Nykypäivän herra Jartsev - alias Rybkin?

Anonyymi-ap

Suomessa on yhä enemmän saatavilla tietämystä, todellisuutta kuin valotusta meneillään olevaan paatokseen Natosta, Ukrainan slaavilaissodasta, jossa on yhä enemmän "sisällisotamaisia piirteitä" - onko vai ei, jää edelleen tosiasiallisesti nähtäväksi - ehkä vuosipäivänä tiedämme enemmän?

Mutta varsinainen kysymys kuuluu onko Suomessa jo joku, joka edustaa Kremliä ja on sanansaattaja - tämä sama ilmiö oli aikanaan jo vuonna 1938, kun venäläinen, myöhemmin Josif Stalinin henkilökohtaiseksi lähettilääksi paljastunut Jartsev alias Rybkin saapui Suomeen ehdottamaan rauhanomaista ratkaisua aluejärjestelyjen suhteen, koskien Kannasta ---

Jartsevia ei koskaan silloisen ulkoministeri Eljas Erkon vastustuksesta päästetty presidentin puheille - loppu onkin historiaa. Syttyi Talvisota, jota yritettiin estää maanvaihtoneuvotteluin syksyllä 1939, mutta Suomi päätti neuvottelut -

Syntyi Mainila ja alkoi Stalinin hyökkäys -

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maanvaihtoneuvottelut syksyllä 1939

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisodan_tausta

      " .. Neuvostoliiton Helsingin lähetystön toinen sihteeri Boris Jartsev saapui 14. huhtikuuta 1938 tapaamaan ulkoministeri Rudolf Holstia. Epätavallista ja diplomaattisen protokollan vastaista tapaamisessa oli se, että lähetystösihteeri ilman esimiehensä välitystä pyrki suoraan ulkoministerin puheille. Neuvotteluista ei myöskään saanut kertoa sivullisille, ei edes Neuvostoliiton lähettiläälle.[27] Tapaamisessa Jartsev kertoi tuovansa Moskovasta tärkeän viestin, josta hänet oli valtuutettu neuvottelemaan Suomen hallituksen kanssa.

      Jartsevin mukaan neuvostohallitus oli varma, että Saksa suunnitteli hyökkäystä Neuvostoliittoon ja että suunnitelmiin kuului sivustaisku Suomen kautta. Siten Suomen suhtautuminen saksalaisten maihinnousuun oli tärkeää Neuvostoliitolle. Puna-armeija ei jäisi odottamaan Rajajoelle, mikäli Suomi sallisi maihinnousun. Toisaalta mikäli Suomi vastustaisi saksalaisten maihinnousua, Neuvostoliitto antaisi sotilaallista ja taloudellista apua, sillä Suomen kykyyn torjua saksalaisten maihinnousu omin voimin ei luotettu. Mitään täsmällistä ehdotusta Jartsevilla ei ollut.[28]

      Seuraavien viiden kuukauden aikana Jartsev keskusteli useita kertoja muun muassa pääministeri A. K. Cajanderin ja valtiovarainministeri Väinö Tannerin kanssa. Vasta Suomen tehtyä ensin omansa elokuussa 1938 Jartsev toi ensimmäisen neuvostohallituksen tekemän konkreettisen ehdotuksen.

      Suomen ehdotus, joka perustui siihen, ettei Suomi sallisi, että sen koskemattomuutta loukataan tai sen kautta hyökättäisiin Neuvostoliittoon, ei ollut riittävä Neuvostoliitolle. Suomen ehdotus sisälsi myös Neuvostoliiton vakuutuksen Suomen koskemattomuuden kunnioittamisesta ja suostumuksen Ahvenanmaan linnoittamiselle. Neuvostoliitto näki, että Suomen ehdotuksen mukaan Suomi saisi paljon etuja ja Neuvostoliitto ei mitään.[29]

      Neuvostoliitolle Suomen antama vakuutus ei riittänyt: sen lisäksi olisi tehtävä salainen sopimus, joka olisi mahdollistanut Neuvostoliiton osallistumisen Suomen – ja ennen kaikkea sen merirajojen – puolustamiseen Saksan hyökätessä. Neuvostoliiton olisi pitänyt saada osallistua myös Ahvenanmaan linnoittamiseen ja lisäksi se olisi halunnut myös saada linnoitetun ilma- ja meripuolustustukikohdan Suursaareen. .. "

    • Anonyymi

      Itse maanvaihtoneuvottelut!

      Lainaus Wikipediasta: "Molotovin–Ribbentropin-sopimuksen perusteella Neuvostoliitto kutsui Suomen edustajat neuvottelemaan Moskovaan "konkreettisista poliittisista kysymyksistä" 5. lokakuuta 1939. Neuvottelut käytiin kolmessa jaksossa, 12.–14. lokakuuta, 3.–4. marraskuuta ja 9. marraskuuta 1939. Suomen neuvottelijoina ensimmäisellä kerralla olivat lähettiläs, valtioneuvos J. K. Paasikivi, Suomen Moskovan lähettiläs Aarno Yrjö-Koskinen, ulkoministeriön jaostopäällikkö Johan Nykopp ja eversti Aladár Paasonen. Toisella ja kolmannella matkalla suomalaisvaltuuskunnassa oli toisena pääneuvottelijana Paasikiven rinnalla valtiovarainministeri Väinö Tanner. Kolmannella matkalla oli mukana vielä valtioneuvos Rafael Hakkarainen.[37] Neuvostoliiton puolella neuvotteluista vastasi korkein johto, Vjatšeslav Molotov ja myös Josif Stalin. He esittivät, että Suomi luovuttaisi Neuvostoliitolle osia Karjalankannakselta, Suomenlahden ulkosaaret, Hangon ja Lappohjan sataman.

      Neuvostojohto esitti motiivikseen Länsi-Euroopasta kohdistuneen uhan ja Leningradin kaupungin turvaamisen. Neuvostoliitto tarjosi aluevaihtoa, jossa Suomi olisi saanut laajempia alueita Itä-Karjalan Repolasta ja Porajärveltä. Repola ja Porajärvi olivat alueita, jotka olivat pyrkineet itsenäistymään 1918–1920 Venäjästä, mutta jotka Tarton rauhansopimuksessa jäivät neuvosto-Venäjälle.

      Suomen valtioneuvosto ei suostunut vaihtokauppaan esitetyssä laajuudessa, koska sekä yleinen mielipide että eduskunta vastustivat sitä, vaan tarjosivat Neuvostoliitolle vain Leningradia lähinnä olevia alueita, Kuokkalan mutkaa ja Terijokea. Suomen puolustusneuvoston puheenjohtajana ollut Carl Gustaf Emil Mannerheim ja Moskovaan neuvottelijaksi lähetetty Suomen Tukholman lähettiläs Juho Kusti Paasikivi olisivat suostuneet hieman suurempiin alueluovutuksiin, mutta neuvotteluvaltuuskunnalla ei ollut lupaa esittää muuta rajalinjaa. Neuvottelut katkesivat 9. marraskuuta.[38]"

      • Anonyymi

        " .. Repola ja Porajärvi olivat alueita, jotka olivat pyrkineet itsenäistymään 1918–1920 Venäjästä, mutta jotka Tarton rauhansopimuksessa jäivät neuvosto-Venäjälle. .. "

        -kuten nyt Ukrainasta Donpas!


    • Anonyymi

      " . Jo aiemmin kohtalomme liittyi Saksaan, jo ennen Talvisotaa. Stalin hyökkäsi maahamme. Emme osanneet neuvotella Mannerheiminkin kehottamana maanvaihtoneuvotteluja rauhaisaan loppuun - Stalin olisi jopa luopunut Hangon vaateista. Jouduimme suurvaltapelinappulaksi - Saksakin oli iskenyt silmänsä Petsamon nikkeliin - se oli oleellinen sotametalli. . "

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15653478/hitlerin-muotokuva-mannerheimille-ja-vahan-muutakin

      Herää myös kysymys miksi Suomi kieltäytyi Saksan kolmannen valtakunnan tarjoamasta hyökkkäämättömyyssopimujsesta keväällä 1939!

      file:///C:/Users/shpctac1008c/Downloads/56114-Artikkelin teksti-55396-1-10-20160411 (1).pdf

      " . Kuusikymmentäseitsemän vuotta sitten 28.4.1939 Saksan ulkoministeri Joachim von Ribbentrop kutsui Suomen lähettilään Aarne Wuorimaan luokseen ja esitti tälle, että Suomi ja Saksa solmisivat molemmin puolisen hyökkäämättömyys-sopimuksen.

      Ministeri lupasi yksityiskohtaisen ehdotuksen sopimukseksi heti saatuaan Suomen periaatteellisen suostumuksen asiaan. Samalla hän kertoi, että Suomen puoleen oli käännytty ensimmäisenä, mutta samanlaista sopimusta tultaisiin tarjoamaan myös muille Pohjoismaille, Virolle ja Latvialle sekä mahdollisesti vielä muillekin
      valtioille. . "

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo file-linkki ei toimi!

        Tässä linkki, joka toimii ja vie samaan asiasisältöön

        https://journal.fi/tt/article/view/56114

        Näyttäisi tuo Talvisodan aatto menevän aivan uusiksi historiansa esille tulon osalta! Miten pääsemme käsiksi Kremlin suljettuihin arkistoihin? Kerrotaan jonkun suomalaisen siellä saaneen käydä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttäisi tuo Talvisodan aatto menevän aivan uusiksi historiansa esille tulon osalta! Miten pääsemme käsiksi Kremlin suljettuihin arkistoihin? Kerrotaan jonkun suomalaisen siellä saaneen käydä?

        Talvisodan syitä on käsitelty tähän mennessä paljolti vain yhdestä näkökulmasta. Sodissa on aina vähintään kaksi osapuolta.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miksi suomalaiset keskeyttivät nuo maanvaihtoneuvottelut? Olisimme saaneet enemmän maapinta-alaa vastineeksi kuin mitä Neuvostoliitto olisi halunnut Leningradin turvaksi Karjalan kannakselta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisodan_tausta#/media/Tiedosto:Soviet-finnish_negotiations_1939_borderline_finnish.png

      Samoin voisimme verrata karttaa vuonna 1939 lokakuussa kerttaan vuonna 1945! Kärsikö tässä Suomen kansa - vanhan sanonnan mukaisesti:

      "Tyhmästä valtiojohdosta kärsii koko kansakunnan ruumis"

      • Anonyymi

        Tosiasia on kumminkin se että Stalin tarvitsi laatokanrannan Suomen sellutehtaat ruudin valmistukseen. Tämän on Jeltsinin hallintokin myöntänyt.


    • Anonyymi

      Uuden historiatulkinnan ensimmäinen avaus – numero 1
      [Iltalehden uutisversio ~ http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016102922535001_uu.shtml - ]

      ... Mikä raja onkaan Kotka - Kouvola linja? Mitä merkitsi Stalinille allekirjoittamansa Suomen itsenäisyystunnustus 4.1.1918? Mitä sitten merkitsi Stalinille tsaarin suuriruhtinaskunnalleen lahjoittama Vanha Suomi |2 1810-luvulla? Miksi Stalin arvosti Juho - Kusti Paasikiveä ja C.G.E. Mannerheimiä?

      ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1477637555908 -


      Ensimmäiselle avaukselle vastaus Suomesta – numero 2

      ... Stalin kaatoi todellisuudessa maailman tehokkaimman armeijan - Saksan Wehrmachtin ja Waffen – SS’ n |3. Halutessaan Stalin olisi ajanut Turkuun asti. Nyt turha isänmaallinen korskeus pois ja silti vilpitön arvostus rintamalla menehtyneille ja heille, jotka vielä palasivat kutistuneeseen Suomeen.

      Stalinin tavoite oli Vanha Suomi, mutta saksalaisten avulla se kävi aikaikkunaan nähden vaivalloiseksi ja liki mahdottomaksi - oli kiire Berliiniin, siellä oli Stalinin, diktaattorin tavoite, joka oli kuitenkin myöntänyt yhtenä allekirjoittajana Suomelle itsenäisyyden 4.1.1918. Tämä unohtuu helposti. Samoin se, että Stalin arvosti suuresti venäjää puhuvia Paasikiveä ja Mannerheimiä. Ensi vuonna auennee uusia venäläislähteitä - 2017 "sodimme" uudestaan Talvisodan lopun, Jatkosodan alun ja lopun. Erityisesti aukeaa uusia näkymiä Talvisodan aatosta |4.

      ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1477709727075 -


      Suomalainen vastine edelliseen suomalaiseen arvioon – numero 3

      Stalin halusi 1944 korkeintaan niin sanotun Vanhan Suomen, jonka tsaari oli lahjoittanut kenenkään pyytämättä Suuriruhtinaskunnalleen Suomelle 1810-luvulla.

      ~ http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102922536011_uu.shtml -

    • Anonyymi

      Oikea ajassa oleva aihe!

      Nyt saattaa olla paljastuneena myös tuon kaasuputken räjäyttäjäkin. Näin avataan kansakuntamme silmiä!

      • Anonyymi

        Mauno Saari kirjoittaa väitteestä, jolla kerrotaan räjäyttäjän olevan USA. Valkoinen talo luonnollisesti kiistää asian!


    • Anonyymi

      Uuden ajan "jartsev" ei ole vain yksi henkilö? Ehkä kyseessä delegaatio, joka operoi nyt laajan tiedon kanssa ??

      • Anonyymi

        Itsenäinen vai ohjattuna toimiva, mutta millä mandaatilla? Suhde Kremliin?


    • Anonyymi

      Täytyy olla täysi idiootti ja aasi, jos kuvittelee ryssän tyytyneen maanvaihtoleikkeihin sovittuaan Saksan kanssa koko Itä-Euroopan jaosta.

      Häröpää kommarilla ei realismi ole vahvin laji, ei totisesti!

      • Anonyymi

        Luitko avauksen ja koko keskusteluketjun? Sisältää aika vankkaa tietoa ja nyt pontta antaa (sinällään erillinen asia) uusin uutinen Nord Stream putkien räjäyttäjästä, sen ollen väitteen mukaan Yhdysvallat yhdessä Norjan kanssa.

        Mutta, on hyvä, että Talvisodan eteistä valotetaan nyt kaikin puolin!


      • Anonyymi

        Alun kommenttisaraja on uskottava, jotta voidaan alun vajavaiset tutkimukset ja selvitykset avata uustutkintaan - uusin dokumentein. Miten saamme Kremlin arkistot auki. "Nykyajan Jartsev"?!


      • Anonyymi

        Jossittelu on pahinta tietämättömyyttä. Ketju sisältää vankkaa faktaa!


    • Anonyymi

      Hämmästyttävä ja hämmentävä kirjoitus. Nykypäivän Jartsev - Rybkin. Ehkä olisikin viisasta, mutta missä hän on? Onkokaan? Ja jos on, niin missä vaikuttaa?

    • Anonyymi

      Näinköhän Supo jo jäljittää?

    • Anonyymi

      Tämän päivän "jartsev" on jo keskuudessamme!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sotimalla Suomi menetti yli kymmenkertaisesti enemmän jo maa-alueita kuin mitä viisaasti neuvottelemalla olisi menettänyt. Tuollaista touhua on ollut tapana nimittää tyhmyydeksi.

      • Anonyymi

        Sanotaankin lieksalaisittain, että tyhmästä valtiojohtopäästä kärsii koko kansakuntaruumis!


      • Anonyymi

        Miksi ei Mannerheimia kuunneltu maanvaihtoneuvottelujen osalta syksyllä 1939?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ei Mannerheimia kuunneltu maanvaihtoneuvottelujen osalta syksyllä 1939?

        Mannerheimilla ei ollut vielä tuolloin ennen Talvisotaa merkittävää asemaa ja virallista roolia!


    • Anonyymi

      Onko Putinilla Suomessa jo henkilökohtainen sanansaattaja!?!

      Jartsevista löytyy Netistä paljon asiaa, käykäähän katsomassa ja pohtikaa miten Talvisodalle olisi voinut myös käydä!

    • Anonyymi

      Melkoinen historiapläjäys!

    • Anonyymi

      Uutta Jartsevia jo huhuillaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe