Älypuhelimesi seuraa sinua, mitä sitten?

Anonyymi-ap

Älypuhelin on taskussasi kulkeva vakoilulaite noin käytännössä. Sen mikrofoni tallentaa appsikehittäjille puheesi, kameara kuvaa luultavasti usein sinua salaa ja monissa appseissa on takaportit valmiina, tunnetuimpina Facebook, Whatsapp ja Instagram. Ja mitä sitten?
Jos elätte lain mukaan ja normaalisa siviilielämää niin elämänne ei kiinnosta oikeasti ketään. Kuka helvetti kiinnostuu koirankusetuslenkeistänne tai kuntosalilla huhkimisistanne tai kauppareissuistanne? Ei kukaan eikä mikään viranomainen! Mutta jos olet sattumalta terroristi tai muuten vain valtiolle haitallinen vaara ja uhka ympärilläsi oleville ihmisille niin sinua aivan varmasti seurataan ja se on ihan oikein! Muilla on oikeus turvallisuutee silläkin keinolla, että yhtä ihmistä vakoillaan, seurataan, varoitetaan kotikäynneillä jne.

24

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muita merkittäviä vakoilijoita ovat Microsoft Windows, Google, Apple Os, Kaikki hakukoneet paitsi Duckduckgo, Läppärit, kameralliset pöytäkoneet... ja näitähän riittää vaikka kuinka ja pitkä lista. Edelleen mitä väliä, elämänne ei kiinnosta normaalisti ketään!

   • Anonyymi

    Alottajakin on vaarallinen terroristi ja uhka kansalliselle turvallisuudelle kun kertoo kaikille nämä asiat ja tietää niistä.

    Siispä seurantaan ja pehmeeseen koppiin kuntoutukseen yhteiskuntakelpoiseksi palatakseen takaisin normaaliin suomalaiseen tavalliseen elämään


  • Anonyymi

   Juu juu ja faktat on luonnollisesti myös esittää vai riittääkö se foliohattu?

   • Anonyymi

    Älypuhelinten vakoilumahdollisuuksista löytyy faktaa googlella tuhansia sivuja ja Edward Snowden paljasti älypuhelinten vaarat suoraan olematta foliohattu. Snowden joutui hylkäämään puhelimensa poistuessaan USA:sta jotta CIA ei pysyisi äijän perässä pakomatkalla.
    Foliohattuja tuntuu vaan pelottavan turhaan älypuhelimet, kun asia laitetaan oikeaan kontekstiinsa niin tavallisen ihmisen elämä ei kiinnosta ketään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älypuhelinten vakoilumahdollisuuksista löytyy faktaa googlella tuhansia sivuja ja Edward Snowden paljasti älypuhelinten vaarat suoraan olematta foliohattu. Snowden joutui hylkäämään puhelimensa poistuessaan USA:sta jotta CIA ei pysyisi äijän perässä pakomatkalla.
    Foliohattuja tuntuu vaan pelottavan turhaan älypuhelimet, kun asia laitetaan oikeaan kontekstiinsa niin tavallisen ihmisen elämä ei kiinnosta ketään.

    Jospa laittasit muutakin ku noita etsi itse juttuja.


  • Anonyymi

   Fuck the E.U...

  • Anonyymi

   Juuri näin, mulle yks lysti jos joku mua vakoilee. Olen ostanut tavarat ja ruokaa netistä vuosia, niin mun tiedotkin varmaa ympäri maailmaa, mut arvaa kiinnostaako? No ei vitussa.

  • Anonyymi

   äly puhelimen käyttäjältä viedään minuus, ostin juuri ensinmäisen äly puhelimen niin yön aikana tyhjä kone oli tupaten täynnä viihdettä joka itseä kiinosta pätkääkään, tuli mieleen neukkuliitto jossa ihmisten sanomalehti määrättiin mitä saatiin lukea,

   • Anonyymi

    Pakkoko sitä vehjettä on käyttää?
    Olen itse lopetellut aktiivisen työuran joten töihin en juuri puhelinta tarvitse.
    Puhelin nököttää useinmiten pöydällä tai takin taskussa.
    Päivittäinen käyttö on alle 4min.

    Otan puhelinmen soitan/vastaan ja laitan puhelimen pois, puhelin ei hallitse minua.


   • Anonyymi

    Jep!!! Juuri tämä. Mitä sitten valehdellaan jos täällä on sama meno kuin Pohjois- Koreassa. Kuka määrittää sen" haitallisen" ihmisen ja oikeuttaa tavallisen ihmisen kiusaamisen! Sairas on ihmisen pää, anna ihmisten olla rauhassa ja keskity sitten torjumaan niitä oikeita terrori juttuja!!! Miksi et ole niitä saanut Tahvo estettyä!!! Miksi et saa pahoinpitelyjä kadulla vitun vaarallisia ihmisiä seuraava aivokääpiö estettyä!!!! Miksi hirveitä asioita tapahtuu, miksi et saa niitä estettyä ääliö? Minä kerron miksi, koska keskityt vainoamaan ja kiusaamaan tavallisia ihmisiä jotka omassa kierossa älyn kadottamassa päässäsi käännät vaaralliseksi ihmiseksi, arvosteliko sinun tapaa toimia, kyseenalaistiko sinun moraalia ja sinulla pimahti?!?! Olet niin itseriittoinen että kaikki jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä tai pitää puolia on vaarallisia ihmisiä!! Hakeudu itse niihin hoitoihin joihin muita kehotat hakeutua niin näet muutakin kuin oman egosi! Olet rikollinen joka kiusaa ja stalkkaa toisia ilman mitään oikeita perusteluja. Tietenkin sinä roisto et sitä voi myöntää, haista vittu!


  • Anonyymi

   Korttimaksamisella täydennät seurannassaolemistasi.

   • Anonyymi

    Menemiset eli paikat selviää kännyseurannalla mutta ostosten sisältö on arvokas täydennys tietokoneille tallentuvaan dataan.


  • Anonyymi

   "Kuka helvetti kiinnostuu koirankusetuslenkeistänne tai kuntosalilla huhkimisistanne tai kauppareissuistanne?"

   Ainakin mainostajat ovat meistä ja meidän touhuistamme tavattoman kiinnostuneita.

   Minä kävin kerran kaverin luona kylässä ja huomasin, että hän oli hankkinut eteiseensä uuden, liukuovilla varustetun vaatenaulakon/-kaapin.

   Minä kiinnostuin siitä ja kaveri esitteli sitä minulle muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen meni korkeintaan kymmenen minuutti, kun hänen puhelimeensa ilmestyi kyseisen kaapin mainos.

   Joku oli koko ajan kuulolla ja tarkoin selvillä siitä, mistä me illan mittaan keskustelimme.

   Me elämme nykyään arkeamme niin kuin ennen vanhaan lomamatkoilla Neuvostoliittolaisessa hotellissa.

  • Anonyymi

   poliisi aseman seinä on ruutuja täynnä valvonta kamedoihin mutta piilotettu valvonta näjy missään,,

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ota iisisti se kohta loppuu Venäjällä toimimasta samoin kuin kaikki muukin paitsi vitutus.

  • Anonyymi

   Microsoft neuvoo tuon tuosta palauttamaan Edgeen suositellut asetukset. Miksi asetuksia voi muuttaa, jos valitut asetukset eivät ole muka täysin luotettavia?
   Pöytäkoneen Edge kysyi eilen yllättäen, onko paikkatieto oikea? Olen estänyt asetuksista paikannuksen. Kun klikkasin kyselylätkän pois, Edge tarjosi juuri tämän paikkakunnan säätiedot.

   • Anonyymi

    Jep...


  • Anonyymi

   Vain ajattelematon voi aloituksen tehdä.
   Täytys kaivaa E Snowdenin ajatukset asiasta, täyttä kultaa.

  • Anonyymi

   Yksityisiä kansalaisia määrätään lähestymiskieltoon, mutta Microsoft ja kumppanit saavat stalkata meitä rangaistuksetta. Joka paikkaan yritetään saada rekisteröitymispakko, mutta seurannan ja tietovuodon pelossa moni ei uskalla enää rekisteröityä. Nettibisnes kärsii, mutta se on tietoliikennejäteille ihan oikein.

  • Anonyymi

   Jos et ole uskossa, jäät tänne, kun Jeesus hakee pian omansa pois. Sitten nousee se maailmanhallitsija, luultavasti YK:n johtoon, ja asettaa pedon merkin. Jos otat sen, joudut helvettiin. Jos et ota, et voi ostaa etkä myydä. Jos merkittömistä tehdään lainsuojattomia, AI paikantaa heidät satelliiteilla ja kasvojentunnistimilla, vaikka ei pystyisi enää maksamaan puhelinlaskujaan. Ja kun tulee digitaalinen maailmanvaluutta, joka on kytketty sosiaaliseen pisteytykseen, AI määrittelee, kuka saa pitää tilillään rahaa, ja kenen tili lopetetaan. Kun Jumalaan uskominen ja juutalaisuus ja Raamatut laitetaan pannaan, tekoäly paikantaa ne, jotka ovat puhguneet ja kirjoittaneet uskostaan, ostaneet Raamattuja tai käyneet uskovien seurakunnissa tai kuunnelleen nettisaarnaajia. Kun uskomisesta tehdään rikos, josta on rangaistuksena vankila tai mestaus, sinustakin tavis tallaaja tulee 'mielenkiintoinen' henkilö.

   Viisas uskoo Jeesukseen nyt, niin pääsee pois ennen kuin ihmiskunnan koko historian pahimmat seitsemän vuotta alkavat.

  • Anonyymi

   Tällä S24 palstalla joutuu herkästi jonkun ihmekyttärin silmätikuksi. Kokemuksia on. 10 vuoden takaa, kun joku hakkeroi hotmailini ja vaihtoi turvakysymykseni. Asialla olivat ilmeisesti jotkut hinku-udkovaiset, joita kyllä Suomesta löytyy, ihan siis kristittyjä hörhöjä.

   Eilen kirjoitin asiallisen kommentin, perään tuli viesti ylläpidolta, että olen ehkä botti. Olen toki toisinaan asiallinen puunaama, mutta ei epäily tainnut sittenkään tulla ylläpidolta.

   Täytin ylläpidon(?) kyselylomakkeen asian tiimoilta, ja kirjoitin sinne sähköpostiosoitteeni. Tyhmä juttu, mutta olin vähän maistissa. Sp osoite on kai nyt jollain hörhöryhmällä. Oli muuten koraaninpolttoon liittyvä kommentti, jossa mainitsin myös raamatun. Olisko sama kristitty runkkuryhmä taas kannoilla.

   No ei haittaa. Sähköpostiini ei tule mitään tärkeää, enkä avaa mitään sähköpostin linkkejä. Ja onhan mulla toinenkin sp-osoite.

  • Anonyymi

   Ja höpön löpön. taidat olla kova foliohattujen kuluttaja vai? Täyttä hölynpölyä.

   Sitäpaitsi älypuhelinten kameroita ja mikrofoneja ei voi noin vain käyttää puhelimen omistajan huomaamatta, koska puhelimen näytöllä näkyy heti jos kamera tai mikrofoni on käytössä. Lisäksi älypuhelinkäyttöjärjestelmissä on mekanismit, joilla sovelluksille voidaan antaa oikeuksia tiettyihin puhelimen toimintoihin kuten esimerkiksi niihin mikrofoneihin ja kameroihin. Sovelluksilta voidaan myös ottaa ne luvat pois jollon ne ei pääse niihi puhelimen ominaisuuksiin käsiksi. Käyttäjä voi kunkin sovelluksen kohdalla valita puhelimen asetuksissa mihin kaikkeen sovelluksella on pääsylupa. Näin asia on Androidissa ja niin se on iPhonellakin. Sovelluksille voidaan myös myöntää kertakäyttöisiä lupia sen lisäksi, että voidaan myöntää pysyviä lupia. Kun uusi sovellus otetaan käyttöön sovelluksen pitää lisäksi erikseen pyytää tarvitsemiaan lupia käyttäjältä ennenkuin sovellus pääsee käsiksi puhelimen ominaisuuksiin. Käyttäjän pitää siis erikseen myöntää sovellukselle pääsyluvat puhelimen ominaisuuksiin. Ja käyttäjä voi myös koska tahansa ottaa ne luvat pois jälkikäteen.Tietenkin on mahdollista, että jokin haittaohjelma pääsee laitteeseen ja jos käyttöjärjestelmässä on sopiva tietoturva-aukko niin haittaohjelma saattaa pystyäkiertämään suojaukset, mutta kyse on sillon ohjelmointivirheestä eli bugista, joka aiheuttaa tietoturva-aukon. Sillon kyse ei ole mistään tahallisesta seurannan mahdollistamisesta jne.

   Eli pidä sinä päässäsi niitä foliohattuja, jos välttämättä haluat. Mutta älä levitä salaliittohörhöilyjäsi muille.

  • Anonyymi

   joo, kerran huomasin, kunkatselin frendien jaksoja putkeen ja viikon parin päästä alkoi YTube suositella pelkkiä frendejä etusivullaan

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   704
   6648
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   62
   1192
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   616
   827
  4. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   785
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   779
  6. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   119
   656
  7. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   47
   636
  8. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   162
   634
  9. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   46
   624
  10. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   79
   614
  Aihe