Missä on se kauan kaivattu jäähalli ja patsashanke

Anonyymi-ap

Pudasjärvelle on joskus odotettu, mutta ei toivottu, jäähallia. Naapurikunnissa, mm. Ranualla ja pessimismin ynnä epätoivon periferiassa, Puolangallakin on jäähalli. Mutta ei Pudasjärvellä, kaupungissa, joka ylpeilee palveluillaan, luonnollaan ja vetovoimallaan. Mikä täällä vetää?

Onko täällä jämähdetty menneisyyteen, kuten Venäjällä tänä päivänä?

10

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepuhan on joka vaalien aikana,valtuuston puheenjohtaja myöten kannatus(lue kusetus)teemoina että nyt se pitää viimein se jäähalli rakentaa.Eli eiköhän ne taas ala samat sloganit kohta olleen paikallislehden sivuilla.50 vuotta on sitä hyyssännet,meidän suurin nuoriso alkaa olla 60 v,jotka ois sen hallin jo kauan sitten tarvinnut.Mutta raha hanathan on kohti Syötettä ja ohi ajavaa turisti kanssa,mitä sitä omasta väestä...meillähän riittää ne yhä ne vaalivalheet.

    • Anonyymi

      Ylin urheiluviranomainen sanoi jo 90-luvun alussa naurahtaen, että Pudasjärvellä ei tarvita koskaan jäähallia. Hyvin on perinnön jättäjän tahtoa noudatettu. Mutta mikä patsas täältä puuttuu, kun se tuossa aloittajan otsikossa mainitaan?

    • Anonyymi

      Mihinkä on joutunut se putasjärven patsas? Sehän oli Hartsun vieressä vuosikausia.
      Oli se patsas ja komia...Porohan se oli😁 ja se kuvastaa tätä kuntaa hyvin. Ainoa toimiva asia täällä on poro.

    • Anonyymi

      Jääurheilu oli ja on edelleen ei toivottua Pudasjärvellä. Se oli kirosana vielä 1991. Jääurheilun on estänyt pudasjärvisen perinteen mukaan ylenpalttinen usko lento- ja jalkapalloon, hiihtoon ja edesmenneen pintamolaisen jäärän jättämä perintö. Hän sanoi aikoinaan, että lätkä vie harrastajat oikeilta urheilulajeilta. Jokainen urheilua Pudasjärvellä seurannut tämän tietää, mutta harva tunnustaa ja vielä harvempi uskaltaa sanoa.
      Eilen näin S-marketin seinällä KKP:n värikkäät ilmoitukset ohjatun jääkiekon aloituksesta Pudasjärvellä. Siitä vedin heti johtopäätöksen, että pian alkaa kaupungin lentopalli- ja hiihtojäärien toimesta tulla Kiiminkiin sellaista viestiä, että jos ette pysy poronhoitoalueen ulkopuolella, kaukalovuokra saattaa pian kihahtaa tuplaan, tai valot sammuu, kesken treenien!

      • Anonyymi

        Ei sitä sua harrastaa muuta kun vain hiihtova. Se on isossa kirjassa niin sanottu. muu touhu johtaa huonoihin ja pahhoihin tekkoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä sua harrastaa muuta kun vain hiihtova. Se on isossa kirjassa niin sanottu. muu touhu johtaa huonoihin ja pahhoihin tekkoihin.

        Sillä ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään; mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen. 1Tim. 4:8

        Näin sanotaan tyhjän kuppelehtimisesta nahkakantisessa 🙂👍


    • Anonyymi

      Ja keilahalli Pudasjärvelle myös!
      Vai onko sekin syntiä.

    • Anonyymi

      Pudasjärven suosituin urheilulaji on ollut kautta aikain, lestadiolaisella opeilla ja on edelleen, makuuhuonegolf. Siinä on tavan porvarilliseen golffiin verrattuna sellainen ero, että maila pitääkin saada reikään, pallojen sijasta.

    • Anonyymi

      Luonnon jäällä on hyvä luistella, raikkaassa ulkoilmassa. Päivällä valona aurinko, yöllä loimuavat revontulet ja tuikkivat tähtöset. Mitä iloa on kalistella luistimia tunkkaisessa halli ilmassa?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe