Siuntion kehitys

Anonyymi-ap

Niin vuodet meni 40-50v,mitään muutosta oikein tullut,ennen oli pankkeja,kauppoja,muutama kivijalka liike.Mitä nyt??tyhjää täynnä.Samat tyhmät rumat omakotialueet,pihat samannäköiset tai peräti pahemmat kuin silloin,ympäristösäännökset oli pihoilla teiden varsilla ei saanut säilytellä lautakasoja,kontteja,autojakaan.Mutta kehun noita uusia.Kauniit talot,pihoineen.Keskusta vähän palveluita ,ahtaat parkkipaikat.Ei huvita oikein apteekissakaan käydä.Eläkeläiset muuttaa pois.

9

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä aattele noin,kehitys tapahtuu pikku hiljaa,luin juuri äsken kun uutta kuntalaisille tulossa..Yhtä asiaa en ymmärrä.Jos veroja joudutaan nostaa niin kiinteustövero uusille taloille ja ylisuurille tonteille jossa säilytetään romua,miksei niitä nosteta ja kunnolla veroja.Tontti pohja puustoo nekin pitäs verottaa,kun pimeänä niitä voisi myydä....Väärin jos rahat kääritään kaikilta verkoissa tasapuolisesti.Onhan rikkailla vara maksaa ,kun taas se vanhan talon omistaja ikääkun ehkä se kupattaisi kuoliaaksi.Tarvitaan uusi vanhain,/terveyskeskus kokonaisuudessaan.Kyllä kunta voisi liittyä lohjaan tai Kirkkonummeen.Onkohan tuota asiaa mietitty lähivuosina.En nää mitään hyvää kuin luonto...asuminen osin.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­N­­y­m­f­o­­­m­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#177553318

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Katselen kulkiessa noita teollisuusalueita Siuntiossa.Näkyy julkisesti tielle.Studiokylä siisti,eihän siellä oikein mitään,bilskog aika siisti ojat muu.Sudenkaari teollisuusalue , mikä lie varastointi paikka ollut vuosia näkyy julkisesti kaikkea tielle.Varastointi piti olla väliaikaista, ei pysyvää roskia ojissa, löytyy öljyrättiä ties mitä. En ymmärrä miksi ihmiset ei valita ???Ilmastointiainepussikin oli kerran jätetty lojumaan,toinen oli viety lähelle vesitornin viskattu autosta.Juma..a ympäristö,vihreät nyt siivoamaan. Inhottavaa kun asuinalueelle pesii tommosta toimintaa,ja yrityskylät pidetään tyhjinä.Hävetkää..Ottakaa se smarketinnpussi ja menkää keräämään roskia risuja ja ulkoilualuekkin pitäkää siistinä.

    • Anonyymi

      Ei vaan siistinä ,kaikkee muutakin toimia tarvitaan.Kaavoittakaa uusiksi vaikka ...yrityksiä tarvitaan.

    • Anonyymi

      KUNNANTALOSTA SAA HYVÄN BORDELLIN,
      VENÄLÄISET KÄYVÄT RAHASTAMAAN JA PERUSTAVAT TUKIKOHDAN.

      • Anonyymi

        No ,tämäpä hyvä asia.Nyt kun kunnanjohtajaa kun etsivät kohta.Ei tartte etsiä..kun tämä idea.Eihän noita asukkaita kiinnosta mikään muutenkaan


      • Anonyymi

        Niin jos sota tulee,niin ilman muuta,olihan linnakin ennen joku muu,paskovat lattian alle välipohjaan..


    • Anonyymi

      Moni muuttaa hiljaa pois.Niin tämäkin.Ei ikinä Siuntioon hoitokotiin.Samaa sanoo moni.Täällä terveyspalvelutkin sitä tätä,ei asiakas pääosassa vaan lääkäri sanelee asioita,ei Lohjalla niin vaan ole,sairaalan erik. lääkärit hyvin asiakas lähtöisiä.Ihan parhaita.S:lasten kasvatus /koulu pitäisi maalla olla laatua ,on luonto jne..Ei vaan ole.Vanhan menttaliteetin tuntuista..

    • Anonyymi

      Aamulla tuli mieleen Lohjan suuntaan mennessä idea,näin 40v asuneena.Kunnassa missä maksat,mutta kunta ei anna paljoa vai onko paljon luonto,asumisympäristö on melko meluisa ok.alue.miinusta se.Miinusta talv,i selviäminen isolle tielle.Siuntiossa ihmiset hyvin toimeen tulevia,työssäkäyviä.Niin miksei tämä kelpaa Lohjalle,Kirkkonummelle kuntaliitos.Voi purkaa pois vuokrakasarmit jotka hyvin vähäisiä,huonossa kunnossa jo vanhoja.Mitä iloa noilla ihmisillä ,käydä työssä pitkällä kun, maksaa kallista vuokraa.Muuttakaa lähemmäksi työpaikkaa.Itsekkin tuon ma-perj.työmatkataistelun tehneenä tiedän mitä se oli.Herätys Klo5lähtö klo 6kotiin pahimmillaan 20jälkeen.Rankkaa.Lisäksi tuossa säästyy monia palkkoja jos kuntaliitos.Muutamia yksiköitä voisi jättää,kuten muuallakin.terv.eys/vanhuspalveluita.Koulut..Siunion kehitys ei tosiaan ole ollut mikään menestys vaikka yli 6t,asukkaan raja ylitetty.Nuoriso ei halua jäädä kuntaan.Saattaa muuttaa myöhemmin takaisin.Se mikä itselle monelle muulle iso pettymys päivähoito,koulu maailma.Luulisi maaseudulla olevan luksusta,mutta ei.Hierarkia vanhaan töksähtävä kunnan töissä,oli nähtävissä.On vieläkin.Kahtiajakoa.Miettikää mikä parasta.Luulisi että julkisliikennekkin sujuisi paremmin jos Lohjan kaupunki,tai toinen suunta hlkiin suuntaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe