Sovittamaton rikos

Anonyymi-ap

"Kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää"

Ensimmäinen Johanneksen kirje 3:15

Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi.

Johanneksen ilmestys 22:15

Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

"Maailman väestöä on vähennettävä monin keinoin.
Kuolleisuus on kasvanut."

30

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ”Luonnonsuojelun” varjolla he hyväksyivät väestökatoa koskevan agendan, joka todellisuudessa tarkoittaa planeetan säilyttämistä ihmisille, jotka omistavat sen.

  • Anonyymi

   Kuitenkin on olemassa myös Jeesuksen sana. Koskien viimeistä tuomiota.

   Minun oli jano ja te annoitte minulle juotavaa
   Minun oli nälkä....
   Minä olin sairaana.....
   Minä oli vankeudessa....

   Ja tuohon viimeiseen tuomioon herätetään kaikki kuolleet tuonelasta ja kuolemasta ja tyhjä kuolema ja tuonela heitetään pois.....

   Sitten kun pääsee lampaat taivaaseen tms. Ja pukit joutuu vielä ikuiseen pois karsimiseen uuteen maahan, jossa on helvetti asetettu tuonelan ja kuoleman paikalle ja asemaan.

   Moneen kertaan syynätään. Mahdollisuus parannukseen on kunnes aurinko nousee lännestä idän sijasta.

   Lampaat toivon mukaan eivät joudu maan vaikeisiin oloihin, vaan elävät taivaassa ilossa, riemussa ja kiitollisessa ylistyksessä.

   Tämä on vain yksi tulkinta. Toivoa toivoisi jokaisen sydämeen. Mitä enemmän armoa saa sitä kovempi on seuraavan etapin rangaistuspaikka. Toivoisi kaikkien pidättäytyvän synnistä joista valehtelu on eräs paha.

   Tulee vielä sekin jota Kalvinistit opettaa. Jokainen tietää ennalta jo nyt kohtalonsa vaikka se toteutuu vasta 3000 vuoden kuluttua.
   Ennalta määrääminen käy vaihtoehdoksi ainakin joissakin tapauksissa.

   Nämä ovat kirjoista opettavista, nuhtelevista ja ojentavista saatuja tulkintoja. Itse todellisuutta en tunne. Ehkä kaikki käy päinvastoin kuin kuvittelen?

   • Anonyymi

    Niinpä, sylettää, kun tuolla parhamilaisten joukossa on tuo Hurstimaisuus.
    Ei se kuulu uskovaisuuteen. Riittää, että verot maksaa ja yhteiskunta hoitaa köyhänavun. Se on todellista rakkautta, verot - ja edustuksellinen tapa hoitaa köyhät.
    Kirkon diakoniatyö on se minun oljenkorteni - kun autan. mutta kotiini heitä ei saa tulla.
    Lakasen itse leivänmuruni ja laitan kompostiin, ettei rotat syö ja villiinny ajassa. Jo nyt niitä vilisee pitkin häntäin kaupunkien peimeillä kaduilla.
    Siksi vaadin kissojenkin sisälläpitoa, ne linnut, ne linnut.


  • Anonyymi

   Luuk. 21:26
   Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

   • Anonyymi

    Ketkä pelkäävät, ketkä eivät.
    Kristuksen veren sovitustyö - usko - ja uskovien kaste. Saadaan nostaa katsemme, lunastuksen päivä on lähellä. Hänessä ja sydämessä ei ole pelkoa.
    Ylösnousemus - viimeinen pasuna, Ylienkelin ääni, se on avain.
    Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin ja sitten "me" jotka olemme elossa- uskoen sovituksen sanomaan, temmataan yhdessä voittoon. Siinä ei tarvitse pelätä vaan ylistää voitosta.

    Sitten lupuneitten herätys on viimeisenä päivänä - ja se on tuomionpäivä.

    Tänään on pelastuksen päivä, ja jotka seuraavat Karitsan askeleissa, he ovat Hänen kuolemaansa kastetut ja nousevat esikuvan raamatun opetuksen mukaan kasteen haudasta, pelastuksen arkkiin.

    Opetuslapseus on Kristuksen seuraamista, Hänen askeleissaan. Se on Jumalantyö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketkä pelkäävät, ketkä eivät.
    Kristuksen veren sovitustyö - usko - ja uskovien kaste. Saadaan nostaa katsemme, lunastuksen päivä on lähellä. Hänessä ja sydämessä ei ole pelkoa.
    Ylösnousemus - viimeinen pasuna, Ylienkelin ääni, se on avain.
    Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin ja sitten "me" jotka olemme elossa- uskoen sovituksen sanomaan, temmataan yhdessä voittoon. Siinä ei tarvitse pelätä vaan ylistää voitosta.

    Sitten lupuneitten herätys on viimeisenä päivänä - ja se on tuomionpäivä.

    Tänään on pelastuksen päivä, ja jotka seuraavat Karitsan askeleissa, he ovat Hänen kuolemaansa kastetut ja nousevat esikuvan raamatun opetuksen mukaan kasteen haudasta, pelastuksen arkkiin.

    Opetuslapseus on Kristuksen seuraamista, Hänen askeleissaan. Se on Jumalantyö.

    Ja näin raaamattu todistaa.

    Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat. Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa, että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen. (Rom 8:1-4)

    Sillä niillä, jotka elävät lihan mukaan, on lihan mieli, mutta niillä, jotka elävät Hengen mukaan, on Hengen mieli.

    Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha; sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset. (Rom 8:5-8)


    Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa. Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu.


  • Anonyymi

   Joosuan kirja 2:9

   "Minä tiedän, että Herra antaa teille tämän maan ja että kauhu teitä kohtaan on vallannut meidät ja että kaikki maan asukkaat menehtyvät pelkoon teidän edessänne."

  • Anonyymi

   1Joh.3:15 Biblia (1776) Jokainen, joka veljeänsä vihaa, hän on murhaaja; ja te tiedätte, ettei yhdessäkään murhaajassa ole ijankaikkinen elämä pysyvä. Matt.5:21-22. Gal.5:21

  • Anonyymi

   Ilm.20:13-14 Biblia (1776) Ja meri antoi ne kuolleet, joka hänessä olivat, ja kuolema ja helvetti antoi ne kuolleet, jota hänessä olivat: ja ne tuomittiin jokainen töittensä jälkeen, Ja kuolema ja helvetti heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema.

   • Anonyymi

    Tuo sana helvetti - tuossakohden on ilmaisultaan raamatun punaiseen lankaan, väärä käännös.
    Helvetti kuvaa vaivaa - eikä kuoleman unessa ole kenelläkään vaivaa, vaan kuoleman unesta herätetään.
    Toiset iankaikkiseen elämään ja toiset tuomiolle.
    Ja vasta tuomion jälkeen kadotetuilla - astuu h-hetken osa, jossa Helvetin tuli tekee tehtävänsä ja siinä astuu kuvaan tämän II- kuolema - Helvetin tulijärvessä.

    ....... Ajassa taas helvetti - ajatusta voi käyttää niistä ihmisistä, jotka joutuvat rienaajan vaivaamaksi. Ja heitä voidaan vaivata vaikkapa esimerkkinä maailman pimeys, jossa pahuuden lapset ottavat orjaksi naisia- hakkaavat heitä kauppaan sopivaksi, etteivät he kieltäydy orjakaupan kohteena olemisesta ja heitä kaupataan "lihamarkkinoilla" poljettavaksi iljettävään hintaan.
    Se on helvetti näille onnettomille ja ainut, millä heitä voisi yrittää pelastaa - on meidän käsissä. Me yhteiskunnassa voisimme pitää niin ääntä, että lainsäädäntö ja ihmiskauppiaille olisimme se tuli, joka johtaisi meidän kautta heidät itsenä tuomiolle ja rangaistuksen alaisuuteen. Siinä olisi ajallisen helvetin kokeneille vapaus, kun vapauttaisimme heidät, emmekä itse olisi näitä helvetin tulen tuojia ajassa.

    Nämä ihmiskaupan uhrit, jotka eivät alistu uhrin asemaan, heidät tapetaan.
    Heitetään hotellien parvekkeilta kuolemaan - hukutetaan, suu täynnä hiekkaa - he menehtyvät. Ehkä se kuolema on tavallaan heille ovi pelastautumaan tämän ajan helvetiltä, jossa ME ihmiset luomme ajan helvettikuvan - toinen toisillemme.

    Sota tuo helvetin myös... ja kuka sen tuo - sopii miettiä, mistä se kumpuaa, kuka sen kummuntuoton aiheuttaa, hänen sydämensä, ja jumalansa, ketä tuo helvetin lähettiläs ihmisenä kumartaa.
    Ketä esim. Putinilaisuus edustaa - hänen sota-joukkonsa, esikuntansa jne.
    Siksi on sota - pahuutta vastaan. Ajan helvetissä voi kansakunta joutua pitämään puolustusvoimallisia joukkoa, juuri siksi, kun kaikki ei kumarra taivaallisen rakkauden lain puoleen.


  • Anonyymi

   Ps.62:13 Ja sinun, Herra, on armo; sillä sinä maksat kullekin hänen tekojensa mukaan. Jer.32:19. Matt.16:27. Room.2:6. 1Kor.3:8. 2Kor. 5:10. Ilm.22:12

  • Anonyymi

   Room.14:8-10 Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden, elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra, Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen.

   • Anonyymi

    Lainaat Roomalaiskirjeen 14 lukua.
    Mitä tuo koko luku käsittelee???
    Se käsittelee sitä, missä veli tavallaan syö, mutta syö eritavalla, kuin sinä. Eli ravintotekijöistä on kyse. Tavallaan askeetti on yhtä pyhä, kuin hän, joka ei ole askeetti.
    Tätähän piispa Kaila Roomalaiskirjeen selitysteoksessa tuo s.188 esiin.

    Tuon tuon luvun teille pohdittavaksi, että näkisimme perusteleut, mitä tuo luku opettaa meille.

    Luetaan.

    Luku 14
    Heikkouskoista hoivatkaa, rupeamatta väittelemään mielipiteistä. Toinen uskoo -->>saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, --> syö vihanneksia. >>Joka syö, älköön halveksiko sitä, joka ei syö;<<< ja joka >>ei syö, älköön tuomitko sitä, joka syö, <<<< sillä Jumala on ottanut hänet hoivaansa. Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään. (Rom 14:1-4)

    Toinen pitää yhden päivän toista parempana, toinen pitää kaikki päivät yhtä hyvinä; kukin olkoon omassa mielessään täysin varma. >>Joka valikoi päiviä, se valikoi Herran tähden; ja joka syö, se syö Herran tähden, <<<< sillä hän kiittää Jumalaa; ja >> joka ei syö, se on Herran tähden syömättä ja kiittää Jumalaa. <<<
    (Rom 14:5-6)

    Sillä ei kukaan meistä elä itsellensä, eikä kukaan kuole itsellensä. Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden, elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra. Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen.
    (Rom 14:7-10)

    Sillä kirjoitettu on: "Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, minun edessäni pitää jokaisen polven notkistuman ja jokaisen kielen ylistämän Jumalaa". Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. Älkäämme siis enää toisiamme tuomitko, vaan päättäkää pikemmin olla panematta veljenne eteen loukkauskiveä tai langetusta. (Rom 14:11-13)

    Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei >>>mikään ole epäpyhää itsessään; vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää. <<<< Mutta jos >>>>veljesi tulee murheelliseksi ruokasi tähden, niin sinä et enää vaella rakkauden mukaan. <<< Älä saata ruuallasi turmioon sitä, jonka edestä Kristus on kuollut. (Rom 14:14-15)

    Tämä on ollut niin vinkeä luku, että tämän ruokailuohjeen luku, mikä käsittelee syömistä, on väännetty peukalopaikalla jopa lepopäivänjuttuja, kun irroitetaan opetus raameistaan.

    Näin lähtee uskonnolliset mielikuvat laukkaamaan, harhaisuus ja luulot elämään ja jutut saavat siivet puhumaan asiaa - joka ei pidä kutiaan.
    Tämä on se peukalopaikkojen saarnamiesten synti - jos tätä kieltä voin käyttää.

    Tämä esimerkki kertoo juuri, että puhutaan syömisestä ja juttusaarnaajat puhuvat lepopäivästä. ... Eli tämä oli oiva esimerkillinen paikka.

    Mutta, kuten Piispa Kaila Roomalaiskirjeen selitysteoksessa oli punaisen langan päässä oikeallat tavalla kiinni, ei tehnyt tyhjäksi Jumalan sanaa, ei peittänyt ihmisopin rätillä opetusta, vaan antoi sen Sanan valkeuden itsensä selittää itseään.

    Tämä näköala pitäisi meilläkin olla. Eli ottaa se kokonaisuus huomioon, eikä puhua läpiä päähänsä. Osaahan täällä muutkin lukea kirjoituksia.
    Tavallaan veli ei opeta veljeä tuntemaan Herra, vaan itse Herra opettaa Sanan kautta.

    Näin käsitämme, ettei esim. sanomalehdistä saarnaava Melleri ole kirjoitusten opettaja, vaan hyvin muistinsa ja päätelmien kertoja, jolle se oma sanoma on IN.

    Tämä kyseinen sanomalehtisaarnaaja Neuvostoliiton Suomen valtauspuhuja, hänen tarinoittensa lähde on ajan saatossa tullut esiin, YLE.n dokkareitten kautta, kun Nuvostoajan lehtijuttuja kerraten - hän on lukenut ja sitten tätä tietämätöntä kansaa niillä profetoinut.
    Siksi ne eivät ole toteutuneet, kun kyse on ihmisen omasta minästä lähtöisin, ei Raamatun profetioista. Me voisimme luke itse kirjoitukset ja uskoa, mitä se kertoo, ja jättää selittelyt pois. Sanomalehdet eksyttävät. Kaikkea ei osata täällä lukea, eikä sanoa Leolle, että puhuit vain sanomalehti uutista. Siksi pitää hyljätä, eikä hurmaantua monen puheen äärellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lainaat Roomalaiskirjeen 14 lukua.
    Mitä tuo koko luku käsittelee???
    Se käsittelee sitä, missä veli tavallaan syö, mutta syö eritavalla, kuin sinä. Eli ravintotekijöistä on kyse. Tavallaan askeetti on yhtä pyhä, kuin hän, joka ei ole askeetti.
    Tätähän piispa Kaila Roomalaiskirjeen selitysteoksessa tuo s.188 esiin.

    Tuon tuon luvun teille pohdittavaksi, että näkisimme perusteleut, mitä tuo luku opettaa meille.

    Luetaan.

    Luku 14
    Heikkouskoista hoivatkaa, rupeamatta väittelemään mielipiteistä. Toinen uskoo -->>saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, --> syö vihanneksia. >>Joka syö, älköön halveksiko sitä, joka ei syö;<<< ja joka >>ei syö, älköön tuomitko sitä, joka syö, <<<< sillä Jumala on ottanut hänet hoivaansa. Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään. (Rom 14:1-4)

    Toinen pitää yhden päivän toista parempana, toinen pitää kaikki päivät yhtä hyvinä; kukin olkoon omassa mielessään täysin varma. >>Joka valikoi päiviä, se valikoi Herran tähden; ja joka syö, se syö Herran tähden, <<<< sillä hän kiittää Jumalaa; ja >> joka ei syö, se on Herran tähden syömättä ja kiittää Jumalaa. <<<
    (Rom 14:5-6)

    Sillä ei kukaan meistä elä itsellensä, eikä kukaan kuole itsellensä. Jos me elämme, niin elämme Herralle, ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden, elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat. Sillä sitä varten Kristus kuoli ja heräsi eloon, että hän olisi sekä kuolleitten että elävien Herra. Mutta sinä, minkätähden sinä tuomitset veljeäsi? Taikka sinä toinen, minkätähden sinä halveksit veljeäsi? Sillä kaikki meidät asetetaan Jumalan tuomioistuimen eteen.
    (Rom 14:7-10)

    Sillä kirjoitettu on: "Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, minun edessäni pitää jokaisen polven notkistuman ja jokaisen kielen ylistämän Jumalaa". Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. Älkäämme siis enää toisiamme tuomitko, vaan päättäkää pikemmin olla panematta veljenne eteen loukkauskiveä tai langetusta. (Rom 14:11-13)

    Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei >>>mikään ole epäpyhää itsessään; vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää. <<<< Mutta jos >>>>veljesi tulee murheelliseksi ruokasi tähden, niin sinä et enää vaella rakkauden mukaan. <<< Älä saata ruuallasi turmioon sitä, jonka edestä Kristus on kuollut. (Rom 14:14-15)

    Tämä on ollut niin vinkeä luku, että tämän ruokailuohjeen luku, mikä käsittelee syömistä, on väännetty peukalopaikalla jopa lepopäivänjuttuja, kun irroitetaan opetus raameistaan.

    Näin lähtee uskonnolliset mielikuvat laukkaamaan, harhaisuus ja luulot elämään ja jutut saavat siivet puhumaan asiaa - joka ei pidä kutiaan.
    Tämä on se peukalopaikkojen saarnamiesten synti - jos tätä kieltä voin käyttää.

    Tämä esimerkki kertoo juuri, että puhutaan syömisestä ja juttusaarnaajat puhuvat lepopäivästä. ... Eli tämä oli oiva esimerkillinen paikka.

    Mutta, kuten Piispa Kaila Roomalaiskirjeen selitysteoksessa oli punaisen langan päässä oikeallat tavalla kiinni, ei tehnyt tyhjäksi Jumalan sanaa, ei peittänyt ihmisopin rätillä opetusta, vaan antoi sen Sanan valkeuden itsensä selittää itseään.

    Tämä näköala pitäisi meilläkin olla. Eli ottaa se kokonaisuus huomioon, eikä puhua läpiä päähänsä. Osaahan täällä muutkin lukea kirjoituksia.
    Tavallaan veli ei opeta veljeä tuntemaan Herra, vaan itse Herra opettaa Sanan kautta.

    Näin käsitämme, ettei esim. sanomalehdistä saarnaava Melleri ole kirjoitusten opettaja, vaan hyvin muistinsa ja päätelmien kertoja, jolle se oma sanoma on IN.

    Tämä kyseinen sanomalehtisaarnaaja Neuvostoliiton Suomen valtauspuhuja, hänen tarinoittensa lähde on ajan saatossa tullut esiin, YLE.n dokkareitten kautta, kun Nuvostoajan lehtijuttuja kerraten - hän on lukenut ja sitten tätä tietämätöntä kansaa niillä profetoinut.
    Siksi ne eivät ole toteutuneet, kun kyse on ihmisen omasta minästä lähtöisin, ei Raamatun profetioista. Me voisimme luke itse kirjoitukset ja uskoa, mitä se kertoo, ja jättää selittelyt pois. Sanomalehdet eksyttävät. Kaikkea ei osata täällä lukea, eikä sanoa Leolle, että puhuit vain sanomalehti uutista. Siksi pitää hyljätä, eikä hurmaantua monen puheen äärellä.

    pisteään tuo Roomalaiskirjeen loppu

    Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi; sillä -->> ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, <<< vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. (Rom 14:16-17)

    Joka tässä kohden palvelee Kristusta, se on Jumalalle otollinen ja ihmisille kelvollinen. Niin tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme. -->> Älä ruuan tähden turmele Jumalan työtä. Kaikki tosin on puhdasta, mutta sille ihmiselle, joka syö tuntoansa loukaten, se on pahaa. <<<<
    (Rom 14:18-20)

    >>>>> Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee. <<<<

    Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee; mutta joka epäröi ja >>> kuitenkin syö, on tuomittu, koska se ei tapahdu uskosta; sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä. (Rom 14:21-23)<<<<<

    Joko tämä ravinto-opetuksen kautta Roomalaiskirjeen 14 luku on tuonut näköalan.

    Mikä veljelle on loukkaus, jätetään se tekemättä, eletään rakkauden lain kautta elämää eteenpäin.

    Ehkä nämä adventistitkin saa rauhan, ettei heitä tuomita, Herransa edessä pyrkivät totuuteen.
    Sekin tulee totuudeksi, että 1939-40 kun Itä-Suomesta vietiin läskitiripaistinkäristäjiä Pohjanmaalle. puuron ja limppisopan kentälle, saattoi olla, että suvustamme moni säilyi ohitusleikkauksesta - jos jäi Pohjanmaalle, ja seuraava sukupolvi ei käristtyksiämme niin nauttinut.
    Näin ruassakin on ideaa. Pohjois-Suomessa on vähemmän suolistosyöpiä, kuin Etelä-Suomen ja ravinnossa on paljon sanottavaa..
    Siksi avanne ja suolistoleikkaukset täällä Etelä-Suomessa on minunkin ruumiin hoitokeinoina kirurkitkin puukoilla hoitaneet. Ei kehuttavaa olla pussinkuljettaja.
    Ilcon porukka kertoilee olevansa pussinkuljettajia.
    Kaurapuuro auttaa suolistoa. Ei ihan kaikkea kannata syödä, mitä eteen pannaan.
    Siinä se punainen lanka on elämälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    pisteään tuo Roomalaiskirjeen loppu

    Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi; sillä -->> ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, <<< vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. (Rom 14:16-17)

    Joka tässä kohden palvelee Kristusta, se on Jumalalle otollinen ja ihmisille kelvollinen. Niin tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme. -->> Älä ruuan tähden turmele Jumalan työtä. Kaikki tosin on puhdasta, mutta sille ihmiselle, joka syö tuntoansa loukaten, se on pahaa. <<<<
    (Rom 14:18-20)

    >>>>> Hyvä on olla lihaa syömättä ja viiniä juomatta ja karttaa sitä, mistä veljesi loukkaantuu tai joutuu lankeemukseen tai heikoksi tulee. <<<<

    Pidä sinä itselläsi Jumalan edessä se usko, mikä sinulla on. Onnellinen on se, joka ei tuomitse itseään siitä, minkä hän oikeaksi havaitsee; mutta joka epäröi ja >>> kuitenkin syö, on tuomittu, koska se ei tapahdu uskosta; sillä kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä. (Rom 14:21-23)<<<<<

    Joko tämä ravinto-opetuksen kautta Roomalaiskirjeen 14 luku on tuonut näköalan.

    Mikä veljelle on loukkaus, jätetään se tekemättä, eletään rakkauden lain kautta elämää eteenpäin.

    Ehkä nämä adventistitkin saa rauhan, ettei heitä tuomita, Herransa edessä pyrkivät totuuteen.
    Sekin tulee totuudeksi, että 1939-40 kun Itä-Suomesta vietiin läskitiripaistinkäristäjiä Pohjanmaalle. puuron ja limppisopan kentälle, saattoi olla, että suvustamme moni säilyi ohitusleikkauksesta - jos jäi Pohjanmaalle, ja seuraava sukupolvi ei käristtyksiämme niin nauttinut.
    Näin ruassakin on ideaa. Pohjois-Suomessa on vähemmän suolistosyöpiä, kuin Etelä-Suomen ja ravinnossa on paljon sanottavaa..
    Siksi avanne ja suolistoleikkaukset täällä Etelä-Suomessa on minunkin ruumiin hoitokeinoina kirurkitkin puukoilla hoitaneet. Ei kehuttavaa olla pussinkuljettaja.
    Ilcon porukka kertoilee olevansa pussinkuljettajia.
    Kaurapuuro auttaa suolistoa. Ei ihan kaikkea kannata syödä, mitä eteen pannaan.
    Siinä se punainen lanka on elämälle.

    Evakkojen kertomaa.
    https://www.kuhmo.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/museot/talvisotamuseo/evakot/

    Kainuun ja Pohjanmaan ruokakulttuuri oli erilainen. Pohjanmaalla syötiin paljon puuroja, limppisoppaa, mykyvelliä ja kaurapuuroa. Kuhmolaisille runsas viljatuotteiden käyttö oli vierasta, he tekivät mieluummin lihakäristyksiä.

    Sydänongelmat on sukumme kirous - ehkä se lihakäristys on avain ymmärtämään syitä ongelmiin.


  • Anonyymi

   2Kor.5:10 Sillä kaikkien meidän pitää ilmestyvän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.

   • Anonyymi

    Kristuksen tuomioistuin on ylöstempauksen jälkeen, uskoville. Meidän ei tarvitse koskaan tulla Jumalan suuren valkoisen tuomioistuimen eteen. Kristuksen tuomioistuimessa saa palkkioita teoistaan uskovana, tai on saamatta, jos on uskoon tultuaan elänyt täysin itsekkäästi. Pelastustaan siellä ei menetä.


   • Anonyymi

    Murhamies on menettänyt ikuisen elämän lahjan riistämälä toisen ihmisen elämän, ei viimeinen tuomio sitä enää muuksi muuta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kristuksen tuomioistuin on ylöstempauksen jälkeen, uskoville. Meidän ei tarvitse koskaan tulla Jumalan suuren valkoisen tuomioistuimen eteen. Kristuksen tuomioistuimessa saa palkkioita teoistaan uskovana, tai on saamatta, jos on uskoon tultuaan elänyt täysin itsekkäästi. Pelastustaan siellä ei menetä.

    Kristuksen tuomioistuin on ylöstempauksen jälkeen, uskoville. Meidän ei tarvitse koskaan tulla Jumalan suuren valkoisen tuomioistuimen eteen. Kristuksen tuomioistuimessa saa palkkioita teoistaan uskovana, tai on saamatta, jos on uskoon tultuaan elänyt täysin itsekkäästi. Pelastustaan siellä ei menetä.

    /////

    taidat puhua höpöjä..... Eikös siinä todistuksen majan, jossa on tämä tuomioistuin, ollut porukka, laidasta -laitaan paikalla.

    Oli oikealla puolen olevia ja vastapuolella olevia. Oletko tämän unohtanut?

    Toiset pääsi perille ja toiset eivät. Eli tuomion tupa oli kummallekin osapuolelle sama.

    Eli sinunkin TÄYTYY mennä sinne tuomioistuimen eteen ja kun sinut on mitattu, sitten siellä voit ihmetellä, että missäs sinä täällä ajassa sitten teoissasi olit oikeassa ja vastaus on siinä, että kun ja koska NYT teet, mitä kuuluu tehdä, homma on pulkassa.

    Eli teot ovat luonnollista uskovaisuutta - ajassa ja arjessa, sekä pyhässä.

    Ei täällä panna pelkästään kirkkoon pyhäpukua ja kravattia, mutta arkena palstalla soitetaan parhami siellä ja parhami täälllä.
    Tällaiset jäkättävät kun on vuorostaan sinun rinnallasi, voip olla, että olkiukon mantteli on heitin päällä, sekä hampaankiristys, kyynel tiristys, johon ei edes vauvakasteen pesu taida riittää.


  • Anonyymi

   Saarn.11:9 Iloitse, nuorukainen, nuoruudessasi, ja sydämesi ilahuttakoon sinua nuoruusikäsi päivinä. Vaella sydämesi teitä silmiesi halun mukaan; mutta tiedä: Jumala tuo sinut tuomiolle kaikesta tästä. Saarn.12:14 Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa.

  • Anonyymi

   2Kor.5:10 Biblia (1776) Sillä meidän kaikkein pitää ilmestyvän Kristuksen tuomio-istuimen eteen, että jokainen sais sen jälkeen mitä hän ruumiissansa tehnyt on, olkoon se hyvä eli paha.

  • Anonyymi

   Evankeliumit on kirjoitettu juutalaisille ja niissä puhutaan juutalaisten kuningaskunnasta. Vasta Paavalille Jeesus paljasti pelastussuunnitelmansa armosta uskon kautta. Pitää oppia ymmärtämään kussakin Raamatun kohdassa, kuka puhuu ja kenelle ja milloin. Nyt elämme armon aikaa aina ylöstempaukseen asti. Pelastus on yksin uskon kautta Jeesuksen veren sovitukseen. Antikristuksen seitsemän hallitusvuoden aikana myös omat teot ovat ratkaisevia. Täytyy antaa kunnia Jumalalle, ei saa ottaa pedon merkkiä ym.

  • Anonyymi

   Jaak. 2:11
   Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.
   Onko tämä lakihenkisyyttä?

   Somessakaan ei noudateta edes perustuslakia ja laki ei ole kaikille sama.

  • Anonyymi

   Pettäjä hirtti itsensä - tee sinä samoin.


   Raamattu. Eli veljenvihaaja, luterilainen, kastaa lapsia, mutta lapsia ei näy kirkossa.
   Hän pettää, opetuksella, yksikastejutuilla jne.
   Kirkossa hän käy kasteenaikana - joulukirkossa laulamassa ja jeesustelemassa vauvakätkyeen ja aasien keskellä, kun lapsi- vauvana on niin suloinen, muttei ole vaarallinen. Sitten rippikoulu, että saa vihkiluvan, kirkkoonsa ja vauvakaste jatkaa perintöä. Vihityttää matkalla itsensä - ja ettei jätä seurakuntakokousta, ne kokoukset ovat kerran vuodessa – siis, jouluna.
   Senjälkeen on vainajien siunaustilaisuudet, kun sukulaisia haudataan ja lopulta hänet itsensä haudataan ja kastevesi on lunastushinnan määre taivaissa.
   Kastettava - menee Isän eteen ja sanoo; "Katso, minut on kastettu Luterilaist’h’ain.
   Lue jäsenrekisteri, etkös tunnekin minua - kirkon sakramentin mukaan.
   Olen lapsensa kastettu- ripitetty, rokotettu, salahenkisessä liitossa. Akan olen pitänyt nyrkin ja hellanvälissä ja siinä ripittänyt, sekä papittanut. Huutanut kurkkusuorana uudestikasteista niitä vastaan ja jouluna vauvaa vahdannut seimiasetelmassa. Jossa KUVA - /in - palvonta oli läsnä. Ja pappini siunasi minua - ja sanoi viimeinen päivä on avain haudalla.

   Tunnetko minut Jumala - olen pyhä - perinneopein, sakramentein, kaikkeinpyhin vauvakasteen pesulla, nyt tulen omin toimin ja voimin kotiin.
   Olenhan minä syntiä tehnyt, mutta mitä siitä, ymmärräthän että Adamin perinnesynti teetti minulla kaikenlaista haureutta - uskonnollisestikin.
   Ne taputeltiin anteeksi, vaikka en osannut käsittää parannuksesta muuta, että vesi pesee. Ja sapatin lauantaina päätyttyä, lämmitin vertauskuvallisesti saunan.
   Siinä hikoillessa, kuumuudessa pohdin kun löivät kunnolla löylyä, että tämä on sitä kiirastulta, se puhdistaa lihaa, kun hiki virtaa.
   Sitten otin pesuvadillisen vettä. Pesin ensin vertauskuvallisesti kastamalla pään.
   Hiukset peseytyi ja näin vesi valuen lattialle, heitin loput pesuvedet ylleni ja kas, olin ”taas” puhdas.

   Niin, Jumala, tunnetko sinä minut? Ajassa olin hyvin tunnettu ihmisenä.
   Jopa kiivailin puhtauteni puolesta ja jopa sitä kehuttiin hautajaispuheissa, kuulithan sinä, eikös vain?.
   He tunsivat minut. Olin ulkopuolelta niin puhdas, että jopa tuoksuin saunapesun jälkeen hajuvesi- miessaippuan kautta ja naiset tykkäsivät minusta. Olin hyvä korvausopin mies, johon voi luottaa.

   Niin, tuoksunko tarpeeksi - että taivaspaikalla "veljeni" tuntevat minut hajun perusteella. Montako näitä isän - tai Martti- isänlapsia on jo paikalla?
   Saanko käydä laskemassa. Eikös meillä ole oma huone, ettei tule kiistaa heitin kanssa, jotka uudestikastettiin Jeesuksen nimeen. Kovin oli verisiä juttuja, Golgatalta, en minä täällä taivaassakaan halua niistä puhuttavan. Veripesusta. Hui!
   !!!’’HEI``!!
   Kenelläs Kuninkaalla tuolla on tuo Valkoinen puku, Kruunu, ja noin haavoitetut kädet. Sanopa minulle, kun en tunne Häntä? Oliko hän noin pahasti joskus langennut, että oikein tuollaiset arvet. ??
   Kuinka Hän on päässyt tänne? Ei kai hän ole se parhamilainen – hyvin syntinen – siitähän minä varoitin..

  • Anonyymi

   Aloittaja, sinähän täällä olet täynnä murhaa ja vihaa Herran opetuslapsia kohtaan.

  • Anonyymi

   ! Al...lahu Akbar ! Jne....
   Vääräuskoisia on tapettu ja tullaan tappamaan,

   • Anonyymi

    karhuttele vain kurkkuas, kun miekkaan tarttuu siihen nääs ihan ite pääsee hukkumaan.
    Kantsii pitää naapurin korvat pään kummallakin puolen.


  • Anonyymi

   "Kansanmurha (oikeustieteessä joukkotuhonta) on jonkin tietyn etnisen, kielellisen, uskonnollisen tai muun, yleensä vähemmistönä olevan ryhmän järjestelmällistä tuhoamista. Käsitteen keksi Raphael Lemkin, ja aluksi sillä viitattiin armenialaisten kansanmurhaan ensimmäisen maailmansodan aikana sekä juutalaisten kansanmurhaan eli holokaustiin, joka tapahtui toisen maailmansodan aikana. Kansanmurhia tiedetään tapahtuneen useita ihmiskunnan historiassa antiikin ajasta lähtien.

   Kansanmurha on kansainvälisen oikeuden vastainen rikos"

  • Anonyymi

   Väärinkastettujen vihaaminen.
   "Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi."

  • Anonyymi

   Luterilaisten mukaan vauvakaste pelastaa murhaajankin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jasmin Voutilainen poistui kuvioista.

   No, salkkarit on muutenkin huono ohjelma ollut jo vuosia.
   Maailman menoa
   305
   30613
  2. Jasmin Voutilainen is dead!

   Näyttelijä kuoli 27-vuotiaana, muusikkoiässä. Osanotto suruun. https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html
   Maailman menoa
   101
   15942
  3. Jasmin Voutilainen on kuollut

   Ainon alkuperäinen näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut.
   Salatut elämät
   74
   14788
  4. Jasmin Voutilainen kuoli vain 27-vuotiaana - Kirjoitti pahaenteisesti somessa: "Jos menet pois..."

   Jasmin Voutilainen lähti tästä maailmasta aivan liian nuorena, vain 27-vuotiaana. Näyttelijätär oli kertonut avoimesti saaneensa törkeää arvostelua u
   Maailman menoa
   64
   3718
  5. MILLOIN AIOT MYÖNTÄÄ ITSELLESI SEN IKÄVÄN,

   jota tunnet minua kohtaan? Tekeekö vaikeaa uskoa, että asia todellakin on niin? Vaikka muuta väität itsellesi ja muille, tiedät kuitenkin syvällä sydä
   Ikävä
   253
   2046
  6. Miksi paha saa elää, mutta hyvä kuolee

   https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000009463002.html "Näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana Salatut elämät -tähti on menehtynyt."
   Sinkut
   42
   1355
  7. Että näin.

   Koneurakointi Ollila Oy on jättänyt haastehakemuksen Oulaisten kaupunkia vastaan talvikunnossapidosta Oulun käräjäoikeuteen
   Oulainen
   30
   1241
  8. MIHIN SE JASMIN VOUTILAINEN NYT KUOLI?

   Kun kerran on niin tärkeä tieto sen kuolema, että sitä on kailotettu aamusta iltaan joka helvetin kanavalla ja joka ikisen muumion pitää kirjottaa sii
   Maailman menoa
   10
   1153
  9. Salkkaritähti kuollut R.I.P

   Salatut Elämät sarjassa Aino Kaukovaaraa näytellyt Jasmin Voutilainen on kuollut. Lepää rauhassa. Aiheesta lisää Iltalehti. https://www.iltalehti.fi
   Maailman menoa
   37
   1001
  10. Anna anteeksi että tunteeni ei ole näkynyt

   selvemmin sinulle. Yritän korjata asian, jos saan vielä tilaisuuksia siihen.
   Ikävä
   45
   800
  Aihe