Miksi armeija on pakollinen vain miehille?

Anonyymi-ap

On suuri vääryys ja epätasa-arvo, että vain miehet joutuvat armeijaan. Miksi tästä epätasa-arvosta ei edes puhuta? Kaikki vain armeijaan tai sitten pakko pois ja palkka-armeija.

21

886

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska naiset synnyttävät. Ongelma vain on ne naiset jotka eivät hanki lapsia, pitäisi valita joko synnytys tai asepalvelus.

      • Anonyymi

        Mitäköhän näillä on tekemistä toisiensa kanssa? Israelissakin naiset luultavasti synnyttävät mutta silti palvelevat armeijassa.


      • Anonyymi

        Jos on koko ajan raskaana 18-30v niin välttää intin ja sivarin, sopii. Muuten jompikumpi akoillekin.


    • Anonyymi

      Eiköhän tämä liity siihen että Suomessa ollaan tussun alla ja rajusti. Militanttifeministit eivät siedä mitään vastarintaa tai kysymyksiä, vain heillä on oikeus kyseenalaistaa ja esittää omia mielipiteitään. Tästä seurauksena on yhteiskunta jossa miehet tekevät vain työt ja rahoittavat tyhjänpuhujien ja kaiken maailman ideologien barrigaadeilla oleskelun työn tekemisen sijaan.

      • Anonyymi

        En minä ainakaan taistelisi vaikka intin kävinkin, ellei akoillaki nole asevelvollisuutta/sivaria, ei mitään ongelmaa mennä vankilaan.


      • Anonyymi

        Militanttifeministit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Ei niillä ole mitään valtaa mihinkään. Marginaaliryhmä, joka huutaa näkemyksiään, vaikka ne ei muita kiinnosta.


    • Anonyymi

      Älä itke. Herra lohduttaa

      https://www.raamattuavautuu.fi/

    • Anonyymi

      Tasa-arvo tarkoittaa suomessa oikeasti naisten ylimääräisiä oikeuksia ei velvollisuuksia. Nyt on nähtävissä kun naisia tungetaan johtopaikoille vaikka kokemus ja taidot on nollassa. Tämän hallituksen touhuja korjaillaan vielä pitkään, tai perikato koittaa jos touhu jatkuu kuten nyt.

      • Anonyymi

        niin, ihmettelin aikanaan sitä että naisten vapaaehtoista inttiä perusteltiin tasa-arvolla. mitä tasa-arvoa on siinä että toiselle sukupuolelle intti on vapaaehtoinen ja toiselle pakollinen. mutta näin se vain on Suomessa. naisille oikeuksia, miehille velvollisuuksia. jos jokin asia olisi toisinpäin eli naisille laissa olisi velvollisuus ja miehet saisivat kys. asian valita vapaaehtoisesti, olisi hirveä itkua ja raivo kuinka naisia kohdellaa epätasa-arvoisesti.


    • Anonyymi

      Toki jos tarkoituksena on romuttaa lopullisesti jo nyt alhainen syntyvyys? Sitä sitten paikkaillaan senkin edestä maahanmuutolla.

      • Anonyymi

        Nimenomaan, intti/sivari pakolliseksi tytöillekin että kasvavat naisiksi jotka synnyttääkin aikanaan, eivätkä ole ikuisia pissaliisoja. Hyvin toimii muuallakin ja Suomessahan suurin osa synnnyttää ensimmäisen vasta n. 30v.

        Tottakai täytyy saada tasa-arvoa ja naisillekin intin/sivarin edut, eivätkä jää sohvanpohjalle makoilemaan.


      • Anonyymi

        Eli syntyvyys kasvaa jos armeija ei ole pakollinen naisille? En usko. Nykyäänhän lapset tehdään 30-kymppisenä. Tasa-arvo tarkoittaa lähinnä sitä että mies tekee kaiken raskaan homman ja naiset huutelevat törkeyksiä vieressä.


    • Jos tuo saudiaarabia tai iran suomalainen sanoi missä naiset oikeaus mutta sokea on sokea hehe

    • Anonyymi

      Se että kirjoitetaan laki joka velvoittaa vain yhtä sukupuolta on tasa-arvon vastainen.

      • Anonyymi

        Onko muita vastaavan kaltaisia lakeja kuin asevelvollisuuslaki? Tietääkö feministit esim. jonkun naisille kohdistetun lain jossa on velvollisuuksia, ei oikeuksia?


    • Anonyymi

      Yksi mies voi siittää tuhansia naisia, mutta yksi nainen ei voi synnyttää kuin korkeintaan kymmeniä lapsia. Kunpia silloin kannattaa uhrata sodassa?

      • Anonyymi

        Tottakai kunpi ämmät kannattaa uhrata, eihän synnyttäminen ole läheskään yhtä tärkeä kuin miesten ylivertainen älykkyys mikä menee hukkaan jos kuolee. Vaikka puolet naisista kuolisi niin loput voi tehdä tuplasti enemmän lapsia, ei miehet jakele spernaa kenelle tahansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai kunpi ämmät kannattaa uhrata, eihän synnyttäminen ole läheskään yhtä tärkeä kuin miesten ylivertainen älykkyys mikä menee hukkaan jos kuolee. Vaikka puolet naisista kuolisi niin loput voi tehdä tuplasti enemmän lapsia, ei miehet jakele spernaa kenelle tahansa.

        *spermaa


    • Anonyymi

      Käytännössähän varusmiespalvelus on vapaaehtoista kaikille. Jos kutsunnoissa sanoo, ettei halua asepalvelukseen, ei sinne tarvitse mennä. Ja kaikki naiset, jotka haluavat asepalvelukseen, sinne myös pääsevät. Jos henkilöllä on jokin fyysinen tai henkinen este, joka torppaa asepalveluksen, voi osallistua maapuolustukseen erilaisten järjestöjen kautta. Halutessaan.

      • Anonyymi

        Hienoa, sitten et vastusta että naisille tulee samat lait eli sivariin tai vankilaan ellei intti kiinnosta!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4886
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2711
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1955
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1648
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1503
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1357
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      61
      1351
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      50
      1337
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1304
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe