Saksa on kyllästynyt USA:n rikollisuuteen ja ystävyys rakoilee.

Anonyymi-ap

USA on viimeiset 10 vuotta vaatinut Saksaa tuhoamaan omaa talouttaan, jotta USA:n talous voisi nousta. Saksa on aina aiemmin pelännyt, alistunut ja totellut.

Sen jälkeen kun USA räjäytti Venäjältä Saksaan kulkevat kaasuputket, ymmärrettiin Saksassa, että sille itselleen on koko ajan ollut erittäin tuhoisaa totella kaikkia USA:n määräyksiä, sekä hyväksyä kaikki USA:n tekemät rikokset automaattisesti.

Ei siis ihme, ettei Saksa enää lähetä kaikkea sellaista arvokasta sotakalustoaan Ukrainaan, mitä USA määrää sen lähettämään. Tämä on vasta alkua. On odotettavissa paljon isompaa kitkaa maiden välille, kunhan kaikki USA:n Saksalle viime vuosina aiheuttamat tuhot valkenevat saksalaisille.

20

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vuonna 1979 Neuvostoliitto hyökkäsi Afganistaniin tähdättyään satoja ydinohjuksia Länsi-Eurooppaan. Nato reagoi tähän tuomalla Yhdysvaltain ohjuksia Eurooppaan SPD:n johtajan, liittokansleri Helmut Schmidtin rohkaisemana.

   Tällöin nykyinen liittokansleri Olaf Scholtz hyökkäsi Naton ”aggressiivis-imperialistista strategiaa” ja sen SPD:ssä olevia tukijoita vastaan. Hänelle Nato ja Yhdysvallat − ei Neuvostoliitto − oli päävihollinen, historioitsija Hubertus Knabe kertoo.

   Itä-Saksan nuorisojohtaja kertoo Scholzin olevan niitä, jotka ovat usein halukkaita yhteistyöhön kommunistien kanssa. SPD:n nuorisosiivessä Scholz toimi radikaalien marxistien puhemiehenä ja hyökkäili usein nuorten ei-marxilaista enemmistöä vastaan.

   Ei tarvii ihmetellä miksi Olaf Scholz ei Leobard panssarivaunuja halua antaa, hän ei nimittäin edes halua, että Ukraina voittaa sodan?

   Täytyy vain toivoa, että Olaf Scholzin oma veropetosyytös ja tutkinta pakottaa hänet eroamaan. Hän on Saksan ja EU:n mätäpaise, kuten oli Angela Merkelkin.

   • Anonyymi

    Minkä maan mätäpaise on Sanna , entä roisto Zelensky?


   • Anonyymi

    Järjetön vuodatuksesi ei liity mitenkään aloitukseen, missä pointtina on se, kuinka paljon USA todellisuudessa on kusettanut Saksaa 2000-luvulla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkä maan mätäpaise on Sanna , entä roisto Zelensky?

    Ei ole muuta suurempaa mätäpaisetta kuin Putin. Putin on "ämmä", jota suuri lauma korruptuneita valtiolta varastavia oligarkkeja ja virkamiesrikollisia pitää pystyssä vaikka heinäseipään nokassa.

    Venäjä on mätä läpeensä, kuten suuri osa venäläisistä, lammadkansasta, joka laput sulmillä on menettänyt kykynsä ajatella omilla aivoilla. Venäläiset on sokea kansa, joka Putinin johdolla pimeydessä vaeltaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Järjetön vuodatuksesi ei liity mitenkään aloitukseen, missä pointtina on se, kuinka paljon USA todellisuudessa on kusettanut Saksaa 2000-luvulla.

    Vaatis muutakin ku kirjotuksen että uskos, arvaa mitä?


  • Anonyymi

   Ameriikka toimii fiksusti kun ei anna sodan eskakoitua. Ei lähetetä kauaskantoisia ohjuksia, Abrams tankkeja ja hävittäjiä.
   Vaan sen verran että miehittäjäiivanakla on tukalat oltavat.
   Jos ota eskaloituu se on hätää kärsimässä olevan Iivanan syytä. Jos Iivana turvautuu ydinaseisiin niin NATO tuhoaa koko Venäjän Ukrainassa olevan armeijan. Sanoi Biden .

   • Anonyymi

    Anteeksi kirjoitusvirheet, paksut sormet...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Anteeksi kirjoitusvirheet, paksut sormet...

    Ai niin kaasuputket. Iivana ne räjäytti.


   • Anonyymi

    Taitaa mennä muutakin siinä sivussa , Ukrainassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai niin kaasuputket. Iivana ne räjäytti.

    Miksi Puola olisi Venäjää kiittänyt putkien poksautuksesta , jote väitteesi on valhe.


   • Anonyymi

    https://yle.fi/a/74-20013597

    Niinkö. USA tukee Ukrainaa ja antaa apua niin kauan kuin on tarvetta ja aseita. Ennenpitkää Venäjän rautaromuvarastot on kaluttu loppuun ja he alkavat taistelemaan keskenään
    Venäjä hajoas tuhannen ryssän päreiksi.


  • Anonyymi

   USA:n tavoite jää puolitiehen.
   Kun ei molempia eli Venäjää ja Eurooppaa pystytä kaatamaan, kaadetaan vain Eurooppa. Ja se onnistuu Saksan kautta joka on Euroopan talousveturi.
   Saattamalla teollisuus raaka-aine ja energiapulaan Venäjä-sanktioilla ja lupaamalla korvata ne omalla tuonnilla moninkertaiseen hintaan on Eurooppan peli selvä.
   Ja kun teollisuudella ei ole täällä enää toimintaedellytyksiä niin taas Amerikka auttaa ja lupaa edullisempaa energiaa ja raaka-aineita USA:ssa - turvallisesti, ilman sodan uhkaa!
   Make America Great Again!

   • Anonyymi

    Ameriikka pelasti Neuvostoliiton ja kyllä se nyt pelastaa Euroopan ja Ukrainankin.
    Sitä kun loppuu ja vallankumous sisällissotineen tulee Venäjälle niin Ameriikka pelastaa sitten Venäjänkin.
    Alkaa uusi aikakausi ja toivottavasti iivanankin sotahulluusrauhoittuu kun aikaa kuluu.


  • Anonyymi

   Epätoivo kasvaa eurooppalaisten Ukrainan sodan maksajavaltioiden keskuudessa.
   Saksakin uskaltaa edes hiukan inahdella jo.
   Miten tämän on annettu tapahtua?

   • Anonyymi

    Varmasti saksalaisia poliitikkoja ja kansaa vituttaa että eivät olleet kriittisempiä Putleriin aikoinaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varmasti saksalaisia poliitikkoja ja kansaa vituttaa että eivät olleet kriittisempiä Putleriin aikoinaan.

    Ostaja ostaa mitä tarvitsee. Yleensä sieltä, mistä halvalla saa. Venäjä on myynyt vuosikymmeniä erittäin edullista energiaa Saksalle. Miksi Saksan olisi pitänyt olla siitä kriittinen?


   • Anonyymi

    "Scholz tunnetaan erityisen hyvin taipumuksestaan imarrella diktaattori Vladimir Putinia ja halustaan jarruttaa aseapua Ukrainalle.

    Vain kahdeksan vuorokautta ennen Venäjän brutaalia hyökkäystä Scholz hymyili Kremlissä Putinin vierellä ja yritti sulkea Naton ovea suomalaisilta.

    Scholz alkoi yllättäen selittää Kremlissä, että Naton itälaajentuminen ei tulisi kysymykseen niin kauan kuin Putin on Venäjän presidenttinä.

    – Mitä tulee Naton itälaajentumiseen, sen suhteen vallitsee aika erikoinen tilanne, sillä se ei ole lainkaan näköpiirissä. Se ei ole myöskään päiväjärjestyksessä. Kaikki tietävät sen hyvin, Scholz painotti.

    Lausunto oli käsittämätön. Länsimaiden sotilastiedustelut tiesivät, että Venäjä hyökkäisi Ukrainaan.

    Ja mitä tekee Saksan liittokansleri: hän on valmis antamaan Venäjälle maan himoitseman etupiirin ja samalla romuttamaan myös Suomen suvereniteetin.

    Onnettominta oli se, mitä hän virkkoi seuraavaksi.

    – Se ei ole aihe, joka todennäköisesti tulisi meitä virkaurillamme vastaan, niin kauan kuin ne jatkuvatkin. En kyllä tiedä, kuinka kauan presidentti [Putin] aikoo virassaan jatkaa. Joka tapauksessa minulla on tunne, että hänen kautensa voi kestää kauemmin, vaikkakaan ei ikuisesti, Scholz jatkoi.

    Scholzin käytös vahvisti Suomen poliittiselle johdolle, että tosipaikassa suomalaiset eivät voisi luottaa saksalaisiin.

    Historia vaikutti toistavan itseään: vuonna 1939 Saksa oli liitossa Neuvostoliiton kanssa, eivätkä saksalaiset antaneet Suomelle aseapua talvisodan aikana.

    Suomen johto tukeutui talvella ja keväällä 2022 Yhdysvaltoihin ja Britanniaan."


  • Anonyymi

   Eiköhän paremminkin kyse ole Saksan kohdalla siitä, että Putin kiristää ja uhkailee sitäkin maata!
   Eivät yksinkertaisesti uskalla toimia kuten pitäisi!

  • Anonyymi

   Kuunnelkaa, mitä mieltä Jenkit ovat oman maansa politiikasta Saksalaisia kohtaan:
   https://www.bitchute.com/video/CyXyK1Tu1uNa/
   Aivan alkupuolella asiaa Saksan talouden tuhoamisesta ja miten USA pakotti Keski- Euroopan ostamaan kallista USA:laista nesteytettyä kaasua. Meillä oma hallitus ampui teollisuutta ja kuluttajia selkään noilla pakotteilla.
   CIA oli tuon kaasuputken räjäytyksen takana uskovat Jenkit ja iso osa maailmasta. Vain YLE:n kuuntelijoista löytyy sellaisia, jotka uskovat Venäläisten tuhonneen omaa omaisuuttaan ja rahahanansa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   586
   4870
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1509
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   1136
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   146
   934
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   919
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   48
   811
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   53
   772
  8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   164
   769
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   172
   745
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   33
   712
  Aihe