Kokoomus ja SDP näivettävät yhteiskuntaa

Kokoomus leikkaa sosiaaliturvasta, sekä yleensä mm. pienituloisilta, ja samalla keventää isotuloisten menotaakkaa. Tämä on ihan rehellistä kokoomusideologiaa.

SDP ei leikkaa sosiaalituista, eikä pienituloisilta, mutta talouspolitiikallaan kuitenkin heikentävät erityisesti pienituloisten elinolosuhteita, kuin myös duunareidenkin elinolosuhteita. SDP-johtoinen hallitus on jatkanut edellisten hallitusten näivetyslinjalla, mutta Marinin johdolla on kuitenkin saatu äänestäjiä huijauttua uskomaan, että hyvinvointi on kohentunut. Näin ei ole, sillä kokonaistilanne on edelleen negatiivinen, mutta näillä pienillä ns. hyvillä teoilla yritetään luoda ilmiötä, ikään kuin se olisi kokonaistilanne.

Ainoa oikea tie kohti hyvinvointia on perussuomalainen talouspolitiiikka. Siinä ei leikata pienituloisilta, eikä heikennetä koulutusta, eikä sosiaaliturvaa, mutta leikkaukset kohdistuisivat sellaisiin kohteisiin, joista ei ole hyötyä yhteiskunnalle, vaan päinvastoin, ne vahingoittaa yhteiskuntaa. Perussuomalaisten talouspolitiikassa on myös tavoitteena velanottopakon vähentäminen, joka taas muilla puolueilla on heikko, tai olematon.

Jos haluat, että yhteiskuntaamme ei enää näivetetä vahingollisella talouspolitiikalla, on ainoa oikea äänestyskohde Perussuomalaiset.

Ja sitten alkaa ultravassareiden räksytys....

19

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko palstalla muita pissanjuojia?

      • Ei. Olet toistaiseksi ainoa.


      • Anonyymi

        Aloittaja on varmaan vetänyt ties mitä aineita sekaisin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on varmaan vetänyt ties mitä aineita sekaisin.

        Kuulostatkin ihan sekakäyttäjältä.


      • Olet näköjään saanut seuraa muista pissanjuojista :D


    • Anonyymi

      Tunnut ymmärtävän kovin vähän poliittisten puolueiden päämääriä.

      Kokoomukselle ei mikään asia ole yhtä vastenmielinen kuin suuri elätettävien armada. Kokoomukselle ideaalitilanne on se, että jokainen tulee toimeen omalla palkallaan ja että jokaisella on työtä, ei mitään keksittyä hätäapupuuhastelua vaan oikeaa työtä jolla on kansantaloudellinen arvo. Kokoomuson pelottava puolue ainoastaan niille jotka haluavat lusmuilla koko elämänsä erilaisten sosiaalietuuksien turvin eivätkä suostu minkäänlaiseen työhön. Hakevat vaan lääkärintodistuksia milloin mihinkin mielenterveydelliseen häiriötilaan. Tällaista porukkaa suorasyaan pelottaa se, että pitäisi lähteä töihin.

      Perussuomalaisilla hieman sama homma mutta kuitenkin niin, että sosiaaliturva on tarkoitettu suomalaisten turvaksi jos jokin paha tilanne konkretisoituu. Sitä ei ole tarkoitettu kaiken maailman kiertolaisten elättämiseen jotka eivät tuo tähän yhteiskuntaan mitään lisäarvoa, ainoastaan lisää kuluja.

      Vihervasemmiston ideaali ajatus on se, että sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa. Joko elätät itsesi työnteolla tai jos ei huvita niin sitten yhteiskunta elättää sinut. Ja kaikki sellaisetkin jotka osaavat vaan jotenkin maahan tunkeutua. Niistähän saa hyvää vaalikarjaa kun kukaan täysipäinen ei niitä enää muuten äänestäisi.

      Suomalainen yhteiskunta on romahtanut nimenomaan vihervasemmiston toimesta, oli kyse bruttokansantuotteesta, pisatuloksista, katuturvallisuudesta tai mistä tahansa yhteiskuntaa rapauttavasta tekijästä.

      • Anonyymi

        Demareista on hyvä ajatus saada maahanmuuttajat työllistämään itse itsensä.
        Mobutu ja Alibaba perustavat kumpikin oman yrityksen.
        He pesevät toistensa paitoja.
        Mobutu pesee Alibaban paidat ja Alibaba pesee Mobutun paidat.
        Sitten he laskuttavat toisiaan tehdystä työstä.
        Ja näin moelmmilla on työtä ja tuloja.


      • Kokoomus on demareitten kanssa suurimmat integraatiopuolueet, joiden politiikalla ollaan tuhottu Suomen itsenäinen pärjääminen ja tehty siitä toisten rahoista riippuvainen periferia. Myös krooninen massatyöttömyys on heidän aikaansannoksensa. Suomessa työnteon huvittaminen on marginaalinen ongelma ja suurimpia on surkeat työllistymismahdollisuudet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demareista on hyvä ajatus saada maahanmuuttajat työllistämään itse itsensä.
        Mobutu ja Alibaba perustavat kumpikin oman yrityksen.
        He pesevät toistensa paitoja.
        Mobutu pesee Alibaban paidat ja Alibaba pesee Mobutun paidat.
        Sitten he laskuttavat toisiaan tehdystä työstä.
        Ja näin moelmmilla on työtä ja tuloja.

        Melkoista aivopierentää taas kerran porvarilta ilman mitään todellisuuspohjaa.


      • Anonyymi

        Kokoomus on Suomen tuhopuolue nro1. Suomessa on ollut vuodesta 2003 lähtien porvarienemmistöisiä hallituksia ja eduskuntia jotka ovat koko ajan leikanneet julkisen terveydenhuollon ja vanhustenhuollon raharesursseja päämäränään yksityistää molemmat yksityisille terveysfirmoille ja vanhus"palvelu"firmoille ja samaan aikaan antaneet suurimmat verohelpotukset suurituloisille ja varsinkin pääomatulojensaajille. Samoin porvarienmmistöiset hallitukset ja eduskunnat ovat leikanneet koulutuksen raharesursseja kaikilat koulutusasteilta mikä johtanut ongelmiin kouluissa koska tukiopetus ja erityisluokat on lopetettu. Paljon puhuttu inkluusio eli se että oppimiskyvyiltään erilaiset oppilaat on sijoitettu yhteen liian suureen opetusryhmään jolloin oppimisolosuhteet ovat heikentyneet.


    • Anonyymi

      "Kokoomus leikkaa sosiaaliturvasta, sekä yleensä mm. pienituloisilta, ja samalla keventää isotuloisten menotaakkaa. Tämä on ihan rehellistä kokoomusideologiaa."

      Onko sinun muistisi niin lyhyt, että sinä et muista mitä Persut teki PersKeKo-hallituksessa yhdessä Kokoomuksen ja Kepun kanssa sosiaaliturvalle ja pienituloisille?

      • Anonyymi

        Asiaa kirjoitat.


      • Se on mennyttä aikaa. Nyt puhutaan tulevasta, miten vaalit vaikuttaa siihen, miten seuraavat neljä vuotta toimitaan ja millaisilla seurauksilla.


    • Anonyymi

      Muistetaan nyt että mitä kaikkea persut ovat luvanneet laittaa kuntoon kehitysapurahoja leikkaamalla.

      Kehitysapu on persujen taikaseinä josta voi ottaa aina rahat kun sitä johonkin tarvitaan.

      Eli odotellaan hallitusneuvotteluja, sitten saa nauraa oikein röhönaurua persujen kehitysapurahojen uusjaolle.

      • Ei hyvä ihme sinuakin keskenkasvuinen pikkuveeti xD Jos kehitysavusta leikataan, eihän sillä rahaa saa, vaan otettavan velan määrä vähenee. Oletko joskus lyönyt pääsi pahasti, tai useammankin kerran?


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu.


    • Anonyymi

      PS on talouspolitiikaltaan kokoomuksen sisarpuolue. PS ajaa ensisijaisesti yrittäjien rahaetuja vaikka ennen vaaleja aina jeesusteleekin pienituloisista ja köyhistä huijatakseen äänestäjiä. Ennen viime eduskuntavaaleja persuporvarit haukkuivat tällä palstalla suomalaisia työntekijöitä liian kalliiksi ja laiskoiksi ja kehuivat virolaista ja muuta balttilaista halpatyövoimaa.

      • Suollat typerää vasemmistomädännäistä valetta. Perussuomalaisten politiikassa ei ole mitään tuollaista, mutta kyllähän sinäkin sen tiesit. Joudut vain virkasi puolesta troIIaamaan, koska pelkäät häpeäleimaa lajitovereiltasi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe