Ensin 3 tuntia 125 asteessa nahkapuoli alaspäin. Sen jälkeen tilapäisesti pois vuoasta, jonka pohjalle riisiä ja pakastekasviksia ynnä loraus vettä.
Kanavainaan kappaleet sitten nahkapuoli ylöspäin takaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta puoleksi tunniksi. Loppumetreillä uunista virta pois ja suunnilleen neljän tunnin kohdalla otetaan vuoka uunista ulos.
Ei tarvitse sen kummemmin maustaa, kun kanasta hikoillut neste on jo suolapitoista muutenkin. Kun tässä käytetään siis valmiiksi marinoituja koipireisiä. Ja tällä menetelmällä tulee takuulla kypsää kanaa, ja myös nahka on syömäkelpoinen.
Laitoin koipireittä uuniin
19
140
Vastaukset
- Anonyymi
Rapea kanannahka...voiko herkumpaa olla..
- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#177231057
🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞
- Anonyymi
Eikö 2 tuntia riitå.,,,kuivaa llihaa tuloo ??
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas. Anonyymi kirjoitti:
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
Joo ihan totta tuokin, paistoin n. 150-180 C sen 2 tuntia...pitää kokeilla Sinun kaavallasi joskus!
- Anonyymi
Törkeän hintaisia nuokin nykyään. Ennen oli euron/kg, ja kaupan grillistä sai ostettua kpl-hintaan euro/koipi. Kariniemen mausteliemi on paras valmiiksi marinoiduista.
- Anonyymi
Joo samat sanat..ja Kariniemen marinaadi on paksua ja parempaa kuin Atrian , jossa on usein vain vähän lient.
Mutta koipireisi on ainakin Halpahallissa jo 3,5 euroa/kg..
Oli sen verran hyvät liemet jo vuoan pohjalla, että laitoin "kasvispedin" puolisen tuntia etuajassa. Eli ensiksi hieman riisiä mihin kaikki herkkuliemi imeytyy, ja päälle pakastevihanneksia puolisen kiloa. Ja siihen päälle koipireidet "oikein" päin.
Hauduttelen kuitenkin vielä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti koko systeemiä 125 asteessa, ennen kuin rykäsen 175 mittariin ja paahdan nahkaan pinnan.Intouduin loppumetreillä käyttämään vielä uunin grillivastusta. Tuli kyllä rapea nahka. Ongelmaksi muodostui etten jaksanut syödä kuin yhden koipihärilään lisukkeineen. Pitää viedä loput parvekkeelle jäähtymään.
Tämän tarinan varsinainen opetus on siinä, ettei noihin lisätty mitään maustetta, vaikka lisättiin paljon kasvikunnan tuotteita. Silti olivat suolaisia.- Anonyymi
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
Ihan hyvä idea. Pottusiivut voi laittaa pohjalle jo alkumetreillä.
- Anonyymi
Taidan tuolla tavalla paistaa uunissa kokonaisen broilerin, kun oli alennuksessa äsken .
Ja riisiä alle..minulla ei ole grillivastusta, mutta eiköhän se vähän rapeudu...
Vinkkejä?
- Anonyymi
boikottiin!
https://www.puuilo.fi/leksands-jalkiuuni-nakkari-830g
Tuosta puuilon näkkäristä on hävinnyt (kusetettu) 2-3 kerrosta pyöreitä levyjä.
Vertasin juuri vanhoihin kaapista löytyneisiin paketteihin. Oli paksumpi paketti ja levyt maukkaampia sekä kovempia.
Hinta on noussut ja koko pienentynyt, näin köyhiä taas viilataan linssiin! - Anonyymi
Rottien ruokaa
- Anonyymi
Mene töihin niin ei tarviste köyhien ruokaa syödä!!
Tänään otan koivet uunista viimein pois.
- Anonyymi
😂🤣😅
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Useita puukotettu Tampereella
Mikäs homma tämä nyt taas on? "Useaa henkilöä on puukotettu Tampereen keskustassa kauppakeskus Ratinan lähistöllä." ht2324421Kuka rääkkää eläimiä Puolangalla?
Poliisi ampui toistakymmentä nälkiintynyttä eläintä Puolangalla Tilalta oli ollut karkuteillä lähes viisikymmentä nälkii742862- 472403
Meneeköhän sulla
oikeasti pinnan alla yhtä huonosti kuin mulla? Tai yhtä huonosti mutta jollain eri tyylillä? Ei olisi pitänyt jättää sua431687- 781379
Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘691080PS uusimman gallupin rakettimainen nousija
https://yle.fi/a/74-20170641 Aivan ylivoimaisesti suurin kannatuksen nousu PS:lle. Nousu on alkanut ja jatkuu 2 vuoden137919- 64860
Sellainen tunne sydämessä
Että nainen olet kaivannut minua. Tai sanonko että oikeastaan koet sitä samaa nostalgiaa, kaipuuta ja mukavia muistoja,86854Annan meille mahdollisuuden
Olen avoimin mielin ja katson miten asiat etenevät. Mutta tällä kertaa sun on tehtävä eka siirto.Sen jälkeen olen täysil53832