Naurettavaa länsipropagandaa Norjaan loikanneesta Wagner-sotilaasta.

Anonyymi-ap

"Lähdin rajalle jalan Nikelin kaivoskaupungista. Menin läpi kahdesta venäläisten piikkilanka-aidasta. Jouduin venäläisten rajavartijoiden jahtaamaksi. Kuulin koirien ääntä ja näin 150 metrin päässä ihmisiä, jotka juoksivat perääni. Lähdin juoksemaan eteenpäin. Kuulin kaksi laukausta. Luodit kirjaimellisesti viuhuivat ohitseni. Heitin puhelimeni metsään. Juoksin, juoksin ja juoksin. Takaa-ajajat päästivät perääni koiran, mutta se jäi kiinni johonkin."

Tarina on todella tökerö, eikä järjen häivää. Sen ymmärtää, että jos vain pari laukausta ammuttiin perään, että ne meni ohi. Sitä ei voi ymmärtää, miksi rajavartijat eivät ampuneet kymmenittäin laukauksia? Tietenkin olisivat ampuneet, josta tarina olisi totta.

Lisäksi sekin, että noin 150 metrin päästä ampujat löysäsivät koira perään, kun ukko juoksi ja juoksi ties kuinka kauan, eikä koirakaan saanut kiinni, vaikka sen olisi pitänyt tapahtua muutamassa sekunnissa, mutta kun se koirakin jotenkin ihmeen saattamana "jäi johonkin kiinni".

Joka tuon tyypin selitykset uskoo, ei ole liialla järjellä siunattu. Hyvinkin tyyppi on Ukrainassa vangiksi jäänyt Venäjän sotilas, minkä USA on järjestänyt Norjaan kylvämään lännen valhepropagandaa.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009329292.html

8

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Korona ja Ukraina uutisoinnit ovat paljastaneet viimeistään minulle koko karmeudessaan miten valheellisia mediat ovat. Ajavat vain tiettyä propagandaa ohjaajiensa piikkiin, globaalin eliitin.

   • Anonyymi

    Huvittava tuo juttu "Wagnerin loikkarisotilaasta". Se paljasti erinomaisesti, kuinka ylimielisiä ja ihmisiä idiootteina pitäviä länsipropagandan tuottajat ovat. Eivät edes sen vertaa kunnioita ihmisten älyä, että viitsisivät nähdä vaivaa ja keksiä niin paljon loogisia juttuja, että omia aivojaan käyttävätkin voisivat pitää niitä mahdollisina.


  • Anonyymi

   Koira usutettiin perään näköetäisyydeltä, mutta se jäi jonnekin kiinni, eikä sitä sen koommin näkynyt tai kuulunut.

   Kaksi laukausta ammuttiin perään ja ne luodit viuhuivat ohi. Onneksi usean rajavalvojan joukolla oli yhteensä vain kaksi panosta käytettävissä, tai niiden kaikkien aseet jumittivat yhtä aikaa. Sattuipas onnekkaasti tämäkin.

  • Anonyymi

   Ei misään maasa ole niin valestavaa johtoa mitä venäjällä, ja ainavaan valeet pykääntyvät jotta venäjä luottaa täysin näihin ummes silmin.

   KUN VENÄJÄLLÄ EI SILMIÄNSÄ SAA AVATA

  • Anonyymi

   Wagnerhomo on pelkkä vakooja, jätkän aika kadota jo.

  • Anonyymi

   Olkaa huoletta, tiltut. Kyllä Norjalaiset tutkivat, kuulustelevat, ja ottavat selvää taustoista.
   Ainahan NL/Venäjällä on ollut tapana lähettää vakoilijoita, mutta kyseinen sotilas on joutunut Venäjällä vaikeuksiin, jo aiemmin. Wagnerin joukoissa kytee suuri tyytymättömyys. Eliittijoukkoihin on palkattu pahimman luokan rikollisia, ja heillä on oma sisäinen rangaistusosastonsa joka tappaa omiaan pienistäkin kieltäytymisistä.

  • Anonyymi

   Kylläpä tiltuja korventaa, kun pakoon pyrkivä pääsee turvaan.
   Koira voi jäädä kiinni pannastaan johonkin karahkaan, joka ei ole mikään ihme.
   Ja ne kaksi laukausta johtuu siitä, että pakoon juokseva pääsi näkymättömiin.

  • Anonyymi

   Kaikki tapahtui kuin elokuvissa. Ja elokuvat ovat aina totta?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   407
   2208
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1340
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1205
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   983
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   134
   960
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   768
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   61
   753
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   707
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   698
  Aihe