Kuinka paljon huumeista puhuminen on liikaa?

Anonyymi-ap

Kysymys teille, joiden kavereilla ei ole ongelmaa puhua huumeista muuten kuin pelkästään negatiivisesti: Paljonko pystytte puhumaan kavereidenne/tuttujenne kanssa huumeista ennen kuin alatte kyllästyä? Missä rajanne menee?

2

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paholainen on yksityiskohdissa JA suuremmassa kokonaiskuvassa. (Varoitus: Ääriyksityiskohtaista selitystä vanhasta "set & setting" -säännöstä!)

      Tunnen itse monta normaalia, töissä ja kouluja käyvää henkilöä, jotka osaavat käyttää tajuntaa muuntavia aineita järkevästi, varoen, maltilla.

      Tämä tarkoittaa seuraavia:

      * tietoisuutta onko geneettistä taipumusta mielisairauteen

      * yleinen ajatusruoka ennen käytön aloittamista ( esim. jos on pitemmän aikaa lukenut salaliittoteorioita eikä osaa erottaa niitä järkevästä lukemisesta, niin sitten psykedeelien käyttö kostautuu; paljon parempi olla järkevämpää ja monipuolisempaa lukemistoa pitemmältä ajalta JA järkevät, luotettavat sosiaaliset piirit)

      * osataan ottaa järkeviä annoksia (eli jos otat alle puolitoista grammaa psilosybiini-sieniä parin viikon välein, se tekee hyvää aivokemialle ja auttaa sinua kehittymään hitaasti, mutta varmasti ihmisenä, kunhan osaat pitää myös itsellesi sopivan ajanjakson jälkeen myös enemmänkin taukoa, oli se kuukausia, puoli vuotta tai jopa vuoden; vain käyttäjä itse voi sen tietää ja käyttäjän itsensä sen kuuluisi tietää)

      (Toisaalta, 2 g parin viikon välein on jo riskipeliä. 3 g niinkin pian kuin kahden jälkeen viime 3 g annoksesta on jo ikävyyksien kerjäämistä. Olen kuullut tapauksista, joille tämä on kääntynyt itseään vastaan. ÄLÄ OTA USEAMPAA 3 G ANNOSTA LIIAN LYHYELLÄ AIKAVÄLILLÄ. KIITOS, KUN OLET VAROVAINEN.)

      * käytetään mm. sieniä tai lsd:tä (kaksi parasta esimerkkiä) terapeuttisiin ja/tai vakavasti itsetutkiskeleviin tarkoituksiin (esim. psilosybiiniä käytetään masennuksen hoidossa; yleisemmin malttiannosten ottaminen psykedeelejä järkevin aikavälein auttaa näkemään "trippien" aikana tulleet satunnaisajatukset sellaisinaan ja sekin auttaa, jos harjoittaa jonkinlaista meditaatiota välillä)

      * annetaan "trippien" jälkeen itselle oikeasti aikaa tasaantua, kelata kokemuksia (etenkin jos tulee epämiellyttäviä tai häiritseviä keloja, sitten sitä suuremmalla syyllä antaa itselle aikaa tutkiskella paljonko pohjaa itse kullakin sellaisella kelalla oikeasti on)

      Paikkansapitävä klisee sanoo, että ensin kannattaa ottaa se tikku pois omasta silmästä ennen kuin rupeaa toista arvostelemaan, mutta että se tarkoittaisi minkä vain käyvän on naurettavaa kuten sekin käsite, ettei ikinä saisi katsoa toista kieroon, ilmaista epäilyksiä tai olla missä vain seurassa. Päinvastoin!

      (Useimmiten sellaiset huumeporukat, joista varoitetaan täysin aiheesta ja joihin ei kannata mennä mukaan, koostuvat pääasiassa elämäntapanaan kovien huumeiden kuten heroiinin, kokaiinin, amfetamiinin, metamfetamiinin ja subutexin käyttäjistä.

      Delirianttien "ammattilaiskäyttäjiä" taas löytynee lähinnä okkultismi-uskonnollisista porukoista. En suosittele, jos ei ole valmiiksi jo pitempiaikaista kokemusta tuollaisesta ajatusmaailmasta, ja sellaiseen ei muutenkaan lähdetä huvin vuoksi. Kaikkein vähiten deliriantteihin!

      Dissosiatiiveista ketamiinin käyttö on terapeuttista ja siten järkevämpää, mutta väärinkäytön kanssa saa olla varovainen. Dextrometorfaania (eli -köh köh- yskänlääkettä!) voi myös käyttää tehokkaasti oman mielen tutkimisee (vähemmän häiritsevää kuin sienillä tai lsd:llä) JA antidepressanttisten vaikutusten hyödyntämiseen (kuten myös ketamiinia). Mielellään vain jos oikeasti kokee, että tarvitsee sellaista! Silloinkin hitaasti kasvattaa annosta, antaa itselle viikkoja aikaa tasaantua ja "integroi" opittuja asioita. Sivuhaittana voi olla tovin DXM:n käytön jälkeen sosiaalisesti sävelkuurompi eli aika tarkka saa olla ajoituksista. Itsetarkoitus dxm:n käyttö ei saa olla! )

      HUUMEISTA PUHUMISESTA: Hyvä sääntö sekä omalla että muiden kohdalla olisi, että kun puhuu huumeista, on hyvä osata puhua yhtä kertaa huume-jorinaa kohden ainakin neljästä muusta eri asiasta, jotka eivät liity huumeisiin lainkaan.

      Yllättyisit miten monelle ihmiselle on uutinen, että EI VOI automaattisesti olettaa muiden jaksavan puhua huumeista. Kyllä, joissakin "fiinimmissä" seuroissa kaikki muu kuin 100 % negatiivinen jorina huumeista on no-no, mutta jossain vaiheessa seurassa kuin seurassa ruvetaan ihmettelmään "Eikö tuolla ole mitään muuta elämässä kuin huumeet?" tai "Hei ihan oikeesti! Laita elämäsi kuntoon!" (Eivät kaikki ei-käyttäjät ole uskonto- tai sekulaari-fundamentalisteja ristiretkellä. Aikuisten oikeasti!)

      SUMMA SUMMARUM LUKEVALLE:

      * Se, millaista sisältöä olet lukenut pitemmän aikaa tavanmukaisesti vapaa-ajalla, ja mitä elämässäsi tapahtuu ennen "trippailua" vaikuttaa, samoin se mitä teet "trippien" välissä. Älä vain luule tietäväsi mikä on järkevää ajatuksenruokaa ja mikä ei. OTA PÄÄ POIS P*****STÄ.

      * TIedä mitä terapeuttista ja itsesi kehittämisen hyötyä haet käytöllä.

      * Anna itsellesi aikaa tasaantua eri kokemusten jälkeen. Älä ota tätä itsestäänselvyytenä.

      * Jos olet seurassa, jossa voi puhua käyttökokemuksista, varmistu, että se on ylipäätään järkevässä, luotettavassa sellaisessa.

      * Omaa reippaasti muutakin puheenaihetta kuin huumeet. (Ainakin yhtä kohden neljä!)

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­­N­y­m­­f­­­o­m­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17743121d

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe