Miksi ilmoitellaan etukäteen aseavusta Ukrainalle

Anonyymi-ap

Miks ihmeessä maat ilmoittavat somessa etukäteen Ukrainaan lähetettävistä asetoimituksista? Tarviiko Venäjän tietää mitä ja mistä maasta sinne välinettä lähtee. Jälkikäteen voitais ilmoitella kuka mitäkin Ukrainaan lähetti, jos tarvis on. Nyt etukäteen huudetaan ja Venäjä uhkailee ties millä maailmanlopun aseilla jos Ukrainaa avustetaan.

13

95

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ryssällä on jo toimintakykykset panssarit loppu. Leopardit tekevät pahaa jälkeä.

  • Anonyymi

   Siltikin ihmettelen miksi ryssä tapattaa surutta omiaan kun voisi ratkaista tilanteen muutamalla taktisella ydinaseella huomattavasti helpommin?🤦🤦🤦

   • Anonyymi

    Ja sehän olisi siistiä tappamista. Saisipa ryzzä tuntea miltä tuntyuu kun kaupunkeja tehdään elämiseen kelvottomiksi.
    Myös taktisen ydinaseen käyttö Kiovan tuhoamiseksi olisi säteilyn takia hyökkäys Euroopan Natomaita kohti joten tänään Kiova ja huomenna Moskova muuttuisivat isoiksi hautausmaiksi.


  • Anonyymi

   Ukraina saa kaiken ilmaiseksi, Suomi joutui maksamaan kaikesta. Ukrainassa on 45 miljoonaa asukasta, Suomessa oli ennen sotia 3,5 miljoonaa.

   • Meidän pitäisi lähettää meidän pikavippi-hallituksemme Ukrainaan opettamaan heidän poliitikkonsa muuttamaan valtion kassan kympit sasiksi.


   • Anonyymi

    Ukrainassa on nykyään 21-22 milj. asukasta.


  • Anonyymi

   Sillä ei ole muuten mitään media arvoa jos ne vietäisiin sinne salaa. Nyt suomalaiset päättäjät osoittavat mielestään "rohkeutensa".

  • Anonyymi

   No kun medioille on annettu liika vapauksia länsimaissa, että ne voivat ilmoitella kaikki maan salaisuudet muka sanavapauden nimissä julki..

  • Anonyymi

   Sillä heikennetään vihollisen taistelumoraalia, kun tietävt kuoleman koittavan heille lähitulevaisuudessa. Fiksumpi vihollinen luikkisi oma-aloitteisesti oikealle puolelle rajaa.

  • Anonyymi

   Näillä on oma merkityksensä. Kuten tämänaamuisella uutisella jonka mukaan USA on moninkertaistamassa tykistönammuksien tuotannon. Tekee gutaa pitemmällä aikajänteellä.

  • Medialle kerrotaan nuo isot murkulat joiden Ukrainaan vieminen paljastuu jo kuljetusten aikana. Parempi kertoa etukäteen mitä tykkejä ja panssareita sinne viedään.
   Mitään kontteihin mahtuvaa ei tarvi kertoa eikä eritellä medioissa.
   Joitan mediaystävällisiä ja hyvän omantunnon tuovia pikkutavaroita kuten kypärät ja suojaliivit on kerrottu medioille noin niin kuin mainosmielessä.

   Suomi on ehkäpä antanut sinne runsaasti aseapuna Neuvostoliiton tykin ammuksia yms sälää joita Suomi ei ensisijaiseti enää käytä. Ukrainalle ihan kelvollisia tarvikkeita joita osataan käyttää. Jokaisella tarvikkeella on kuitenkin vähintään kirjanpidollinen hinta jolloin saadaan avustuksen hinta.
   Osa noista lienee tuotteita jotka olisi lyhyenkin ajan sisällä pitänyt kierrättää ja se olisi ollut varsinkin tykinammusten kanssa kallista tekemistä.
   Niitä ei olisi voinut viedä kymmeniä- ellei satojatuhansia harjoitusalueille vahentuneilla tykeillä ammuttaviksi.

  • Anonyymi

   Putinilla ja hänen hallinnolleen halutaan tehdä selväksi ,kenellä on maailmassa suurimmat"cojonesit",jotta älyäis vielä hyvän sään aikana perääntyä ettei tarvitsisi lähteä suurimpiin mahdollisiin paukkuihin. Viestin perille meno vaan takkuaa siihen suuntaan jatkuvasti ja pian on Lännen varmaan pakko aloittaa atomi ytimien halkaisu ja jopa ihan omatoimisesti.

   Venäjällä ei vielä ole paljoa heidän uusimman teknologian aseita tehtynä,stealthit,uudet vaunut ja merikalusto,kuten Lännellä on joten nyt olisi Lännelle hyvä paikka iskeä täysillä Venäjälle lopulliseen voittoon asti. Varmasti Lännen kenut harkitsee huolella tätäkin vaihtoehtoa, tällä hetkellä ja huolellisesti.

   Vähän paha vaan kun Suomen kalustus ei vielä ole parasta mahdollista,hävittäjät,panssarit,ohjukset, korvetit,Naton ydinasesuunnitelmiin kuuluminen jotka on suunnitelmissa saada vasta tulevaisuudessa toimimaan ja rakennettua mutta joita tarvittaisiin jo nyt ja jotka takaisi parhaan tulivoiman tältä suunnalta Venäjää vastaan.

   Kaikki tämä tullaan tekemään maailmassa mitä vain ajatella ja tehdä pystyy vihollisen lyömiseksi,se on varmaa se, ja sekä puolin että toisin.

   Tuota jotkut kutsuu sotapsykoosiksi näilläkin palstoilla mutta sotien voitto ei kysele uhrauksien määrää koskaan vaan toiseksi tullut on aina ensimmäinen häviäjä.
   Ja vain voittaja korjaa koko potin ja määräysvallan koko maailmassa joka kerta.
   Mitään jumaliakaan ei ole maailmankaikkeudessa jotka voisi mennä jollekin puolelle ratkaisemaan kuka voittaa ja kuka häviää.

   Siinä se vallankäytön logiikka pääpiirteissään aina vaan on.

  • Anonyymi

   Samaa olen ihmetellyt koko sodan ajan. Mutta kai se on niin, että halutaan tuoda julki miten paljon kukin maa avustaa, ja näin kilpailu toimii tehokkaasti. Sodan kannalta se vain haittaa, jos vastustaja tietää mitä vastassa on milloinkin. Miten sota olisi mennyt, jos länsi olisi avoimesti laittanut omia sotajoukkoja ja hävittäjiä torjumaan Venäjän hyökkäyksen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   406
   3629
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   88
   3429
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   332
   1749
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   478
   1484
  5. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   11
   1176
  6. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   54
   1139
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1062
  8. Tauski etsii tasoistaan kumppania, joka on samanlainen kuin hän itse

   Hirvittää ajatella, millainen daami Tauskin määritelmään kuuluu. Siis nainen, jolla lapsia usealle eri miehelle, monta kaatunutta avioliittoa takana,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   857
  Aihe