Ylikuolleisuus Suomessa tosiasia , meneekö terveydenhoidon rahat Ukrainan sodan tukemiseen

Anonyymi-ap

Mitä Suomessa tapahtuu koska ylikuolleisuus on nousussa. Onko pitkät hoitojonot Suomalaisille keino säätää väestön ikäjakaumaa , luonnollinen poistuma kasvaa.
Hallitus on läheetänyt rahaa ulkomaille sotimiseen ja tukee saastuttavaa maataloutta ja merenkulkua miljardeilla , terveydenhoito kärsii rahapulasta.
Onko Suomessa menossa jokin ihmisten määrää vähentävä hanke hallituksen toimesta?
Onko vanhukset hankkeen kärsijät?

7

97

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti ihmiset kuolevat hoitojonoon säästöjä syntyy

   • Anonyymi

    Suomessa kuoli historiallisen paljon ihmisiä vuonna 2022, kertoo Tilastokeskus. Kuolleiden määrä oli suurin sitten sotavuosien. Määrä kasvoi viime vuonna lähes 63 000 henkilöön, mikä on yli 5 200 enemmän kuin vuonna 2021.

    –  Lopullisessa tilastossa kuolleiden määrä nousee yli 63 000:een, arvioi Tilastokeskuksen yliaktuaari Markus Rapo tiedotteessa.

    Korkea kuolleisuus näkyy myös vastasyntyneiden elinajanodotteessa. Tyttöjen elinajanodote oli ennakkotietojen mukaan viime vuonna 83,8 vuotta, mikä on 0,6 vuotta vähemmän vuoteen 2021 verrattuna. Poikien elinajanodote laski ennakkotietojen mukaan puolella vuodella 78,6 vuoteen.
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009351499.html


  • Anonyymi

   Suomi laittaa Vantaan rajan kiinni sillä estetään ylikuolleisuus😂🤣

  • Anonyymi

   Luin juuri aamulla aihesta iltapäivälehti ilmaiseksi. Onhan se nin kun ihmisikä yhtä aikaa vanhenee ,siloin tulee myös kuoleisuus ryöpyt samaan aikaan. Onhan se nin julkinen sektori on jo vuosikymeniä antanut lääkepurkin käten käytänössä ja viteet älä siten tule terveyskeskus,ei asiaa. Ei myöskään kunnon laporatoorio tai kehon tietokone kuviin pääse. Hyvä säkä rönken ja sinähän ei nähdä kuin luut.Sanotaan olet terve vedoten röngen kuviin.

   • Anonyymi

    Jotenkin vieroksun sitä ajatusta, että ei autettaisi hädässä kärsiviä. Tietenkin kohtuudella. Tämä hallitus on kuitenkin ollut tolkuton tuon velkarahan jaon kanssa. Hätäpäissään tehtyjä tukia. Aina viime tippaan jätetään tärkeät päätökset. Sähkötuki, ihan turha velkarahan jako. Sähkönhinnalle hintakatto, se olisi ollut kaikkien etu. Nyt velkaraha valuu hyvätuloisille. Jos se ratkaisu on onnistunut Tanskassa ja Virossa niin miksi ei meillä. Kyllä sähköyhtiöt kestää hintakaton se on varma. Myös koronatuet, velkarahaa työnnettiin ihan mihin sattui. Sinnekin olisi voinut laitta tarkan seulan ja järjen käteen kenelle ja miten velkarahaa jaellaan. Tuki olisi pitänyt olla laina, ei ilmainen yhteiskunnan kassasata pois oleva raha. Näitä tämä hallitus oli kykenemätön hoitamaan, eli Suomen talous pilataan tyhmyydellä ja kansa laitetaan maksumieheksi. Nyt Marinin mainetta yritetään pelastaa julistamalla hänet maailman valtiaaksi ja hyväksi johtajaksi. Väkisin työnnetään eun rahakkaaseen virkaan, käytävä keskustelujen vuoksi. Kukaan ei ole edes vielä virallisesti häntä ehdottanut. Kotimaassa sen sijaan rähjää ja huutaa vaalitentissä ja irvokkaita videoita pukkaa vähän väliä. Jos henkilöstä väkisin tehdään kuuluisaa ja osaavaa niin näyttäköön kotimaassa ne taidot ja osaamiset, ne täällä puuttuu täysin.


  • Anonyymi

   Kauhistunut hymiö

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4243
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1839
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1300
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   469
   1106
  5. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   174
   1076
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   53
   1040
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   949
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   75
   885
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   176
   783
  Aihe