Kiitos Kokoomus. Ei olisi uskonut jos sitä ei nyt näkisi

Anonyymi-ap

Kokoomus, pienellä viilauksella annoitte pirulle ... vasemmisto vihreille pikkusormen ... käden ... ja luovuitte kertaheitolla siitä ulkokuoresta koti uskonto ja isänmaa, joka uskonnon osalta on ollutkin teillä aina sitä sana helinää ilman todellista sydämmen uskoa.

Sääli miten halvalla lähditte vasemmisto vihreiden kelkkaan, taitaa seuraava hallituspohja olla jo sovittu sosiaalidemokraattien ja muiden vasemmisto vihreiden kanssa.

Sääli seurata mihin suohon Suomi on itsensä ajamassa Kokoomuksen johdolla, olettehan te kannatukseltanne suurin puolue, että olisitte voineet toimia parempien ja terveempie arvojen pohjalta, mutta nyt se on tullut päivänvaloon mikä on teidän arvoperusta mille tulevaisuutta rakennatte, kyllä Sääli millaista Suomea rakentaamaan on Kokoomus valmis pienellä trans-lain viilauksella.

No moraalin rappio on ennenkin ollut yhteiskuntien sortumisten syy, Kokoomus voi ottaa nyt oman pienen osansa Suomen ja Euroopan rappiosta omaksi ansiokseen.

Surkealta näyttää Suomen tulevaisuus, no lapsia ei kyllä riittävästi synny muutenkaan, mutta ei tällaiseen Suomeen pieniä poikia ja tyttöjä kannata kenenkään tehdäkkään, on tämä niin Sodoma koko Suomi.

Missä on tavallisten Suomalaisten poikien ja tytyöjen oikeus kasvaa ja kehittyä sukupuolensa mukaisesti ilman Woke vouhotusta, trans vouhotusta jo aivan pienille perusterveille lapsille.

Pitäisi saada Suomalaisia heteroperheitä suojeleva laki, jossa turvataan lapsen oikeus hoitoon ja koulutukseen tyttöinä ja poikina, Suomalaisesta arvopohjasta käsin , joulujuhlissa saavat laulaa joululauluja ja kevät juhlassa laulaa suvivirren kaikki säkeistöt ja uskonto tunnilla opetetaan niin kuin Raamattu meille opettaa ja biologian kokeessa kun kysytään kuinka monta sukupuolta on niin oikea vastaus on kaksi, miehiä ja naisia, tyttöjä ja poikia. Tarvitaan tyttöjä ja poikia suojeleva koululaki Suomalaisille lapsille, missä ei Setat ja woket ja muut transut ja Halonen ei ole sotkemassa herkässä kehityksessä olevien lasten ja nuorten ajatuksia. Tämmöisen olisi luullut olevan enemmän Kokoomusta, mutta kaikkea sitä oppii ennen kuin tämä hulluus saa lopullisen täyttymyksen.

Kokoomus teillä oli mahdollisuus kaataa trans-laki, no toisaalta hyvä että oikea karvanne tuli esiin jo hyvissä ajoin ennen eduskuntavaaleja, että siitä kiitos Kokoomus.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

    Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
    Maailman menoa
    611
    5850
   2. Rakastan sua nainen vieläkin

    mut aion pysyy hiljaa 😔
    Ikävä
    68
    2940
   3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

    Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
    Maailman menoa
    123
    2447
   4. Kova oli pauke!

    Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
    Iisalmi
    62
    1992
   5. Kerro kolme hyvää asiaa

    kaivatustasi :)
    Ikävä
    85
    1715
   6. Sitä vielä...

    Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
    Ikävä
    54
    1316
   7. Sunnuntain kirjainleikkejä

    Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
    Ikävä
    20
    1292
   8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

    Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
    Ikävä
    43
    1121
   9. 104
    1097
   10. Luovutetaanko nainen?

    En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
    Ikävä
    66
    1032
   Aihe