"Risto" saamassa oikeutta

Anonyymi-ap

"Käräjäoikeus otti päätöksessään huomioon sen, että Risto on tavannut lasta viimeksi vuonna 2016 lapsen ollessa 2-vuotias. Käräjäoikeus katsoi, ettei Ristolla ja lapsella ole sellaista ihmissuhdetta, jonka lapsi voisi muistaa.

Lisäksi asiassa oli selvinnyt, että todennäköinen biologinen isä oli jo kaksi vuotta sitten toimittanut lapsen äidille kirjallisen suostumuksensa lapsen isyyden selvittämiseksi. Asia ei ollut kuitenkaan edennyt. Lapsen todennäköinen biologinen isä oli ilmaissut olevansa edelleen halukas selvittämään isyyden.

Käräjäoikeus arvioi, että lapsella olisi hyvin aikaa tutustua tosiasialliseen isäänsä ja rakentaa häneen ihmissuhdetta nyt, kun lapsi on vielä nuori. Lisäksi käräjäoikeus huomioi sen, että lapsen todennäköinen biologinen isä oli halukas selvittämään isyyden.

Tästä syystä oikeus katsoi, että edunvalvojan sijaisen määräämiselle oli erittäin painava syy. Käräjäoikeus ratkaisi asian Riston hakemuksen mukaisesti.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009346851.html

Tämä on vasta alkua, isyys pitää kumota automaattisesti aina kun DNA-testi todistaa ettei ole lapsen isä, eikä mies halua jatkaa "isänä".

9

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäksi nainen pitää velvoittaa maksamaan kaikki petoksella saamansa elatusmaksut takaisin korkoineen. Pitäisi maksaa myös korvaus kaikesta ajasta ja vaivasta mitä mies joutunut tekemään saadakseen oikeutta ja ettei tuo rahasumma ole ollut käytössä omiin tarkoituksiin.

      • Anonyymi

        Eikä vain Risto, vaan kaikkien miesten pitää saada korvaus jotka joutuneet maksamaan toisten lapsista. Perikööt naiset oikeilta isiltä elleivät halua itse maksaa. Myös perinnöt maksettava takaisin mitä siirtynyt väärin perustein.


    • Anonyymi

      Todella hölmöä jos oikea isä tunnustaa isyytensä ja ottaa elatusmaksut niskaansa. Tosimies olisi vaan nauranut partaansa ja jatkanut elämänsä onnellisena isänä kun toinen "isä" makselee elatusmaksutkin hänen puolestaan.

      • Anonyymi

        Niin. Oletko miettinyt, miten olisit reagoinnut asiaan? Ämmä kähisee "häh häh hää, et ole pennus isä". Veikkaisin, että löisi sinullakin tyhjää ja kovaa.


    • Anonyymi

      Tämä "Riston" tapaus ei mahdu millään muotoa minun oikeustajuuni. Myöskään lapsi ei ole syyllinen, muttä tämä äiti. Kukaan ei puhu tästä äidistä, joka on suurin roisto. Tuon naisen pitää saada rangaistus sekä maksaa "Ristolle" kaikki rahat korkojen kanssa takaisin. Tuo nainen pitää tuomita, sanon tässä ja nyt: On niin härski ämmä, kun olla voi.

      • Anonyymi

        Se äiti taitaa olla täysin moraaliton ihminen.


    • Anonyymi

      DNA-testit otettava aina syntyessä niin loppuu rahastaminen miehiltä jotka ei ole isiä. Ei pitäisi myöskään yhteiskunnan maksaa mitään korvauksia ellei nainen kerro kuka on isä ja keinohedelmöityksellä yksin lapsen hankkiminen pitää kustantaa itse alusta asti aikuiseksi. Samoin lepakkopareilla, korkeintaan lapsilisät kuuluu saada.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nytkin vain koska pojan edustaja hakee isyyden poistamista "Ristolta", isät ei pysty vieläkään vaatimaan korjausta jos 2 vuoden valitusaika kulunut umpeen. Isyys pitäisi korjata aina kun tiedetään oikea isä tai ettei oletettu mies ole isä. Tuohan on tasa-arvon lisäksi ihmisoikeuskysymys niin miesten kuin lastenkin suhteen.

        Pitäisi vaan kaikkien miesten jotka tahtomattaan joutuvat maksamaan elatusmaksuja, jättää maksut maksamatta ja tehdä joukkokanne tai mitä tahansa niin kauan kunnes asia korjattu. Vaadittava myös elatusmaksut horoilta takaisin korkoineen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe