Sinne meni Suomen Nato-jäsenyys

Anonyymi-ap

Joku poltti Koraanin Ruotsissa. Turkki suuttui ja sanoi "Ei" Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydelle. Nyt ei USA:n F16-hävittäjät auta.

11

90

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Annetaan Sannan alkkarit. Vanha kikka, toimii aina.

  • Anonyymi

   Viesti Turkkilaisille ja Ärdoganille:

   ”Erdoganin liittolainen jyrähti: Ei Ruotsin Nato-hakemukselle
   Turkkilaismediassa on kutsuttu skandaaliksi sitä, että Ruotsissa sallittiin mielenilmaus, jossa poltettiin Koraani.” IL
   Oletan, että ruotsalaiset eivät ole niin typeriä, että olisivat polttaneet koraanin ja laittaneet Ärdokanin nuken roikkumaan pää alaspäin julkisilla paikoilla. Tapausten täytyy olla sellaisten tahojen tekemiä, jotka haluavat estää Ruotsin NATO-jäsenyyden. Ketkä sellaisia voisivat olla? No Turkin terroristeiksi nimeämät tahot, huligaanit toisinajattelijat tai Ruotsin venäläiset. Noihin provokaatioihin kannattaa suhtautua lapsellisina typeryyden osoituksina, eikä reagoida ollenkaan. Yliopistossa kun kävimme sosialogian ja sosiaalipsykologian tutkimusmenetelmiä läpi, kävi ilmi, että ihmispopulaatioissa kutakuinkin vain noin sadan henkilön otanta tuo esille kaikki mielipidevariaatiot. Demokratioissa ei säikähdetä erilailla ajattelijoita ja meillä on mielipiteen ja sanan vapaus. Turkki on hieno maa ja turkkilaiset ystäviä niin Suomelle kuin Ruotsillekin. Näin olen asian ymmärtänyt. Turkissa vierailee paljon turisteja myös Suomesta ja Ruotsista. Potentiaalia on hiukan himmentänyt nyt ollut turha vastakkainasettelu. Varmasti sekä Ruotsi, että Suomi ovat tosissaan hyviä Turkin kumppaneita Natossa.

   Turkki, Ruotsi ja Suomi ovat hyviä ystäviä keskenään ja yhteisestä puolustuksesta on etua kaikille noille kolmelle osapuolelle. Nyt vain Suomi ja Ruotsi natoon. Ärdokan on viisas mies ja varmasti ymmärtää yhteistyön edut myös terroristien torjumisessa nyt ja tulevaisuudessa.

   Veli Puivaus

  • Anonyymi

   Ei ollut edes aineissa paljon!! Rohkeudesta annettava urhoolisuusmitali!! Eikös ruotsis oo sen yhen hinttikuninkaan rohkeusmitali !!!mä en uskaltais polttaa edes lapseni Aku ankkaa!!

  • Anonyymi

   Suomen tilannehan on juuri nyt hyvä. Ei NATOssa, eikä NATOn sisällä. Tällä tavallahan Suomi on pärjännyt viimeiset 80 vuotta, ja hyvin. Avoimesti venäjämieliselle Turkille ei saa antaa senttiäkään siimaa. Ja miksi Suomi haluaisi samaan liittoon Turkin kanssa, joka on täynnä venäjämielisyyttä? Suomi sisään NATOon vain, jos Turkki ulos.

  • Anonyymi

   Meillä ei ole huolta niin kauan kuin Marin ja kumppanit ei räksytä itään.

  • Anonyymi

   Niin no Ruotsin kurdit on varmaan vähän varpaillaan että meinataanko heitä nyt alkaa tässä uhraamaan, et fiksusti puolustivat itseään tällä tapaa. Mitä se nyt sellainen ihmisoikeuspuhe on joka pitää kutinsa vain hyvinä aikoina. Ruotsin johto ei ole tehnyt kantaansa nyt riittävän selväksi tässä asiassa.

  • Anonyymi

   Ryssälle voi räxyttää rauhassa...tää on meidän maa ja teidän Puten lätti. Näin se vaan menee. Puten lätissä kurva eli noi trollit koittaa jotain...mut saava vapaasti räxyttää omassa lätissään mitä se meille kuuluu.

  • Anonyymi

   Minä voin lähettää Ernokanille raamatun. Saa vastavuoroiisesti polttaa sen haluamassaan paikassa. Sitten ollaan sujut siltä osin

  • Anonyymi

   Sanoi vain ei Ruotsin jäsenyydelle.

  • Anonyymi

   Ehkä parempi niin suomi säilyy ,mitä emme tarvi on turhaa, ja nato on .

  • Anonyymi

   Hyvä puoli on, että Suomella säilyy Nato-optio. :)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   407
   2969
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   49
   1259
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   395
   1133
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   74
   1060
  5. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1048
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   57
   911
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   325
   878
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   792
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   753
  Aihe