Milloin voittovihje viuhahtaa?

Anonyymi-ap

Onko täällä enää ihmisiä, jotka mitään voitontekemisestä ymmärtävät?

8

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viikko jo mennyt ilman ainuttakaan vihjettä. On täällä melkoisia pihtareita. No toisaalta parempi olla valittamatta. Eihän täällä ole palstan 19-vuotisen historian aikana mitään meedioita koskaan ollut.

      Mutta outoa se silti on, että single-aikakaudesta huolimatta palstalle ei enää ilmesty vihjeitä ollenkaan. Onko palsta todellakin ollut erään tietyn persaukisen kirjoittelijan sivupersoonia täynnä? Teppo, Taavetti, Stadin kundi, taitavat olla yksi ja sama henkilö. Ilmeisesti tämä kirjoittelija on poistunut elämästä ja nyt palsta sitten loistaa tyhjyyttään.

    • Anonyymi

      Pelasin Barcaa, vihjasin Realia. Nyt on kivaa.

    • Anonyymi

      Pakko saada jotain surisevaa tuumasi Taavetti.

    • Anonyymi

      Tuossa lauantaille 11.3. tämän hetkisillä tiedoilla 4 perusvarmaa kohdetta, jotka kävin juuri pelaamassa Unibetille järjestelmänä muutaman euron panoksella, eli järjestelmä tuplina noille oli kuusi riviä x panos.

      Leicester - Chelsea, Chelsea kertoimella 2, 08
      Leeds - Brighton, Brighton kertoimella 1,95
      Everton - Brentfort, tasapeli kertoimella 3,30
      Coventry - Hull, Coventry kertoimella 2,00

      • Anonyymi

        Missä Liverpool?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä Liverpool?

        Kusemassahan se tietysti on. Voittihan se sentään ManUn vain 7-0.


    • Anonyymi

      Kyösti on tänä talvena vedellyt enimmäkseen hiihtoa ja ampumahiihtoa. Jalkapallosta nyt ei vain tullut riittävästi voittoja scouttaamiseen kulutettuun aikaan nähden, joten Kyösti ripusti rukkaset naulaan. Ligue 2:sta ei varsinaisesti tule ikävä, koska vaikka sitä scouttasi pää märkänä ja peräsuoli pitkällä, niin palautusprosentti jäi silti alle 50:n, kjäh kjäh. Muista sarjoista tuli paremmin, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että Kyösti jäi rajusti tappiolle, varsinkin niinä vuosina, kun pelasi pitkiä rekkoja. Saa nyt nähdä, jaksaako hän vielä innostua jalkapallovedonlyönnistä.

      Kyösti on kärsinyt kroonisesta masennuksesta Liverpoolin kyntämisen ja Ukrainan sodan takia, eikä aina meinaa riittää energiaa scouttaamiseen. Ehkäpä kesä tuo piristyksen? Aika hiljaistahan tälläkin palstalla on, joten kovaa hinkua ei ole kirjoitella tänne vihjeitä. Muuallakin on nykyään todella hiljaista verrattuna 15v takaisiin kulta-aikoihin, kun vihjeitä oli ruuhkaksi asti. Onko betsaajilla nykyään niin tiukkaa rahan kanssa, ettei hyviä vihjeitä haluta jakaa muille?

      Joo'o. Huomisiltana Liverpoolin tippuminen UCL:stä saa sinettinsä. Miten tuollaiseen peliin voi motivoida itsensä, kun lähdetään kolmen maalin takamatkalta? Jordan Henderson ei pelaa, eivätkä Diaz ja Thiagokaan ole kunnossa. Bookkerit eivät oikein osaa päättää, kumpi olisi suosikki. Liverpool on saanut yllättävän pienen kertoimen, joka ei maistu, vaikka Real voi ottaa rennosti vaikka hävitä suosiolla. Ehkäpä kannattaa pelailla vaikka maalintekijävetoja tai overia? Real on voittanut keskinäisissä matseissa aika usein lukemin 3-1, joten pitäisikö vetäistä matsiin >3.5 maalia et sillei hei?

      tiedättekyllä

      • Anonyymi

        Hiljaisuus tarkoittaa vaan sitä, että Teppo ei ole enää keskuudessamme. Tepollahan oli useita sivupersoonia kuten tämä Gilbert ja luultavasti monia muitakin. Olikohan muuten Teppo joku Veikkauksen palkkaama häirikkö. Aina kun muutama taitavampi vihjaaja antoi voitollisia vihjeitä alkoi välittömästi helvetinmoinen häirintä ja provoilu. Veikkauksella on varmasti netissä näitä kyyliä, jotka toimii firman korvina. Veikkauksen pahin painajainen olisi S24-pitkävetopalstalla vihjaava voittava peluri, joka jakelisi koko kansalle ilmaiset singlekohteet, joilla sitten miljoona pitkävetopeluria rahastaisi Veikkauksen konkkaan. Minusta koko vedonlyönnin voisi lainsäädännöllä kieltää näiden lieveilmiöiden takia. Tulosten manipulointia ei enää tarvittaisi, pelaamalla ei voisi joutua ulosottoon, Veikkauksen läskipersejohtaja voisi etsiä oikeaa työtä eikä näitä kuolemansairaita pitkävetofoorumeita tarvittaisi.

        Suomessa ei taida olla oikein mitään kunnon vedonlyöntifoorumia enää. Vihjeparatiisin vetochat oli huikasevaa viihdettä viellä 2010-luvulla. Siellä sai todistaa muutaman ongelmasuurpelaajan tennisvetojen kusemista 1000 euron panoksilla. Joku raksaukko perseili tuolla huolella hävittyään parissa päivässä kuukauden palkkansa. Taisi joutua suljetullekin kun päässä alkoi verisuonet katkeilemaan vitutuksesta.

        Jääkiekon MM-kisat pitäisi järjestää vain kerran neljässä vuodessa. Turnauksen arvo pitäisi nostaa sille kuuluvalle tasolle. Neljän vuoden välein koottaisiin maailman absoluuttisesti parhaat pelaajat kasaan tauottamalla kaikki ammattilaisliigat kolmeksi viikoksi. Kisat voisi järjestää vaikkapa tuohon vuodenvaihteeseen kuten jääkiekkokisat pitäisi sijoittua - talveen eikä minnekkään kesän kynnykselle. Eikä siellä kukaan halua nähdä näitä Italian ja Unkarin kaltaisia kökkömaita. Pelatkoon vaikka sitten olympialaisissa. Vain parhaat kymmenen maata mukaan, ettei turhaan tartte pelata näitä läpsyttelypelejä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2415
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      79
      2010
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      243
      1970
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe