Missä on se kauan kaivattu jäähalli ja patsashanke

Anonyymi-ap

Pudasjärvelle on joskus odotettu, mutta ei toivottu, jäähallia. Naapurikunnissa, mm. Ranualla ja pessimismin ynnä epätoivon periferiassa, Puolangallakin on jäähalli. Mutta ei Pudasjärvellä, kaupungissa, joka ylpeilee palveluillaan, luonnollaan ja vetovoimallaan. Mikä täällä vetää?

Onko täällä jämähdetty menneisyyteen, kuten Venäjällä tänä päivänä?

10

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepuhan on joka vaalien aikana,valtuuston puheenjohtaja myöten kannatus(lue kusetus)teemoina että nyt se pitää viimein se jäähalli rakentaa.Eli eiköhän ne taas ala samat sloganit kohta olleen paikallislehden sivuilla.50 vuotta on sitä hyyssännet,meidän suurin nuoriso alkaa olla 60 v,jotka ois sen hallin jo kauan sitten tarvinnut.Mutta raha hanathan on kohti Syötettä ja ohi ajavaa turisti kanssa,mitä sitä omasta väestä...meillähän riittää ne yhä ne vaalivalheet.

  • Anonyymi

   Ylin urheiluviranomainen sanoi jo 90-luvun alussa naurahtaen, että Pudasjärvellä ei tarvita koskaan jäähallia. Hyvin on perinnön jättäjän tahtoa noudatettu. Mutta mikä patsas täältä puuttuu, kun se tuossa aloittajan otsikossa mainitaan?

  • Anonyymi

   Mihinkä on joutunut se putasjärven patsas? Sehän oli Hartsun vieressä vuosikausia.
   Oli se patsas ja komia...Porohan se oli😁 ja se kuvastaa tätä kuntaa hyvin. Ainoa toimiva asia täällä on poro.

  • Anonyymi

   Jääurheilu oli ja on edelleen ei toivottua Pudasjärvellä. Se oli kirosana vielä 1991. Jääurheilun on estänyt pudasjärvisen perinteen mukaan ylenpalttinen usko lento- ja jalkapalloon, hiihtoon ja edesmenneen pintamolaisen jäärän jättämä perintö. Hän sanoi aikoinaan, että lätkä vie harrastajat oikeilta urheilulajeilta. Jokainen urheilua Pudasjärvellä seurannut tämän tietää, mutta harva tunnustaa ja vielä harvempi uskaltaa sanoa.
   Eilen näin S-marketin seinällä KKP:n värikkäät ilmoitukset ohjatun jääkiekon aloituksesta Pudasjärvellä. Siitä vedin heti johtopäätöksen, että pian alkaa kaupungin lentopalli- ja hiihtojäärien toimesta tulla Kiiminkiin sellaista viestiä, että jos ette pysy poronhoitoalueen ulkopuolella, kaukalovuokra saattaa pian kihahtaa tuplaan, tai valot sammuu, kesken treenien!

   • Anonyymi

    Ei sitä sua harrastaa muuta kun vain hiihtova. Se on isossa kirjassa niin sanottu. muu touhu johtaa huonoihin ja pahhoihin tekkoihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei sitä sua harrastaa muuta kun vain hiihtova. Se on isossa kirjassa niin sanottu. muu touhu johtaa huonoihin ja pahhoihin tekkoihin.

    Sillä ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään; mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen. 1Tim. 4:8

    Näin sanotaan tyhjän kuppelehtimisesta nahkakantisessa 🙂👍


  • Anonyymi

   Ja keilahalli Pudasjärvelle myös!
   Vai onko sekin syntiä.

  • Anonyymi

   Pudasjärven suosituin urheilulaji on ollut kautta aikain, lestadiolaisella opeilla ja on edelleen, makuuhuonegolf. Siinä on tavan porvarilliseen golffiin verrattuna sellainen ero, että maila pitääkin saada reikään, pallojen sijasta.

  • Anonyymi

   Luonnon jäällä on hyvä luistella, raikkaassa ulkoilmassa. Päivällä valona aurinko, yöllä loimuavat revontulet ja tuikkivat tähtöset. Mitä iloa on kalistella luistimia tunkkaisessa halli ilmassa?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   193
   4384
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   240
   2375
  3. 133
   1657
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   67
   1351
  5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   181
   1127
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   80
   1066
  7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   64
   1064
  8. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   57
   1000
  9. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   76
   1000
  10. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   71
   985
  Aihe