Onko Kommari Antilla ja Tuulalla joku ongelma päässä?

Anonyymi-ap

Kannatuskyselyissä kolmanneksi pudonneen pääministeripuolueen SDP:n eduskuntavaalikampanjointi on käynnissä. Puolueen entinen puheenjohtaja Antti Rinne ja nykyinen työministeri Tuula Haatainen ovat kierrelleet pääkaupunkiseudulla ihmisten ovilla keskustelemassa politiikasta.

Ei tarvii tulla koputtelemaan Suomen tuhoajat!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyi hvetti noita sossuja!

   • Anonyymi

    ÄäriVasemmistolla(Kommunisti) on Hätä, vaalit lähestyy ja kannatus Romahtaa !

    ------Juu ja PerusSuomalaiset Porhaltaa Ykköseksi ! - Varmalta Näyttää !-------

    .


  • Anonyymi

   Tänään Hesarissa kerrotaan, kuinka SAK osti viime Eduskuntavaaleissa tukirahoillaan demareiden ja vassareiden kansanedustajat. Tukea saaneet vakuuttivat ajavansa rahoittajansa etuja. Niinpä jo Rinteen hallitusneuvotteluissa olikin työryhmiä, joissa oli ennennäkemätön määrä ammattiliittojen edustajia kertomassa, miten asiat pitää hoitaa. Hallitusneuovottelujen lasku kohosi satoihin tuhansiin euroihin. Siinä oli ruokaa ja juomaa tarjolla ja palkkiotkin taisi olla suuret.

   Sama meno on sitoutuneiden osalta jatkunut. Vaikka meillä on työvoimapula, niin eipä ole tehokkaita työllisyystoimia tehty, koska se ei sovi ay-liikkeelle. Valtio ei tienaa, kun työvoima on kustannuksena kortistossa. Niinpä otetaan demareiden talouspolitiikan mukaisesti lainaa. Sitä onkin kertynyt jo 40 miljardia. Siitä vain puolet on koronalainaa, loput rahanjakoa. Siitä pitää 19 ministeriä ja lähes 100 hengen avustuskaarti huolen.

   Surkea byrokraattinen sote oli myös näiden sitoutuneiden vasemmistopoliitikkojen junttaama uudistus. Uutta oli se, että sote-valtuustoissa on puolen sataa valtuutettua. Puolueet saavat joka valtuutetusta tukea ja valtuutettujen ja puheenjohtajien palkkioita nostettiin oikein reilusti verrattuna aikaisempiin samoja asioita hoitaneisiin kuntayhtymiin. Joissakin sote-alueilla on palkattu uusia johtajia, kavereille kans-mentaliteetilla. Entisiä vanhoina työntekijöinä siirtyneitä on sitten sanottu irti antaen muhkeat kultaiset kädenojennukset. Kymsoten johtaja sai 186000 euroa käteen. Hallinto maksaa ekstraa noin 200 miljoonaa vuodessa. Rahanjakoa. Mitä se tarkoittaa. Palveluja pitää karsia.

   Nyt on SAK taas organisoinut yhdistyksen, joka jakaa satoja tuhansia tukea sitoutuville Eduskuntavaaliehdokkaille. Onko kysymys lahjonnasta vai mahtipontisesta edustamisesta. Sitoutuville äänestäjille on luvassa ämpäreitä ja sirkushuveja.

   Mitä demokratiaa tämä on? Suomi on SAK:n talutusnuorassa demareiden ja vasemmistoliittolaisten takia. SAK on suurin työttömyyden aiheuttaja ja tulevat lakot, joilla kiristetään ylisuuria palkankorotuksia saattavat hyvinvointiyhteiskunnan palvelut vaaraan. Pitää karsia lisää ja inflaatio kiihtyy, mikä heikentää ostovoimaa nykyisestä. Ei siitä ainakaan vähäosaiset hyödy.

   Miksi ammattiliitot saavat nostaa miljoonaosingot ilmaiseksi? Miksi yhdistyksen jäsenmaksun saa osittain vähentää verotuksessa? Minkä muun yhdistyksen saa? Miksi lakkosakkoja ei nosteta, vaan laittomia lakkoja voi järjestää kymmeniä ellei satoja vuodessa? Sen takia, että kansanedustajat ovat sitoutuneet ajamaan ammattiliittojen etua. Ne on ostettu.

   • Anonyymi

    Mainio kommentti! 👍👍👍


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   325
   2556
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   33
   2184
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   219
   871
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   329
   806
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   759
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   710
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   669
  Aihe