Lehmonkankaan kuivatus

Anonyymi-ap

Taitaa Lehmonkangas tulvia kun kurapuron jatketta joudutaan kaivinkoneella kaivelemaan keskellä talvea, ettei Masterytiöiden hallit jää veden alle. Taitaa kunnalle tulla kalliiksi suohon rakentaminen kun kaivinkone päivystää ojan varressa milloin pitää luoda lumia ojasta.
Hölmölässä on Hölmölän meininki, kuivaa kangasta on vaikka miljoonakaupungin perustamiseen, mutta haetaan vetelin suo ja aletaan rakentaa sinne. Mahtaa home olla tuttu vieras noissa suolle rakennetuissa rakennuksissa.

7

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinä sitä riittää kuntotarkastajille työtä kun muotoilevat myytävien mökkien arvosteluja, mahdollisesti, ehkä, todennäköisesti, riskirakenne hometta.

    • Anonyymi

      Turha sitä ojaa on perata. Kaupungin puolella Jukolankadun alimenevä putki takaa sen, että Lehmonsuo on ja pysyy suona nyt ja tulevaisuudessa. Korko on sen verran ylhäällä että vesi seisoo syvennetyssä ojassa eikä virtaa yhtään minnekään.
      On uskomatonta, että vielä nykypäivänä rakennetaan noin hölmöön paikkaan yhtään mitään pohjattomaan suohon.

    • Anonyymi

      NÄYTTÄÄ OLEVAN ILMAN PYÖRÄTIETÄ EIKÄ NÄYTÄ OLEVAN AIKOMUSTAKAAN RAKENTAA ONTTOLA - PUNTARIKOSKI MIKÄ MAKSAA HÄH. KYLLÄ HIIHTO STADIONILLE VALOJA SAAVAT 1.5 MILJOONALLA ONKO TÄRKEYS JÄRJESTYS NAVIGOINTI PÄIN HANURIA. PITÄÄ VISSIIN KUNNAN TEHÄ HENKILÖ VAIHDOKSIA TIENTEKO, TIENHOITO PUOLELLE HETI.

      • Anonyymi

        Eihän kuntakaan voi toisen maalle rakentaa. Jos ELY tekee, niin tekee. Ei ole tarpeellinen väylä.
        Jos Puntarikosken tien varteen tehtäisiin kevari, niin samoilla kriteereillä pitäisi Suomeen rakentaa kevareita pilvin pimein.


      • Anonyymi

        Eläpä puhu potaskaa. Ei sinne stadionille ole vielä mitään rahoja menossa. On tämä kun ei eroteta talousarviota ja taloussuunnitelmaa toisistaan. Jos viitit perehtyä asiaan niin taloussuunnitelmassa on arvio 750teur kunnan osuudeksi ja sekin käsitellään vasta ens syksynä. Miksi kunta mitään omalla rahalla valtion teille rakentelisi? Ja on muitakin teitä jotka tarviaa pyörätien. Kulho-Kuurnassa kuoli jo yksi!


    • Anonyymi

      Kunta tuntuu olevan ihan masterin talutus hihnassa. Näkyy useita kaavoja masterille olevan käynnissä mutta lehmon iso kaava ei vaan tule. Mitenkä monta vuotta siitä on kun koululla istuttiin esittelyssä,ainakin 5!!! Maanomistajien kusetusta kun onttolan maatkin rakennus kiellossa. Virkamiehet vaihtoon.

    • Anonyymi

      Taas oli ojaa möyritty Lehmonsuon kuivattamiseksi. Taitaa Masteryhtiöiden alimmissa kerroksissa varpaat kastua, vai rupesiko rakennukset painumaan pohjattomaan suohon.
      Junaradan läheisyys vielä täristää rakennuksia ja auttaa uppoamisessa. Voishan sinne alimpiin veden alle jääviin kerroksiin istuttaa kuhaa ja haukea, niin saisivat paikallista ruokaa tarjottavaksi siinä veden alle vajoavassa ravintolassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe