Sanna Marin ja huippuvirka EU:sta - EU:n rahoittaminen ja maahanmuuttopolitiikan tuki kannattaa...

Anonyymi-ap

No niin, Euroopan Demarit suunnittelevat Sanna Marinin asettamista ehdokkaaksi EU komission puheenjohtajaksi, palkka 31 000 € kuussa...

Tämähän nyt on ollut selvää jo kauan aikaa. Sanna antoi rahaa Euroopalle (kun Suomi on niin rikas maa...), on ollut innokas osallistumaan “taakanjakoon” eli ottamaan maahan Eurooppaan tunkeutuvia maahanmuuttajia koska onhan meillä tilaa, ja osallistumaan Suomen rahoilla ja suomalaisten hyvinvoinnin kustannuksella EU:n vahvempien maiden idioottimaisimpiinkin päätöksiin. Sanna Marin on siis pedannut jo pidemmän aikaa itselleen huippuvirkaa EU:ssa sitä päivää varten jolloin kansa äänestää Demarit vallasta. Se päivä saattaapi olla jo tulevana keväänä mutta ei hätää, Sannalla on jo suunnitelma B valmiina.

Sanna ei varmastikaan ole ainoa. Kyllä varmasti Ohisalolle, Tuppuraiselle, Anderssonille, Puppeli-Pekalle ja vastaaville löytyy mukava eläkevirka EU:sta. Ovathan he kaikki olleet EU:n uskollisia palvelijoita ja rahoittajia Suomen kansan kustannuksella.

14

186

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpöhöpö. Fiksuja marinin tilalle.

  • Anonyymi

   Uhraa kansan omaa ahneuttaan 😠

  • Anonyymi

   Ja höpöt, pelkkiä käytäväpuheita. Näin kommentoi parlamentaarikko Mia Kumpula Natri. Ei sen kummempaa, lopettakaa vouhkaaminen.

  • Anonyymi

   Baila Baila
   Kyllä lapset maksaa!!

  • Anonyymi

   Mitenköhän demarit pärjää Euroopassa? Voi olla että sielläkin ihmisiä kyrsii viherpunikkien haittamaahanmuutto ja vihreä siirtymä.

  • Anonyymi

   Vai pelkkiä käytäväpuheita...voisin lyödä vetoa että ensi vuonna tähän aikaan Kokoomus on suurin hallituspuolue, Demarit on oppositiossa ja luemme mediasta kuinka vaalihäviön jälkeen Sanna "ottaa vastuun" häviöstä, eroaa Demareiden johtopaikalta ja siirtyy hänelle pedattuun huippuvirkaan Brysseliin.

  • Anonyymi

   Yksi Marinilta puuttuu ja sen mukana kaikki. Nimittäin kyky ymmärtää myös muiden ihmisten kantaa.

  • Anonyymi

   Toistaa pääministeri käteisen menetelmää.
   Työntämällä suomalaista rahaa EU:n kyseenalaisiin kohteisiin maksattaa suomalaisilla veronmaksajilla oman huippuvirkansa EU:ssa.
   On tullut niin kalliiksi, että toivottavasti onnistuu.
   Käteinen oli halvempi mutta silti onnistui.

  • Anonyymi

   Jos maamme nykyiset päättäjät eivät miellytä, niin sitten kannattaa äänestää. Jos ei äänestä, niin sitten ne vanhat samat naamat sinne äänestetään joka kerta uudelleen ja uudelleen. Jotkut kun sinne aina äänestyksen myötä kuitenkin valitaan. Silloin asian ratkaisevat ne, jotka äänestävät niitä samoja naamoja.

  • Anonyymi

   Nylkyttääkö Marin myös brysselissä?

  • Anonyymi

   Punikkien vaalimainontaa. Ehkä joku ehdottanut tälläistä kahvipöydässä, mutta näin pienen maan edustaja ei pääse johtoon, eikä etenkään Velka-Sannan kyvyt riitä!

  • Anonyymi

   Sanna sopii siihen seuraan. Sielläkin on kaikki viime aikoina mennut päin ...

  • Anonyymi

   Ongelma on, että ennen kun henkilö pääsi ministeriksi tai jopa pääministeriksi, niin hän oli uransa huipulla. Pääministerin paikka oli palkkio joka ansaittiin pitkäaikaisen ja jänteisen työn päätteeksi ja siitä jäätiin sitten eläkkeelle tai jatkettiin oppositiossa.

   Nykyisin jopa pääministerin pesti ei ole kuin ponnistuslauta isopalkkaisempaan ja hohdokkaampaan EU, YK, Kansainvälisen valuuttarahaston, tai vaikka Euroopan Keskuspankin hommaan. Kun nämä nuoren polven Suomipoliitikot saavat ensimmäisen ministerinsalkkunsa, niin ajatus ei ole siinä miten voi parhaiten palvella Suomen maata ja kansaa, vaan miten ministerinpesti voi parhaiten palvella tätä kyseistä henkilöä kohti uran seuraavaa tavoitetta.

   Ei nuori Suomipoliitikko halua tapailla mummoja Pihtiputaalla tai jakaa ilmaisia ämpäreitä ja kuunnella kansalaisten nurinaa Isalmen torilla jos vaihtoehtona on vuosikertashamppanjan siemailu Brysselin EU:n aulassa Euroopan silmäntekevien joukossa. Jos tulevaisuuden homma kansainvälisessä järjestössä yhdessä Euroopan suurkaupungeissa vaatii sen että pitää jakaa rahaa ympäri Eurooppaa ja ottaa mantereelle tunkeutuvia afrikkalaisia ja arabeja Suomeen niin paljon kun Eurooppa vaatii niin olkoon sitten niin. Siinä ei Suomimummon, työttömän, tai yksinhuoltajan hyvinvointi paljon paina kun vaakakupissa on huippuvirka Euroopassa...

  • Anonyymi

   Marin EU:n paikkoihin niin sitten alkaa tapahtumaan koko Euroopan alueella. Yksistään Suomessa saanut talouden niin kuralle että ollaan talouskurimuksessa oleva valtio....sama tie kuin Kreikalla jo nyt.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   98
   2166
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1463
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1340
  4. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   1296
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1156
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   77
   895
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   159
   801
  8. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   94
   766
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   749
  Aihe