Ukrainan sota tulossa käännöskohtaan. Aseapua ei ole tulossa jolla sotiminen voisi jatkua.

Anonyymi-ap

Suuri tappio Ukrainalle USA:n ja Saksan päätös olla toimittamatta panssarivaunuja ja ohjuksia hävittäjistä puhumattakaan.
Pieni valopilkku on Britannia, joka haluaa edelleen aseistaa ukrainan joukkoja. Nyt Unionikin kokee Saksan heikkouden jonka pitäisi olla Unionin keulakuva.
Suomen ei pidä luottaa Unionin eikä Amerikan apuun jos konflikti tulisi. Britannia ja Ruotsi olisivat uskottavampi apu Suomelle jotka voisivat joukkoja lähettää.
Nato-jäsenyys on täysin lukossa jota johdetaan Moskovasta Turkin välityksellä. Paljon pitää tapahtua ennen meidän Nato-jäsenyyttä. F-16 kaupoilla tuskin Nato-jäsenyyttä saadaan, jos Amerikka ne haluaa myydä Turkille. Turkki on Naton häpeä, mutta onko se tarpeeksi suuri?

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • USA ei siis toimita ohjuksia joilla Ukraina voisi hyökätä venäjälle. Sota muuttaisi luonnettaan jos Ukraina tekisi Moskovalle saman kuin Venäjä tekee Kiovalle.

   USA:n nykyiset Abrams-taistelupanssarivaunut vaatisivat valtavan määrän osaajia ja kalustoa pitämään ne toimintakykyisinä. Ne vaatisivat myös käyttäjiensä kouluttamista ja perehdyttämistä joka olisi ehkä vuosien projekti. Ei liene fiksua lähettää aseapua jonka Ukraine voisi ottaa käyttöön aikaisintaan Jouluna 202.

   Kompromissi voisi olla se, että USA lähettäisi vanhentuneita esimerkiksi M60 Patton vaunuja joiden korvaaja tuo moderni Abrams on.
   Noiden käyttöönotta sujuisi paljon nopeammin. Tuo olisi vain poliittinen kädenojennus jonka myötä Saksa voisi antaa luvan sakasalaisen kaluston vientiin.

   • Anonyymi

    Vaikeus tässä on se, että Saksa sitoi Leopard- vaunut USA:n Abrams- vaunujen toimittamiseen.
    Leopardit olisi 2-3 kk koulutuksella olleet taisteluvalmiit ja niitä olisi Euroopassa riittänyt.
    Ukrainan rajoitettu sodankäynti ei voi johtaa hyvään lopputulokseen varsinkaan kun toisella puolella on kuitenkin suurvalta rajoittamattomilla aseilla vastassa.
    Toivotaan, että muutoksia aseavussa vielä tulee.


  • Anonyymi

   Montako kertaa se on jo tullut taitekohtaansa ???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2175
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1336
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1195
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   981
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   134
   953
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   766
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   58
   751
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   704
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   689
  Aihe