Köyhän eläkeläisen parahdus.

Anonyymi-ap

Portugalista Suomeen palannut vuori­neuvos purkautuu verotuksesta – 60 000 euron kuukausi­tuloista käteen 26 000 euroa

Siis eläke 60 000 euroa/kk:si. Josta käteen jää 26 000 euroa.

Jotenkin tuosta 60 000 euron eläketulosta nousee mielleen sana ylipalkitseminen, ja jos olisin kokoomuslainen niin enköhän jo kätisi että mitäs vastiketta sen kuukausittaisen 60 000 euron maksaja kyseiseltä herralta saa jotta moisia summia kannattaa maksaa kymmeniä vuosia jollekkin joka ei enää töissä käy. Kyseinen herrahan eläkeläisenä on jo vuosia tehnyt ainoastaan sitä että soutaa päivät reinot jalassa kiikkutuolissa niin vauhdikkaasti että hilse pölisee.

Ja Portugalissa on asuttu jotta ei tarvitsisi tänne veroja maksaa mutta nyt kun jokin paikka reistaa niin ollaan täällä halpaa sairaalahoitoa kärkkymässä mikä sitten rasittaa täkäläisen asuinkuntansa kassaa. jonne kassaan ei ole vuosiin lantin lanttia verotuloja maksanut.

Mutta jos ei 26 000 eurolla kuukautta pärjää niin onhan meillä sossu. Sinne vaan anomaan harkintaperusteista toimeentulotukea, tosin kannattaa ottaa kuitit mukaan jotka todistaa että se 26 000 euroa ei elämiseen riitä.

Lisäksi sossuvirkailja varmaan on ihan kädestä pitäen valmis käyttämään köyhää eläkeläistä Lidlissä koska sieltä ostamalla säästyy monikin euro muuhun kulutukseen.

Kelalta voi myös anoa eläkkeen sajan asumistukea, mutta voi olla että se Buckinghamin palatsi tai vastaava jossa kyseinen köyhä ekäkeläinen asuu vuokralla voi olla vuokraltaan pikkuisen ylihintainen eikä asumistukea siksi myönnetä.

14

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pitäisi tuo äijä turpansa kiinni ja pysyisi siellä minne on mennyt.

   • Anonyymi

    Aivan.
    Ihme vinkuperse koko jätkä.
    Ja jos tuo 26000 euron nettoeläke ei riitä, niin menkööt itseensä ja miettikööt, miksi elää elämäänsä noin leväperäisesti. Vielä kun idioottikin tajuaa, että isoista tuloista menee isosti veroa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan.
    Ihme vinkuperse koko jätkä.
    Ja jos tuo 26000 euron nettoeläke ei riitä, niin menkööt itseensä ja miettikööt, miksi elää elämäänsä noin leväperäisesti. Vielä kun idioottikin tajuaa, että isoista tuloista menee isosti veroa.

    Pelkkää pppua koko juttu.


  • Anonyymi

   Ahneet paskamahaökyt eivät tarvitse kuin rituaaliteurastuksen.

  • Anonyymi

   Eihän noilla summilla ole väliä vaan sillä periaatteella että sinulle tulevasta
   rahasta valtio vie 57% ja itselle jää vain 43 %.
   Kun minäkin vinkuisin, jos mulle tehtäisiin noin. Mutta onneksi tavalliselta
   eläkeläiseltä viedään vaan neljännes eli 25 % , mikä sekin lähentelee ryöstöä.
   Ajatelkaan että vuorineuvoksen veroilla elätetään jo 100 loista per kk-

   • Anonyymi

    Millä tavalla vuorineuvos joka nostaa tuollaista eläkettä verorahakustanteisesti ei ole loinen?

    Mitä sellaista upeaa ja hyödyllistä vuorineuvos on yhteiskunnan hyväksi tehnyt joka on tällaisen verorahaloiseuden oikeuttanut?

    Jokainen toimeentulotukiorja on yhteiskunnallisesti merkittävämpi kuin joku vitun vuorineuvos. Kuinka monen säälittävän omanarvontunnottoman keskiluokkaisen nettoveronmaksajan olematonta itsetuntoa sosiaalipummihuoraloiset kannattelevatkaan joka ikinen päivä oman elämänsä kustannuksella?

    Pohjasakka on se mistä kaikki muu kasvaa.


   • Anonyymi

    Ei, vaan ensin valtio tuo vuorinauvoksen tilille valtion kassasta kuuskyt donaa. Sitten se vain ottaa takaisin tuosta summasta ylimääräiset kermat pois.


   • Anonyymi

    Idioottikin tajuaa, että isoista tuloista menee isosti veroa.
    Ja edelleenkin, jos ei pärjää tuolla 26000 eurolla, niin katsokoot peiliin, menkööt itseensä ja miettikööt että missä meni pieleen oikeasti.
    Ja ehkä sitten, jos viisas on, opettelee ja ehkä oppiikin pärjäämään "vähällä".
    Tai olisi aikanaan hakeutunut pienipalkkaisemmalle alalle, niin ei tarvitsisi vinkua, että eläkkeestä menee yli puolet veroihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei, vaan ensin valtio tuo vuorinauvoksen tilille valtion kassasta kuuskyt donaa. Sitten se vain ottaa takaisin tuosta summasta ylimääräiset kermat pois.

    Valtion kassasta? Mihin väitteesi perustuu?
    Tietenkin on valtio-omisteisia yrityksiä joiden kassoista kylvetään rahaa eri perustein johtajille mutta suurempi osa on yksityisomisteisia joissa joissa yhtiökokous päättää asioista.


  • Anonyymi

   Kun on taitava käyttämään sitä rahaa, niin pärjää sillä eläkkeellä mainiosti,
   vaikka omassa tiliotteessa se pilkku on aivan erikohdassa kun neuvoksella.
   Aikanaan kun töissä oli kaikenlaisia lainoja ja laskuja niin oli talous joskus
   jopa tiukalla, mutta nyt eläkkeellä kun hoitaa vain kuukauden laskut, niin
   lopuilla voi huoleti viettää niitä kulutusjuhlia ja säästöönkin vielä jää.

  • Anonyymi

   Tämä paljastaa vain sen, että ihmisiä nämä rikkaatkin vain ovat? Pitävät kynsin hampain kiinni saavuttamistaan oikeuksista. Ajattelematta sen enempää asioita, koska miksi heitä kiinnostaisi tavallisten ihmisten arki. Ovat tottuneet jo työelämässä maksimoimaan oman etunsa, palkka ja bonukset, lisänä vielä muut edut niin jo on ihme, jollei ole motivoitunut tekemään asioita myös yhteisen hyvän eteen?

   Eläkeläiset eivät tuo lisäarvoa yhteiskunnalle, miksi siitä on tarvetta palkita vielä ruhtinaallisesti? En ymmärrä, miksi tällaisia etuja on alunperin tarjottu heille. Muualla maailmalla ollaan näiden suhteen meitä paljon fiksumpia. Ahneutta tämä on ja sairasta sellaista. Onneksi kaikki rikkaat eivät ole samanlaisia omaan napaan tuijottajia. Laurin tavalla ajattelevat sairastuvat katkeruuden.

   Eli ei se koulutuskaan tee ihmisestä käytännössä fiksumpaa. Käytäntö ja kokema opettaa hyvässä ja pahassa, persoona tekee valinnan, kumman suunnan valitsee itselle. Paha saa palkkansa, ehkä Laurikin sen vielä joskus ymmärtää myös itse? Tai sitten pitää itseään ylivertaisena edelleen, eihän muuten olisi urallaan noin pitkälle edennyt? Erioikeuksia kerjäävä.

  • Anonyymi

   Olisit kiitollinen kun ukko maksaa veroa 34000€/kk! Riittää useammankin loisen elättämiseen.

   • Anonyymi

    Eiköhän noikin rahat mene eduskunnan loisille!!! Sinne ne ohjautuu.


  • Anonyymi

   Kyllä vuorineuvokselle annetaan pokkuroiden ja kumarrellen!
   Onhan annettu noin valtavasti ennenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3420
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   117
   1083
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   961
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   836
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   243
   791
  6. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   791
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   771
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   746
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   726
  Aihe