Soini takaisin.

Anonyymi-ap

Meillä perussuomalaisilla on sanonta, Soini takaisin. Tämä johtuu rikki menneestä politiikasta. Isä Timo Soini osasi pitää sen eheänä, ja opetuslampaansa karsinassa.

25

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin,. Soini syrjäytettiin 20 vuoden jälkeen puolueesta. Nythän Persut itse väittää, että he eivät olisi olleet mukana Sipilän KiKy-hallituksessa ja että Soini ei olisikaan enää Persu.

   Sopivasti valinnan mukaan on tai ei, mutta samanlainen ketku kuin kaikki persut.

   • Anonyymi

    Perussuomalaiset olivat kyllä, mutta linja oli itseään keisarina pitävän Soinin, eli olivat kyllä Soinisteja, ja he taas saivat kenkää tai mahdollisuuden palata Perussuomalaiselle linjalle. Osa lensi pihalle, osa korjasi asennettaan, osa on edelleenkin hiukan "hämillään".


  • Anonyymi

   Vuonna 2015 puoluejohtaja Soini vei Perussuomalaiset hallitukseen ja Perussuomalaiset meni ensimmäistä kertaa hallitukseen. Se sai keskustan ja kokoomuksen kanssa muodostetusta Sipilän hallituksesta neljä ministerinpaikkaa. Ulkoministeriksi ja pääministerin sijaiseksi nousi Soini, puolustusministeriksi Jussi Niinistö, työministeriksi Jari Lindström ja terveysministeriksi Hanna Mäntylä.

   Puoluejohtajana Soini hyväksyi elokuussa 2015 Kreikan kolmannen tukipaketin. Soinin mukaan "nyt oli eri tilanne" kuin tiukasti perussuomalaisten vastustaman toisen tukipaketin tapauksessa.

   Kokoomuksen tuolloisen puheenjohtajan Alexander Stubbin mukaan kokoomus pyrki "halaamaan perussuomalaiset hallituksessa kuoliaaksi"

   Perussuomalaisten gallupkannatus heikkeni merkittävästi. Puoluejohtaja Soinin mukaan kannatuslaskuun syynä oli työntekijöihin osuneet Sipilän hallituksen pakkolait.

   Kannatuslaskuun vaikutti myös vuonna 2015 Suomessa alkaneen ja vuonna 2016 jatkuneen Euroopan pakolaiskriisin paisuminen.


   Soinin idea oli lommarahojen leikkaus 30% kolmena vuonna valtion- ja kunnan työntekijöiltä, koska he eivät suostuneet palkkojen leikkauksiin.

   Jos perussuomalaiset nyt 2023 päättyvät hallitukseen, on aivan varmasti sopeuduttava taas kokoomuksen ilmoittamiin leikkauksiin työttömyysturvaan, asumistukiin ja toimeentulotukiin. Melko varmasti verojen ( kokoomuksen mutta myös persujen agendalla) alentamiset johtaa haittaverojen korottamiseen kuten bensiinin ja dieselin tms. verojen kuten arvonnousun verottamisen.

   Perussuomalaiset joutuvat taipumaan myös työperäisen maahanmuuton sallimiseen ja sen helpottamiseen, ilman tarveharkintaa.

   Se lienee ihan sama, johtaako persuja Purra, Halla-aho vai johtaisiko Soini, taivuttava on joka tapauksessa pettämään persuäänestäjät.

   • Anonyymi

    Perussuomalaiset ryhtyvät taas kokoomuskyykyttämiseen ja kansanriistoon, mikäli haluavat kokoomuksen apupuolueeksi hallitukseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuomalaiset ryhtyvät taas kokoomuskyykyttämiseen ja kansanriistoon, mikäli haluavat kokoomuksen apupuolueeksi hallitukseen.

    Köyhänkyykytys on persuilla verissä kuten saimme tuta persukokoomushallituksen aikana.


  • Anonyymi

   sopii hyvin papiksi 🤣 politiikkakin voi olla kusetusta mutta ei niin pahaa !

  • Anonyymi

   Äänestäjät eivät pettureita kaipaa eikä äänestä.

   • Anonyymi

    Iltalehti selvitti Taloustutkimukselta tilaamassaan kyselytutkimuksessa, miten eri puolueiden kannattajat suhtautuvat rasistisiin väittämiin. Kysely ei anna vastausta siihen, onko jokin puolue rasistinen, mutta kertoo kuitenkin eri puolueiden kannattajien asenteista.

    – Kyselyssä rasismia tutkittiin useilla erilaisilla väittämillä, jotka olivat tarkoituksella vahvasti mielipiteitä erottelevia. Vastaukset osoittavat, että perussuomalaisten kannattajilla on selvästi enemmän rasistisiksi luokiteltavia mielipiteitä ja asenteita kuin muiden puolueiden kannattajilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko puolue olisi aiheellista leimata rasistiseksi. Monessa väittämässä myös perussuomalaisilla rasistiset mielipiteet ovat vähemmistönä, kyselyn tuloksia kommentoi tutkimusjohtaja Juho Rahkonen Taloustutkimus Oy:stä.

    Rasismilla tarkoitetaan muun muassa ihmisten eriarvoista kohtelua ja syrjintää esimerkiksi ihonvärin, etnisen taustan tai uskonnon perusteella.

    Asiaa selvitettiin neljän väittämän kautta, joita on aikaisemmin kysytty sanatarkasti samassa muodossa Suomen Kuvalehden teettämissä kyselytutkimuksissa vuonna 2015 ja vuodenvaihteessa 2019–2020.

    Iltalehti päätti tilata samanmuotoisen kyselytutkimuksen, jotta voidaan selvittää, ovatko eri puolueiden kannattajien asenteet muuttuneet.


   • Anonyymi

    Mitä kukin rasismina pitää.

    Jos äänestäjä haluaa, että maahan ei saa tulla ilman viisumia valtion elätettäviksi, niin onko se rasismia?
    Onko rasismia lähettää kulkurit lähtömaihinsa heidän tehtyään täällä rikoksia?


   • Anonyymi

    Eikän nuo lukemattomat eri nikeilläsi spämmäämät kopiot, voi massapostitukseksi tulkita . . . . .

    https://www.suomi24.fi/profiili/ÄläRuokiTroIIia
    https://www.suomi24.fi/profiili/ÄläRuokiTrollia2
    https://www.suomi24.fi/profiili/ÄläRuokiTrollia3
    https://www.suomi24.fi/profiili/antipersu..lle
    https://www.suomi24.fi/profiili/dontfeedthetroII
    https://www.suomi24.fi/profiili/dontfeedthetroII2
    https://www.suomi24.fi/profiili/mglle
    https://www.suomi24.fi/profiili/ap--lle
    https://www.suomi24.fi/profiili/DionaRapatios
    https://www.suomi24.fi/profiili/tr_ollille


  • Anonyymi

   Timo Soini hallitsi persuja ankarasti, mutta viisaasti. Samaa ei voi sanoa Purrasta, joka haluaa vaan saada rahaa helpolla.

  • Anonyymi

   Timo Soinin ainoa virhe oli antaa Halla-ahon kokeilla johtamista. Se oli samanlainen virhearviointi kun olisi antanut apinalle formulan.

   • Anonyymi

    Halla-aho tuhosi Vennamon ja Soinin työn hetkessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Halla-aho tuhosi Vennamon ja Soinin työn hetkessä.

    Paitsi että se oli Soini joka vaihtoi Vennamon natsipuolueeseen pyrkivään Halmeeseen Halla-ahon nostaessa persut uuteen kukoistukseen alennustilasta mihin Soini sen salkkukiimassaan ajoi.


  • Anonyymi

   Ei Perussuomalaiset tyhjänpuhuja hohottaja Soinia takaisin kaipaa.

   • Anonyymi

    Oletko vähän tyhmä, tai enemmänkin, mutta et ainakaan lukemaasi ymmärrä. Merkillisiä avautumisia.


  • Anonyymi

   SUOMI JA SOINI TAKAISIN

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   572
   3530
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   105
   1597
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   77
   1524
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1141
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   145
   1132
  6. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   78
   943
  7. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   38
   841
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   38
   836
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   822
  Aihe