Putin käynyt jo neuvotteluita venäjän mahdollisesta romahduksesta

Anonyymi-ap

ja täysin mahdollista se onkin.

Oleksi Arestovitsh nosti esiin videohaastattelussa tiedustelutietoja, joiden mukaan presidentti Vladimir Putin ja turvallisuusneuvoston varajohtaja Dmitri Medvedev olisivat keskustelleet Venäjän mahdollisesta romahduksesta.

– Tämä viittaaa siihen, että he pitävät tällaista skenaariota mahdollisena, ja että siitä on käyty keskusteluja jo 3–4 kuukauden ajan, Arestovitsh totesi.

Väitteet viittaavat siihen, että mahdollista epävakautta on käsitelty Kremlin korkeimmilla tahoilla.

12

148

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjä pitäisi pilkkoa kymmeniksi itsenäisiksi valtioiksi

   • Anonyymi

    Se olis hyvä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se olis hyvä.

    venäjällä on "lonkeronsa" monissa maissa, tuo hajoaminen hyvin epätodennäköistä. Seperatisteja venäjältä ja Wagner joukkoja on monissa maissa ja valkovenäjä on käytännössä venäjää. Ilmoitus sen yhdistämisestä venäjään 2035 on jo annettu


  • Anonyymi

   Putinilla kova paikka edessä.

  • Anonyymi

   Jos venäjä romahtaa sisäänpäin, niin se ei sinällään ole varsinainen ongelma. Lopettavat hyökkäämisensä naapureita vastaan. Sitten vain hiljalleen rakentavat siellä yhteiskuntaansa uudelleen.

   Mutta jos romahtaminen johtaa kaaokseen joka uhkaa naapurimaita, niin tähän pitää olla valmiiksi varautunut. On mahdollista että Valko-venäjän ja Puolan rajalla nähty selkkaus oli vasta pikkiriikkistä esimakua siitä, millainen tilanne rajoilla syntyy jos jopa miljoonat venäläiset lähtevät "pakolaisina" rajoja kohti. Se vaatisi jo ennennäkemättömiä toimenpiteitä.

  • Anonyymi

   Puten lätti on menossa kivikaudelle

  • Anonyymi

   Ääliölläkin leikkaa joskus.

  • Anonyymi

   "Mikäs tapah tappais", sanotaan.

  • Anonyymi

   Natsi-Venäjällä ei ole sijaa Euroopassa.

  • Anonyymi

   Koko ajan kovenevat pakotteet ja niiden seurausvaikutukset yhdistettyinä siihen, että jatkuva sotiminen satojentuhansien sotilaiden voimalla maksaa valtavasti, tulee ennemmin tai myöhemmin romahduttamaan Venäjän. Toivottavasti ennemmin.

   Venäjän vaikeudet näkyvät jo nyt siinä, että sotilaille ei kyetä maksamaan luvattuja palkkioita eikä korvauksia. Mikä aiheuttaa laajaa tyytymättömyyttä ja jopa kapinamielialaa sotilaissa.

  • Anonyymi

   Venäläiset ovat aika huonoja lähtemään pakolaisiksi olivatpa maan olot miten heikot tahansa. Eipä heitä juuri tullut 90-luvullakaan, kun koko systeemi sekaisin.

  • Anonyymi

   Miljardööri Deripaskan mukaan Venäjältä loppuvat rahat ensi vuonna. Siksi Venäjä etsii investoijia ystävällismielisistä maista, kuten Pohjois Korea, Iran, Keski-Afrikan tasavalta ja Valko Venäjä.
   Nämä uudet investoijat toisivat valuuttaa Venäjän sotakassaan, jolloin sotilaallinen erikoisoperaatio voitaisiin viedä maaliin aikataulun mukaisesti ja vapauttaa Ukraina ukrainalaisista, natseista ja satanisteista..

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin mies oli pökkimässä

   Vaalit on viikon päästä ja Sanna Marinin mies on uutisissa viikonlopun bilettämisestään. Mitenhän vaikuttaa Sannan tai SDP:n ääniin?
   Maailman menoa
   280
   5719
  2. Sanna Marin ja Markus Räikkönen eronneet. Asia piilotellaan vaalien ylitse.

   Pääministeri Sanna Marinin avioliiton tilasta ja liiton kestävyydestä on esitelty arvailuja jo runsaan vuoden ajan. Pariskunta ei tunnu viihtyvän la
   Maailman menoa
   186
   4206
  3. Laulajalegenda Paula Koivuniemi sai vihdoin taiteilijaeläkkeen - Reilusti alle vanhuuseläkkeen!

   Onnea Paula Koivuniemi ja mukavia eläkepäiviä! Vaikka voisihan tuo eläke tietysti suurempikin olla, eikös… Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/l
   Suomalaiset julkkikset
   31
   1162
  4. Nolo Esko Eerikäinen kalasteli julkisuutta kasvattiveljensä kuolemalla

   Lukekaa karu totuus täältä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3f190f8f-2fdf-4488-bb0a-816053e0c12f Nauretaan Eskolle...heheheehe :-)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1143
  5. Millaiset kasvot

   Ovat mielestänne kauniit / komeat? Kun tätä ulkonäköä arvostelevaa keskustelua täällä nyt on.. Ap menee sillä habituksella millä luoja on antanut
   Ikävä
   95
   929
  6. Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"

   No nyt lähtee McCoylta kyllä aika pahasti mopo keulimaan… Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa vuosien takaisesta tapahtumasta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   897
  7. Persujen mielestä kulttuuri on luksusta

   Kirjarovioita odotellessa.
   Maailman menoa
   402
   883
  8. Stefulla kaunis tyttöystävä.

   Näyttää seuraavan kaunista Juuliaa ja ovat yhdessä reissussa. Toivottavasti uusi rakkaus saa Stefun elämän tasoittamaan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   854
  9. HU: Jari Sarasvuo rehellisenä viinasta ja alkoholismistaan: "Tajusin, että tämä on päätepiste"

   Yrittäjä Jari Sarasvuo, 57, lopetti juomisen kolme ja puoli vuotta sitten. Sarasvuo ymmärsi, että hän on alkoholisti. Nyt hän on toipuva alkoholisti.
   Alkoholismi
   9
   766
  Aihe