Me too sisarusten välillä Suomessa

Anonyymi-ap

Vanhassa Anna-lehdessä olleessa jutussa kerrottiin, että arkojen pikkusiskojen hyväksikäyttö on tunnettua yleisempää.
"Hän muisti, kuinka hän makasi sängyllä selällään, kädet tiukasti kylkiä pitkin. Isoveli tyydytti itseään hänen jalkojensa väliin"

Usein tai melkein aina aiheesta ei puhuta julkisesti. Eikä saa kertoa vanhemmille. Teot ovat kuitenkin traumatisoivia ja vaikuttavat tyttöjen naiseuteen sekä tulevaan perhe-elämään naisena ja äitinä.

Onko tilanne muuttunut vuosien kuluttua kun asioista on julkaistu tietoutta, kuten tuo Annan artikkeli?
Minkälainen psyyke on veljellä joka käyttää alistavalla tavalla pikkusiskoaan hyväksi?
Millainen hän on aikuisena?

7

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Häiriintynyt veli, jollei ole lapsena saanut hoitoa on varmaan aikuisenakin jollei tekojensa niin ajatustensa tasolla inhottava sukurutsaaja.

      • Anonyymi

        Lääkärileikit kuuluvat leikki-ikään. Kun taas isommilla pojilla kyse on kyllä insestistä. iässä jossa kiinnostutaan tytöistä ei aloiteta käymällä koskettamaan nuoremman sisaruksen yksityisyyteen ronkkimalla tai yhtymällä. Nuorempi sisarus on aina uhri joka saa traumoja kun ei uskalla kertoa varsinkaan jos iso veli uhkailee ja kieltää.


    • Anonyymi

      Jos on kyse leikki-ikäisistä lapsista niin kiinnostus siskon pöksyjen sisältöön ja päinvastoin on normaalia. Jos on kyse isommista lapsista niin seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi yleensä on muutakin hyväksikäyttöä.
      Kiusaaminen , arvostelu, alistaminen jopa fyysinen pahoinpitely pienen " tappelun muodossa" jota aikuiset voivat vähätellä normaaliksi vaikka kyse on henkisestä väkivallasta. Jos tuollaista on jatkunut pitkään siitä pitäisi näkyä merkkejä. Vanhemmat eivät tietenkään haluaisi sellaista nähdä lapsessaan, mutta terapia olisi tarpeen. Ehkä myös uhrille. Vaikea tosin kuvitella, että sisarusten välit milloinkaan tulisivat normaaleiksi.

    • Anonyymi

      joo kyllähän näiden miekankiillottaja "sankareiden" takia saa pelätä milloin radokalisoitunut naikkonen projisoi omaa pahaa oloaan kohdistamalla väkivaltaa täysin tuntematonta miestä kohtaan, tästä saatiinkin jo hyvää esimakua. ratkaisu olisi että miehet pitäis ne mulkut ihan siellä omalla alueella. kaikenlainen väkivallan käyttö on homoa.

      • Anonyymi

        En ymmärrä mitä yrität kommentillasi tarkoittaa. Itse veljeni hyväksi käyttämänä, minä 11-vuotiaana ja hän 13-vuotiaana… nyt aikuisena tilannetta edelleen miettien. Olisinpa ollut rohkeampi ja kertonut vanhemmilleni. Ehkä veljenikin parhaaksi. Eihän hän voi voida hyvin tuollaisen jälkeen suhteessa minuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ymmärrä mitä yrität kommentillasi tarkoittaa. Itse veljeni hyväksi käyttämänä, minä 11-vuotiaana ja hän 13-vuotiaana… nyt aikuisena tilannetta edelleen miettien. Olisinpa ollut rohkeampi ja kertonut vanhemmilleni. Ehkä veljenikin parhaaksi. Eihän hän voi voida hyvin tuollaisen jälkeen suhteessa minuun.

        Käytännössä raiskasi, vai oliko seksuaalista kaltoinkohtelua, hyväksikäyttö- sanasta pitäisi luopua, eihän siinä hyväksi käytetä ketään vaan joko kaltoinkohdellaan tai raiskataan.
        Onko kukaan muksuna joutunut tilanteeseen jossa on joutunut pakotetuksi vaikka riisumaan alushousunsa päästäkseen jostain tilasta, rakennuksesta tai muusta tilasta josta ei omin avuin tai neuvoin pääse pois kuin vain sen kaltoinkohtelija ja seksuaalista tekoa vaativan toimesta ja auttamana? Käytännössä tuossa tilanteessa tekijä pakottaa uhrinsa seksuaaliseen tekoon ja tuolloin on kyse seksuaalisesta kaltoinkohtelusta tai raiskausyrityksestä. Pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.
        Uhri tekijästä riippuvainen.


    • Anonyymi

      Olet oikeassa. Hyväksikäyttö sanana lieventää uhrin tuntemuksia, mutta samalla myös keventää tekijän omatuntoa. USA:ssa joissain osavaltioissa tuollaisesta ja vähäisemmästäkin voi alaikäinenkin saada jopa vankeutta. Suomessahan raiskaajat ja häpäisijät pääsevät hyvin vähillä seuraamuksilla. Tuskin edes häpeävät tekoaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      191
      4005
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      194
      2861
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1736
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      118
      1710
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1508
    6. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      69
      1374
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1357
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      94
      1299
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1283
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1216
    Aihe