Miksi ilmoitellaan etukäteen aseavusta Ukrainalle

Anonyymi-ap

Miks ihmeessä maat ilmoittavat somessa etukäteen Ukrainaan lähetettävistä asetoimituksista? Tarviiko Venäjän tietää mitä ja mistä maasta sinne välinettä lähtee. Jälkikäteen voitais ilmoitella kuka mitäkin Ukrainaan lähetti, jos tarvis on. Nyt etukäteen huudetaan ja Venäjä uhkailee ties millä maailmanlopun aseilla jos Ukrainaa avustetaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ryssällä on jo toimintakykykset panssarit loppu. Leopardit tekevät pahaa jälkeä.

    • Anonyymi

      Siltikin ihmettelen miksi ryssä tapattaa surutta omiaan kun voisi ratkaista tilanteen muutamalla taktisella ydinaseella huomattavasti helpommin?🤦🤦🤦

      • Anonyymi

        Ja sehän olisi siistiä tappamista. Saisipa ryzzä tuntea miltä tuntyuu kun kaupunkeja tehdään elämiseen kelvottomiksi.
        Myös taktisen ydinaseen käyttö Kiovan tuhoamiseksi olisi säteilyn takia hyökkäys Euroopan Natomaita kohti joten tänään Kiova ja huomenna Moskova muuttuisivat isoiksi hautausmaiksi.


    • Anonyymi

      Ukraina saa kaiken ilmaiseksi, Suomi joutui maksamaan kaikesta. Ukrainassa on 45 miljoonaa asukasta, Suomessa oli ennen sotia 3,5 miljoonaa.

      • Meidän pitäisi lähettää meidän pikavippi-hallituksemme Ukrainaan opettamaan heidän poliitikkonsa muuttamaan valtion kassan kympit sasiksi.


      • Anonyymi

        Ukrainassa on nykyään 21-22 milj. asukasta.


    • Anonyymi

      Sillä ei ole muuten mitään media arvoa jos ne vietäisiin sinne salaa. Nyt suomalaiset päättäjät osoittavat mielestään "rohkeutensa".

    • Anonyymi

      No kun medioille on annettu liika vapauksia länsimaissa, että ne voivat ilmoitella kaikki maan salaisuudet muka sanavapauden nimissä julki..

    • Anonyymi

      Sillä heikennetään vihollisen taistelumoraalia, kun tietävt kuoleman koittavan heille lähitulevaisuudessa. Fiksumpi vihollinen luikkisi oma-aloitteisesti oikealle puolelle rajaa.

    • Anonyymi

      Näillä on oma merkityksensä. Kuten tämänaamuisella uutisella jonka mukaan USA on moninkertaistamassa tykistönammuksien tuotannon. Tekee gutaa pitemmällä aikajänteellä.

    • Medialle kerrotaan nuo isot murkulat joiden Ukrainaan vieminen paljastuu jo kuljetusten aikana. Parempi kertoa etukäteen mitä tykkejä ja panssareita sinne viedään.
      Mitään kontteihin mahtuvaa ei tarvi kertoa eikä eritellä medioissa.
      Joitan mediaystävällisiä ja hyvän omantunnon tuovia pikkutavaroita kuten kypärät ja suojaliivit on kerrottu medioille noin niin kuin mainosmielessä.

      Suomi on ehkäpä antanut sinne runsaasti aseapuna Neuvostoliiton tykin ammuksia yms sälää joita Suomi ei ensisijaiseti enää käytä. Ukrainalle ihan kelvollisia tarvikkeita joita osataan käyttää. Jokaisella tarvikkeella on kuitenkin vähintään kirjanpidollinen hinta jolloin saadaan avustuksen hinta.
      Osa noista lienee tuotteita jotka olisi lyhyenkin ajan sisällä pitänyt kierrättää ja se olisi ollut varsinkin tykinammusten kanssa kallista tekemistä.
      Niitä ei olisi voinut viedä kymmeniä- ellei satojatuhansia harjoitusalueille vahentuneilla tykeillä ammuttaviksi.

    • Anonyymi

      Putinilla ja hänen hallinnolleen halutaan tehdä selväksi ,kenellä on maailmassa suurimmat"cojonesit",jotta älyäis vielä hyvän sään aikana perääntyä ettei tarvitsisi lähteä suurimpiin mahdollisiin paukkuihin. Viestin perille meno vaan takkuaa siihen suuntaan jatkuvasti ja pian on Lännen varmaan pakko aloittaa atomi ytimien halkaisu ja jopa ihan omatoimisesti.

      Venäjällä ei vielä ole paljoa heidän uusimman teknologian aseita tehtynä,stealthit,uudet vaunut ja merikalusto,kuten Lännellä on joten nyt olisi Lännelle hyvä paikka iskeä täysillä Venäjälle lopulliseen voittoon asti. Varmasti Lännen kenut harkitsee huolella tätäkin vaihtoehtoa, tällä hetkellä ja huolellisesti.

      Vähän paha vaan kun Suomen kalustus ei vielä ole parasta mahdollista,hävittäjät,panssarit,ohjukset, korvetit,Naton ydinasesuunnitelmiin kuuluminen jotka on suunnitelmissa saada vasta tulevaisuudessa toimimaan ja rakennettua mutta joita tarvittaisiin jo nyt ja jotka takaisi parhaan tulivoiman tältä suunnalta Venäjää vastaan.

      Kaikki tämä tullaan tekemään maailmassa mitä vain ajatella ja tehdä pystyy vihollisen lyömiseksi,se on varmaa se, ja sekä puolin että toisin.

      Tuota jotkut kutsuu sotapsykoosiksi näilläkin palstoilla mutta sotien voitto ei kysele uhrauksien määrää koskaan vaan toiseksi tullut on aina ensimmäinen häviäjä.
      Ja vain voittaja korjaa koko potin ja määräysvallan koko maailmassa joka kerta.
      Mitään jumaliakaan ei ole maailmankaikkeudessa jotka voisi mennä jollekin puolelle ratkaisemaan kuka voittaa ja kuka häviää.

      Siinä se vallankäytön logiikka pääpiirteissään aina vaan on.

    • Anonyymi

      Samaa olen ihmetellyt koko sodan ajan. Mutta kai se on niin, että halutaan tuoda julki miten paljon kukin maa avustaa, ja näin kilpailu toimii tehokkaasti. Sodan kannalta se vain haittaa, jos vastustaja tietää mitä vastassa on milloinkin. Miten sota olisi mennyt, jos länsi olisi avoimesti laittanut omia sotajoukkoja ja hävittäjiä torjumaan Venäjän hyökkäyksen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      295
      6902
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      56
      2128
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1571
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      25
      1371
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      105
      1073
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      979
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      803
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      45
      786
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe