Jos SKP olisi saanut päättää Suomen asioista

Anonyymi-ap

Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää Suomen asioista syyskuussa 1918, olisi Suomessa tehty aseellinen vallankumous tasavaltaisen valtiomuodon ja monipuoluedemokratian lakkauttamiseksi ja kommunismidiktatuurin pystyttämiseksi maahamme. Se Suomi olisi sitten liitetty osaksi Leninin, Stalinin, Trotskin & muiden ammatti- ja taparikollisten Venäjän kommunismidiktatuuria.

Jos SKP olisi saanut päättää 30. marraskuuta 1939, olisi Suomi laskenut aseensa ja antautunut puna-armeijalle, mikä olisi tiennyt Suomen liittämistä Josif Stalinin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin, joka oli, kuten tiedämme, tuolloin Hitlerin Saksan liittolainen, jolloin Neuvosto-Suomestakin olisi tullut tuolloin sellainen osana Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria.
Juuri tuota SKP tuolloin halusi.

Ja jollei tuo Suomi olisi kyennyt irtaantumaan Venäjän vallasta, kuten Viro, Latvia ja Liettua tekivät Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin itsemurhavaiheessa, niin Suomen alue olisi edelleen osa Vladimir Putinin Venäjän fasismidiktatuuria.
Kuulostaako kovinkin houkuttelevalta?
Minusta ei lainkaan.

On se vaan hyvä asia, etteivät Suomen Kommunistisen Puolueen tuolloiset rikolliset suunnitelmat onnistuneet, sillä se olisi tiennyt loppua itsenäiselle monipuoluedemokratia-Suomelle ja suunnatonta onnettomuutta suomalaisille.

18

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen perustajajäsen, edelleen täkäläisten kommunistien palvonnan kohde ja heidän pylväspyhimyksensä Otto "Suomensyöjä" Kuusinen, jolle Vladimir Lenin antoi tuon liikanimen Kuusisen paasattua sitä kuinka Suomen osa pienenä valtiona on hävitä historiasta ja sulautua suurempaan, Venäjään, pyysi joulukuussa 1939 tuolloin maahamme hyökkäävän Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin puna-armeijan Suomen miehittäjäksi, mikä olisi tiennyt toteutuessaan suomalaisten orjuuden alkamista.

      "Suomen Kansanhallitus _ _ hyväksyy täydellisesti Punaisen
      Armeijan toiminnan Suomen alueella ja kannattaa sitä."

      https://histdoc.net/pdf/kuusinen.pdf

      Suomen Kommunistisen Puolueen tulee pyytää anteeksi puolueensa aiempia rikollisia suunnitelmia ja tekoja Suomea ja suomalaisia kohtaan.

    • Anonyymi

      Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää, ei Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan alla olevalle Ukrainalle ja sen kansalle olisi annettu lainkaan aseellista apua Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan 51. artiklan valtuuttamaan puolustustaisteluunsa, mikä tarkoittaa sitä, että Venäjän fasismidiktatuuri olisi miehittänyt Ukrainan ja alistanut ukrainalaiset Vladimir Putinin fasistihallinnon orjuuteen jo viime keväänä, eikä enää olisi itsenäistä ja suvereenia Ukrainaa ja sen kansaa.

      Täällä uutterasti kirjoittava nimimerkki Partacus myönsi joulukuussa 2019 Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mikä oli hänelle tuikiharvinainen rehellisyydepuuska, mistä myös kiitin kyseistä kommentoijaa, mutta samainen kommunisti, kuten myöskään Suomen Kommunistisen Puolue, ei halua vaatia Venäjää vetämään miehitysarmeijaansa ja -hallintoaan kaikkialta Ukrainan valtioalueelta, Krim mukaan lukien.

    • Anonyymi

      Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää Suomen asioista, olisi Suomi tehty sotilaallisesti puolustuskyvyttömäksi lakkauttamalla maamme armeija, Puolustusvoimat, heti Neuvostoliiton tehtyä itsemurhan ja YYA-sopimuksen lakattua olemasta, ja estänyt Suomen jäsenyyden Euroopan Unionissa, mikä olisi tarkoittanut niin ikään maamme ulko-, turvallisuus- ja puolustuspoliittisen aseman heikentämistä.

      SKP olisi estänyt Suomen tiivistämästä puolustusyhteistyötä NATO:n, Yhdysvaltain, Iso-Britannian, Saksan ja muiden Euroopan valtioiden kanssa, mikä olisi myös osaltaan heikentänyt Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspoliittista asemaa.

      Sen sijaan SKP olisi tiivistänyt Suomen suhteita Venäjään ja sen vuoksi maamme olisikin nyt Valko-Venäjän kaltainen Vladimir Putinin fasistihallinnon nöyrä vasallivaltio, ja täkäläiset kommunistit hehkuttaisivat sitä tilannetta "rauhanomaisena rinnakkainelona", kuinkapa muutenkaan.

      On se vaan kerrassaan mainio asia, että reilut sata vuotta kommunismidiktatuuria Suomeen puuhastelleella Suomen Kommunistisella Puolueella ei ole ollut päätäntävaltaa maamme asioihin, ja Suomi on itsenäinen ja suvereeni valtio, joka päättää itse omista liittoutumisistaan, kuten sen vuoden 1975 Etyk -päätösasiakirja ja YK:n peruskirja kaikille jäsenvaltioilleen linjaa.
      Kommunisteja tietysti harmittaa Suomen nykytilanne, mutta sellaistahan se on näiden diktatuuriaatteen ajajien kanssa, joita monipuoluedemokratia kyrsii kovin.

    • Anonyymi

      Jos SKP olisi saanut päättää, ei Suomea enää olisi itsenäisenä valtiona, vaan osa Venäjää.
      Mutta eipä hätiä mitiä, sillä Suomen kansa päätti jo ajat sitten, että SKP:llä ei ole mitään asiaa maamme poliitiseen päätöksentekoon.

      • Anonyymi

        Neuvostoliittoa ei vielä ollut vuonna 1918.
        Venäjän bolshevikit yllyttivät tuolloin suomalaisia sosialidemokraatteja aseelliseen kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan, päämääränään kommunistinen Suomi osana kommunistista Venäjää.
        Kun se vallankumousyritys epäonnistui, perustivat Suomesta Venäjälle paenneet punaiset Suomalaisen Kommunistisen Puolueen syksyllä 1918, tavoitteenaan mikäpä muu kuin jälleen aseellinen vallankumous Suomessa, mistä ei kommunistien perinteen mukaisesti tullut mitään valmista, ja sehän oli tietysti vallan erinomainen asia kun tiedämme millainen brutaali diktatuuri ja taloudellinen rötiskö Neuvostoliitto oli.

        "Näillä perusteilla Suomalainen Kommunistinen Puolue lausuu:

        1. Työväen on tarmokkaasti valmistauduttava aseelliseen vallankumoukseen, eikä suinkaan pyrittävä palaamaan siihen vanhaan eduskunnalliseen, ammatilliseen ja osuustoiminnalliseen taisteluun, jonka kannalla Suomenkin työväenjärjestöt olivat ennen vallankumousta."


      • Anonyymi

        Ja perustaessaan Suomalaisen kommunistisen puolueen he irtautuivat samalla sosialidemokraattisesta puolueesta.


    • Anonyymi

      Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää, ei Suomea enää olisi monipuoluedemokratiana vaan olisimme osa Venäjä diktatuuria.
      Kuulostaako kovinkin houkuttelevalta vaihtoehdolta?
      Ei tervejärkisten mielestä, mutta tämähän onkin Suomen Kommunistinen puolue -osio.

      • Anonyymi

        Asia on juuri näin.


    • Anonyymi

      Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää, olisi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin diktaattori Josif Vissarionovitsh Stalin ollut myös suomalaisten diktaattori.

      SKP ei saanut päättää, ja siksi Suomen itsenäisyys ja monipuoludemokratia säilytettiin ankarana talvena 1939 - 1940 Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kerrassaan pitelemättömänä sotakoneena mainostetun puna-armeijan raivoisista rynnistyksistä huolimatta, kun pieni mutta uskomattoman sisukas Suomen kansa näytti ase kourassa Moskovalle kommunistihanttapulijoukolle, Otto Suomensyöjä Kuusiselle ja Suomen Kommunistiselle Puolueelle päättäväisen tahtonsa: Me suomalaiset emme tule alistumaan teidän bolsevistis-kommunistisen diktatuurinne alamaisiksi!

      https://www.verkkouutiset.fi/a/talvisodan-paattymispaiva-yhtenaisyys-mahdollisti-etta-itsenaisyys-sailyi/

    • Anonyymi

      Porvarit ajoivat nälkäiset kansalaiset, etsimään leipää kommareilta, no eihän siinä hyvin käynyt?🕵️🕵️

      • Anonyymi

        Vladimir Lenin ja muut Venäjän bolshevikit yllyttivät ja aseistivat suomalaisia sosialidemokraatteja vuodenvaihteesa 1917 - 1918 vallankumoukseen ja kapinaan Suomen laillista hallitusta ja esivaltaa vastaan.

        Ei siinä kaikistellen aseelliseen kapinaan ryhtyneille punaisille hyvin käynyt, mutta ei tullut Suomesta myöskään kommunismidiktatuuria osana Neuvosto-Venäjää, kuten bolshevikkien päämäärä oli, joten siinä kävi hyvin.


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue päätti, ettei se tule tuomaan julkiseksi jo vuonna 1960 puolueelle luovutettua laajaa dokumenttikokonaisuutta Josif Stalinin ajan Neuvostoliitossa vainojen kohteeksi joutuneista suomalaisista.

      https://www.ts.fi/uutiset/1074072002

      Kuinka monta miljoonaa suomalaista Neuvostoliitto olisikaan vainonnut, jollei Suomen armeija ja kansa olisi pysäyttänyt sitä samaisen Josif Stalinin määräämää Neuvostoliiton puna-armeijan hyökkäystä maahamme talvella -39-40, jota Suomen Kommunistinen Puolue tuolloin tuki?

      • Anonyymi

        Jos tädillä olisi pallit, hän olisi setä.
        Suojeluskunta-Suomi yhtyi kyllä Saksan fasismiin ja surmautti turhan takia kansalaisiamme.
        Natsiliitossa surmasimme liittoutuneita, jotka sotivat fasismia vastaan.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuuria Suomeen elämäntyönään puuhasteleva Partacus näyttää unohtavan sen, että Hitlerin Saksa ja Stalinin Neuvostoliitto olivat elokuun 1939 Stalin-Hitler -sopimuksellaan liittolaisia ja sitten syyskuussa 1939 Puolaan hyökättyään ja maan vallattuaan jo aseveljiäkin, sekä tietysti myös toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

      Suomen Kommunistinen Puolue antoi tuolloin täyden tukensa Sosialististen Neuvostotasavaltain liitolle kansallissosialistisen Saksan kanssa, ja näiden kahden valtion yhteistuumin toteuttamalle imperialistiselle hyökkäyssodalle Puolaa vastaan.

    • Anonyymi

      SKPEELLÄ ON SELVÄ AGENDA VERRATTUNA KTPEEHEN... KTP HALUAISI SUOMESTA EUROOPAN POHJOIS-KOREAN. SKPEELLÄ ON NÄKEMYKSIÄ ULKOMAALAISISTA

      • Anonyymi

        Sekä SKP että KTP vaativat että Ukrainalle ei tule antaa aseapua, jolla se voi käydä Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaisteluaan maahansa vuodesta 2014 lähtien hyökännyttä Venäjää vastaan, mikä olisi toteutuessaan tarkoittanut Ukrainan puolustuksen romahtamista, maan miehittämistä ja ukrainalaisten alistamista Vladimir Putinin fasistihallinnon orjuuteen.

        Kumpikaan näistä puolueista ei ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten suomalaiset kommunistit hyväksyvät Venäjän imperialismin ja Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelman naapurivaltioita valtaamalla ja alistamalla niitten kansat diktuurinsa alle.
        Ilmanko on kommunismin poliittinen kannatus Suomessa soikea nolla(0).


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2263
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1049
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe