Onko markkinoilla

Anonyymi-ap

Onko markkinoilla naisten tai miksei miehenkin alapään karvoituksen ajoon tarkoitettua konetta? Siis sellaista, jossa on kapea pää, että saa kunnolla sheivata? Kertakäyttöiset höylät ei ole mukavia. Vai löytyykö jotain hyvää höylää, millä miehet ajavat partaansa ja se sopisi myös alapään karvoituksen ajoon? Ei mitään kertakäyttöistä. Eikö tällainen pitäisi saada markkinoille? Tulee kalliiksi käydä brassissa.

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä nyt on vaan mun mielipide mutta kalju pillu on kuin huoran pillu tai syöpäpillu.

    • Anonyymi

      Suosittelen Gilletten partahöylää sekä partatrimmeriä. Gilletten partatrimmeillä saa helposti leikattua sopivan mittaisen siilin ja Gilletten höylällä saa sen jälkeen erittäin hyvää jälkeä eikä tule niitä sisäänkasvaneita karvoja.

      Annan hyvän vinkin joka oikeasti kannattaa kuunnella, koska et sitä kuitenkaan tee.

      Ensin aja trimmeillä kuiva mutta puhdas karva siiliksi. (Se käy siten että käyt edellisenä iltana pesulla ja peset alapään kunnon saippuapalalla (EI mitään "hoitavia" öljyjä tai vastaavia, ei saippuassa, eikä sen jälkeen! Sen saippuan pitää olla ihan sitä peruskäsisaippuapalaa joka tuntuu kuivattavan, eikä jätä mitään liukasta tunnetta pesun aikana!))

      Peset sen alapääsi huolellisesti ja annat sen ilmakuivua, eli älä laita alushousuja jalkaan yön ajaksi.

      Yön aikana karvatuppeihin ehtii kertymään ihon omaa rasvaa suojaksi, mutta se ei ehdi rasvoittamaan karvaa vielä lainkaan. Iho ehtii siinä myös rauhoittumaan.

      Aamulla teet aamutoimet normaalisti ja sen jälkeen haarat levälle ja ajat trimmeillä karvat huolellisesti pois. Jos sinulla on "au naturel", niin silloin käytä ensiksi sitä pisintä rajoitinpäätä, mutta kun olet enimmät ajanut, niin sen jälkeen trimmaat joko lyhimmällä rajoitinpäällä, tai sitten ajat ihan ilman rajoitinta. Älä hinkkaa, äläkä paina trimmeriä ihoa vasten! Tuo on erittäin tärkeää! Iho ei saa alkaa punoittamaan. Anna trimmerin tehdä työt, eli sopivan hitaalla tahdilla viet konetta eteenpäin ja välillä puhdistat karvat pois pyyhkäisemällä. Älä hinkkaa ihoa edes harjalla, kädellä tms.

      Nyt alapääsi pitäisi olla suhteellisen puhdas ja karva lyhyenä. Seuraavaksi laitat sitten lämpimän hauteen, eli riippuen partavaahdosta, ensin joko kastelet pyyhkeen käsille "tulikuumalla" vedellä märäksi ja väännät sen kuivaksi, jonka jälkeen asettelet sen alapäällesi niin että iho "höyrystyy", eli ottaa vettä itseensä. Pidä pyyhettä paikoillaan noin kymmenisen minuuttia. Tai sitten voit levittää partavaahdon ilman haudetta. Katso ohjeet purkin kyljestä. Suosittelen että käytät sellaista vaahtoa joka vaatii parhaaseen tulokseen tuon hauteen.

      Seuraavaksi levitä partavaahtoa koko alueelle.

      Höylä tekee työn! Jos karva ei irtoa, älä hinkkaa, älä muuta suuntaa, sillä nuo itsepäiset karvat hoidellaan kyllä myöhemmin!

      Yksi hidas sipaisu kerrallaan ja höylän terän tulee olla ihon myötäisesti. Älä paina, älä hinkkaa! Karvoja jää jäljelle, mutta se ei haittaa. Ajat koko alapään kerralla niin että yksi veto poistaa partavaahdon ja jokaisen vedon jälkeen huuhtelet terän veden alla (vesikulho tai hana riittää)

      Kun vaahto on vedelty alueelta pois, nyt taat samanlaisen session, mutta ilman vaahtoa. Ihollasi on vielä vaahdosta jääneitä hoitavia aineita mukana ja voit tuntea sen kun höylä liukuu iholla kevyenä. Jälleen yksi veto kerrallaan, kunnes koko alapää on jälleen ajettu. Vedot eivät saa olla mitään nopeita, vaan tasaisella nopeudella vedät niin että terä tekee työnsä vapaasti etkä paina konetta ihoa vasten.

      Nyt pitäisi ihon olla suurimmaksi osaksi karvaton ja höylän terän pitäisi olla myös puhdas niin että huuhtelun jälkeen terät ovat selvästi näkyvillä ja terien välissä olevat aukot eivät ole ummessa ihosta ja siihen kiinni jumittuneesta karvasta. Jos painat höylää, silloin voit olla varma että nuo pienet aukot ovat täynnä ihoa, eli rasvaa ja kuollutta epiteeliä, joka jumittuu sinne karvojen kanssa kuin betoni!

      Kun käytät höylää oikein, höylä pysyy puhtaana!

      Nyt on jäljellä enää ne viheliäisimmät karvat jotka eivät ole suostuneet leikkaantumaan. Syitä noihin karvoihin on useita. Yleisin on se että karvoja on ollut alueella sen verran paljon että höylän terä on yksinkertaisesti noussut juuri ja juuri tarpeeksi korkealle, jotta terä ei ole pystynyt leikkaamaan karvaa. Toinen on se että karva antaa myöten ja venyy vähän, joten terä ei leikkaa silloinkaan.

      Jos alue on ollut erityisen karvainen, leikkaa se vielä kerran myötäkarvaan. Jos karva ei lähtenyt, voit kokeilla leikata sen vastakarvaan kerran. Jälleen muista että kone tekee työn, joten älä paina, älä hinkkaa! Asia korjataan myöhemmin jos karvoja jää.

      Käyt taas alapään läpi ja sen jälkeen huuhtelet alapään, kuivaat sen hyvin ja jatkat päivääsi.

      Kuten sanoin, nuo viimeisimmät karvat hoidetaan myöhemmin ja se tapahtuu näin. Taas illalla, peset alapääsi. Ei erityisiä "ihoa hoitavia" tököttejä, vaan jälleen saippua pala ja teet aivan samoin kuten alkupäässä kirjoitin. Seuraavana aamuna alapää paljaaksi, ja haude paikalleen.

      Nyt levität partavaahdon ja höyläät karvat kevyesti vastakarvaan. Tämä ajelu tehdään nimenomaan toisena päivänä ja kuivalle iholle, jotta vastakarvaan ajelussa ei ole karvoja jotka kampeaisivat ihon niin että höylän terä leikkaa ihon rikki!

      Yleensä tuota ei tarvitse enää ekan kerran jälkeen toistaa, ja tunnet kuinka alue on täysin sileä, iho kunnossa ja mitään ongelmia ei ole.

      • Anonyymi

        Ja lopuksi voitkin kuohia ittes


    • Anonyymi

      Onhan se naisille tarkoitettu laite, jossa on vaihtopää.
      Kertokaa joku sen merkki. Itselle ei tule nyt mieleen.

    • Anonyymi

      U­u­si s­­ek­si­tea­tteri avautuu Suome­­en! Ku­­­tsu­­mme kai­kk­­­i­­. Ilmo­ittau­tumine­­n ryhmä­­ämme tä­­­äll­ä 👉 http://7vip.biz/H/D1f6I3

    Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe