Nuoriso häiriköi

Anonyymi-ap

Mikähän osaa Keravan nuorisoa vaivaa? Esimerkiksi Saviolla liikkuu joukko 12-15 vuotiaita nuoria, jotka käyvät iltaisin pimeän turvin häiritsemässä eläke-ikäisiä asukkaita omakotialueilla sekä kerrostalojen rappukäytävissä. Roskasäiliöitä kaadetaan, ovikelloja soitetaan ja lumipalloja heitellään ikkunoihin. Huudellaan törkeyksiä täysin tuntemattomille ihmisille. Ja sitten juostaan karkuun. Mitenkähän näitä ihmisen alkuja voisi auttaa, ennen kuin jotakin vakavampaa sattuu?

6

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo on joku vaihe itsenäistymisessä. Kotona ei uskalleta tehdä eikä sanoa. Harjoitellaan tuntemattomilla ihmisillä. Siihen menee 2-5 vuotta että rauhoittuu. Yleensä noiden vanhemmat on voimakastahtoisia ja nuoret sen vahvemmin kapinoi sitä. Hyvä olisi ehkä ottaa valokuvia tai videota ja seurata että missä ne asuu ja viedä niiden vanhemmille nähtäväksi niiden teot. Kyllä lakkaa heti sen jälkeen.

  • Anonyymi

   Kaverit ei kyllä näitä kurittomia käräytä, sillä siitä seuraa vaikeuksia koulukiusauksen yms. tiimoilta. Noita valokuvia kyllä kannattaa keräillä esim. valvontakameroista ja miksei kännykällä kuvaamalla - onpahan sitten tuntomerkit tiedossa. Alaikäisiä ei vaan pysty tuomitsemaan oikeudessa, mutta saadaan kyllä merkinnät rekistereihin josta sitten taas tulee nuorelle omat vaikeutensa. Moni rikollinen on aikuisena valitellut nuorena tehtyjä kolttosia, joita ei saa tekemättömäksi.

   • Anonyymi

    Eikö teillä käppänillä oo muuta tekemistä kun kyylätä nuorisoa muuttakaa pois jos ette kykene täälä asumaan


  • Anonyymi

   Vanhemmat hoi! Vähän valvontaa niihin teineihinne. Kyllä vanhukset pitää jättää rauhaan. Moni voi sairastellakin ja tarvitsee lepoa. Ei ole kiva jos keskellä yötä pimeässä taotaan ovikelloa ja herätetään viattomia ihmisiä. Hävettävää.

  • Anonyymi

   Luin jostain että Keravan kaupungilla on joku nuorisoprojekti näiden syrjäytymisvaarassa olevien nuorten avuksi. Toivotaan saviolaistenkin teinien kuulevan asiasta.

  • Anonyymi

   Anna nuorten elää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2128
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1322
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1181
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   969
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   939
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   762
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   56
   734
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   698
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   677
  Aihe