Laitoin koipireittä uuniin

Ensin 3 tuntia 125 asteessa nahkapuoli alaspäin. Sen jälkeen tilapäisesti pois vuoasta, jonka pohjalle riisiä ja pakastekasviksia ynnä loraus vettä.

Kanavainaan kappaleet sitten nahkapuoli ylöspäin takaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta puoleksi tunniksi. Loppumetreillä uunista virta pois ja suunnilleen neljän tunnin kohdalla otetaan vuoka uunista ulos.

Ei tarvitse sen kummemmin maustaa, kun kanasta hikoillut neste on jo suolapitoista muutenkin. Kun tässä käytetään siis valmiiksi marinoituja koipireisiä. Ja tällä menetelmällä tulee takuulla kypsää kanaa, ja myös nahka on syömäkelpoinen.

19

140

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rapea kanannahka...voiko herkumpaa olla..

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­­­N­­­y­m­­­f­­­o­m­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#177231057

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Eikö 2 tuntia riitå.,,,kuivaa llihaa tuloo ??

      • Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.


      • Anonyymi
        karvareuhka kirjoitti:

        Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.

        Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
        Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
        Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.

        Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.


      • Anonyymi
        karvareuhka kirjoitti:

        Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.

        Joo ihan totta tuokin, paistoin n. 150-180 C sen 2 tuntia...pitää kokeilla Sinun kaavallasi joskus!


    • Anonyymi

      Törkeän hintaisia nuokin nykyään. Ennen oli euron/kg, ja kaupan grillistä sai ostettua kpl-hintaan euro/koipi. Kariniemen mausteliemi on paras valmiiksi marinoiduista.

      • Anonyymi

        Joo samat sanat..ja Kariniemen marinaadi on paksua ja parempaa kuin Atrian , jossa on usein vain vähän lient.
        Mutta koipireisi on ainakin Halpahallissa jo 3,5 euroa/kg..


    • Oli sen verran hyvät liemet jo vuoan pohjalla, että laitoin "kasvispedin" puolisen tuntia etuajassa. Eli ensiksi hieman riisiä mihin kaikki herkkuliemi imeytyy, ja päälle pakastevihanneksia puolisen kiloa. Ja siihen päälle koipireidet "oikein" päin.

      Hauduttelen kuitenkin vielä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti koko systeemiä 125 asteessa, ennen kuin rykäsen 175 mittariin ja paahdan nahkaan pinnan.

    • Intouduin loppumetreillä käyttämään vielä uunin grillivastusta. Tuli kyllä rapea nahka. Ongelmaksi muodostui etten jaksanut syödä kuin yhden koipihärilään lisukkeineen. Pitää viedä loput parvekkeelle jäähtymään.

      Tämän tarinan varsinainen opetus on siinä, ettei noihin lisätty mitään maustetta, vaikka lisättiin paljon kasvikunnan tuotteita. Silti olivat suolaisia.

      • Anonyymi

        Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.

        Ihan hyvä idea. Pottusiivut voi laittaa pohjalle jo alkumetreillä.


      • Anonyymi

        Taidan tuolla tavalla paistaa uunissa kokonaisen broilerin, kun oli alennuksessa äsken .

        Ja riisiä alle..minulla ei ole grillivastusta, mutta eiköhän se vähän rapeudu...
        Vinkkejä?


    • Anonyymi

      boikottiin!
      https://www.puuilo.fi/leksands-jalkiuuni-nakkari-830g
      Tuosta puuilon näkkäristä on hävinnyt (kusetettu) 2-3 kerrosta pyöreitä levyjä.
      Vertasin juuri vanhoihin kaapista löytyneisiin paketteihin. Oli paksumpi paketti ja levyt maukkaampia sekä kovempia.

      Hinta on noussut ja koko pienentynyt, näin köyhiä taas viilataan linssiin!

    • Anonyymi

      Rottien ruokaa

    • Anonyymi

      Mene töihin niin ei tarviste köyhien ruokaa syödä!!

    • Tänään otan koivet uunista viimein pois.

    • Anonyymi

      😂🤣😅

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Useita puukotettu Tampereella

      Mikäs homma tämä nyt taas on? "Useaa henkilöä on puukotettu Tampereen keskustassa kauppakeskus Ratinan lähistöllä." ht
      Tampere
      232
      4421
    2. Kuka rääkkää eläimiä Puolangalla?

      Poliisi ampui toistakymmentä nälkiintynyttä eläintä Puolangalla Tilalta oli ollut karkuteillä lähes viisikymmentä nälkii
      Puolanka
      74
      2862
    3. Leipivaaran päällä on kuoleman hiljaista.

      Suru vai suuri helpotus...
      Puolanka
      47
      2403
    4. Meneeköhän sulla

      oikeasti pinnan alla yhtä huonosti kuin mulla? Tai yhtä huonosti mutta jollain eri tyylillä? Ei olisi pitänyt jättää sua
      Ikävä
      43
      1687
    5. Koska näit kaivattusi viimeksi

      Milloin tapasit rakkaasi? Ja etenikö suhde yhtään?
      Ikävä
      78
      1379
    6. Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle

      Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘
      Ikävä
      69
      1080
    7. PS uusimman gallupin rakettimainen nousija

      https://yle.fi/a/74-20170641 Aivan ylivoimaisesti suurin kannatuksen nousu PS:lle. Nousu on alkanut ja jatkuu 2 vuoden
      Maailman menoa
      137
      919
    8. Tekiskö nainen mieli tavata...

      Viikonloppuna ja...?
      Ikävä
      64
      860
    9. Sellainen tunne sydämessä

      Että nainen olet kaivannut minua. Tai sanonko että oikeastaan koet sitä samaa nostalgiaa, kaipuuta ja mukavia muistoja,
      Ikävä
      86
      854
    10. Annan meille mahdollisuuden

      Olen avoimin mielin ja katson miten asiat etenevät. Mutta tällä kertaa sun on tehtävä eka siirto.Sen jälkeen olen täysil
      Ikävä
      53
      832
    Aihe