Jengit ja niiden ongelmat

Anonyymi-ap

On käsittämätöntä, miksi ei pidetä huolta oman kansan hyvinvoinnista, vaikka se olisi turvallisin ja edullisin tie saada työvoimaa, myös tulevina aikoina?

Kun katsoo Ruotin ja Tanskan taisteluja katuväkivalkasta, koston kierteestä, huumeista jne .. ne kertovat vahvaa kieltä, että ei tulisi päätyä haalimaan työvoimaa maailmalta, elleivät he tule suoraan töihin ja elä, yritä ja opiskele omasta työstään ja omilla rahoillaan.

Jos tuo raha, mitä nyt käytetään ulkomaalaisten kouluttamiseen, kotouttamiseen, sosiaalimenoihin, terveydenhoitoon , asumiseen jne.. käytettäisiin oman kansan perheiden tukemiseen, meillä syntyisi lapsia myös tuleville vuosille.

Tämä väärä politiikka alkoi 1990 laman nyky, eli KOK vetoisesta politiikasta, missä halpatyöläidiä on kuskattu työnarkkknoille ja samaan aikaan omaa kansaa siirretty kortistoon ja eläkkeelle.

Annetaan tuo raha jokaisen syntyvän kapsen hyväksi! Päivähoito , koulutus ja harrastukset ilmaiseksi, että vanhemmilla on vara käydä töissä.
Autetaan perhettä, nostetaan lapsilisien taso niin että se riittää 18v ikään lapsen peruskustannuksiin .

Uskon, että ei sen kalliimpi kuin nyt ulkomaalaisten hyysääminen. Eikä olisi myöskään rikollisuutta, väkivaltaa lisäävää kasvupohjaa.
Kukin kansa pitää huolen omistaan.

Pohjoismainen hyvinvointi on kansalaisten kustantama ja nyt se ei enää hyödytä heitä. Tämä on väärä tie! On palattava entiseen ja jaettava se mitä jää, oman kansan hyvinvointiin.

Jos jatketaan nykyiseen tyyliin, on silloin poistettava vero heiltä, joiden ansiosta on hyvinvointi rakennettu koko sodan jälkeisen ajan.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ettekö nyt vieläkään usko ei ole mitään jengejä, eikä rikollisuutta!
   Eikä ainakaan mitään kehitysmaamuslimien rikollisuutta tai jengiytymistä!
   Kaikki on vain tilastoharhaa ja äärioikeistolaista fasistinatsirasistien vihapuhetta!

  • Anonyymi

   Se että Allahia palvova kehitysmaamuslimi sanoo polttavansa koko ruotsin, on tietenkin vain läppä jonka uskonto ja kulttuuri oikeuttaa täällä vääräuskoisten ja uskonnottomien rasistinatsirasistien pohjolassa!

  • Anonyymi

   Siellä missä raha virtaa on myös rikollisia , vaikka raha olisi velkarahaa .
   Heittää metsään ruokaa , joka päivä ja katsoo kauanko menee , kun petoeläimet saapuvat paikalle🤔

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   97
   2157
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1462
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1337
  4. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1265
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1154
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   76
   887
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   159
   799
  8. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   93
   760
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   747
  Aihe