Oma kansa ensin on vahingollista ajattelua....!

Näin sanoi tuo hauska superakka Tytti Tuppurainen.

Toki olette kaikki samaa mieltä tästä vai...?

17

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SDP:n Tuppurainen sanoi puolueensa todellisen mielipiteen -
   - SDP Valehtelee Aina Suomalaisille !
   - SDP Vihaa Suomalaisia ja Suomea !

   Mutta Suomen Kansa Muistaa ja Kansa Kostaa Vaaleissa SDP:lle !

   -----------------------------------Se On Varma Asia--------------------

   • Anonyymi

    Onneksi On PerusSuomalaiset Puolustamassa Suomen Kansaa ja Kansa Antaa Kannatuksensa PerusSuomalaisille ! - Tottahan Tämä On !

    ---------Tänään PerusSuomalaiset Ohitti SDP:n kannatuksessa !----------------


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi On PerusSuomalaiset Puolustamassa Suomen Kansaa ja Kansa Antaa Kannatuksensa PerusSuomalaisille ! - Tottahan Tämä On !

    ---------Tänään PerusSuomalaiset Ohitti SDP:n kannatuksessa !----------------

    Perussuomalaisten kannatus osoittaa, että tietyltä kansanosalta puuttuu ymmärrystä. Ei tuo liiemmin huolestuta, koska äärioikeistoa, ts. persujen kannattajia on edelleen alle viidesosa koko väestöstä.


  • Anonyymi

   Niin suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja suomalainen on tosi onnellinen!💸💸

  • Anonyymi

   Kyllähän tämä on tullut selväksi tämän hallituksen aikana.

  • Anonyymi

   Tyttöihin oikein riemastui kun suomi sai ajettua esim puolalle mammuttimaiset EU-tuet. Toki myös etelä-euroopan talousmahtien avokätinen tukeminen on Tytin sydäntä lähellä.

  • Anonyymi

   Tytti ei vain puhu, vaan myös toimii. Demarit ovat pitäneet huolta, että muut maat myös käytännössä ensin.

   • Anonyymi

    Velkaa sitä varten otettu kunnolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Velkaa sitä varten otettu kunnolla.

    Sinne meni Uniperit ja 6,5 miljardia hukkaan on varmasti ylpeä saavutuksistaan :)


  • Anonyymi

   Tuppurainen tivasi kristillisiltä lähimäisen rakkautta, kun vastustivat elvytysmekanismia. EU:n parlamentin sosialistiryhmään kuuluvat ovat saanet korruptiorahaa Qatarilta.Tuppurainen eikä Heinäluoma ole kritisoineet kuten esm. Heinäluoma paheksui Itävallan ministeriä, joka joutui eroamaan ko.asian vuoksi.
   Urpilainen kuvautti itsensä mustassakaavussa Abu-Dabin moskeijan edustalla, kertoi kuinka rauhallista on ja että islam on rauhanuskonto. Emiraatit osallistuvat Jemenin sotaan kuten Saudu-Arabia mutta Urpilaisen mielestä sotiminen ei haittaa kun kysymyksessä rauhanuskonto.

  • Samaa ja eri mieltä riippuen mitä tuo oma kansa ensin tarkoittaa. Jos sillä käsitetään tavoitetta ja lopputulemaa niin, että jokin asia koituu oman kansan parhaaksi, niin väitteen kanssa voi olla eri mieltä. Jos sillä taas tarkoitetaan lyhytnäköistä oman kansan edun tavoittelua siten, että tavoite ja lopputulema ovat huonompia kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa, Tuuraisen näkemyksestä voi olla samaa mieltä.

   Karkeasti voi sanoa, että esim. globalisaation ja vapaakaupan edistäminen sekä työnajon eriytyneisyys globaalisti edistävät myös kaikkien omien kansojen etua. Ollaan win-win tilanteesta, mikä sinällään on hyvä asia. Oma kansa hyötyy ja kaikki muutkin kansat hyötyvät. Esim. varsin globaali USAn ja EUn keskuspankkien elvytys on auttanut voimakkaasti eri talouksia selviämään eteenpäin. EU-jäsenyys auttaa kaikkia sen jäsenmaita taloudellisesti ja monella muullakin tavoin. Ukrainan auttaminen sodassa maksaa, mutta tämä auttaminen saattaa maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Sitä ei pystytä vaan jälkikäteen todentamaan, jos se huonompi vaihtoehto eli Venäjän voitto toteutuu, Oman kansan edun ajaminen voi siis lyhyellä aikavälillä maksaa, mutta se palkitaan pitemmässä juoksussa.

   Persuilla on käsitys oman kansan edusta on lyhytnäköinen. Siinä ei uskota siihen, että satsaamalla nyt yhteiseen hyvään tai ponnistukseen, voidaan tulevaisuudessa saavuttaa suuria voittoja ja minimoida tappioita. Oma kansa ensin ajattelu tässä lyhytnäköisessä muodossaan johtaa helposti protektionismiin, missä kaikki osapuolet ovat häviäjien puolella. Veikkaan, että Tuppurainen tarkoitti tällaista lyhytnäköistä oma kansa ensin ajattelua ja silloin hänen kantaansa voi pitää täysin oikeana.

  • Anonyymi

   Vuosien 2021-2022 aikana on maksettu 3 miljoonaa euroa ulkomaalaisen isisvaimon suojelusta, kun muka ollut vaarassa joutua kunniaväkivallan kohteeksi isisin taholta.
   Suomessa on löysää rahaa kun muslimesita on kysymys, sensijaan leipäjonoissa olevat suomalaiset ja boomerit on luokiteltu arvottomiksi turhakkeiksi.
   Ministerit nillittää kuinka esm. katujengiläiset ovat jääneet yhteiskunnan ulkopuolelle ja ovat haavoittuvassa asemassa. Uhrien joutuminen vallankäytön kohteeksi, alistetuksi ja nöyryytetyksi, heidän katsotaan olevan vain hyväksytty hinta, ja siksi rikolliset uhriutetaan.

   • Anonyymi

    Joo aina kun kyse on matuista tai ulkomaille lapottavasta rahasta niin Suomi on rikas maa. Silti ei löytynyt 300 miljoonaa maanviljelijöille.


  • Anonyymi

   Mainosraha on tärkeää
   Vai mitä moktargubtataman

   Nyt vasemmisto saa huutia suomi24 trollaus

  • Anonyymi

   mitä sinne littanaan maahasi kuuluu muuta?

  • Anonyymi

   Sdp on tuhon puolue, oikea pölvästien lahko.

  • Tyttiä ei enää valita eduskuntaan eikä tuo enää ehdolle kai asetukaan.
   Ämmä on työnsä Suomessa tehnyt ja nyt odottaa EU:ssa palkkiovirka.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   4566
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1918
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1385
  4. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   186
   1229
  5. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   475
   1149
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1070
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   958
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   81
   935
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   796
  Aihe