Rasistiksi haukkuminen ilman oikeaa syytä

Olen pitkään miettinyt sitä että tekeekö se ihmisestä rasistin jos hän käyttää termejä joita nykyään pidetään epäsopivina mutta hän ei tarkoita loukata ketään yksittäistä henkilöä/ihmisryhmää? Jos hän väin käyttää näitä kyseisiä ilmauksia keskustelussa eikä itse edes tajua tehneensä mitään väärää. Varsinkin jos kyseessä on vanhempi ihminen jonka nuoruudessa on ollut ihan ok käyttää tietyistä ihmisistä tietyjä nimityksiä.

5

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko kuullut Paavo Väyrysestä? Hän vapauttaa suomen suvakkien ja natohihhulien ytimestä. Vain Paavo Väyrysen rakkaudella maailma pelastuu ja natokiima poistuu.

      Tiesitkö että Paavo Väyrynen on suomen suurin suomalainen, heti Jeesuksesta seuraava. Vain Paavo Väyrynen voi pelastaa, ei kukaan muu ole kuin Paavo Paavo siellä se Paavo on. Paavo rakastaa myös sinua ja kaikkia sinun kavereitasi, koska Paavo Väyrynen on kaikkien kaveri jonka rakkaus ei tunne rajoja ja hänen rakkautensa valo paistaa sinuun rakkauden reiän josta Paavo Väyrynen tulee sisääsi ja täyttää sinut Paavo Väyrysen loistokkaalla loistolla joka kimaltaa kuin timantti ja räjäyttää galaksit hänen kirkkautensa ja valovoimansa edessä.

      Vain Paavo Väyrynen tietää miten suomi pelastetaan.

      Miksi Paavo Väyrynen ei vielä ole suomen presidentti? No mediapelin takia, Paavo Väyrynen on median silmätikku ja silmätikkuna olemisella on kauaskantoiset merkitykset, nimittäin siten että ilman Paavo Väyrystä suomi hitaasti mutta varmasti tuhoutuu kun suvakit hyppivät seinille. Jos et tue Paavo Väyrystä vihaat suomenmaata. Kaikki aidosti isänmaalliset siniristiritarit tukevat vain ja ainoastaan Paavo Väyrystä joka luo tarpeet Suomen uudelle loistolle ja kukoistukselle ylivoimaisella tavalla joka vetää vertoja itse enkeleille ja taivaalle. Suomesta tulee Paavo Väyrysen johdolla uusi taivas jossa vain taivas on rajana mitä suomessa voidaan tehdä.

      Mutta mitä sit tapahtuu jos Paavo Väyrynen ei ole suomen kuningas? No korruptio tulee tuhoamaan koko suomen maan kun mistää ei enää saada päätettyä ja lopulta suomesta tulee yhdysvaltojen sätkynukke jota ohjaa ilkeiden ihmisten salaliitto jonka tunnus löytyy jokaisesta yhdysvaltojen setelistä, nimittäin Illuminati joka pelkää Paavo Väyrysen tulemista, koska Paavo Väyrysen kirkkaus ja loisto sokeuttaisi illuminatin ja sen hämärät tavat tulisivat päivänvaloon ja suvakkien globaali salaliitto kaikkien näkyville ja sitten ei enää kukaan täysijärkinen äänestäisi suvakkeja enää, ja sitä ei illuminati halua vaan Paavo Väyrynen halutaan hiljentää.

      Sano siis EI suvakeille, EI illunminatille, EI Natolle.

      Sano KYLLÄ Suomelle, KYLLÄ Paavo Väyryselle!

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­N­­y­­­m­f­­o­­m­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17723510t

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      minäkin tunsin mulatin pienenä ja oli ihan ok tyyppi , mutta se ei poista tosiasioita

    • Anonyymi

      Rasismi on eriarvoista kohtelua eli syrjintää, joka perustuu ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisiin eroavaisuuksiin.

      Keskustelu asiasta ei ole rasismia, ellei eriarvoista mitään ryhmää tai yksilöä perustuen yllä oleviin seikkoihin. Useat luulevat usein rasismiksi sellaisia asioita, jotka oikeasti eivät rasismia edes ole.

      • Anonyymi

        Jos päästää maahan vain tiettyjä ihmisiä perustuen ihmisten rotuun, etnisen taustaan tai biologisiin eroavaisuuksiin, niin syyllistyy rasismiin. Jos taas ei päästä ketään maahan, niin kohtelee kaikkia tulijoita tasapuolisesti, eikä syyllisty rasismiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe