HYVINKÄÄN VAINOTTU KIRJOITTELEE RIKSUN PALSTALLE

Anonyymi-ap

7

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On poikkeuksellista, että virallisessa mediassa kirjoitetaan joukkovainoista. Se olisi vaarallista. Nyt tämä on tapahtunut yle.fissä mielenterveysotsikon alla.

   Toimittaja ensin turvaa ylen taustan leimaalla joukkovainot hulluiksi. Sen jälkeen kaksi asiantuntijaa kirjoittaa juuri voimaantulevista vihapuhe- ja maalittamislaeista sekä vuodesta 2014 alkaen voimassa olevasta vainoamislaista. Niistä mikään ei sovi laajaan ja moninaiseen joukkovainoon.

   Helinä Häkkälä, monta titteliä ja oppiarvoa psykologian, psykoterpian ja lakipuolen ansioista. Hän on tutkinut joukkovainottujen somekirjoittelussa ilmi tulleita asioita.

   Minä kiittelen saamastamme huomiosta, mutta on aihetta myös hänen tietojensa tarkentamiseen.

   Kannattaa lukaista.

   • Anonyymi

    Kun ensin linkillä menee keskusteluketjuun, siellä on heti alussa linkki yle.fin artikkeliin.


   • Anonyymi

    Vaikka Hyvinkäällä lääkäriin pääsy on vaikeaa niin aloittajan kohdalla tilanne näyttää siltä että on syytä hakeutua vaikka yksityisen mielenterveyshoidon piiriin.


  • Anonyymi

   Artikkelissä internetin vihasisältöjä tutkinut Suomen Akatemian tutkijatohtori ja kriminologi MARKUS KAAKINEN sanoo, että eri ääriryhmät ovat kasvaneet ulos verkon marginaalista. Ryhmät ovat nykyään vahvasti läsnä valtavirran sosiaalisessa mediassa ja keskustelufoorumeilla. .. puolisivua asiasta.......

  • Anonyymi

   Kannattaa Häkkäsen tekstit joukkovainoon liittyen lukea. Hän sentään myöntää, että sellaisia tapahtuu. Siinä samalla kun toteaa, että samanlaisia vaikutuksia näkyy heillä kuin lyhyemmissä vainoissa.

   Ja kannattaa lukea keskusteluketjusta vainottujen selonteot aiheeseen liittyen.

  • Anonyymi

   Joo ja nuo laitteet eivät ole kuin puolustusvoimien käyttöön sodan aikana tarkoitettu. Ja Jyrki Katainen allekirjoittanut 2006v. Ei poliiseilla pitäisi olla mitään oikeuksia niitä käyttää. Psykopaatit ja Sosiopaatit niitä käyttävät.

   • Anonyymi

    Internet ei ole hyvä asia sekopäiden foorumiksi. Internetistä löytyy aivan käsittämättömiä käsitteitä, kuten foliopipo. Se tiettävästi suojaa joitakin ihmisiä vihamielisten ihmisten tekemiltä hyökkäyksiltä pipoa pitävän henkilön aivotoimintaa kohtaan?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1611
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   39
   788
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   367
   689
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   667
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   315
   632
  6. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   626
  7. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   44
   612
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   611
  Aihe