Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Metoot vauhdissa

Anonyymi-ap

Haluavat kieltää miehiltä jopa puhumisen mikä on seksuaalista häirintää, vaikka itse syyttävät mistä tahansa ja yleensä täysin perustettomasti.

"Keski­suomalaisen pää­toimittaja rinnasti julkkis­naisten somekuvat seksuaaliseen häirintään – JSN:ltä langettava tuomio

JSN jakautui päätöksessään vahvasti – tuomio langettavan puolesta syntyi vasta tiukan äänestyksen jälkeen äänin 6–5."!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009353291.html

Miksi muka eivät olisi seksuaalista häirintää kun ei ole välttämättä rihmankiertämää päällä, mutta esittelevät kuviaan julkisilla alustoilla. Vielä pahempaa kun esittelevät alapäätään yleisillä uimarannoilla pikkulastenkin edessä pelkkä naru pakaroiden välissä ja pikkuruinen lätkä etupuolella.

Missä tuomiot femakoille kun syyttivät miehiä normaaleiden speedojen ja pyöräilyshortsien käytöstä, jopa kiellettykin joissakin maissa.

25

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Femakot ovat saaneet liikaa valtaa. Vällyt päälle ja vain silmät näkyviin.

      • Anonyymi

        Joskus tulee miettineeksi että siitäköhän tuo johtuu. Rangaistus naiselle kun on tyhmä? En oo oikein paneutunut asiaan mutta joku syyhän tuolle järjettömyydelle on islamissa?!


    • Anonyymi

      Voivat mielestäni häiritä minua aivan vapaasti. Varsinkin kauniit naiset ovat ilo silmälle joten vaatteita vain vähemmäksi.

      • Anonyymi

        Mutta te lepakothan olette niin mustasukkaisia ettei todellakaan saa paljastella muille.


    • Anonyymi

      Kuka oikeasti jaksaa valittaa jostain naisten puolialastomista somekuvista tai paljastavista uima-asuista. Ai niin sovinisti incel jaksaa. Käänny islamiin niin löydät hengenheimolaisia aatteellesi.

      • Anonyymi

        Feministithän ne harmissaan on. Ei saa näyttää tissiä instassa.


    • Anonyymi

      Myös pitää kieltää naisten eteneminen ulkonäön perusteella, esim lehtien palstoilla "Liisa rohkeissa asuissa" ja kyseessä joku missi tms. Ja kaikki kauneuskilpailut pitää lopettaa.

      • Anonyymi

        Sehän on täysin miesten syytä jos naiset saa etuja ulkonäöllään. Mene valittamaan miehille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on täysin miesten syytä jos naiset saa etuja ulkonäöllään. Mene valittamaan miehille.

        Naisten syytä kun femakot hyväksyy naisten esineellistämisen, ette vaan vieläkään osaa muuta kuin vanhimman ammattinne.


    • Anonyymi

      Kuka oikeasti jaksaa valittaa jostain paidattomista miehistä, speedoista tai pyöräilyshortseista. Ai niin femakko vanhapiika jaksaa. Käänny islamiin niin ei ole pukeutumishuolia ja ellet noudata sharialakia, ei ole mitään huolia :)

      • Anonyymi

        Finninaama incel alentuu uhmaikäisten keinoihin ja alkaa toistella muiden viestejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Finninaama incel alentuu uhmaikäisten keinoihin ja alkaa toistella muiden viestejä.

        Nyt taikinanaama vanhapiika tulistui :D


    • Anonyymi

      Jälleen meetoot syyllistä miehiä kun pervoilevat yleisurheilussa narubikineissä, ei ole muka muunlaisia urheiluasuja tarjolla :D
      https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/ab307c44-d70e-42a6-b4a5-83a0701df17f

      Miksiköhän silti osalla suomalaisistakin naisista on ihan oikeat housut ja paita päällä ja ne pervot puolustelee oilkeuttaan pervoilla ja syyttävät kuvaajia että kuvissa ja videolla näkyy liikaa paljasta pintaa.

      Idioottejahan nuo pervot ovat jos kuvittelevat kenenkään uskovan, aivan varmasti saavat jokaikinen normaalit asut jos haluavat, saihan rantalentiksen pelaajatkin. Oikeasti, ei miehet urheilua katso nähdäkseen naisten paljaita perseitä, päinvastoin, vähentää mielenkiintoa kun naisten urheilussakin pornoillaan.

      • Anonyymi

        Ei naiset tuolla tavalla saa uskottavuutta itselleen ja lajilleen, eivätkä saa sponsoreitakaan kuin korkeintaan kaalimadon.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On niitä sopivia asuja, jos tuntuu liian alastomalta olo.

        https://www.hs.fi/urheilu/art-2000002713527.html

        Ällöttävää, vastaavia näkee jatkuvasti Suomessakin ja yhtä vastenmielistä vaikkei olisi edes yhtä läski. Vanhemmat pitäisi tuomita kun pukevat pikkutytötkin tuollaisiin naruihin.
        https://www.thesun.co.uk/fabulous/21550890/plus-size-woman-dancing-bikini-trolls-call-disgusting/

        Pitisi olla vaatimuksena aina koko perseen ja lantion peittävä uima-asu, samoin tietysti urheilussa.


    • Anonyymi

      Nyt metoot öyhöttää miehen toiselle tekemästä pilasta kun antoi tamponin käteen :D
      https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/ba9494f3-4703-435f-871e-f2c882628ccc

      Ämmät itse pilkaneet jatkuvasti miehiä että pitäisi laittaa hame päälle, miksi siis sekaantuvat toisten keskinäiseen pilaan. Kuinka helvetin heikko itsetunto metoofemakoilla onkaan, pitäisi laittaa tampooni suuhun niille.

    • Anonyymi

      Ihra on rumaa paljaana sekä vaatteen alla. Vartalon tyrkyttäminen ei ole tyylikästä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Metoot ne jaksaa, nyt syyttävät kuvaajaa vaikka mallit olleet vapaaehtoisia, samaan aikaan itse vaativat oikeutta postata itsestään someen ja lehtiin alastonkuvia ja paljastelevat uimarannalla lasten edessä, eikä sitä ole muka oikeutta arvostella.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009445545.html

    • Anonyymi

      Nyt kusirajan kultamekko tyrkky iita tehnyt rikosilmoituksen SM-liiga pelaajasta, itsestään sen pitäisi tehdä rikosilmoitus kun aiheuttaa pahoinvointia paljastelullaan ja on tyrkyllä etenkin jääkiekkoilijoille.

      Jokainen nähnyt alusta asti että yrittää päästä rahastamaan menestyviä jääkiekkoilijoita ja nyt yrittää rahastaa syytöksillä kun ei näytä kelpaavan kenellekään seurusteluun.

      • Anonyymi

        Aika älyvapaata kun on ollut 17v ja 16v suojaikäraja. Ei tuota kukaan edes pysty hyväksikäyttämään kun itse on tyrkyllä.


    • Anonyymi

      Metoo tarttui esiintyjää kiveksestä ja repi housut jalasta. No tuliko kiimaiselle akalle rangaistusta, ei tietenkään koska akathan ei voi himoilleen mitään, vain miehiä syytetään seksuaalisesta häirinnästä ja useimmiten nekin ovat vain metoo-femakkojen fantasiaa.

      "– Eturivissä eräs nainen oli päättänyt, että12 euron lipulla saa viedä palasen Oku Luukkaisesta kotiin, juontaja muistelee.

      – Hän tarttui mua kirjaimellisesti toisesta kiveksestä. Sain jotenkin repäistyä itseni irti ilman suurempia havereita.

      Nainen ei kuitenkaan luovuttanut.

      – Hän sai saman otteen nopeasti mun lahkeesta, eikä päästänyt irti. Siinä hetken aikaa mietin, että mitä voin tehdä? En mä voi eturivissä ollutta naista lyödäkään, vaikka siitä ei päässyt irti."
      https://www.is.fi/viihde/art-2000009469195.html

      Akat ovat aina miesesiintyjien kimpussa, ei miehet tuolla tavalla ole akkojen kimpussa.

    • Anonyymi

      Näitä horoja riittää, nimet ja kuvat julki vaan että tietää muutkin miehet varoa.

      "Kesäinen illanvietto turkulaisessa omakotitalossa päättyi erikoisesti kesäkuussa 2020. Siitä olivat vastuussa kaksi huonokäytöksistä, rintaliiveihin ja stringeihin pukeutunutta nuorta naista, jotka harrastivat talossa seksiä.

      Heitä uhkaa nyt sakkorangaistus väärästä ilmiannosta. Syyttäjän mukaan he tekivät poliisille perättömän raiskausilmoituksen.

      Naiset olivat tapahtumien aikaan 18- ja 20-vuotiaita.

      Pihamaalla seisoi kaksi miestä, ja heidän mukaansa naiset käyttäytyivät huonosti ja puhuivat rumia ihmisille. Naisia ei kuitenkaan poistettu, ja jossain kohtaa iltaa naiset menivät talon yläkertaan erään miehen kanssa. Siellä he harrastivat seksiä.

      Intiimin kanssakäymisen jälkeen naiset ja mies tulivat takaisin pihalle. Tupakkaa polttaneiden naisten huono käytös jatkui, ja tästä kimpaantuneena pihamaalla yhä seissyt 23-vuotias mies käski naisia poistumaan paikalta. Naiset kuitenkin kuitenkin löivät miestä ja kaatoivat tämän päälle juomaa. Lopulta naiset poistuivat paikalta.

      Naiset kävelivät muutamien satojen metrien päähän toisen talon pihamaalle. Siellä he ilmoittivat talonomistajalle joutuneensa seksuaalirikoksen uhriksi. "
      https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000009473548.html

      Noin se on lähes aina, metoo-akat itse tyrkyllä ja jälkeenpäin yrittävät rahastaa kun mies ei halua seurustella, ei suostu seksiin tai kiristykseen. Horot pitäisi laittaa maksamaan miehelle vähintään kymppitonni kärsimyskorvauksia kuten itse saavat olemattomista raiskauksista.

      Miksi ihmeessä Trumpiakaan pitäisi syyttää jos maksanut horolle, päinvastoin horoilu pitäisi kieltää, horoa syyttää kiristämisestä, yksityisasioiden levittämisestä ja kiristryksestä. Trumpilla riittää oikeitakin rikoksia mistä syyttää, mutta horolle maksaminen on pelkkää tyhmyyttä, yhdenkään miehen ei pitäisi siihen sortua.

    • Anonyymi

      Mulle kans jos muutkin saavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe