Transu-Kokoomus

Anonyymi-ap

Täytyy sanoa että enpä olisi uskonut! Mielisairas, pahuutta tihkuva laki noiden tuella läpi. Kokoomus, jonka motto oli koti, uskonto ja isänmaa. Mikä Kokoomuksen erottaa äärimielisistä punavihreistä? Voisi jopa sanoa että ovat pahempia, märäntyneet arvot kuten punavihreistöllä, jonka päälle vielä kylmät mammonaa ihannoivat periaatteet! Nuo ovat myyneet kansallisomaisuutta pilkkahintaan jo aiemmin, hankkivat ennätysmäärän matuja 2015 ja nyt kannattavat ideologista "sukupuolen" valintaa ja lasten mutiloimista! Täyttä pahuutta.

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   2015 yhdessä persujen kanssa toivat 35000 uusiosuomalaista. Tällä lailla ei kyllä ole mitään merkitystä tavalliselle kansalaiselle.

   • Anonyymi

    Keskusta, Kokoomus ja Siniset oli se hallitus. Yhtään sinistä ei ole ollut sen jälkeen Perussuomalaisissa. Mutta en ole vakuuttunut etteikö tämä persupuolue tee samaa kuin Soinin sinipetturit.

    Sanot ettei tällä ole merkitystä tavalliselle kansalaiselle. Kyllä sillä on, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja tällaisen saastan normalisointi rikkoo kaikki terveen yhteiskunnan toimintaedellytykset. Jenkeissähän nuo lapsena transuksi leikellyt ovat suurin osa katuneet aikuistuttuaan katkerasti sukupuolen vaihdostaan. Itsemurhan tekee erittäin moni.
    Lapsia hämmennetään opettamalla niille homoilusta ja transuilusta. Sitten tätä hämmennystä käytetään kannustamaan niitä vanhempien tuella leikkelemään itsensä "no big deal!" Ole kuka haluat ja mitä sukupuolta haluat.
    Lapsi, joka ei ole vielä kehittynyt, harhautetaan sairailla ideologioilla turmelemaan itsensä loppuiäkseen.
    Takana on käsittämätöntä pahuutta ja se kertoo jotain ihmismielen äärimmäisestä pimeydestä. Se kertoo myös yhteiskunnan henkisestä tilasta, mädäntymisestä joka lopulta tuhoaa kaikki.


  • Anonyymi

   Menikö läpi alkuperäisessä muodossa. Ilta-Sanomissa Keskusta "väitti" vastustavan.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   3876
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   123
   1295
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   162
   1099
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   863
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   850
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   252
   841
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   819
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   766
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   760
  Aihe