saneerauslaki että saa konkurssi ja perintä kiellon on aivan sairas. Lallista rosvousta. Satun tietämään aika paljon ylimmän johdon toimista ja minun mielestä olisi hyvä että poliisi tutkisi joitakin asioita hieman tarkemmin ja eiköhän sekin päivä koita että alkaa vuosien kestävät oikeudenkäynnit mutta nämä herrat kun täällä alkaa maa polttaa jalkoja siirtyvät asustelemaan silloin muiden rahat salkussa paikkaan jossa hiekka polttaa varpaita. Katson peiliin yhtä typerää ukkoa jonka piti jäädä eläkkeelle vuoden päästä niin nyt kiitos Siklan pysyy ukko töissä vielä pitkään.

    • Anonyymi

      Aika kurja kuulla, itsellä 5 numeroinen luku ja eräpäivästä kulunut muutama viikko. Miksi edes tinkivät ja tuhlaavat siihen aikaa. Kaikki kun tuntuu lähtevän tilaajalle 100% katteella

    • Anonyymi

      Tarpeeseen tulevat vanhusten hoivapaikat,hyvä homma.

    • Anonyymi

      Sama kuvio toistuu näissä rakennusfirmoissa. Takaharju oli hyvä esimerkki. Omistaja edusti Oulussa molempia omia yrityksiään samassa työmaakokouksessa, jossa ruodittiin hänen konkkaan menneen yrityksen tekemiä virheitä. Koska hänen konkurssiin mennyt yrityksensä oli tehnyt virheitä, hän ilmoitti virheiden korjaamisen olevan mahdotonta, koska yritys on konkassa. Mutta lähes samaan hengenvetoon hän ilmoitti, että uusi yritykseni voi kyllä korjata edellisen yrityksen, eli käytännössä minun konkurssifirmani tekemät virheet ja puutteet, mutta hinta on kaksinkertainen! Näin se pelaa, Siklakin!

      • Anonyymi

        Tuttu juttu, pahinta on ylimielinen asenne, mutta Sikla vielä joutuu poliisin syyniin, sen verran jälkikäteen tehtyjä tositteita joita oli ”unohtunut” kirjanpidosta


    • Anonyymi

      Näin homma pelaa,jatkuvuutta on.

    • Anonyymi

      Tämän aamun Iijokiseutu vahvistaa avautumiseni2023-02-17 07:26:07, että Sikla saa peliaikaa kotiuttaa pääomiaan ja järjestellä omaisuuttaan. Saneerausmenettelyssä tarvitaan vähintään kahden (2) velkojan ja heidän yhteenlasketut saatavat ovat 20% kaikista saatavista. Eipä ole vaikea ymmärtää, etteikö nuo täyttyisi jo Siklakonsernin pilkottujen pikkufirmojen omista veloista, tai lestreidenn hyväveliverkoston avulla ja koplailupelillä. Ja aikaa on, koska saneeraushyväksyntä voi aikaisintaan astua voimaan loppuvuodesta 2023.

      Työmoa seisoo nyt ja jos arvaan, että seisoo niin pitkään, jotta kaupunki ja Väänänenkin joutuu kaivamaan naulaliivit naftaliinistä ja naputtelemmaan pytingin loppuun. Ja kustannusarvio ei pysy raameissa, ei edes omalla tontilla. Kaupunki on unohtanut hyväksyessään näitä urakoita näille sikaloille, kuinka Takaharju kusi kaupunkia silmään Karhukunnaalla. Väänäsen kommentti uudesta kilpailutuksesta on kuin toistoa Karhukunnaan tapahtumista!

      • Anonyymi

        Kuinkahan paljon Väänänenkin sai tuossa hommassa Siklalta hyvä veli suola rahoja,alkoi maaperä poltella jalkojen alla pudiksella niin piti lähteä pudiksella Ouluun töihin.Aikoinaan hänen tultua vuokratalojen toimitus johtajaksi alkoivat heti siellä ongelmat vuokrien maksuissa kun yritettiin periä vuokria kahteen kertaan mutta hymy hyytyi kun näytti tiliotteet ja puhui rikoksesta sekä yhdeydestä asianajajan.


    • Anonyymi

      Kirkkonummella työmaat seisoo ja ainakin metsätähdentiestä on tulossa kallis kuoppa osakkeenostajille. Tällä hetkellä kyllä erittäin surkealta näyttää siklan tilanne. Velkomustuomiot lisääntynee viikko viikolta ja saneerausmenettely jatkunee kunnes saneerausjuristi on saanut laskutettua omansa päältä. Kyllä tein viisaan valinnan kun en tuosta metsätähdestä ostanut osaketta.

    • Anonyymi

      Hirvittää tämä uskonveljien rikollinen sielunelämä ja tuleva paikka helvetissä.

      • Anonyymi

        Mitä enemmän koijaat ja keräät keinoja kaihtamatta maallista mammonaa niin sitä kirkaamman kruunun saat siellä ikuisessa elämässä. Siellä 7 neitsyettä odottaa sängyssä seljällään L uroksia.


      • Anonyymi

        Työtään ihmiset tekevät joka paikassa, ei siihen ihmisten uskonasiat kuulu. Hyvä on netissä anonyyminä huudella, ja kateellisten kimittää muiden epäonnesta. Useimmiten tällä saitilla huutaa ne, joilla muuta tekemistä ei elämässä ole kuin netissä roikkua ja loisia ihmisten verorahoilla. Tasan tarkkaan tiedän useita parjattuja firmoja, joita täällä on lynkattu vastaavalla tavalla kuin Siklaa nyt ja jokainen niistä on veronsa asiallisesti maksanut. Menkää ihmiset itteenne ja kattokaa peiliin.


    • Anonyymi

      Lestatiolainen liike aiheuttaa mielipahaa koko kansalle.

    • Anonyymi

      Bisnestä ja verkostoitumistahan tämä on vaan.

      • Anonyymi

        Mooses on Mooses ja Pisnes on Pisnes!


    • Anonyymi

      Lestadiolainen kunta ja lestadiolainen rakennuslike.
      Molemmat konkurssikypsiä. Kuka vie rahat? ko liikkeellä on tunnetusti taito koijata rahat keinoja kaihtamatta.

    • Anonyymi

      Saamme iloksemme lukea aamun Iijokiseudusta helpottavan uutisen, jossa Väänänen huokaa naurahtaen, kuinka sikalan urakkasopimus on nyt purettu. Uskonpa, että myös Heimo on painanut tämän ilouutisen myöhemmin jaettavaan lehteensä. Kommentin voi ymmärtää lisäksi niin, että nyt alkaa torin laidalla tuppi heilumaan ja vasara paukkumaan, lopultai. Joukohan voisi pystyttää torille teltin ja panna herneet turpuaan kenttäköökin sammioon. Ja iltapäivällä alkas ärtsoppa haiskahtaa, työmaaporukallekin.
      Mutta sikala on toista mieltä. Alkaa helevetinmoinen ja teille kaupungin veronmaksajille kallis rosessi, jonka lopputulema on se, että Väänänen katuaa pimiään yöhön, kaupungin päättäjät syyttävät toisiaan ja uusi toimari joutuu tikun nokkaan kärvennettäväksi. Jos olisin rakennusurakoitsija, nyt olisi sauma tehdä tuohta. Mutta kun en ole, niin saan seurata tätä tolloilua naapurikunnastanne.

    • Anonyymi

      Meidän porukoilla jäi onneksi edes jotain sisään ja talot melkein valmiita ...mutta tappiota kyllä tulee

    • Anonyymi

      Miten Siikalatvan tehdas? tuleeko 5 moduulitaloa viikossa? kesä tulee ja naapuri HAWO vie työntekijät tehtaista!

    • Anonyymi

      Siikalatvan tehtaalla oli tarjolla työtä kympin tuntipalkalla.

      • Anonyymi

        Samanlaisia kympin yrityksiä on Pudasjärvi täynnä


    • Anonyymi

      Siklan velkojat yllättäen on omaa verkostoa. Laki ottaa hyvin huonosti huomioon sen miten lain asetuksilla voi pelata ja tehdä myös rahaa. Tänään maksamaton lasku on eilen saatu palkka ja bonus taskussa sekä firman pikkiin rakennettu lukaali. Uskonveljet onneksi pitävät yhtä eikä kukaan ikinä jää kiinni. Synnit saatiin samana teko iltana jo anteeksi.

    • Anonyymi

      Saa nähdä miten käy meidän kylällä täällä Heinolassa. Onko kellään tietoa ? Siklan pitäisi tehdä vanhainkoti tai palvelukoti nykyään mikä lie hoivakoti nyt onkaan, kellään parempaa tietoa?

      • Anonyymi

        Hei, kerro enemmän asiasta?


    • Anonyymi

      Moi.mitäs siklan ramsinranta?Siellä ovat käynissä paritalot.Mikä tilanne?

      • Anonyymi

        Homma seisoo ja rakenteet kastuu. N.15-20 rivaria osa peltikatossa osa katteella. Seisdy jo 3kk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homma seisoo ja rakenteet kastuu. N.15-20 rivaria osa peltikatossa osa katteella. Seisdy jo 3kk

        Ootko talon omistaja tai siklassa työntekijä?


    • Anonyymi

      Pavelutaloja tarvitaan yhä enemmän.

    • Anonyymi

      Sinikellontie näyttää samalta tänään kuin viime syksynä. Onneksi vetäydyimme kaupanteosta kun hinnat nousivat!

    • Anonyymi

      Täällä Vuosaaren Ramsinniemessä työt pysähdyksissä . Joskus joku kuorma auto käy nyysimässä tavaroita työmaalta keskellä päivää.
      Jos menee nurin niin sehän on rikos viedä pesästä omaisuutta

    • Anonyymi

      Mikä on tämä uusi yrittäjä joka jatkaa sikalan keskenjäänyttä urakkaa?
      Onko puoluekanta samaa maata kuin konkkaporukalla?

      • Anonyymi

        On


    • Anonyymi

      Täällä on jonkin verran negatiivistakin kirjoittelua Sikla oystä. Niin päätän siellä työskenneleenä vastata. Minusta Sikla on ollut tavallinen Suomalainen työnantaja. Tietenki ainahan on ollu jottain napinaa ja erimielisyyttä mutta sehän kuuluu asiaan. Palkat on mulle maksettu ja ne on keskinmäärin sen suuruisia kuin muillakin sama alan firmoilla. Se että saneeraukseen mennään ja joillakin jää saatavia on lakien mukaista toimintaa. Käsittääkseni velalliset saavat paremmin saatavansa sillätavalla kuin että tulisi konkurssi. Hyväveli ja verkostoituminen kuuluu Suomalaiseen yritystoimintaan kaikilla firmoilla. Ei siinä sen enempää ja tarkennuksena en kuulu mihinkään herätysliikkeeseen.

      • Anonyymi

        Et taida tietää muiden vastaavien firmojen palkkoja..?
        Itse saan työkokemuksellani 1000e enemmän uudessa työssä kuin mitä siklalla vuosien työn jälkeen.


    • Anonyymi

      Uskonveljet ajaa yrityksensä velkasaneeraukseen tarkoituksella. Kannattaisiko tutkija kuinka systemaattista toimintaa.

      • Anonyymi

        Tätä minäkin haluaisin tutkittavan, perustavat yrityksiä yksi toisensa perään, välillä laitetaan suunnitelmallisesti yksi konkkaan ja toista jo oikeasti perustetaan. Palkat huonoja ja ihmisiä ei arvosteta, pidetään jopa tyhminä.
        En halua yleistää, mutta luulenpa, että on yleisempää kuin haluan uskoa.


    • Anonyymi

      Tyhmimmät tekee halvimmalla.

    • Anonyymi

      .Jos näin on jutut kuten yllä kerrotaan niin poliisitutkinnan päälle. Yhteiskunnan rahoja näin kupataan.

    • Anonyymi

      Lämpimät ajatukset lervaliikkestä vain vahvistuvat.

    • Anonyymi

      Rakentaminen jatkuu,nou hätä.

    • Anonyymi

      Me veljet teemme kuin haluamme koska isukki piästää taivuosee.

    • Anonyymi

      Palvelutaloja tarvitaan.

    • Anonyymi

      Väänäsen nimi komeilee edelleen Vuokratalojen mainoksessa paikallislehdessä??? Eikö se epeli menny parkkipirkoksi Ouluun jo kevätalavella?
      Ajelin mutkan etelässä. Siklan tehtaat ja toimitilat on typötyhjillään poikkeuksetta. Taitaa olla kaiffareilla jo uudet verkot veessä? Eikäse ihime ole, jos Siklan neonkyltit rojautetaan maajalkaan entisiltä seiniltä ja samojen omistajien uusi Sikala Oy aloittaa, puhtaalta pohjalta. Ties, vaikka tullee tekemään torinreunan rakennuksen loppuun, mutta tuplahinnalla, millä edellisessä tarjouksessa. On muuten ihime, ettei Väänänen pestaunnu, tai pestattu Siklalle. Epelihän vois nyt hakeutua Sikala Oy kiinteistöpäälliköksi, jos ei oo jo hakeunnukki?

    • Anonyymi

      Sääliksi käy Siikalatvan kuntaa kun menivät uskonveljien painostuksesta tekemään tuotantotilat Rantsilaan veronmaksajien piikkiin.

    • Anonyymi

      Lestatiolaisten olisi hyvä tehdä parannus. Nykyisellä menolla valuvat viemäristä tunkijolle ja viettävät ikuisuuden siellä.

    • Anonyymi

      Ne on liukkaita ku matteet nämä lestatiolaiset nimittäin.Yhen kansa kun luulet päässees hajulle niin kiperää uutta mutkaa syölletään.Rauhanyhistyksen seuroisa veriruskiat synnit anteeksi ja marlboro huuleen kartanolla

      • Anonyymi

        on kyllä taas oikein järkevää kommentia lestadiolaisuuteen liittyen ihan yhtä huonoja kokemuksia on niin lestadiolaisista kuin mistä vaan muusta uskosta tulevista se uskonto ei kyllä liity nyt mitenkään tähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        on kyllä taas oikein järkevää kommentia lestadiolaisuuteen liittyen ihan yhtä huonoja kokemuksia on niin lestadiolaisista kuin mistä vaan muusta uskosta tulevista se uskonto ei kyllä liity nyt mitenkään tähän.

        No sano yksi ainoa lestadiolaisfirma, joka ihan oikeasti on rehti ja luotettava, asiakkaan loppuun asti kunnialla palveleva yritys?
        Ja jossa työntekijötä kohdellaan aidosti tasa-arvoisesti, eikä uskonnolla ole mitään väliä....
        Tiedän taas eräänkin paikan, jossa kaikin puolin pätevämpi ja kokeneempi työntekijä jäi nuolemaan näppejään, kun omistajien sukua oleva uskonveli sai ylennyksen ja nyt tämä kokeneempi joutuu opastamaan tuota toista osaamatonta en sano mitä.
        Noin se menee ja on aina mennyt noissa paikoissa, epäuskova ei etene kuin tiettyyn pisteeseen.


    • Anonyymi

      Kymmenien vuosien työkokemuksella, usein lestadiolaisten ympäröimänä ja yhden ja aikoinaan päätin, työurani viimeisen lesta esimiehen alaisuudessa työskennelleenä en voi antaa lestadiolaisista työelämässä yhtään positiivistä kommenttia. Shakaaleja. Kohdusta saakka aivopestyjä vallan ja alistamisen silmittömän säälimättömiä käyttäjiä. Kun käänsin työpaikalla selkäni, tunsin halveksuvan tuijotuksen niskassani ja puukon lapaluiden välissäni. Esimies oli suoranainen alistaja. Levitteli käsiään palavereissa, kuin vapahtaja ja saarnasi sitä yhtä oikeaa tapaa toimia, jonka hän määrää. Hyvä ettei jeesuksesta alkanut saarnaamaan, kun alkoi vastarintaa kuulua. Sääliksi käy edelleen. Valheellinen vallanpitäjä. Onneksi heidän sisäkuminsa on alkanut vuotaa ja totuus paljastuu. Ja se tekee lahkolle kipiää!

    • Anonyymi

      Joopa joo. Siklasta Saagaan ja kolme Siklaa lisää, heitetään pyyhettä kehään joka välissä ja jätetään projektit kesken. Laittakaa näiden nimet mieleen älkääkä koskaan ikinä ostako mitään missä näitä Sikla hahmoja on mukana. Vittu mä vihaan tätä puljua, onneksi oma mörskä on valmis. Seuraavan tilaan vaikka puolasta mielummin kun näiltä varajeesuksilta.

      • Anonyymi

        Kyllä nimet jäi muistiin minullakin, toivottavasti ihmiset alkaisivat karttaa näitä l-firmoja, kertakaikkiaan niissä työssä olleena ja asiakkaan näkökulmastakin hirveää ihmisten hyväksikäyttöä 😔


    • Anonyymi

      Ja tässä konkurssiuutisen jälkeen tj:n antama lausunto...

      voimakkaasti nousseet materiaali- ja työkustannukset, ajoituksellisesti epäonnistunut tehdasinvestointi, muutama voimakkaasti tappiollinen hanke, muuttunut korkoympäristö ja rahoituksen kiristyminen sekä saneerausmenettelyn aiheuttamat riitautumiset eräissä hankkeissa ajoivat meidät maksukyvyttömäksi, konsernijohtaja Janne Nieminen listaa tiedotteessa.

      ja .....Yrityssaneerauslaki on auttamatta vanhanaikainen enkä voi suositella kenellekään rakennusliikkeelle yrityssaneerausta tämän kokemuksen perusteella...sanoo konsernijohtaja, nykyinen konkurssijohtaja.

      Aiemmin kirjoitin, että saneeraushakemus on keino saada aikaa kätkeä kassa ennen konkurssia!

    • Anonyymi

      Kyllä koijarifirmojen johdolle ja osakkaille liiketointakielto.

    • Anonyymi

      Arvo-osuuskunnan toimintaa saa ihmetellä että miten lähtivät tukemaan rakennuspuolen toimialaa. Onkohan Arvon hallitus lervojen hallinnassa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe