Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Se niistä miljoonista vuosista

FOSSILEILLA JA TIMANTTEILLA ON HIILI-14 - TODISTEJA NUORELLE MAALLE
Vuonna 1990 kaksi dinosauruksen luun sirpaletta toimitettiin Tucsonin yliopiston geotieteiden laitokselle hiili-14-analyysia varten. Toinen kappale oli tunnistamattomasta dinosauruksesta ja toinen Allosauruksesta, joka kaivettiin lähellä Grand Junctionia Coloradossa vuonna 1989. Hiili-14-analyysi osoitti, että dinosauruksen luut olivat 10 000–16 000 vuotta vanhoja, eivät 60–70 miljoonaa vuotta vanhoja kuten tyypillisesti oletettiin.
Olen aina ollut siinä käsityksessä, että tämä oli sokkotesti yliopiston kanssa ennakkoluulojen estämiseksi (Yliopistolle ei kerrottu mitä testataan).
Minulla on kuva dokumentista, joka osoittaa, että tämä testi on tehty ja olen jakanut sen aiemminkin. Linkitän sen alle.
Tajuan, että 10 000-16 000 tuntuu olevan raamatullisen kreationistisen maailmankuvan puolella, mutta tämä olisi voinut olla hieman korkealla eri syistä, ilman jonkinlaista saastumista. Tärkein tarjonta tästä on se, että dinosaurukset EIVÄT eläneet miljoonia vuosia sitten, joten evoluutiota ei koskaan tapahtunut.
Dinosaurusfossiileilla ei teoriassa pitäisi olla C-14:ää jäljellä, koska niiden oletetaan olevan miljoonia vuosia vanhoja ja ovat juuri sitä. Fossiilit (mineralisoitu kivi).
Tämä ei ole kreationistien ongelma, koska timanteista on löytynyt hiiltä - muka maailman vanhin aine, jossa C-14:ää ei todellakaan pitäisi olla jäljellä!
https://creation.com/diamonds-a-creationists-best-friend
https://reasonandscience.catsboard.com/t1767-carbon-14

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaahas, että timanteista on löytynyt hiiltä... Ei mikään ihme, koska timantit KOOSTUVAT hiilestä... Puhdas timantti sisältää PELKÄSTÄÄN hiiltä...

    • Anonyymi

      Jumala loi Dinosaurukset ym. vasta kuudennen luomispäivän (268 vrk:tta) aikana noin 4150 eaa. joten Dinosaurusten ikä hiiliajoituksella voi olla vain noin 6173 vuotta.

      24 Jumala sanoi: "Tuottakoon maa kaikenlaisia eläviä olentoja, kaikki karjaeläinten, pikkueläinten ja villieläinten lajit." Ja niin tapahtui. 25 Jumala teki villieläimet, karjaeläimet ja erilaiset pikkueläimet, kaikki eläinten lajit. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä.

      26 Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen, tehkäämme hänet kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon hän meren kaloja, taivaan lintuja, karjaeläimiä, maata ja kaikkia pikkueläimiä, joita maan päällä liikkuu." 27 Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. 28 Jumala siunasi heidät ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset, lisääntykää ja täyttäkää maa ja ottakaa se valtaanne. Vallitkaa meren kaloja, taivaan lintuja ja kaikkea, mikä maan päällä elää ja liikkuu." 29 Jumala sanoi vielä: "Minä annan teille kaikki siementä tekevät kasvit, joita maan päällä on, ja kaikki puut, joissa on siementä kantavat hedelmät. Olkoot ne teidän ravintonanne. 30 Ja villieläimille ja taivaan linnuille ja kaikelle, mikä maan päällä elää ja liikkuu, minä annan ravinnoksi vihreät kasvit." Niin tapahtui. 31 Ja Jumala katsoi kaikkea tekemäänsä, ja kaikki oli hyvää. Tuli ilta ja tuli aamu, näin meni kuudes päivä.

      • Anonyymi

        Eli ihmisten pitäisi syödä tietynlaisia puita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe