Niin sanottu yrittäjän riski

Anonyymi-ap

Huomio! yrittäjät te väitätte että on "riski" olla yrittäjä mihin se perustuu?
onko teillä henki pelissä eli jos menee konkkaan niin kuolette??
lopettakaa tuo nillittäminen, ihmisellä on vain yksi todellinen riski syntymän jälkeen se on kuolema, elämää ei saa takaisin rahalla vaikka olis kuinka monta milliä tilillä, joten nauttikaa niistä pienistä asioista jota koemme täällä elämän aikana kaikki on saman arvoisia haudassa.

8

150

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaikki yrityksille ja yrittäjille kateelliset TEL-palkansaajat, teille on vaan yksi neuvo olemassa tuota teidän loppuelämäänne varten.

   A L K A K A A Y R I T T Ä J I K S I H E T I ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  • Anonyymi

   Yrittäjän riski.

   Jos nyt aloittaa ihan sieltä ruohonjuuritasolta.
   Kun työntekijä ei osaa tehdä jotakin tehtävää oikein niin työntekijä ei joudu korvaamaan suden korjaamista, kun yrittäjä laittaa työntekijän tekemään kyseisen homman niin hän joutuu kustantamaan tuon vahingon, tietenkin yrittäjäkin voi tehdä tuon vahingon.
   Työntekijältä voi myös jäädä jotain tekemättä ja sen joutuu monesti tekemään Joku Muu, eli yrittäjä, tätä ajatusmallia mullakin työntekijät viljelivät.

   Sitten pikkuisen laajempaan kuvaan.
   Yrittäjä laskee jonkin urakan johon kohdistuu yllättäviä kuluja, palkat voivat noussa enemmän kuin arvioitu, raaka-aineet kallistua, jne.
   Yrittäjä / yritys vastaa näistä tappioista.

   Sitten siihen laajaan kuvaan.
   Yrittäjä joutuu hyvin monesti riskeeraamaan koko oman omaisuutensa pyörittääkseen yritystä.
   Ihan sama onko kyseessä henkilöyhtiö jossa yrittäjä on henkilökohtaisesti vastuussa vai pieni Oy jossa yrittäjä on laittanut pantiksi koko omaisuutensa.

   Nuo aiemmin mainitsemani pienemmät tekijät voivat vaikuttaa kokonaiskannattavauuteen ja vaarantaa koko elämäntyön valumisen hukkaan.

   Terveyden kannalta on myös riskinsä, moni yrittäjä tekee ylipitkiä päiviä, stressitaso on valtava ja sitä kautta terveysongelmat ovat aika yleisiä, en tiedä onko verrattu yrittäjien kuolleisuutta palkansaajiin nähden. Jokainen kuitenkin ymmärtää että vuosia ja vuosikymmeniä jatkuva ruumiillinen ja henkinen rasitus lisää kuolleisuutta.

   Eli kun verrantaan yrittäjän ja palkansaajan työtä niin aika harvoin palkansaaja riskeeraa koko hänen omaisuuttaan tehdessään työtehtäväänsä.

   Mutta kuten tuossa mainittiin niin tervetuloa ottamaan sitä yrittäjäriskiä.

   • Anonyymi

    Kaikilla aloilla ei tarvitse suurta pääomaa eli ei ole pakko kiinnittää omaisuuttaan. Itse olen ollut yrittäjä 15 v enkä ole velkaa ottanut. Pahimmillaan on joutunut laittamaan omaa rahaa joitain kymmeniä tuhansia euroja.

    Yksi yrittäjän riskiä lisäävä on varsin huono työttömyysturva. Yrittäjä ei helposti pääse työttömyysturvan piiriin. Jos vielä haluaisi ansiosidonnaistakin, pitäisi siitä maksaa varsin korkea maksu ja maksaa sitä vähintään 15 kk eli paljon kauemmin ja kalliimmalla maksulla kuin työntekijä.


  • Anonyymi

   Valtiovarainministeri Annika Saarikko sanoi tänään Hesarissa, että kaikille suomalaisille aletaan jatkossa myöntää yritystunnus. Se on samanlainen tunnus kuin henkilötunnuskin joka tulee heti syntymän yhteydessä. Yrittämään voi alkaa heti kun vaan itte kykenee, ja yrittäminen on helppoa.

   Jatkossa kaikki suomalaiset ovat heti syntymästyään lähtien yrittäjiä. Loppuu sosialistien ikiaikainen vinkuminen, että yrittäjät saa sitä ja tätä tukiaista. Kaikki on yrittäjiä Saarikon suunnitelman mukaan.

   • Anonyymi

    Ai sanoi se Saarikko näin ; ) Siitä sitten yrittäjäksi ja vastaamaan itse omasta eläketurvastaan ja terveydenhoidostaan . Kätevä veto jolla saadaan pitkässä juoksussa suuret säästöt kun valtion eläkemaksut putoavat ja terveysmenot kun yrittäjä suurelta osin niistä itse vastaa joko vakuutuksin tai yel maksuperusteisesti. Kuitenkin harva aloittava yrittäjä niitä yel maksuja voi maksaa niin paljon , että saisi samat sosiaaliperusteiset päivärahat ym kuin palkkatyöläinen.
    Sillähän valtion kannattaa kannustaa yrittäjäksi / kevytyrittäjäksi niin valtion säästöt on taattu .
    Isyys / Äitiysrahat myös pienenee ja sitä kautta myös isyyslomien / äitiyslomien pituus.
    Loistava säästökikka kyllä . Kannattaa vaikka kokeilla sosiaalitoimistosta saada yrittäjänä tukea. Ei ilmeisesti ihan helppoa ole ! Elämässä kun tuppaa sattumaan kaikenlaista .
    Pidin tota Saarikkoa umpipöllönä , mutta nerohan se näkyy olevan kun tällaisen valtion pitkäaikaissäästämis himmelin keksi ; ) Vaikutukset valtion velkaantumisen estämiseksi pitkässä juoksussa on valtavat.


  • Anonyymi

   Keskustapuolueen julkistamassa uudessa yhteiskuntamallissa kaikista suomalaisista tehdään pakkoyrittäjiä, jo heti syntymästä lähtien.

   "–Saarikko toivoo, että leikkauspuheen sijasta kevään vaaleissa nousisi
   esiin suomalainen yritteliäisyys. Hän ehdottaa, että jokaiselle suomalaiselle
   luodaan automaattisesti yrittäjätunnus henkilötunnuksen tapaan.
   ”–Pienen mittakaavan asia, mutta symbolinen. Se madaltaisi kynnystä työn
   tekemiseen ja työn teettämiseen ja vähentäisi harmaata taloutta”, Saarikko
   sanoo."
   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009325597.html

   Minulla ei ole mitään tuota vastaan. Palkkaneuvotteluista tulee helppoa, kun yrityklset sopii palkoista keskenään. Ei ole jatkossa enää TEL-työihmisiä ollenkaan.

  • Anonyymi

   Erikoinen avaus. Kuolemana ei ole millään lailla riski vaan syntymän jälkeen ainoa varma tapahtuma. Moni muu asia voi sisältää riskiä, mutta kuolemalle saa 100% takuun.

   • Anonyymi

    Kuolemanvaralta ei saa henkivakuutustakaan kaikki ihmiset. Vakuutusyhtiölt irtisanovat henkivakuutukset, kun asiakas täyttää 65 vuotta.
    Juuri kun vakuutuksesta alkaisi olla kunnolla hyötyä ottajalleen ja omaisille, se istisanotaan


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   404
   2128
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1322
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   59
   1181
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   157
   969
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   133
   939
  6. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   93
   762
  7. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   56
   734
  8. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   35
   698
  9. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   34
   677
  Aihe