Kansanedustajat teltoilla tenttiin.

Anonyymi-ap

Paljonko mennyt 2015 alkaen mamuihin euroja ja mamujen tulevaisuus. Kotoutuminen, työllisyys, paperittomat.
Transujen leikkelyt, kuka maksaa.
Toivoisin kysymyksiä ehdokkaille lisää,

23

80

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
   • Anonyymi

    MyrkynVihreät VassariKommunistit on tehneet päätöksen, että ne Ei pysytä Vaalitelttoja ollenkaan, koska Kansalaiset kyselee liian vaikeita ! - Ja ne on käyttäneet Jo lähes kaikki Valehtelukikkansa !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    MyrkynVihreät VassariKommunistit on tehneet päätöksen, että ne Ei pysytä Vaalitelttoja ollenkaan, koska Kansalaiset kyselee liian vaikeita ! - Ja ne on käyttäneet Jo lähes kaikki Valehtelukikkansa !

    SDP pystyttää Vaalitelttoja, mutta kukaan SDP:läinen Ei suostu meneen niihin, Sen takia SDP laittaa Vaalitelttojen eteen vain Varpuluutia Pystyyn, pelotteeksi Kansalle !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    SDP pystyttää Vaalitelttoja, mutta kukaan SDP:läinen Ei suostu meneen niihin, Sen takia SDP laittaa Vaalitelttojen eteen vain Varpuluutia Pystyyn, pelotteeksi Kansalle !

    RKP:n vaaliteltoilla Mongerretaan vain ruotsia, siksi noiden teltoille Ei edes eksy kukaan, ehkä joku rakkikoira käy Jalkaa nostamassa teltan nurkalla ! - hiih hiih hii


  • Anonyymi

   Ukranalaisista samat kysymykset.

  • Anonyymi

   Minä kysyisin perusturvasta ja terveydenhuollosta. Olen myös huolissani perusopetuksen ja erityisopetuksen leikkauksista. Yksi asia on, miten haja-asutusalueiden palvelut voitaisiin säilyttää. Siis asioista, joissa ei ole väliä sukupuolesta, iästä tai ihonväristä. Suomalaisten asioista. Kaikkien täällä asuvien asioista.

  • Anonyymi

   Miksi Vihreät polttelee kukkaa, rikollisesti Suomeen tuotua.

  • Anonyymi

   Kansanedustajan poissa olo työpaikaltaan, miksi sallittua.

  • Anonyymi

   Miksi rahoja vain syydetään yhä enemmän ja syytetään pandemiaa, sotaa, energiapulaa, inflaatiota... tämä hallitus lähti tekemään työtää jo alunperinkin "otamme velkaa"-hallituksena. Miksi siis eivät kykene luopumaan osittain ideologisista tavoitteistaam vaan kaikki runnottava läpi vaikka sitten velaksi.
   Ei tällaisena aikana tarvitse olla kunnianhimoisesti maailman ykkönen, jos sillä samalla kurjistetaan koko yhteiskuntaa. Samassa globaalissa haastetilanteessa on kuitenkin esimerkiksi Tanska pärjännyt huomattavasti paremmin velkaantumatta näin pahasti.

  • Anonyymi

   Turkkilaiset pois Suomesta, takaisin kun ollaan Natolaisia. 6000 löytyy,. Pois, pois. Idea hyvä, mutta mikä teltta.

  • Anonyymi

   google käänös
   semmoiset ukrainalaiset "pakolaiset"
   Elizabeth Nechvolod
   1 pv ·
   Moikka!) Haluan Suomesta Ukrainaan, sinne ja takaisin . Haluaisin saada tietoa niiltä ihmisiltä, jotka ovat jo matkustaneet Ukrainaan... Kuinka kauan yksisuuntainen tie kestää noin ? Kuinka paljon liikenteenharjoittajat veloittavat tiestä ja miten asiat Ukrainan rajalla ylipäätään ovat ?
   Haluaisin tietää myös ulkomaan passin rekisteröinnistä ... kuinka paljon se tienaa suunnilleen, jos maksat nopeasta rekisteröinnistä? Kiitos paljon jo etukäteen!

  • Anonyymi

   Vihreet on kaikista rikolisinta KUKANPOLTTAJAA HÖRHIÄ KAIKKI

   NORMI IHMINEN TAJUAA LUONNON HYVINVOINNIN

   MUTTA VIHREILLÄ JÄRKI EI PIISAA,,, KUIN KUKANPOLTTOON

  • Anonyymi

   Kas, syytetään pandemiaa ihan siksi kun siitä tuli mittaamattomia kuluja kansalaisille, etenkin nuorille. Yrityksiä tuetiin ja tapahtumajärjestäjiä. Ihan syystä. Nuorten syrjäytymisen auttaminen on isompi asia.

   Kas, syytetään Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamia kuluja. Kun nekin ovat mittaamattomat. Ukrainasta on lähtenyt miljoona sotapakolaista. Kodit ovat raunioina, kaikki on mennyt. Kokonaisia kaupunkeja, kuten Mariupol, on tuhottu. Mieti sitä. Mieti mitä maksaa rakentaa yksi pieni talo, saati kaupunki?

   Maailma on muuttunut. Me tehdään mitä voidaan ja tuetaan ihmisten elinmahdollisuuksia tällä pallolla. Me ihmiset ollaan niitä samoja. Kodittomien pakolaisten tuska voi olla joskus meidänkin tuskamme.

   Sanoisin että Suomen nykyinen hallitus on ollut meille siunaus. Ovat tehneet voitavansa rokotteiden, rajoitusten ja avausten nuorallatanssissa.

   Ukrainan suvereenin maan alueloukkaukset ovat meille suomalaisille myös tuttuja. Neuvostoliitto vei meiltä Petsamon kaivokset, Sallan ja Karjalan metsät ja viljavat maat. Venäjä miehitti Krimin öljy- ja maakaasukentät ja Itä-Ukrainan teollisuuskompleksit. Meillä on kohtalonyhteys ukrainalaisten kanssa.

   Aina ei ole kyse vain omasta navasta.

  • Anonyymi

   PS teltalla kykyttävää. Miksi Soini UM Sipilän hallituksessa 2015 ei vastustellut mamujen massa muuttoa.

   • Anonyymi

    Thyi, sittn Sannikkka vielä mollaa Rasistiksi PS puoluetta.


  • Anonyymi

   Maahanmuuton kustannukset ovat salaisia.

  • Anonyymi

   maat jotka liittyy euhun, joutuvat ottamaan siirtolaisia maahansa,

   • Anonyymi

    Edelleen hinta salainen, miksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Edelleen hinta salainen, miksi.

    Eihän tälle hintaa pysty sanomaan. Mamu tekee Suominaisen kanssa lapsen, lapsia. Tässä vaiheessa mamu huomaakin olevansa Transu, hänet leikataan naiseksi. Perhe elämä jatkuu, veromaksajat taputtelee karvattomia käsiään. Teltta on Kok ja Petteri kohde kummilapsineen.


  • Anonyymi

   Minä kysyn kansanedustaja ehdokkailta. Kuinka vanhusten hoito on retuperällä. Rahaa riittää mamuihin, Ukrainaan mutta vanhukset pidetään märissä vaipoissaan, esim. Onko tarkoitus Murhata vai mistä on kysymys.

  • Anonyymi

   Britaniassa on vielä huonommin palkat ja maahanmuutto asiat, mutta koksua ja kannabista saa joka nurkalta!!💂💂

  • Anonyymi

   Rahaa on palanut haittamaahanmuuttoon niin paljon ettei kukaan edes uskalla puhua siitä.

   • Anonyymi

    Kysyn hintalappua, kysykää. Alkaa normi paskan puhuminen, niin, että euroina kiitos. Kaikki teltat. Vastaukset nettiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   656
   2731
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2041
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   227
   1442
  4. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   916
  5. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   842
  6. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   7
   820
  7. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   790
  8. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   788
  9. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   785
  10. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   67
   774
  Aihe