Persut poistattaa pakkoruotsin ensi vaalien jälkeen

Anonyymi-ap

Purra on jo niin luvannut.

18

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Purra on seuraava pääministeri.

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        ❤️ ­­N­­­y­­­m­f­o­­­m­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17710910S

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Halla-aho on ulkoministeri.

    • Anonyymi

      Ville Tavio on sisäministeri.

    • Anonyymi

      Orpo on valtiovarainministeri.

    • Anonyymi

      RKP ei ole hallituksessa.

      • Anonyymi

        Pakkoruotsi lähtee kuin kuppa Töölöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakkoruotsi lähtee kuin kuppa Töölöstä.

        Näin uhottiin tällä palstalla jo v. 2015 ja 2019 - vaan eipä lähtenyt 'pakkoruotsi'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin uhottiin tällä palstalla jo v. 2015 ja 2019 - vaan eipä lähtenyt 'pakkoruotsi'.

        Tällä kerralla se lähtee 😄


    • Anonyymi

      Rajat kiinni (molempiin suuntiin) ja hukutetaan suomalaiset omaan paskaansa (ympäristönsuojelu alas) ja pakkoenglantiin.

      Siinä on siis persujen linja yksinkertaistettuna, muista tämä tulevissa vaaleissa, älä äänestä väärin!

      • Anonyymi

        Emme äänestä väärin, sillä me äänestämme perussuomalaisia.


      • Anonyymi

        SIinä on erityisesti ä/e kirjoitettu yleensä väärin päin. Mutta ympäristörikos Pohjolassa ruotti ei ole. Norjassa ja ehkä Tanskassa lisäksi kirjoitetaan lähinnä oikein. Norja on hydroenergialta omavarainen, eli ollaan kaukana ympäristörikoksesta, vaikka niillä öljyvarat onkin. Norja on puoleksi samaa kuin ruotti ja ruotsi, mutta kirjoitetaan oikeammin. Suomi on ympäristörikos ja Ruotsia siinä 10v jäljessä, eli alkaa tulla kiire.

        Perustuslaki ei edellytä pakkoruotsia, vaan on sen vastainen, eli rikos. Ei siten vaadi perustuslain muutosta, eli 2/3 enemmistöä eduskunnassa, vaan riittää yksinkertainen enemistö, ja se lukema oli parikymmentä vuotta sitten 50-50 edustajilla ja on edelleen kansalla - Wikipedian mukaan. Kanadan malli on Suomenkin malli joskus, ja se on käytännössä myös Ruotsissa, jossa 5% ruotsinsuomalaisia.

        Viimeisin äänestys oli vain persujen vaatimuksesta, päätyen selvään pakkoruotsin voittoon. Viimeisin kansanehdotus sai kuulema vain 3t ääntä, että se ei ole menossa läpi ilman ihmettä vielä pitkään aikaan, koska kansa ei halua muutosta. Persut tai kuka tahansa hallituksessa ei voi asialle mitään, koska kyse on äänestyksestä. Vaalikoneessa ei edes ole kysymystä pakkoruotsista.

        Koska Norja on usein ensisijainen muuttokohde pakkoruotsitetulle, on se hyödynettävissä tilanteessa jossa olemme vaikeassa tilanteessa monellakin tapaa: pakkoruotsi, talous, työttömyys, työpaikkojen saanti ilman kokemusta (saksassa on sponsoriamis suosittua ja Norjassa 4% työttömiä), liikaa koulutetaan tekijöitä monella alalla, energia mahdollisesti, Venäjä, EU, palkat. Norjassa on pakkoenkkua (tietääkseni ainoa) kun taas Saksassa nähtävästi vain neljä ekaa vuotta, ja Ranskassa ei ollenkaan. Ranska on UK:n tapaan kiikun kaakun rititävä, keskitason länsimaa.


    • Anonyymi

      Kohta se tapahtuu.

    • Anonyymi

      Pakon puolustaja, mitä sanot nuorelle lukiolaiselle, joka ei saa hyväksyttyjä ruotsinkursseista ja joutuu hakeutumaan iltalukioon kertaamaan määräämättömäksi ajaksi saadakseen muutaman viitosen lisää. Yksinhuoltaja äiti yrittää auttaa lukiokustannuksissa, mutta lisävuosi alkaa painaa perheen taloutta.

      Nuori saa matikat ja fysiikat hyvin läpi, englannin jopa oikein hyvin, mutta jonkinlainen oppimisvaikeus teettää reaalikursseilla paljon ylimääräistä työtä ja tekee ruotsista mahdottoman.

      Ruotsia hän ei tule koskaan oppimaan, mutta jokin opetus tässä varmasti on. Mitä sanot hänelle?

      Pakon puolustaja, mitä sanot kaksoistutkintoa suorittavalle pojalle, jonka lukioruotsi ei vain suju. Dysleksiadiagnoosi on kouluvuosien alusta, mutta yläkoulussa ruotsissa annettiin niin runsaasti tukiopetusta, että jollain tavalla siitä selvittiin.

      Lukiossa seinä nousee pystyyn.

      Ammattiopinnot ravintolakokiksi sujuvat. Unelmana on kuitenkin kotitalousopettajan tutkinto tai vaikka oma ravintola. Lukio tuntuu hyvältä, varsinkin kun jopa lukion matematiikka sujuu ja englanti. Hän suunnittelee kirjoittavansa taloustieteen, toistaiseksi voi valmistua neljällä kirjoitettavalla aineella.

      Ruotsinkurssit eivät mene läpi, vaikka niitä opiskellaan valmiiksi aikuislukiossa (iltalukio). Diagnoosi on mennyt vanhaksi ja pitäisi hankkia uudet todistukset, mikä maksaa paljon, jo pelkkä arvio maksaa lähes tonnin. Perheellä ei ole varaa tähän.

      Nuori joutuu luopumaan kaksoistutkinnosta ja tyytymään pelkkään ammattitutkintoon. Tai eihän se ole vähän sekään ja hyvin suoritettuna antaa hyvän pohjan työelämään. Mutta ne unelmat.

      Jokin viisaus tähän varmasti sisältyy. Mitä sanot hänelle?

      Pakon puolustaja, mitä sanoisit tytölle Aasiasta, joka saapuu isona tyttönä vieraaseen maahan äidin avioiduttua tänne. Hänellä ei ole koskaan ollut englanninopintoja, hän osaa vain kotikieltään. Valmistavalla tulee auttava suomen kielen taito ja muutama sana englantia. Kielet ovat kuitenkin hänelle kaikkein vaikeinta.

      Yläkoulussa hänelle haetaan vapautusta ruotsista. Tilataan paikalle tulkki, joka selittää äidille, miten kovasta hakemuksesta on kyse. Koskaan ei olisi asiaa virkamieheksi. Mutta äiti tietää, miten vaikeaa koulu on ollut ja hän allekirjoittaa hakulomakkeet. Koulu on tehnyt melkoisesti työtä vaadittavien selvitysten laatimiseen. - Hakemus tulee takaisin hylättynä ja ruotsia on vedettävä perässä, vaikka suomi tarttuu hitaasti ja englanti pysyy heikkona.

      Ysillä tyttö haluaa ammattikouluun, mutta vaikenee visusti siitä, että hänellä on allergioita, jotka haittaavat juuri niillä aloilla, joille hän hakee. Vuoden jälkeen hän joutuu luopumaan ammattikoulusta. Hän yrittää aloittaa nyt hiukan vanhempana opinnot aikuislukiossa, mutta koska hänelle ei saatu peruskoulussa vapautusta ruotsista, hän ei saa sitä lukiossakaan. Kielien kanssa hän on pulassa ja myös lukio jää kesken.

      Ongelmiahan oli muutenkin, ilman pakkoruotsia, mutta paljon olisi voitu auttaa, jos ruotsista olisi saatu vapautus. Mitä sanot hänelle?

    • Anonyymi

      Äänestä siis persuja!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Jos persut tuon tekevät niin se olisi hatun noston arvoinen teko . Se myös voisi maksaa EU. jäsenyyden ja ehkä liittymisen itsenäisten valtioiden liittoon mutta silti se kannattaisi .

    • Anonyymi

      Persujen äänestäminen on isänmaallinen teko. Olisihan tietysti Rkp joka ajaa pakkoruotsia ja ruotsinkielisten mittavia etuoikeuksia, vapaata maahantulo-oikeutta ja sosiaaliavustuksia kaikille halukkaille, tyttöjen ja poikien kasvatusta perverseiksi, kaikenlaisten moraalisten arvojen alasajoa, Suomen veromiljardien lahjoittamista ulkomaille sen sijaan, että niitä käytettäisiin suomalaisten hyväksi... Ei todellakaan ole vaikea valita mitä puoluetta äänestää.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe