Laitoin koipireittä uuniin

Ensin 3 tuntia 125 asteessa nahkapuoli alaspäin. Sen jälkeen tilapäisesti pois vuoasta, jonka pohjalle riisiä ja pakastekasviksia ynnä loraus vettä.

Kanavainaan kappaleet sitten nahkapuoli ylöspäin takaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta puoleksi tunniksi. Loppumetreillä uunista virta pois ja suunnilleen neljän tunnin kohdalla otetaan vuoka uunista ulos.

Ei tarvitse sen kummemmin maustaa, kun kanasta hikoillut neste on jo suolapitoista muutenkin. Kun tässä käytetään siis valmiiksi marinoituja koipireisiä. Ja tällä menetelmällä tulee takuulla kypsää kanaa, ja myös nahka on syömäkelpoinen.

19

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rapea kanannahka...voiko herkumpaa olla..

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­­­N­­­y­m­­­f­­­o­m­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#177231057

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Eikö 2 tuntia riitå.,,,kuivaa llihaa tuloo ??

      • Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.


      • Anonyymi
        karvareuhka kirjoitti:

        Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.

        Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
        Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
        Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.

        Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.


      • Anonyymi
        karvareuhka kirjoitti:

        Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.

        Joo ihan totta tuokin, paistoin n. 150-180 C sen 2 tuntia...pitää kokeilla Sinun kaavallasi joskus!


    • Anonyymi

      Törkeän hintaisia nuokin nykyään. Ennen oli euron/kg, ja kaupan grillistä sai ostettua kpl-hintaan euro/koipi. Kariniemen mausteliemi on paras valmiiksi marinoiduista.

      • Anonyymi

        Joo samat sanat..ja Kariniemen marinaadi on paksua ja parempaa kuin Atrian , jossa on usein vain vähän lient.
        Mutta koipireisi on ainakin Halpahallissa jo 3,5 euroa/kg..


    • Oli sen verran hyvät liemet jo vuoan pohjalla, että laitoin "kasvispedin" puolisen tuntia etuajassa. Eli ensiksi hieman riisiä mihin kaikki herkkuliemi imeytyy, ja päälle pakastevihanneksia puolisen kiloa. Ja siihen päälle koipireidet "oikein" päin.

      Hauduttelen kuitenkin vielä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti koko systeemiä 125 asteessa, ennen kuin rykäsen 175 mittariin ja paahdan nahkaan pinnan.

    • Intouduin loppumetreillä käyttämään vielä uunin grillivastusta. Tuli kyllä rapea nahka. Ongelmaksi muodostui etten jaksanut syödä kuin yhden koipihärilään lisukkeineen. Pitää viedä loput parvekkeelle jäähtymään.

      Tämän tarinan varsinainen opetus on siinä, ettei noihin lisätty mitään maustetta, vaikka lisättiin paljon kasvikunnan tuotteita. Silti olivat suolaisia.

      • Anonyymi

        Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.

        Ihan hyvä idea. Pottusiivut voi laittaa pohjalle jo alkumetreillä.


      • Anonyymi

        Taidan tuolla tavalla paistaa uunissa kokonaisen broilerin, kun oli alennuksessa äsken .

        Ja riisiä alle..minulla ei ole grillivastusta, mutta eiköhän se vähän rapeudu...
        Vinkkejä?


    • Anonyymi

      boikottiin!
      https://www.puuilo.fi/leksands-jalkiuuni-nakkari-830g
      Tuosta puuilon näkkäristä on hävinnyt (kusetettu) 2-3 kerrosta pyöreitä levyjä.
      Vertasin juuri vanhoihin kaapista löytyneisiin paketteihin. Oli paksumpi paketti ja levyt maukkaampia sekä kovempia.

      Hinta on noussut ja koko pienentynyt, näin köyhiä taas viilataan linssiin!

    • Anonyymi

      Rottien ruokaa

    • Anonyymi

      Mene töihin niin ei tarviste köyhien ruokaa syödä!!

    • Tänään otan koivet uunista viimein pois.

    • Anonyymi

      😂🤣😅

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kannattaako suomalaisen duunarin enää äänestää vasemmistopuolueita

      sillä eivät ne tunnu kovasti ajavan suomi-duunarin etuja. Jos katsotaan Vasemmistoliittoa, niin sehän on ihan feministi
      Maailman menoa
      241
      6042
    2. Jaaha, sitä on vasemmistoryhmä käynyt häiriköimässä Purran kodin vieressä

      On näköjään iso lakana levitetty puiden väliin, jossa lukee mm. "Haista vi*** Riikka Purra". Tunkekaa leikkaukset pers..
      Maailman menoa
      118
      5834
    3. Professori: Maahanmuuttajien rikollisuutta hyssytellään - hävytöntä

      Kriminologi Jukka Savolaisen mukaan ikä ja vaikeat olosuhteet eivät riitä selitykseksi. – Tutkitun tiedon valossa sanoi
      Maailman menoa
      231
      4917
    4. Demokratian uhka: Perussuomalaiset ja polarisoiva "me ja muut" -ajattelu

      Laurence Rees varoittaa, kuinka demokratian heikkeneminen ja autoritaaristen liikkeiden nousu voidaan liittää "me ja muu
      Maailman menoa
      14
      4274
    5. Mistä kummasta voi johtua se, että vasemmistolaiset usein häpeää itseään

      voiko se johtua esim. köyhyydestä? Ja tästä on siis ihan suomalainen tutkimus olemassa. "Suomalainen tutkimus osoittaa
      Maailman menoa
      62
      4176
    6. Sanna-kulttilaiset hehkuttaa edelleen Marinia, vaikka esim. Sote oli susi jo syntyessään

      mutta kulttilaiset eivät ole järjen jättiläisiä, ja sanoihin Lasse Lehtinenkin, että Suomessa on pohjoismaiden tyhmimmät
      Maailman menoa
      68
      4097
    7. Päivi Räsänen vs. Abbas Bahmanpour

      (Bahmanpour on imaami Helsingissä) Syyttäjä siis jahtaa edelleen Räsästä tämän H-puheista, joissa hän on ilmeisesti vaa
      Maailman menoa
      27
      4092
    8. Marin teki sen mihin muut eivät pystyneet, vei susi-Soten maaliin

      ja sitten hävittyjen vaalien jälkeen lähtikin vastuuta pakoon...... "Professori: sote-uudistus on täysi susi. Sosiaali
      Maailman menoa
      32
      3658
    9. Palkansaajan oikeus nauttia työuransa hedelmistä

      Työeläkejärjestelmä on verrattavissa pyramidihuijaukseen, jossa alemmat tasot, eli nykyiset palkansaajat, toimivat maksa
      Maailman menoa
      57
      2554
    10. En koskaan tule sinulle tätä kertomaan

      Kun kirjoitin sinulle viimeisintä viestiä, huomasin kyynelten valuvan poskiani pitkin.
      Ikävä
      40
      1790
    Aihe