Herra Hip tutkii dinosauruksia

Herra Hip tutkii dinosauruksia
Kukapa ei tunnistaisi dinosauruksia, noita kiehtovia olentoja? Valitettavasti niitä käytetään opettamaan lapsille evoluutiota ja miljoonia vuosia.

Herra Hip on utelias ja kekseliäs heinäsirkka, joka opettaa kaikenikäisiä lukijoita ymmärtämään dinosauruksia raamatullisesta näkökulmasta käsin. Kirjan kauniisti kuvitetut sivut korostavat ongelmia, joita evoluutioon uskovien väitteisiin sisältyy ja joiden mukaan dinosaurukset elivät ja kuolivat oletetusti miljoonia vuosia sitten. Toisin kuin muut dinosauruksia käsittelevät kirjat me tutkimme usein huomioitta jätettyjä todisteita miljoonista dinosaurusten jäljistä ja munista sekä valtavista hautausmaista. Nämä ja dinosaurusluiden fossiilijäännökset ovat todella voimakas todistus siitä, että Nooan aikainen vedenpaisumus tuhosi valtaosan dinosauruksista – kaikki paitsi arkissa turvassa olleet.

Herra Hip tutkii dinosauruksia on luomisajattelua tukeva tiedekirja. Löydät siitä yksinkertaisia käytännön kokeita, jotka voidaan tehdä kotona helposti saatavilla olevista ainesosista. Kokeet tarjoavat hauskan tavan esitellä kirjassa käsiteltyjä periaatteita, ja ne auttavat lukijaa muistamaan oppimansa.

3

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja mitähän pahaa dinosaurukset olivat luojalleen tehneet. Miten se ainoa eläinpariskunta lajikohtaisesti valittiin; niiden hyvyyden ja hurskauden perusteella? Kai siinä jokin valintakriteerit on ollut pakko olla. iowa

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        ❤️ ­N­­­y­­­m­f­­o­m­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17752323u

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Jos Luoja on ilmentänyt itseään dinosaurusten muodossa 2D ulottuvuudessa, mikä tarkoittaa tietoisuuden värähtelytaajuutta, niin miten ihmeessä tietoisuudelle voidaan määrittää todellinen ikä? Jos maaperä on 1D, dino 2D ja ihminen 3D, kun kaivat maasta dinon luun, niin tietysti elävän tietoisen olennon värähtelytaajuus on ollut eri kuin kallioperän.

      Yleisesti ottaen on väärin harhauttaa oppilaat illuusioon. Tätä pitäisi opettaa.

      "Kaikki olemassa oleva on tietoisuutta. Ei ole olemassa mitään muuta kuin tietoisuus. Tuota tietoisuutta voidaan kutsua Alkulähteeksi, Älykkääksi Äärettömyydeksi, Luojaksi, Itseksi, Jumalaksi ja niin edelleen. Itsessään Se on kaikkien nimien, käsitteiden ja määritelmien ulottumattomissa. Siitä ei voida suoraan puhua, mutta Sen näkyvin luonne on luominen, joten yksi kuvaavimpia nimityksiä Sille on Luoja.

      Kaikki olemassa oleva koostuu Luojan yhdestä alkuperäisestä ajatuksesta – Luojan tietoisuudesta. Sinä olet tuo Luoja. Erillisyys, erillisenä olentona itsensä kokeminen, on illuusiota. Erillisyys on Luojan tapa kokea oma itsensä – tarkastella itseään luomisensa kautta. Luoja käyttää luomuksiaan peileinä, joista Hän voi katsoa itseään. Kun katsot toista ihmistä, katsot itseäsi. Kun katsot kukkaa, katsot itseäsi. Kun katsot kiveä, katsot itseäsi. Kaikki ympärilläsi on sinun luomaasi, mutta ei egoon sidotun tietoisuutesi luomaa. Egoon sidottu tietoisuus on rajallinen. Sen takana oleva tietoisuus on ääretön. Et ole pelkkä rajallinen tietoinen mielesi. Tietoinen mieli on vain pienen pieni osa tietoisuutta, joka on ääretön. Ihmismieli on illuusio siinä missä kaikki muutkin ilmiömuodot, vaikka ihminen yleensä samastaa itsensä kehoonsa ja mieleensä pitäen niitä todellisena identiteettinään...

      Yhden laki on ainoa todellinen laki, ainoa asia, mikä ei ole illuusiota. Siksi se on niin tärkeää ymmärtää. Kaikki muut universumin lait, joita henkinen kirjallisuus laajasti käsittelee, ovat osa illuusiota. Ne ovat todellisia vain siinä mielessä, että ne säätelevät illuusiota, jossa elämme. Illuusion takana ne sulautuvat Yhden lakiin. Yhden laki siis tarkoittaa, että on vain Yksi, joka on kaikki – ei ole mitään muuta. Todellisuus on kuin unta, joka tapahtuu Luojan mielessä...

      1D: Ensimmäisen ulottuvuuden elementit ovat vesi, tuli, ilma ja maa. Aluksi vallitsee muodottomuus ja kaaos. Jossain vaiheessa tapahtuu ensimmäinen liikkuminen kohti tietoisuutta. Vähitellen tuli ja ilma saavat yhdessä maan ja veden kanssa muodostettua järviä, meriä, jokia, vuoria, kukkuloita ja muita maanmuotoja. Maa ja vesi oppivat tulen ja tuulen (ilma) avustuksella, ja lopulta ne tarjoavat mahdollisuuden 2D-eliömuotojen kehittymiselle. Tämän ulottuvuuden oppimisen tarkoitus on saavuttaa tietoisuus, ja sen värähtelytaajuuden väri on punainen kuten ihmisen juurichakran väri.

      2D: Toisen ulottuvuuden entiteettejä ovat mineraalit, kasvit ja eläimet. Tämä ulottuvuus tarjoaa mahdollisuuden kasvuun. Se on samalla kaikkein pitkäkestoisin ulottuvuus, ja kehitys on hidasta. 2D-entiteetit ovat valmiita 3D-kokemukseen, kun ne saavuttavat itsetietoisuuden. Tämän ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on oranssi kuten sakraalichakran.

      3D: Kolmannen ulottuvuuden entiteettejä ovat kaikki itsetietoisuuden saavuttaneet kuten ihminen. Tämän ulottuvuuden kesto on rajattu noin 75 000 vuoteen. 3D-kokemus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella elämää itsenäisenä oliona, joka pystyy valitsemaan vapaan tahdon mukaisesti. Koko kolmannen ulottuvuuden syklin tarkoitus on saada entiteetti valitsemaan polkunsa, jota pitkin se lähtee kulkemaan, eli kehittämään itseään..."

      https://kosminenvalo.wordpress.com/2014/11/13/yksi-on-kaikki/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2283
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1481
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1325
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    Aihe