PATMOS Pasi Turunen Holokausti kirjoitus ja video

Anonyymi-ap

Patmos Lähetyssäätiö - Yhdessä autamme enemmän Näytä selaimessa Välitä


Netissä leviää villejä teorioita siitä, että holokaustia ei ole koskaan tapahtunutkaan. Mitkä ovat holokaustin historialliset todisteet? Miten on mahdollista, että näin suuri kansanmurha saatiin aikaan tavallisten ihmisten seuratessa sivusta? Mitä holokausti kertoo ihmisyydestä? Miksi holokaustia ei saa unohtaa? Mitä on antisemitismi nykyään?

Kansainvälistä holokaustissa menehtyneiden muistopäivää vietetään alkaneella viikolla perjantaina 27. tammikuuta. Päivän vietto alkoi Euroopan parlamentin 1995 antamasta suosituksesta, että jokaisessa EU:n jäsenmaassa tulee viettää holokaustin muistopäivää.

Olen tutkinut holokaustiin liittyviä kysymyksiä viitisentoista vuotta. Myös henkilökohtaiset käynnit holokaustin tapahtumapaikoilla Latviassa sekä Puolassa Auschwitzin ja Majdanekin tuhoamisleireillä ovat antaneet syvyyttä.

Erityisesti kaksi kysymystä ovat ajaneet minua tutkimaan aiheetta: Kuinka sellaista saattoi tapahtua? Kuinka joku voi väittää, ettei sellaista tapahtunut?

Yleensä en vaivaa sinua viikkokirjeissäni videoilla. Holokaustin muistopäivän lähestyessä haluan kuitenkin lähettää katsottavaksi yllä olevan Kujalla -podcastiin jakson, jossa piipahdin Heidi Martikaisen vieraana.

Siunausta viikkoon.

https://www.youtube.com/watch?v=6AW0tNY1iq8

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo kieltäminen on täysin pääpaholaisen aikaansaamaa ihmisten sydämissä jotka eivät tunne Jeesusta Kristusta. Se on vähän samaa jos joku väittäisi, ettei 2 maailmansotaa olisi ollutkaan eikä Suomi ole ollut mukana sodassa Venäjän kanssa.
   Historia, paikat, silminnäkijät, todisteet, yms. eivät anna tilaa minkäänlaiselle epäilykselle, etteikö 6 miljoonan juutalaisen surmaamista olisi tapahtunut.

   Pääperkele keksii kaikenlaista kun tietää, ettei sillä ole enään kauaa aikaa siihen kun hänet syöstään lopullisesti ja ikuisesti helvetin tuleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   243
   1798
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   868
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   371
   771
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   693
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   684
  6. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   682
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   664
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   636
  Aihe