Hyvä uusi koirapuisto, vai onko sittenkään?

Anonyymi-ap

Vihdoin valmistui uusi hieno koirapuisto Okuun. On isoille koirille oma ja pienille oma aitaus. Mutta missä koirat? Olemme muutamana päivänä siellä pyörähdetty, mutta näyttää puisto olevan tosi vähällä käytöllä jäljistä päätellen. Onko puistolla käyttöä vai onko Okulaiset koiranomistajatkin sisäpiirissä? Että käydään puistossa vain kaverikoirien kesken? Ei edes koirapuisto FB ryhmäkään ole aktiiinnen.

16

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse en täällä menisi enää edes koirapuistoon. Täällä on niin negatiivinen tunnelma ja selän takana haukutaan ihmisistä koiriin ja taloihin, että äkkiseltään en kuvottavampaa ilmapiiriä tästä maasta keksi. Työni puolesta joutunut matkustamaan pitkin Suomea. Tämä kahden vuoden pysähdys riitti.

      • Anonyymi

        Myrkyttäjä vapaalla eläinten lopetusaineet kadoksissa?


    • Anonyymi

      Eräällä pariskunnalla oli saksapaimen koira irti kaupunki alueella. Eikös nämä koirapuistot olisi olleet niitä vapaana pitopaikkoja?

      • Anonyymi

        Joo saksa paimenet eli GSD o tosi hottei ainaki urokset


    • Anonyymi

      Kuka uskaltautuu puistoon ?? Myrkytysvaara on ilmeinen missä vaan muualla niin puisto on loistava pistää syöttejä ympäriinsä..

      Oman koirani sai lääkäri virvoitettua elävien kirjoihin, hänellä oli vahva epäily myrkystä koiran oireiden pohjalla. Onneksi lääkitys tepsi ja sain pitää Ressun luonani, läheltä liippasi ettei parivuotias koirani muuttunut enkeliksi.
      Nyt pelottaa lenkkeily ja liikkuminen ulkona koirani kanssa, silmä kovana saa seurata ettei Ressun nokkaan puutu ylimääräistä.

      Puistoon en mene hinnalla millään, Ressu on mökillä irti ja nauttii elosta täysin siemauksin terveenä ja iloisena.

      • Anonyymi

        Sama juttu, meijän koira sai xylitolia jonkun lihapalan sisällä tien vierestä, koirastani olisi tullut enkeli myös jos ei eläinlääkäriin ei olisi päässyt nopeasti. Outokumpu on vaarallinen paikka eläimille, vuosi sitten kissamme tuli kotiin henkihieverissä ja poistui keskuudestamme parin päivän päästä. Minä en ainakaan laskisi yhtään eläintä vapaaksi vaikka vieressä kulkisi kaupunki alueella, kun myrkkyjä ja pahoja ihmisiä liikkeellä jotka voi tehdä ihan mitä vain.


      • Anonyymi

        Missä tämä sattui


    • Anonyymi

      Elikkä jatkamme Joensuussa puistoilua. Siellä koirat saavat ainakin leikkiä lajitovereidensa kanssa eikä ole ongelmia selän takana puheista eikä muustakaan. Tavallaan ihan turha projekti koko puiston teko, jos se seisoo tyhjänä suurimman osan ajasta. luulisi tekijöitäkin närästävän, kun tekivät turhaa työtä, tosin palkanhan he siitäkin saivat Mihin katosivat ne koiranomistajat, jotka innolla oottelivat uuden puiston valmistumista leikkikaverien toivossa?

      • Anonyymi

        Joensuussa Niinivaaran puistossa koiramme käy aina kun käymme kaupoilla sillä suunnalla. Tunnelma on leppoisa ja koiraihmisten kanssa on rentouttavaa jutella.

        Outokummun puisto on turhake jonne en vie koiraamme, miksi veisin kun myrkkyjen pelko vaanii jo kadulla niin varmasti puistossakin. Onneksi meillä on mökki joka on koiruutemme paratiisi, saa juosta vapaana mitä tekeekin sydämensä kyllyydestä.


    • Anonyymi

      Voi kauhistus. On aloittajalla isot ongelmat.
      Minkälaisissa piireissä mahtaa itse elää.
      Hengitä rauhallisesti nenän kautta sisään.

      • Anonyymi

        Muualla maailmassa ihmiset menevät koirapuistoon juurikin sen takia, että koirat saavat leikkiä. Okussa puistossa käyvät vain eisosiaaliset koirat ja ne, jotka pitävät siitä, että koira vain seistä torottaa. Kumma paikka tämä Outokummun koirapuisto.


      • Anonyymi

        Jep sairastahan se on, jos haluaa koiralleen leikkikaverin.


    • Anonyymi

      Joka paikkakunnalla on sama ongelma koirapuistojen suhteen aina siellä tapahtuu asioita että eläimet sairastelee. Omalla vastuulla sinne mennään. Itse en uskalla mennä

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe